Най-после разбрах какво показва детското Време за приключения. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121334)
 Любов и изневяра (29742)
 Секс и интимност (14380)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Най-после разбрах какво показва детското Време за приключения.
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 713 пъти
Здравейте. Преди време имаше една анимация Време за приключения. Беше доста семпла, много странна, на моменти извратена и си личеше, че си е чиста соросоидна творба. Оказа се, че е толкова семпла защото има много епизоди. Не знам какъв е смисълът да са толкова много. Тя аудиторията ѝ порасна докато се стигне до края, ако изобщо още е стигнал. Главните герои бяха Фин човека и Джейк кучето. Те бяха толкова просто направени, че всеки можеше да ги нарисува. Научих, че за да озвучават Фин са сменили няколко говорители. А на оригиналното аудио на английски език гласът на момчето, което го озвучавало почнал да става по-дебел. Беше интересно детско. Само че този Фин там единственият човек. Имаше и един друг цар Струд, но той не приличаше на човек. Имаше всякакви шантави измислени същества. От време на време казваха нещо за някаква гъбена война. Аз си мислех, че в тая война някакви измислени създания са се млатели по главите с гъби. Само че се оказа друго. В началото на анимацията на интрото има забити в земята някакви бомби, които приличат на бомбите над Хирошима и Нагасаки. Това са атомни бомби. Защо Фин беше единственият човек? Анимацията показваше свят 1000 години след ядрена война. В нея освен някакви измислени или още неоткрити технологии и тук-там някоя по-нова джаджа всичките технологии бяха стари от миналия век. Видеокасети, уокмени, стари телевизори с антен, големи бели монитори и всичките със старото съотношение на страните 4:3 и извити ъгли. Даже в началото има един такъв телевизор с антена и пукнато стъкло до атомните бомби. Това са технологии от 80-те години на 20-ти век. Тогава е била Студената война е светът е бил заплашен от ядрена война. В тази анимация се показва светът след ядрена война. Гъбена война е не защото са се били с гъби. Когато атомната бомба се взриви от нея излиза гъбен облак. Тоест са били взривявани толкова много атомни бомби и имало толкова много ядрени “гъби”, че войната била наречена гъбена. Студената война тръгнала в друга посока и се превърнала в ядрен конфликт. Той унищожил човечеството. Затова Фин беше единственият човек. В един епизод имаше град под морето. Той е потънал заради ядрените удари. И колите в анимацията бяха едни старовремски. Беше ми много странно как така има технологии, а цялото детско е изпълнено с мечове, лъкове, стрели, копия, брони и такива работи. Ами Айнщайн е казал, че след третата световна война четвъртата ще бъде с копия и стрели. А всички тези чудати същества сигурно са мутации в резултат от ядрените взривове. Всичко това е доста зловещо как в анимация където даже слагаха точка, че подходяща от 6 години нагоре може да слагат сценарий на свят след ядрен апокалипсис. Това направо ми срина детската психика!:D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: d79f21532a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   "има много епизоди. Не знам какъв е смисълът да са толкова много" - смисълът е да се зарибят хората да гледат, защото така има по-голяма вероятност да гледат и рекламите, които ще се пускат през тези епизоди. Турските сериали и те затова са дълги. Всички дълги сериали са дълги заради това - да зарибят яко аудитория, която да гледа и реклами.. или поне тези, които си поръчват реклами да са възможно по-убедени в това. Другите неща, разни подробности, които споменаваш за това сериалче са такива главно поради същата тази причината - има повече изгода детското да е интересно не само за деца, а и за хора в платежоспособна възраст. Ето ти и отбелязваш "тя аудиторията вече порасна". Сигурно очакваш да ти коментираме по конкретното детско, но аз не мога, защото не съм го гледала, за което сори.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8136f27a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ами то и затова Cartoon Network вече никой не го гледа. Аз помня как по едно време започнаха да се появяват тези лигави детски като Време за приключения и Гъмбоу. Те просто бяха катастрофа. Само тях излъчваха. Някои деца ги харесваха, но аз абсолютно не виждах развитие в тях. Друго освен да се лигавят не правеха. С времето спрях да гледам този канал тотално. А имаше толкова добри предавания на времето. Сега проверих в интернет, ето някои от тях, които наистина са ми доставяли удоволствие да ги гледам - генератор рекс, семейство сатърдей или бен тен дори. Да, сега ще се смеите, но първото бен тен беше абсолютен шедьовър - сюжетът, графиката, повествованието, героите. А сега дори не знам как свърши първият бен тен. Бакуган не го включвам, защото това си беше обикновено аниме, което просто бе оъвър хайпнато. От лигавите детски единствено харесвах да гледам Парк шоу. Иначе съм съгласен, че това са абсолютно соросоидни глупости направени да ни промиват мозъците. Време за приключения е брутална глупост, лишена дори от някакви забавни моменти. Разбираш ли, това даже не е забавно детско. Ако картуун ченъл бяха наистина в ред, щяха да го спрат още на втората година. Така правят с несполучливите проекти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker