Омръзна ми да съм сам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121334)
 Любов и изневяра (29742)
 Секс и интимност (14380)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Омръзна ми да съм сам
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1148 пъти
От малък бях по-различен и затворен в себе си. Много трудно създавах приятелства, не общувах с непознати. Имах малко приятели и само с тях се чувствах спокойно да общувам. С годините обаче живота ни раздели, пръснахме се в различни посоки, рядко общувам с някои от тях, а се виждам още по-рядко. Аз съм в по-малък град и тук няма големи възможности за запознанства. В работата също нямам такава възможност, защото колегите са малко и все по-възрастни от мен, а и не се разбираме много. Винаги се движа сам, нямам си никого. Така ми се иска да излизам вечер с някой, просто да се разходим и да си поговорим, да пием по нещо и т. н., да мога да си споделям разни неща и изобщо да бъда социална личност. Но си нямам никого и много ми тежи. Навън като изляза още повече се депресирам, защото виждам хората да се движат по двойки или на групи, а аз скитам сам, до магазина и обратно и толкова. А още съм млад, но се чувствам сам и обречен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 947ba0d36d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Ако си мъж, няма да се оправят нещата, днешното общество мрази слабите/самотни мъже. Просто ще си умреш сам

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0b2b46886e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Горе главата и се стегни. Още си млад. Постави си цели за постигане. Междувременно по пътя ще дойде и жената на твоя живот и приятели. Сега е лято, защо не запалиш влака и айде на морето. Пълно е с работа и готини мацки. Съчетаваш полезното с приятното. Да знаеш, като няма дъжд и градушката е дъжд.




Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: af5f0ba46d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здрасти! Първо ще кажа, че мога да те разбера и добивам представа за положението в което се намираш. Може би малко ми напомняш на мен... Остави миналото назад, нещата винаги могат да бъдат променени в твоя полза. На първо място трябва да промениш нагласата си, ти няма да бъдеш завинаги сам!! Това може да бъде моментно състояние и ти определяш колко дълъг ще бъде този момент. Постарай се да скъсиш дистанцията и да завържеш някакъв разговор с хората, които вече познаваш, дори и да е повърхностен. Можеш да започнеш да ходиш на фитнес или да се запишеш на курс по чужд език примерно. Трябва да поставяш себе си в ситуации, в които да комуникираш с хората. И в крайна сметка разговаряй с хората така, че да им е приятно с теб, защото ако им създадеш приятна атмосфера те ще искат да си говорят с теб още. Не се взимай много на сериозно, просто се отпусни и се забавлявай. Другите хора не са нищо повече от теб, УСПЕХ и вярвам в теб!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 42d33db191
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   С чакане не става, мой човек. Отвори някоя андроидска апликация за запознантсва, търси там. Ако не стане, търси по други социални медии. Ако и там не стане, търси наживо и по други места - читалища, библиотеки, плажа, все там. Така само на работа и после у дома не става.

А и не се самосъжалявай, защото това отблъсква всички. Изгради си самочувствие и личност, после нещата сами се подреждат.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fbe463d370
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Еми това, че си от малък град не е фактор толкова. Ето аз съм в столицата и пак съм сам. Ама аре аз съм сам. На 28 съм. На жените не вярвам отдавна, обаче поне в приятелството имах надежда. Разбрах обаче, че и приятелството е пълна илюзия. Лъжи, използване, лицемерие.. колкото и да е клише, не е толкова лошо да си сам. По-добре сам, отколкото с лицемери.
Наистина трябва да се стегнеш. Може би е и до човек, но аз лично вече свикнах да се оправям сам и много внимавам на кой отдавам времето си.
Това недоволство от самотата го канализирай в рязвитие.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a9ace67ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Жалко

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker