Сподели се промени много през всичките години, нека бъдем добри! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121260)
 Любов и изневяра (29726)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18544)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Сподели се промени много през всичките години, нека бъдем добри!
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 614 пъти
Влизам тук за да се забавлявам. Под забавление имам предвид просто да почета, да се посмея, а понякога когато си струва да дам и съвет. Влизам в сайта от самото му създаване през 2008г., абсолютно всеки ден и знам цялата история на хората тук. За съжаление стигам до тъжен анализ на потока от хора, който публикуват коментари. В началото тук доста се помагаше и измислените теми бяха съвсем малко. Хората бяха предимно на средна възраст и някак ценностната система беше друга. Сега ми прави впечатление, че темите са предимно на г*йове, л*сбийки, объркани млади хора; заляти сме от измислени теми на шизофреници, а също и от теми на нещастни млади хора, тийнейджъри, които не могат да си намерят място в живота. Все по-нещастни са хората, които пишат тук. Все по-недооценени и обидени. А коментиращите са все по-озлобени, все по-рядко помагат с качествен съвет. Доста често коментар към нуждаещ се се състои само от обида към него от едно изречение. За мен този сайт е като обществен експеримент и е огледало на света. Дай маска на хората и виж истинското им лице... За съжаление мисля, че начина на живот в България оказва основно влияние. Хората са бедни, нещастни, нямат възможност да развлечения и добър стандарт, поради което са неудовлетворени, нещастни и най-естественото е да влезнат тук и да изливат чернилката от душата си я с хапливи коментари, я с измислени и нелепи истории с нецензурно съдържание. Също забелязвам, че когато някой коментиращ сподели нещо хубаво, без логична причина му се дават минуси и го нападат, което ясно показва колко се дразни българина, ако на някой друг му е добре, а на него му е зле. Завистливи сме, докачливи, дребнави.
Вместо да се възпротивим на това, което ни мачка, ние не виждаме по-далеч от носа си и се ядем един друг. Според мен правилно е тези хора, които сипят омраза в коментарите най-вече, да кажат НЕ на мачкащият ги работодател, да кажат НЕ на несполучлива връзка, която се страхуват да прекратят, да кажат НЕ на всичко, което ги прави нещастни и да опитат да бъдат по-добри хора и повече да си помагаме! Сайта е хубав, затова и оцеля толкова дълго време. Все пак модераторът слага някаква цензура и нямаше съдбата на сподели.инфо, който беше закрит заради тотални извратении писани вътре.
Благодаря, че прочетохте до края.
Бъдете здрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 76c0ff9380
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Какъв е проблемът и озлобените от живота да споделяме тук?

Според мен проблемът на сайта е, че много хора го ползват за въпроси, а не да споделят. Теми като "каква кола/телефон да си купя?" не са за тук.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ab39c2547f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   1 че си го изкарвате на невинни.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 26cd7a8029
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Съгласен съм с но.1. Българите на средна възраст не сме инфантилни и психично болни от позитивизъм- лицемери. Както са западняците например. Позитивизмът ТУК(в чужбина) е изкривен до тотална неадекватност , дори до лудост
В живота има една огромна доза чернилка и ние българите яко сърбаме от нея. И сме открити . И честни. И това за мен е най важното. Това ни прави хора, защото човек е колкото добър , толкова и лош.
Съжалявам, че не можете да търпите критика. Особено тези от вас , които са Милениумки или Дигиталки. Порастнете малко - ние ще ви помогнем.

Българската школа е сурова, затова и имаме глави над раменете си.

И нека единичките да завалят сега !

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6018630ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   До 1 не виждам проблем в това да споделяте тук, проблема е че нападате, хората които са споделили неща, които или не разбирате или не ви интересуват.
На вас какво ви пречат хората които са попитали за съвет какво да си купят, като не ви интересуват такива теми не ги четете. За протокола не се интересувам от теми за автомобили и покупки, и не питам тук какво да си купя.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6a21098917
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен, макар и анонимно, на сайта трябва да се влиза с акаунт (потребителско име и парола), като преди да се регистрира, потребителят прави тест за интелигентност и според IQ-то му, му се дава достъп до различни групи и до различни права.
Примерно, потребители с по-ниско IQ да не могат да коментират и оценяват теми и мнения на потребители с по-високо IQ. До много по-високите от тяхното нива дори да нямат и достъп.
Със съжаление наблюдавам напоследък как някой каже нещо умно, или такова на върха на иновациите, и някакви вресльовци още с жълто около устата тръгват да опонират с очевидно глупави твърдения или без никакви аргументи, и съответно да му бият ниски оценки.
Някои хора просто избиват комплекси тука, или търсят някакъв вид внимание/прознание. Трети търсят потвърдение на собствените си налудни виждания за живота и не признават никакво мнение, което е в разрес с тяхното.
Така форумът ще е добър за всички! И глупчовците ще си спорят колко е плоска Земята, и дали може да се забременее от анален секс... Ще си задават въпроси от сорта "За какво са нудистките плажове" и "Училището е една измама! ".
Умните и информираните хора ще обсъждат нови теории и практики от живота и така - всеки ще е доволен.
Подозирам, че най-голямата група ще се казва "Детската градина". Малко по-малка от нея ще е тази на "девствените сексолози" (тези дето разбират от всичко, без да имат никакъв практически опит), и т. н., докато се стигне до една съвсем малка групичка на високоинтелигентните, духовно напредналите и технологично грамотните люде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker