Предложете сайт за запознанства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Предложете сайт за запознанства
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2035 пъти
Здравейте! Мисля да си направя профил в сайт за запознанства. В интернет има много такива сайтове. Кой е най-добрият според вас? Търся приятели и връзка и искам сайтът да е безплатен и за България.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 635f57da23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Ами най-известният Тиндър,друг който се сещам Badoo.Тези са най-масови основно за по-млади 20-30г. а за по-възрастни вече може и елмаз

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1253ee4cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Не стават сайтовете за запознанства. Намери начин да ти се получат нещата в реалността, не във виртуалната реалност.

Все едно да питаш кои числа да пуснеш на тото. Хазартът не е краткия път към богатството, но много хора се надяват тайно на "късмета" и така работи успешно този бизнес...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4ce1a21698
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Най-добре е навън в парка или на морето сега е сезона... :))) иначе баду, тиндер и т.н. Шанса за среща с голямата любов в тези сайтове не е много голяма, но успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c78a53ce91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   "Запозналник". Не, че ще намериш нужния ти човек, но има навалица там.
Ще ми бъде интересно да го коментираме.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 98f6fc49b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Съжалявам, но няма безплатни сайтове, или ако има, ще са някакви измамни, или с малка аудитория. От популярните пък Тиндър е твърде скъп. Търси нещо по средата.


Нина

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5b6604917c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Реалността не е за всеки! Едни живеят в град или село с малко население, други са срамежливи, трети никакви ги няма със сигналите /в момента се чудя дали една девойка, която ме обслужва всеки ден в съответното заведение се опитва да флиртува или не и понеже не съм сигурен, си пасувам, което не е проблем, ако греша, но я си представи, че госпожицата наистина ме сваля/ и т. н. Допълваме и факта, че не винаги ще намериш подходящия за теб наоколо - понякога е на другия край на планетата. С други думи хората се захванаха с онлайн запознанствата, защото тези на живо не струват и това още не се е променило.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 60d37b6e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Всичките изброени долу интернет страници си имат и телефонни приложения:

elmaz.com
Все още може да се използва безплатно, макар че ако искаш да видиш снимките в голям размер, или да разбереш дали съобщението ти е прочетено от получателя, трябва да плащаш. Наскоро премахнаха полетата с текстовите описания, което до голяма степен уби желанието на мнозина да имат профил там, защото преди поне можеше по текста да разбереш доколко някой е грамотен, как се справя с това да върже няколко изречения и т.н. Не, че не преувеличаваха повечето хора за себе си, но вече и това го няма. Голямото предимство пред повечето други страници и приложения за запознанства е, че се показва кой кога е бил на линия за последно по ден, час и минута. Така не губиш време да пишеш на профил, който от години си стои неизползван.

serioznizapoznanstva.com
Много ограничен брой потребители, но снимките се виждат в цял размер. Вижда се и кога писмото е прочетено (става на по-светъл фон, като погледнеш в папка "Изпратени"). Но не се показва дали някой е бил на линия скоро или не е посещавал страницата от години.

sladur.com
Преди 15-ина години това беше най-вървежната страница за запознанства между млади хора с огромен брой профили, но по някое време сложиха редица ограничения при общуването, което изгониха много хора и в момента е жалко подобие на това, което беше. Почти никой не се регистрира там. Единственото предимство е, че също като Елмаз показва последното влизане на потребителите и така можеш да разбереш дали изобщо си струва да пишеш на някого.

tinder.com
Доста потребители, но основно с цел трупане на хвалби и помпене на самочувстието, търсене на обществено одобрение, свалки и рядко за нещо сериозно. Не можеш да заговаряш хората, освен ако взаимно не се отметнете надясно, за да има съвпадение помежду ви. Няма как да разбереш дали някой профил е непосещаван или е ползван скоро (има само надпис "Recently active", обозначаващ, че профилът е бил използван поне веднъж в последните 30 дни, но това нищо не значи). Има ограничения на броя на профилите, които можеш да отмяташ в рамките на 24 часа, освен ако не платиш доста тлъста сума за абонамент. Приложението умишлено не ти показва повечето профили в избрания от теб обсег от разстояние и възрастова граница, за да те принудят да плащаш, ако искаш "да отключиш" всички профили. Ако не си платиш, ти изписва нещо от рода на "Няма повече хора наоколо по избраните от вас признаци". Естествено, ако кихнеш 60 кинта за месец, моментално като по чудо се оказва, че наоколо има поне 1000 човека за съвпадение. Почти винаги показваните профили в това приложение са на майки с деца и на дебели жени (ако ползваш мъжки профил).
Има една хитрост: триеш си профила след няколко дни и си правиш нов - тогава в първите 1-2 дни приложението нарочно ти показва голям брой привлекателни хора от възрастта, пола и разстоянието, които зададеш да търси, за да се зарибиш първоначално. Много от тези профили обаче не са били използвани скоро, а някои може и да са фалшименто. От третия ден нататък се започва с подлите номера и Tinder ти показва само недотам привлекателни хора, като естествено те подсеща, че все пак ако си платиш като поп, ще продължиш да виждаш по-харесваните потребители.
Само през телефонното приложение можеш да видиш графата "Препоръчани профили", което също е умишлено ограничение.

badoo.com
Много го развалиха в последната година. За мъжете е поставено тъпо ограничение: вече става невъзможно да заговаряш жена, ако нямаш "кредити", които естествено се заплащат. Иначе жените могат да заговарят мъжете. Целта е да бъдат принудени мъжете да си плащат, ако искат изобщо да пратят дори и едно писмо до жена. Веднъж седмично се отпуска едно "безплатно" писмо на мъжките профили, така че буквално можеш да заговориш 4 жени на месец, ако все още не си изтрил това безполезно и печалбарско приложение.

twoo.com
Важи същото като за Badoo, защото и двете са създадени от едни и същи хора и просто са с различни имена, за да цоцат повече хора за пари.

aha.bg (руснаците ги купиха и телефонното приложение на някогашното българско Аха е с име Mamba)
Едни 90% от профилите са зарязани от 5-10 години, но нарочно не са изтрити, за да се дава привидно вид, че уж има огромно разнообразие на млади жени и да може мъжете да бъдат задържани там по-дълго време и да плащат за възможността да заговорят жената. Затова и там навсякъде снимките са с ниско качество, на някои дори има изписана дата на заснемане отпреди десетилетие. На самите снимки гледаш някакви ученички или студентки, но в профила им пише, че са на 25-35 години в момента (фокус-бокус). :)

Всичко живо в момента се е изселило в Instagram и по-рядко във Facebook (FB притежава IG), така че ако се чудите къде изчезнаха всички хора, които навремето бяха десетки хиляди в Сладур, Елмаз и Аха - ами, ето там са вече. Жените се усетиха, че е много по-яко за тях да качват някакви засукани снимки с тежък грим и минали през незнаен брой филтри за "разкрасяване", да се изживяват като интернет "звезди" и да получават измамно усещане за мъжко харесване от страна на някакви орбитиращи около тях мъже с ниско самочувствие. В крайна сметка целта им е да си помпят самочувствието до невиждани равнища, пък ако може и да ги забележи някой мъж-мечта и да ги измъкне от блатото им, макар че на живо повечето са гола вода и като външност, и като сиво вещество в главата, и като умение да общуват. Огромен фалш и парадиране с външност и стандарт на живот, които изобщо не отговарят на действителността (с много редки изключения, които я са 1% от всички, а не). Отделно, че са вманиачени да си преправят снимките с приложението FaceApp, чрез което с две плъзгания на пръста по екрана на телефона могат "да смъкнат" 30 кила или от посредствени в лицето да станат красавици. Лъжат останалите, но не могат да излъжат себе си.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker