Въпрос към хората, които се грижат за кучета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121577)
 Любов и изневяра (29812)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18627)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Въпрос към хората, които се грижат за кучета
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1057 пъти
Здравейте! Имаме куче, което понякога лае през нощта, ако спи навън, и ни събужда. Това, което правим, е да я вземем да спи при нас, но така пак ни разваля съня. Какво правите, за да не лаят вашите кучета нощем?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: f6cf4b0a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами то за това е куче. Когато види, чуе нещо и лае. В нета като напишеш 'How to stop a dog from barking at night' и ти излиза всякаква полезна информация

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9050ed00da
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Познато ми е. Нашето често лае без причина. Сутрин баща ми го разхожда, когато вече е в апартамента, докато не влезе в стаята ми само скимти. Аз ставам, пускам го, то се качва на леглото, хапе ме и не мога да се наспивам. Хапе ни навсякъде и се моля някой ден да спре.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 30b478da73
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Така общуват помежду си или е развълнувано от нещо, което е чула/подушило, природа. Ти что говориш, може да дразниш кучето, да вземе те затвори освен някъде?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9beac6553b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Имахме голямо куче на двора - овчарка, нямаше как да го вземаме при нас, лаеше нощем, особено като чуе други кучета. Излизали сме нощем при нея, карали сме се, давали сме храна, имаше ефект за известно време, после лаеше пак.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f85be81538
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Имам няколко въпроса! Да спи при вас какво значи? В стаята, в къщата или в леглото. Моето първо куче беше когато бях на десет(беше, то още е живо просто аз не живея там) и ми спеше в леглото беше по-голямо от лабрадор и както се сещате не беше удобно, но иначе седеше на прозореца и лаеше, а аз за да не ме притеснява го качвах на леглото беше малък и не ми правеше проблем, но като порасна започна да иска да ми ръмжи, като му се карам и да иска да ме подчини, затова моят съвет е де не я оставяте да ви разваля сънят. Много е неприятно, но излез и ѝ кажи ,,не името” например ,,не Клара” ако се налага я вържи на повод и всеки път като изля и се карай, а после я стъпвай ряско за повода това на кучешки е ,,не”. Гшезоти я колкото искаш, но когато направи нещо което не искаш да се случва трябва да бъдеш много строг. Възпитаването под формата на команди също помага много, защото кучето разбира много ясно кой кой е. Друг вариант е да се комслотираш със специален кучешки дресьор за повече информация. Мога да ти предложа ,,Итън скул “ от личен опит и ,,училище послушен” по препоръки. Ако искаш да е куче пазач може да се конслотираш и с специални дресьор и за куче пазач. Ако не ти се занимава или кучето не се пречупва лесно, а на теб ти пксва си купи нашийник срещу лай. Той е с ток и аз лично съм пробвала нашийник с ток на себе си ако не го включиш на висока степен не боли, а е просто не приятно усещане, като се има предвид, че те нямат потни жлези, а ние имаме, та имат микрофон че и когато кучето издаде силен звук като лай, но наистина, а не просто скимтене, тогава нашийникът пуска малко ток и кучето спира да лае. Може да помолиш назаем от приятел кучкар и след една седмица кучето просто няма да лае, но имай предвид, че ако искаш да е куче пазач няма как да не лае през нощта, а само през деня, така че обмисли всички варианти добре и се надявам да съм ти помогнала! Успех!:)
Момиче на 23

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f0ea05a6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Лисваш му чаша студена вода в муцуната и то спира да лае. Нещо в обонянието им се случва и затова лаят поктоянно, което не е нормално. С водата съм го правил и имаше ефект. На кучето нищо няма да му стане от малко вода, но вие ще си спите спокойно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e92cf5c8e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Питай Сизър Милан.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6ca3d33d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Н 5 и 6 заслужавате си намордниците дето ви нанизаха от минала година насам! Зверове са си взели животни дс си избиват бесовете...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f0ea05a6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   №8, звяра си ти, защото живеете със зверове в апартаменти. Моето куче е по щастливо от тебе, защото живее на свобода в двор. Като ти гледам разсъдъка, на ниво животно си още!?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f85be81538
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8 не мисля, че си прав. Аз съм номер 5 и се опитах да помогна на автора, защото е важно кучето да знае разликата между добро и лошо. Имам две кучета мъжко и женско и двете са Голдън ретривъри и двете са много щастливи кучета. Никога не съм ползвала нашийник с ток за тях, но много внимавах с възпитаването. Може да се качва на дивана играем всеки сме на двора, но кучето ми никога не ми е пречило докато работя или докато спя, защото е възпитано и не виждам какво зверско има в предишният ми коментар и моля да ми кажеш, защото аз лично не виждам нищо лошо, а ти защо не дадеш някои савет как да не сме, , зверове”? Въобще имаш ли куче? Или сигурно имаш някое йорки или пумеран което само от потупване ще изломоти и повече не ти досажда, но мозъкът му е по-малък и от твоя!

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 97a0401996
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Моята също го прави понякога, но само ако навън има шум или нещо я стресне. Освен това най-често го прави когато цял ден е била самичка вкъщи и не се е наиграла. Като и паднат батериите, спи като бебе и нищо не може да я събуди. Така, че пробвай цял ден да е активно, да тича, да си играе с други кучета или с топка/пръчка (ако си го научил) и после имаш голям шанс да спи цялата нощ.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker