Предсказание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Предсказание
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1056 пъти
Здравейте! Пише едно момче, което е доста разтревожено за бъдещето си. Искам да споделя с Вас и да ми дадете съвет как мога да го преодолея това, което ме тормози.
Веднъж бях с една колежка до магазинчето близо до факултета на университета, за да вземем допълнение към подаръка на един колега, защото имаше рожден ден. На връщане към пейките пред факултета ни срещна една ромка и просеше пари. И понеже не бях в настроение, просто не я отразих. Седнахме с колежката, която харесвам, за да изчакаме останалите колеги. През това време същата тази жена отново дойде търсеше пари от други хора и отново стигна до нас. Реших този път да и дам някакви стотинки останали в джоба си, а тя продължи с нахалството си. Започна да връзва някакви конци, здравец и т.н. на мен и на колежката ми. Започна да гадае и на двама ни. На мен ми каза, цитирам: "Всичко слагаш на сърцето си и много му тежи. Ще имаш успешен бизнес (тук искам да вметна, че специалността, която уча не е бизнес и не искам да се занимавам с него изобщо). Ти много обичаш спорта (което е странно, защото аз обичам да ходя да тичам от време на време, но да го кажеш на случаен, който дори е леко закръглен, че обича спорта). Ще те харесват и мъже и жени (тук вече започнах да се притеснявам за себе си)." Накрая взе да шепне нещо в ушите на мен и колежката, като на мен ми каза, цитирам: "Едно момче те харесва и не може да живее без теб. Прави си секса на спокойствие." Накрая добави последното изречение, което беше черешката на тортата - " Дръж си к*ра". Сред това, което чух вече не знаех къде се намирам. Развали ми се адски много настроението. Не внимавах какво се говори на упражненията в университета. Едва се прибрах без да се разрева.
След предсказанията започна да иска пари и гледаше в портмонетата и портфейлите ни. Знам, че за някои хора това звучи смешно, но за мен - ужасно. Все още от месеци не спирам да го мисля. Изложи ме пред момичето, което харесвам. Бесен съм и в същото време се чувствам засрамен.
Моля Ви дайте ми някакъв съвет. Как да го преодолея?
Страх ме е, че може да се случи, защото имам и други случки на познати, където се случват предсказанията. Не искам бизнес. Никога не съм имал интерес към това. Благодаря предварително за отделеното време! Ще се радвам да ми споделите вашето мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6893c466ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Кое е те разстроило, не става ясно? Че ще правиш бизнес? Първо, не е задължително, всяка срещната циганка да е Ванга. Второ, днес не искаш да правиш бизнес, но след време може да ти се прииска, това ли е най-страшното? За другите неща, дето ти е надрънкала, трябваше веднага да отговориш, че си падаш по жени, а другите да се оправят. Няма смисъл да ти треперят гащите от това предсказание.
Не е нито за смърт, нито е нещо лошо. Трето и четвърто- дали, изобщо ще се сбъдне.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6893c466ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Пропуснах- друг път като ти се натресе някоя разбирачка, веднага я отрязваш и не я слушаш. Казваш, че нямаш пари.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 178ef9986c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   От автора: Да извинявам се малко се губи смисъла. Страх ме е да не прекъсна, защото се борих да вляза за медицина и с много усилия успях да го постигна. Искам да го уча харесва ми това. Притеснявам се да не вземат да ми се натискат някви мъже. Нищо против хората, но нямам привличане към тях. Влязло е в главата ми от месеци и само се ядосвам на случилото се.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4416e4891e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ромката е просто добра психоложка-схемаджийка и се възползва от наивните хора като теб /не се обиждай, казвам го с най-добри чувства/.
Нека анализираме ситуацията.
- Жената ви е видяла до лафка, която е до факултета, в който учиш. Сам казваш, че явно този факултет е обвързан с бизнес планиране и тн.
Явно "ясновидката" е вързала две и две. Какво може да прави един млад човек, явно учи там и може би някой ден ще има бизнес или ще се опита да има такъв.
- Познала е, че спортуваш. Ами кой млад човек не спортува от време на време. Особено ако имаш все пак някакви наченки на атлетично тяло.
- Той е във форма- явно спортува.
- Видяла те е с момиче. Е, много ясно, че шансът да харесваш момичето, с което те е видяла е доста голям. Кой човек не иска да е по-близо до човекът когото харесва.
- Харесвали те жени и мъже. Много ясно, че един млад и здрав човек ще бъде все харесван от някого. Дори и от хора от същият пол, все пак има и хомосексуалисти.
- Слагал си си неща на сърцето. Ами кой мъж не си слага неща на сърцето, които му тежат. Трябва да си пълен психопат, че понякога да не чувстваш тъга, болка, радост, гняв и прочие чувства, присъщи на хомосапиенс.
Тези неща с конците и здравеца са просто баламосвания, за да ви вкара още повече във филма. Това придава една мистика на целият "ритуал" за будали.
Има неща като студено четене, език на тялото, елементарна психология и анализиране на ситуацията.
Всички "ясновидци" разчитат на тези неща. Доста често жертвите сами си казват всичко.
Има и други трикове на съзнанието.
Пристрастие към потвърждение/ Confirmation Bias
Фалшиви спомени
Прочети за тези неща, плюс студеното четене, езикът на тялото и как то ни издава и вържи две и две.
После би трябвало да се успокоиш.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: edd16167c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Искрено ме разсмя историята ти. Не знам как можеш да се връзваш на тези циганки, които се правят на гатачки и просят пари. Истината е, че те говорят много общи неща, които ако почнеш да ги анализираш, все ще намериш някаква връзка със себе си. Или ще ти кажат, че те чака добра новина, или че нещо ти тежи, или че те чака голямо богатство, или че си загубил твой близък някога. Кажи ми кой не попада в тези ситуации?
Просто те е видяла, че си свито момче и е дала свобода на простотиите си, пък и пари сте и дали. Не си бил агресивен заради това е говорила глупости.
И аз не разбрах кое те е изплашило и се страхуваш да не се сбъдне - да правиш бизнес или да имаш сексуални отношения с мъж? Не виждам как някой ще те принуди да станеш бизнесмен :D
А на момичето не каза ли някакви глупости?

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5776429d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Какво ревеш заради такива глупости?! Ама тия врачки винаги казват едни и същи неща на всички- любов, пари, щастие и т.н. Като някакъв сценарий е. Нито познават, нито нищо . Шарлатанки. Доста е притеснително, че вярваш и че си се разревал. Не си бебе. Бъди по-малко суеверен и повече мъж.
Просто отпращай такива друг път.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d75825da25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз затова не съм давал пари на никой от години... Повечето в тази ситуация наистина са си я заслужили. Много често са направо психично болни, защото няма кой в днешно време да ги хрантути в лудницата. Може да звучи гадно, но поне като ги отрезеш, не им се набиваш в очите, защото повечето това правят. Като им обърнеш внимание, и ти се нахвърлят. Особено от цигани стой далеч...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4cc43c65f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хахаха абсолютно същото ми се случи на мен в София пред ВМА хаха. Яко лъжа яко измама. Понеже съм пич реших да и дам 2 лева. Тя се направи такава и вика неее аз не съм за парите но в крайна сметка ми поиска книжни пари да ми гледа на тях.
Само ще ти кажа отиди на църква. Там е истината. Господ Исус Христос е Нашия Спасител. Писано е в Библията : В Неговото име ще се надяват народите.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6893c466ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, някак много ти е разклатена нервната система за кандидат медик. Не бих искала да си поверявам здравето на лекари, които са като трепетлики.
Учи си материала и няма да прекъсваш.
Бизнес, ако не щеш, не прави. Но все пак, не забравяй, че всички лекари са частници. Иначе, ще умрат от глад.
Мъже, ако те навалят, любезно им казваш, че не се интересуваш от мъже за секс. Ако се свиваш примрял от страх така за всичко, как мислиш да я караш?
Не знам какво си успял вече да изучиш от образованието, но си обърни внимание на психиката.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ce562de92d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Преди години и на мен една такава "хубавица" ми предсказва разни неща, че и някакъв конец ми даде "да съм го пуснела в река". Аз дори не знам какво стана с този конец, най-вероятно съм го изхвърлила. И не, нищо не стана. Освен, че загубих няколко лева за да се оттърва от нея, че се беше насочила към касата (по това време работех като рецепционистка в хотел), а аз по никакъв начин нямаше как да й позволя да ми гледа "на каса". Та просто и дадох личните си пари за да не прави циркове и да притеснява гостите.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: dff1e8d196
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако не си бисексуален и нямаш интерес към бизнес няма как да се случат предсказанията й. А ти се притесняваш да не би случайно да станеш би и да заобичаш бизнеса? ! Ами не знам явно трябва адски много да не се познаваш като човек, за да приемеш, че може да станат тези неща. Но понеже съм бил в подобно състояние на обсесия от някакви тревожни мисли най-добрият вариант е да допуснеш възможността да станат. Разбира се, те най-вероятно няма да се случат изобщо, но самото допускане на това да се случат те освобождава от тежестта на самите мисли. Т. е. допускаш че може някакъв момент да откриеш че си би и че може да започнеш бизнес и се запитваш "и какво? " и доразвиваш сценария.

Има и друго обаче. Като човек който се е занимавал малко с ясновидство и по-точно remote viewing - понякога се случва "замърсяване" на таргета. Целиш се в един таргет, но например преди половин час си работил по друг и започваш да получаваш данни от него докато гледаш настоящия. Т. е. ако допуснем, че тази жена е в някаква степен ясновидка може просто да е видяла както от твоето така и от на колежката ти полето и да е смесила данните. Затова цялото нещо й се е видяло като бисексуалност. А всъщност някакво момче харесва колежката ти и си правят секс.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 453526245d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Според мен няма от какво да се притесняваш и да го мислиш. Тези циганки си плямпат ей така нарочно, това им е целта - да те хванат в психологическите си трикчета и ти да се хваниш на въдицата. Търсят да ти създадат някоя интрига и проблем в главата, че да искаш да ти кажат уж още за бъдещето срещу пари... не се хващай на тази глупост... наистина ли ще вярваш на някоя изкуфяла циганка, дето дори не знае да пише грамотно, да й вярваш на "предсказанията"? Знам, че ще прозвучи грубо, но... я, се стегни.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2029cfa7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Пич, тези номера циганките ги въртят от мнооооого години, преди двайсетина години, когато съм бил студентче като теб, и мен ме баламосва една по същия начин:) И аз после се чудих къде ли се дяна този "ценен конец", ама реално не помня какво ми "предсказа". Бяха някакви общи алабализми, за лев-два толкова:) Иначе това с "гадаенето" на книжни пари води до чудодейното им изчезване и ще се наложи да пребиеш циганката, която ти е прибрала умело банкнотата. Такива ми ти работи, не бъди наивен и не се връзвай. Точно тия дето обикалят нямат дарба, всъщност имат - дарбата им е да мамят и обират наивни и доверчиви хора. Иначе си има и някои циганки с дарба, ама те си седят на топло у тях, на златистото диванче "Версаче" и хора в нужда сами се редят пред дома им, каро нерядко и те са гола вода като врачки, ама са успели да си създадат някаква легенда.
М, 43

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker