Какво работят батките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво работят батките
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1593 пъти
Нали ги знаете тия? Брадясалите с диагоналки, слънчеви очила, три четвърти гащи, фланелка Филип Плейн за 500лв. Карат обикновено X5ци и изпреварват от дясно на магистралата. Чукат тупалките и говорят на " бате ". Ентуража на Бойко.
Та въпроса ми е : с какво наистина се занимават и работят ли нещо изобщо? Т. е. от къде си вадят парите за салфетки и глоби за превишена скорост? Обществени поръчки ли? Наркотици ли? Все ми се струва, че времето на мутрагените от 90те отмина и бяха заменени с данъчна полиция. Тия обаче какви ги вършат?


*Съжалявам ако някой от тук присъстващите се припознал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 19de8caa94
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Точно такъв тип мъж ме искаше за жена (уж) преди години. Беше дилър и син на много богат бизнесмен. Беше ми и предлагал "работа", но след като му казах, че нямам Вайбър отказа да ми сподели за какво става въпрос (явно нещо нелегално). Хора с такива възможности, освен ако не са много успешни в професията си, обикновено се занимават с нередовни неща. Наскоро от скука гугълнах името му и видях, че е станал едноличен собственик на някаква фирма... Както и да е, де, аз колкото и да го харесвах в началото, даже бях влюбена (тогава не знаех, че е син на богаташ или нещо подобно) заради интересите му и личността му, беше и доста атрактивен (беше много мускулест, но не типичната "батка" - имаше дълга къдрава коса и често беше на плитки), отношението му набързо ме отврати и отблъсна, след месеци сам ме търсеше и ме молеше за прошка, но аз го отрязах. Беше и лежал в лудницата за побой над някакво момче... Абе гадна история.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 91f7530004
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Аз съм от София и честно казано не съм виждал такива индивиди. По-скоро виждам някакви релефни келеши на по един шамар, с малко по-лъскави дрешки и вероятно подпомогнати от родителите си. Общо взето преобладават разнежените. Тия здравейте момчета повечето са спортисти от фитнеса и вероятно нямат особено голяма заплата. Не очаквай че ходят с кола за 50000 втора ръка и по 4к на месец заплата.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e1482a6de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Стана ми смешно не за друго, а щото ме смятат и мене за батка. Чувал съм го много пъти, а по близки дажи си ме ебават. Е, не съм толко едър чак. 100 кг съм, ама съм височък и не ми личат толко.
Та аз бачкам най-обикновена работа за 1300 лв. Иначе ако ме видиш на улицата ще си помислиш, че съм същия, като тея, за които говориш. Но си живея сравнително скромно. Не карам и X5 това е другата разлика също. Не са лоши коли, но на тоя етап не мога да си позволя да я поддържам, не че не ме кефят.
Само дето не нося диагоналки, не мога да ги понасям тия чанти.
Та в тоя ред на мисли, искам да ти кажа, че много от тия батки, които ги гледаш са въздух под налягане. Аз познавам няколко такива. Единия кара също БМВ, ама по-ново и по-скъпо. Да, обаче живееше с баба му до 25 годишен, сега е на 28. През целия му живот баща му му цъка парички, баба му готви вкъщи, а майка му изпращаше пари от чужбина. Та такива като тоя има много. Не се лъжи по тея БМВ-та.
Едно такова БМВ от 2005-2008 са около 10 бона не са кой знае колко.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e9781edc49
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Повечето от тях работят в т.н. "охранителни" фирми.

Колите, които карат са на шефовете им. Някои продават "бело", "пико" и т.н.

Занимават се също така и със сводничество, имат по 3,4 момичета, които им носят солидни пачки. По-заможните батки имат и 10 момичета в чужбина, там вече избиват рибата.

Тези бюра за бързите кредити и заложните къщи ги ползват за пране на пари.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a458647cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Сводници, наркодилъри, рекет, лихварство. Имам приятели в тези среди и им знам миналото от преди 25 години. Някои от тях си легализираха парите и започнаха легални дейности като земеделие, или хотелиерство или отдаване на имоти под наем. Но мутренските времена далеч не са отминали. В малките провинциални градчета си живеят още в 90-те години.






Чингис Хан

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e0fef30a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нищо...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 86a240f634
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   На първо място наркотици. После, каквото се сетиш друго. Йерархията е дълбока и включва много единици, включително и цигани. Значителна част от по-младото население е такова, другата макар и бръсната и татуирана като тях се различава от тях по кинтите, чалгата и по-слабата мускулна маса. А е толкоз просто да се насъскат ония с костюмите и черните вратовръзки, дето не ходят с импотентен Макаров, а с USP Elite 45 и първо стрелят, после питат. Ама правителството е смотано и не му стиска. Само трябва да се подпише един договор за интервенция, даващ пълна свобода на действие на ФБР в България, без никой да може да се оплаква от него каквото и да прави, като в замяна на това, че натикат всичките тия(и останалите вредители в страната) в панделата, България осява цялата си територия в безплатни военни бази на САЩ, но само ако се преминат определени квоти от арестувани(примерно един милион в рамките на няколко месеца). Нещо от сорта, както Сирия покани Руската армия на територията си да бомбандира интензивно враговете им там с изтребители. Смятайте, че ония с USP-тата, заради интереса на САЩ тука ще обърнат страната с хастара наопаки. Имат информацията за всеки предварително. После прибраните в независим американски съд. Ченгета, политици, олигарски, ДС, ганьовци, извадени носове, сводници, дилъри, мутри, всичко отива в блендера, за да се гони квотата. Връзки, ама само с железни гривни между двете ръце. Струпано масирано американско военно присъствие в близост до София за да не минава на никой управник през ум да скъса договора и да се чувства като окупиран. Въпрос на узряване е Ганьо да разбере, че сам не може да си оправи кочината и грам. Не се ли направи това сега, такива бръснати татуирани наркодилъри, мутри и сводници и олигарски само ще стават още повече. Трябва от сутрин до вечер по телевизията да вървят репортажи като оня дето наскоро американски военни нахлуха с автоматите в българска фабрика и изпонатръшкаха по очи всичко вътре. А който негодува само да може да се оплаче на дядовият си. Шиши и компания отлетяха в страни само от звукът от залпът на USP-то, без попадение. Представете си какво ще е с договор с директен прицел със стимул. Минимумът за годно правителство започва от тук.

Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: baac5f47cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Реално мутрите никога не са изчезвали. Е, вярно вече не действат толкова показно като през 90-те, даже баш мутрите са се преквалифицирали в "честни бизнесмени", но по същество са си пак мутри. Колкото до батките, е всеки такъв "честен бизнесмен" има нужда от лакеи за мръсната работа. Къде да ступа някой конкурент или длъжник, къде за някоя далаверка, къде за да събира парите от наркотиците или от сводниците... и съответно тия лакеи, тъй като не се славят с високо IQ, са решили да парадират с парите, които са получили от шефа. А всъщност той им подхвърля трохи, на фона на това, което изкарва от "бизнеса" си. Обаче рядко ще го видиш да парадира с това, защото той има интерес да е извън общественото внимание.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker