Къде намирате Бог? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121564)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18620)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Къде намирате Бог?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 530 пъти
Здравейте!

По въпроса "Има ли Бог? ", според мен, няма нищо общо с Иисус или Аллах или пр. измислени публични личности. Мисля, че Бог е самата планета Земя.

Тя е жива, всички живи същества са произлезли от нея, разумните животни на планетата - хората, дори да са механизирана материя и/или да имат душа, прозилизат също от този жив организъм, нашата планета. Замислете се - целият жизнен цикъл на човека, от раждането до смъртта, започва и завършва именно с планетата.

Няма значение дали вярваш или не в съществуването на Бог - ти си материалната и духовна реалност иманно на Него. Това не е нито паленето на свещи, нито иконите или други измислени от дедите ни истории и други художествени измислици...

Става въпрос за хармонията между природата и един от крайните и продукти - човекът. Когато ходите боси през лятото - чувствате се "заземени" и хармонизирани. Проучено е, че живеещите хора на високите етажи не се чувстват в хармония със себе си, колкото живеещите на приземни етажи, т. е. вторите са по-близко до Бог.

Когато се молите на Бог - вие се молите на планетата Земя като цяло, защото именно от нея сте "започнали".

Яйцето или кокошката е първо? Нито едното, нито другото - те са краен продукт, proudly made in the planet Earth.

В кой Бог вярвате? Вярвате ли изобщо в Бог?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: d2fcda48ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Бог като цяло е дума в мъжки род. Тая дума е измислена от хората. Аз не вярвам на хората. На божествените енергии вярвам, но те говорят на един доста по-различен език от нашия. Езика на усещанията, където няма никаква логика и ограничения и си напълно потопен в абстрактното. Така както мравката не осъзнава, че ние сме в трето измерение, така и хората са мравки за следващите измерения. Намирам божествената енергия в планината, изкуството, музиката, танците, в изолацията, в обикновената игра с моето куче, във вятъра, в съзерцанието на полюляващите се дървета, в съзерцанието на природата, на сменящите се сезони. Всичко, което е една манджа и ние, идвайки на земята сме се разделили на отделни същества, влезли в някакви логични рамки и граници, но всъщност всичко е едно и всички ние сме едно цяло, едно цяло с божествената енергия, планините, реките, хората и всичко видимо на този свят.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a58e578b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Никога не съм била ограничена до земята само и не не съм "продукт" на земята, много от вас също не сте, пътешественици.
Дошла съм си със спомени от други времена, пространства, планети и дименсии...
"Нещо' от всичко съм, вселени, земята, водата, природата, носител както на вода (като всички) така и на въздух- вятър, съответно мога да се сливам и контролирам донякъде тези елементи около себе си.
Зареждам се най-бързо и най- добре от слънцето, през него ми е и най-бързата "поща".
Ходя си из астралите, рядко успявам да контролирам тези пътешествия, за това контролирано и съзнателно предпочитам проекцията...
Виждам пречупвайки време и пространство.
Къде намирам... себе си искаш да кажеш? ! Влизам във връзка/контакт със себе си, сливам се хармонично с всички мои форми в пространствата чрез слънцето, водата, въздуха, дълбока медитация (по-рядко вече я практикувам, нямам нужда) но се случва само когато съм съм в синхрон и хармония (мисли, емоции, действия) тогава и вибрацията ми е на нужната честота...
3 Д (което в същност е 4 Д като включим времето за мен е просто една времева линия, опитвам да наблюдавам без да потъвам в нея, често не успявам, често потъвам, но разрешавам ситуацията която ме е "смъкнала" и се "вдигам" отново.
Отговорът е- в Мен!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker