ЛГБТ хората - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

ЛГБТ хората
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 704 пъти
Не знам дали вие виждате, но аз лично все повече и повече виждам гей постове из интернета. Било то тикток, инста, фейсбук и тн. Какво е вашето мнение за това? Не мислите ли, че малко се прекалява тази натрапчивост на лгбт хората. Аз нямам нищо против като цяло, но напоследък тази тема е буквално неизбежна. Даже и на скоро четах една американска статия за това че във всеки един сериал или филм трябвало да има поне един човек който да се определя като лгбт. Не знам какво вие мислите, но аз вече мисля, че това е малко прекалено. Плюс това може и да видите, че по последни данни все повече и повече хора се определят като лгбт.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: df5ddede56
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   На мен ми излизат само понякога такива новини. Нямам нищо против тези хора, освен това ако всички са хетеро и създават деца, планетата ще стане пренаселена.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 21b3c9dec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Въобще не ме интересуват.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c720c6c7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторче, ами проблемът е в твоя телевизор. В интернет има буквално всичко. Явно е, че си обсебен по тези хора, след като и американските статии за тях следиш. Неотдавна една възрастна дама пусна тема, че в интернет имало много разголени момичета, много се показвали, абе нещо в този смисъл беше. Ами тя явно това я влече да гледа, това ѝ е в главата. Та и ти като нея.
Защо на мен не ми пречат нито разголените в интернет жени, нито лгбт хората? А съм жена и съм хетеро.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 70e7f87c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Къде ще сравняваш САЩ или Запада със България? Тези страни си държат на човешките права та и законите защитават тези на други малцинства от друга раса, националност, акцент и прочие.. нещо което в България е само на хартия. Доста по-либерални са страните там та за това и процъвтяват защото всеки си гледа в канчето и приема другите ако ще и с лицемерие. Трае си. На това трябва да се научиш и ти. Цяла тема пускаш да нахъсваш хора във държава където закони няма, срещу хора само защото са lgbtq .. не.. гейовете и лезбийките и травеститите и всички трябва да си тръгнат от страната.. и те да бъдат изгонени.. хората които си тръгват от България са бежанци и нищо друго. Само тези дето излизат заради пари и не се променят си държат на своето си невежество и неприязън към различното а искащи същевременно и примственост за себе си. Лицемерие.

Гледай си работата. Има много lgbtq които също са били и са във армиите било то отворени за това какво чувстват от вътре или не.. хората са си давали живота за теб и си го рискуват за да може Ти да ги плуеш и да им ограничаваш правата.. права и интереси за които са и твои и те биха си рискували живота за да защитят конституционно. Ти трябва да се засрамиш.. аз смятам че Ти прекаляваш и такива като тебе.. и не.. религия да ползваш за да си бършеш ръцете - пак ще си грешник до край защото твоето е чиста омраза и невежество. На далече да стоят хората от такива като тебе.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a0094be519
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не знам дали ти е обърнало внимание, но аз всеки ден виждам постове от ХЕТЕРОсексуални двойки, било то в фейсбук, инстаграм... не е ли време да спре тази натрапчивост от страна на хетеросексуалните :)

Хората си живеят живота и се радват с хората които обичат. Като ти бие на очи скролни надолу, натисни unfollow и се чуди защо толкова те дразни любовта между двама човека и защо нашето общество като види гей хора мисли само за секс дори когато хомо двойката само е постнала снимка как се прегръщат.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1a2418c507
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ЛГБТ или както там се наричат до скоро не ми пречеха изобщо. Откакто обаче започнаха постоянно да се лансират по всякакви медии и събития, вече ме дразнят изключително много. Никой не им пречи да си правят вкъщи каквото си искат. Да ме карат обаче да признавам поведението им за нормално и непрестанно да парадират с това, еми няма да стане! Утре и педофилите ще поискат да приемем и тяхното за "нормално"!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker