Вечно не разбрала и не в час, като бавно развиваща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Вечно не разбрала и не в час, като бавно развиваща
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 894 пъти
Такаа, не веднъж в живота ми са ме питали дали не съм бавно развиваща, уж на майтап де, :D аз не се сърдя, защото наистина се държа като такава. Сега се оказа, че цял семестър имам отсъствия по физическо онлайн, защото влизам, обаждам се, пускам микрофон и камера, но не съм разбрала, че се влиза в класрум, с някакъв си код, който не знам кога и къде е изпратен, въпреки, че не пропускам час. Днес почнах да питам колегите си в групата къде в класрум се записват, а те първо ми се смяха, после спряха да отговарят. Накрая се свързах с преподавателя, той ми прати някакъв код, но файда вече. Сега трябвало при преминаване присъствено да се изкарат тези 8 часа...сега имам още задачи за правене преди края на семестъра, аз отново някак не съм разбрала повечето изисквания, въпреки че съм там и слушам. Срам ме е вече да питам колегите ми. Не съм само за университета така, като цяло трябва да ми се обясни няколко пъти като на олигофрен, за да е сигурно, че няма да объркам нещо. Не знам защо съм такава! Сега ще надробя още попари с изпитните работи и и другите неща, едни се пращаха на отговорника, едни другаде, абе каша ми е. И си и записвам и пак, не знам как постигам това. От 100 човека курс май само аз съм такъв индианец. Голям срам е, сега как ще разпитвам пак, като вече никой не ще и да ми отговаря, не знам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 401bd0a1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ще те попитам нещо - ядосваш ли се лесно, нервен човек ли си? Самият факт, че не си разбрала, "вбесява" ли те? Тези колеги, според теб, ако не общуваха помежду си, дали щяха да са разбрали абсолютно всичко?

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: bc092a86ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ами спри да питаш колегите си и просто слушай внимателно и си записвай. Помоли да ти пратят имейл с информация, а ако нещо не разбираш няма нищо срамно да питаш. Мен много ме дразнят хората, които без да са си направили труда да потърсят някой имейл например, задават въпроси. Просто си проверявай често пощата, в която ви пишат преподавателите и, когато имаш въпроси се обръщай към тях. Опитвай се, няма нищо сложно, щом другите могат, можеш и ти. На много хора им е по-лесно и удобно първо да питат, отколкото да се опитат да се справят сами. Разчитай на себе си, записвай си важната информация и няма да сбъркаш.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: a03c533c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не си бавноразвиваща се, а просто разсеяна. И аз съм така в някои ситуации. Записвай си всичко важно и не се срамувай да питаш. Сближи се с някоя колежка/колега, който няма да ти се смее, а ще ти дава нужната информация.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: fdb8d9bc7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не се обиждай, но явно не си за университет. Висшето образование не е задължително. Като го завършиш ще си просто един притежател ма диплома и никакъв специалист.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 91ca5682e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Липса на внимание? ADD или ADHD? Може би страдаш от някое от тези? Мисля че не е страшно, особено ако се подходи правилно. Но трябва да се консултираш със специалист. В България не се набляга на психическото здраве и всякакви отклонения от "перфектното" поведение се отдават на глупост или нещо друго и се заклеймява публично.

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9d80718a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Класрум? Я дай малко на български.

То щом сте стигнали до физическото да е онлайн вече става ясно колко значение има цялото ти образование изобщо. Ти си тръгнала да се кахариш, че не му обръщаш внимание.
Как иначе като си е чисто губене на време. Повярвай ми, ако беше смислено, щеше да ти е интересно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker