Малко корони и политика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Малко корони и политика
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 906 пъти
Не вярвам в данните за болни, които ни изнасят.
Не вярвам че за 19 януари има 11 хил заразени, те толкова не са отишли до лаборатория. Когато на ден имаше по 2000 заразени имаше опашки пред лабораториите, сега няма такива опашки, а броиките са уж 5-6 пъти повече.
Не вярвам също и в другите данни, за последните 14 дни са излезли положителни около 84 хил теста, но защо тези хора спряха да оздравяват през последния месец два? Като актуални заразени се водят повече от 170 хил човека, как е възможно тези 85 хиляди които са се заразили преди повече от 14 дни, даже преди повече от месец, да не са излекувани, а както виждаме не са и в болница, защото знаем че по болници са общо около 5 хиляди. Е ли възможно 80 000 човека да продължават да са положителни и да си лежат по домовете повече от месец?
Вие не виждате ли че ни командват по нова телевизия?
От няколко седмици следя анкетите на нова телевизия и се оказва, че доста от нещата стават според резултатите в анкетите.
Имаше анкета трябва ли правителството да се вслуша в протестиращите на 12 януари? Повечето бяха ЗА и резултата е ще сфорират група. После имаше анкета дали да увеличат междусрочната на децата 85% бяха ЗА и ето междусрочната е 7 дни. Всеки ден има различна анкета и всичко става, според това как са гласували на анкетата. Или нова телевизия са пророци или ни опипват почвата преди правителството да вземат решение. Днес има анкета дали да има локдаун, над 55% са съгласни с логдаун и бас държа че до три дни ще имаме локдаун на държавата.
Тея хора си мислят, че ви правят референуми, чрез анкетите на нова телевизия.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1e2ef1106e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Пълен цирк... Никой няма да ви чипира, никой няма да ви прави на роботи и да ви следи с 5G. Целта на този цирк е да се създаде анархия и да се инсталира една нова световна форма на управление, колкото и банално да звучи. Ще стане така, че в един момент ще обърнат палачинката и ще се окаже, че много хора са били лъгани 2 години (засега толкова), как ще стане не знам, дали във ваксината ще открият нещо тва вече са свободни интерпретации, но в един момент рязко ще обърнат посоката. Огледайте се малко паралелно с коронавируса какво се случва, който има акъл ще се усети накъде отиват нещата. Коронавирусът е просто средство, за нещо по-голямо. Планът накратко - Създаване на хаос, безредици, недоверие, войни. Паралелно с това недостиг на храна, ток, ресурси. Когато нещата станат страшни ще дойдат ОНЕЗИ на бях кон и ще си инсталират новата форма на управление. Точка. Никой няма да ви чипира, никой няма да ви убива и всякакви подобни измишльотини, чипът ви е в джобът ви всеки ден, всеки час. Не питайте от къде знам тези неща, да речем че съм един луд конспиратор, който по някакво стечение на обстоятелствата познава всичко, което се случва от 2 години насам ;) Който иска да се смее, ще го видим дали ще му е смешно след време. Взимайте мерки от сега :)

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f6e206efbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   В съседното ми предприятие са 800 човека, на три смени.
300 и нещо положителни теста за 2 дни.
Не знам кое ти се струва толкова нереално. Там е драма- буквално са пред затваряне, а имат поръчки за милиони лева...

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f7e24876e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Прав си.
И аз забелязх, че от началото на годината няма опашки пред лабораторията до нас. А преди празниците, всеки ден по 30-40 до около 50 души чакаха до 17-18 часа отпред.
И за бройката т.нар. оздравели си прав.
Нова тв винаги са служили на властта. И при бойково време си бяха техни. Бтв и държавната не са по-добри. Аз чета афера.бг.
Дано не познаеш за локдауна, защото теорията ти изглежда вярна дотук.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a64e6680e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Да, чрез анкетките и подпитванията опипват почвата. Дори и коментарите в нета четат. Включително и в това сайтче. Така че мислете къде, как и какво пишете. Четете полезни книги като Владетелят на Николо Макиавели, книги за манипулация и влияние над масите, но не и мейнстрийм. Интересувайте се, търсете, четете, разсъждавайте.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f6e206efbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Малко вероятно е да се повтори 2020-та. Тогава имаше твърде малко информация и всички правеха това, което се правеше в Китай-затваряния на цели градове, ограничения и т. н. Но Европа не е Китай. Това не сработи тук.
От там нататък беше ясно, че всичко ще е с цената на хиляди жертви, фалити и хаос. Моят бизнес е свързан с туризма. Т. е. ако туристическата индустрия работи-и аз имам работа. Тя не работи нормално вече втора година. Хората все още масово ги е страх да пътуват.
Още в началото на епидемията се каза, че с времето вирусът ще става по-заразен, но ще се кара по-леко, докато накрая заприлича на сезонния грип. Ами... това се случва в момента.
Ако се проследи темпа на нарастване на хората в болница, се вижда ясно, че тази форма на вируса минава по-леко. Вероятно и смъртността ще е много по-ниска.
Ваксините лично мен не ме плашат, защото понякога имам пътувания до Азия и Африка, а там се искат още 4-5 ваксини. Понякога, ако съм боледувал много през годината, си слагам и противогрипна, понеже грипа винаги го карам много тежко. Хората оздравяват за 3-4 дни, аз 10 дена не мога да стана от леглото.
Та едва ли ще видим затваряния като в началото. Но това не значи, че не трябва да се носят маски вътре в сградите и транспорта, не трябва хората да поддържат хигиена и т. н. Тоези неща не решават проблема, но леко го намаляват, което пак е нешо. Впечатленията ми от други държави са, че никой не се готви да затваря, да слага КПП-та и да изолира цели градове. Ваксините помагат за това да няма хора в болница. А това е голям плюс, защото всички останали болести, инциденти и т. н. никой не ги е отменил. Те са си както преди. Сега върху тях се насложи и Ковид и.... се претовари системата.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3143f2cc89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И двамата с жена ми сме с Ковид в момента. Ваксинирани сме и спазваме мерки. Аз съм с бърз тест и ще излезна като болен, тя още не е правила тест - ще викаме за PCR вкъши. Не е грип защото имам отрицателен тест за грип A и B. И за двага теста бях в лаборатория, която не работи със здравна каса без никакви опашки - нещо като отбиване за цигари. Бившите ми колеги всички са болни в момента - три отдела със заключени стаи. Много хора, ако единият е здрав не правят официален тест - това блокира семейството вкъщи - здравите поне 7 дена. Болестта е достатъчно опасна и гадна и е подходяща за масови манипулации във всички посоки. съседите ми изобщо не вярват, че съществува. В обществото е същото. Устите на инфекционисти и вирусолози са запушени, ако се отклонят от официалните тези. Гръмоглаасни са други специалисти. Завършвам - много е сложно, светът е в криза, мислете и четете много. Пазете се от категорични страни. И се пазете в здравен план.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: de21f4e266
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   мнението ми от какво умират хората. Тъй като лекарите уж не знаят от какво умират (няма изолат на вируса), аз имам свое предположение.
Според мен по принцип от добре познатия ни стар грип си има даден брои смъртност, а повишената днешна смъртност е от маски, от страх и от "вакси".
Как ни убиват маските? В устата на всеки човек има бактерии, които обикновенно или издишаме или преглъщаме към стомаха и там киселинната среда ги убива. Обаче слагайки си парцал на лицето, ние издишаме тези бактерии на парцала, във влажната и топла среда на парцала бакериите се размножават главоломно, ние в това време носейки парцала задъхвайки се започваме да дишаме по учестено с по голяма тяга с цел да си набавим нужния за съществуване кислород, така засмукваме дадена част от бактериите в белия дроб и хоп белодробни проблеми. На това се дължат увеличения брой белодробни проблеми, а както знаем и от тях има смъртност.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2d82b302a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Днес едни медицински сестри, биравещи с тестове, се подиграваха на данните, че нямало връзка между ваксините и нежеланите ефекти. Същевременно, не вярвам че целта е убийство или прочее. По-скоро както 1 писа по-горе, политическо управление. Само че, май хората не са наясно, че “чип” не значи един голям обект, може и да бъде нано-прах, чийто молекули резонират на микровълни с определена честота, кратна на базовата им резонантна честота. Тоест, едно потенциалн wi-fi правосъдие, където несъгласните с да кажем спирането на въглищните централи поради измението на климата им се причинява “справедлива” болка. Никак не е невъзможно, досега просто нямаше тлкова устойчиви нано-материали като графена, който вграждат дори и в асфалтовите пътища! Проучете си сами. Възможностите са безкрайни. А имономически, западната система няма как да издържи, подобно на последните години на социализма у нас - подготвя се смяна на системата преди окончателният крах. Нищо ново под слънцето - суета на суетите ( :

facetious

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e2174defef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да ви кажа ли какво се случва? Хората се побъркват, това се случва. Аз съм историк и знам много добре историята на пандемиите. През тоталитарните режими са ваксинирали всички без да ги питат и то със съмнителни ваксини. Мисля, че днес случая не е много по-различен. Имаме пандемия, просто трябва да се ваксинираме. Никое правителство няма интерес хората да умират, защото хората са пари- икономика. Затова искат ги защитят и спасят, защото демографската криза и смъртността ще доведе до това, държавата ни да отслабне. Това е самата истина, проста, рационална. Всичко друго е в побърканите ви мозъци

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9bd8635d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Имаш право да вярваш и не вярваш. Аз ако живеех в България щях да се притеснявам много повече за това какво би станало с мен и с близките ми ако се наложи интензивно болнично лечение?

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: de21f4e266
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10 Какви пари, каква икономика със 36% пенсионери?
Реалността в България е:
6, 5 милионен народ от които 900 хиляди живеещи постоянно в чужбина. В България реално са 5, 6 милиона от които 2, 04 милона пенсионери.
Населението ни е застаряващо, имаме около 336 000 над 80 г възраст и още над 715 000 между 70 и 80 години. Живота има своето начало и край, и никой локдаун, никой сертификат или затваряне на училища, магазини и заведения, не може да спре тези над 1 милион българи да идат на онзи свят в следващите няколко години, колкото и да не ни се иска.

От и около Ковид умират главно пенсионери, средна възраст 75 години. От хилядолетия възрастните хора и няколко стотин "сухи съчки" (по болнави млади) умират от грипоподобни респираторни заболявания в грипния сезон. Ковида не се е променил той от началото си е грип, промениха се мерките, лечението и репликите подавани по телевизиите. Бързо забравяте и лесно приемате последното, което са ви казали по тв.
За да видите истината е достатъчно, малко да можете да смятате и да видите цифрите които ни се подават. Тези 11 хил които са заболели преди 11 дни когато е писана темата още не са оздравели Нали омикрона беше лек и минаваше за 4-5 дни? Вече цифрата на активните случаи е над 234 хиляди, от два три месеца цифрата все нараства, а оздравелите са прекалено малко.

Нелогични са броиките заразени с които ни заливат всеки ден, за последните 14 дни имало уж 120 000 заразени, макар ние да виждаме с очите си, че ги няма познатите ни опашки пред лабораториите. Дори да предположим, че заразените за последните 14 дни са 120 хиляди, как тогава има 234 000 активни, ЗАЩО тези хора не оздравяват?

От 1 декември 2021г до 29 януари 2022г (два месеца) имало нови заразени общо 238 280 случая, плюс на самия 1 декември били активни 105 119, или общо за периода активни 314 399, за два месеца от тогава са оздравели само 104 752, другите 234 012 си стоят болни. По тези данни може да се каже че има поне 3000 които са били болни преди 1 декември и все още боледуват от същата болест! А поне 100 000 са болни от преди Коледа! Е ли възможно? Къде са заболелите преди повече от 14 дни 113 029 човека, виждаме че не са в болница, и в статистиката за починали не са, водят се активни и толкова, къде са? Твърди се за наличие на "дълъг ковид" Възможно ли е 113 хил българи да си боледуват два месеца по домовете, и нито да се влошават за болница, нито да оздравяват? Колко хора да имат двумесечно боледуване и не са в болница?

Става въпрос просто за не изчистена статистика, не записват точно и редовно оздравелите, от обявените за активни поне 3/4 вече са оздравели но не са вписани, как да седнат за ден да си свършат работата да изчистят статистиката и да напишат че днес са оздравели 170 000 души? Не става, хем статистиците им ще бъдат обявени за първолаци, хем за целта им, им е нужна раздута заболеваемост.

До 6 Вероятно вече сте оздравели, но все още стоите в статистиката. А и викането за ПСР в къщи е смешно, само големците могат да си го позволят, нормалните сополиви ходим с направление от личната лекарка в лаборатория. Лаборантите няма да могат да обходят толкова къщи колкото теста е описано че са направили за деня. В началото на декември за ден се правеха по 35 000 теста и виждахме по 30-50 човека опашки пред всяка лаборатория, сега се правят по 45 000 теста опашки няма, нима лаборантите обикалат 45 000 различни къщи всеки ден? Ставате смешни!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b1813f664a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   В България и без ковид има висока смъртност, тъй като от '89 насам населението на страната са пенсионери. Даже циганите вече почнаха да се махат. Така че статистиката така или иначе ще показва това.
Всички знаем обаче, че пенсионера като умре и му пишат в смъртния акт че бил умрял от Ковид. За какво говорим тук въобще. Нищо от статистиките не им е вярно. Нито заболелите, нито умрелите, нито ваксинираните. Назначиха едни малоумници от чужбина да дойдат да ни пласират ваксинки. Не пропускат да си направят минутка за реклама на Файзер.
А хората дори не знаят каква чорба си слагат... и по добре, че иначе няма да ходят на работа. Ако им кажеш че това е генно модифицирана мРНК помия, никой нямаше да си я сложи. Те масово си мислят че си слагат класическа... както едно време. Да ама не.

Лекарите бяха изнудени. Или да спазват протокола, който убива хора, но пък ще се налапат от здравната каса или да бъдат уволнени. Повечето от тях минаха на черната страна. За късмет на много българи ние все още имаме стари и съвестни лекари, които не ходят на работа за пари и които наистина спасяват хора, и аз шапка им свалям на тях!

Навремето ни питаха, нас "конспираторите": "Защо му е на някого да създаде ковид и да събори икономиките на целия свят? Няма никаква логика, тъй като целия свят е засегнат. "
Ами ей го... да си пробутат ваксините..
А тия ваксини какви други поразии правят тепърва ще разбираме...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker