Ако има закон за привличането защо наркоманите са зле? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ако има закон за привличането защо наркоманите са зле?
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 965 пъти
Това какво мисля и това какво чувствам създава бъдещата ми реалност. Така твърди законът за привличането от филмът Тайната и насърчава хората да мислят позитивно, да отбягват негативните мисли насила и да се поставят в ситуации с реалност каквато те желаят да е тяхната бъдеща реалност в живота. Наркоманите като се надрусат те изпитват удоволствие, безгрижие и удволетвореност което не може да се сравни с нищо друго и не може да бъде постигнато с нищо друго и е супер реалистично като изживяване. Защо тогава като спре действието на халюцигена всичко около тях започва да се стапя и постепенно осъзнават, че бръмченето не е било от двигателя на частният им Бойнг с мацките вътре в който пътуват, а е от климатика над пейката върху която са треперили и залитали дотогава от гледна точка на страничните наблюдаващи. Защо наркоманите като са изпитали супер реалистично и супер силно най-якото им усещане в живота и го правят на редовни интервали са си все в лайната? Нали има закон за привличането и според него вселената трябваше да ги е направила най-малкото Рокфелери досега.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 79d1f3544f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Много просто. Няма такъв закон, да не кажа, че даже има обратния закон. Имало е много случаи, в които съм бил абсолютно убеден, че нещо ще се случи и въпреки това сякаш на пук не се е случвало. И това без да съм знаел за закона, да кажеш, че е защото на сила съм го вярвал и дълбоко в себе си съм имал подсъзнателни саботиращи фактори. Обратното - когато съм бил готов за най-лошото, е ставало чудо и нещата са се оправяли. Сякаш Бог ме наказва за арогантността и ме възнаграждава за страха към него/съдбата. Вероятно неслучайно в Свещението книги пише да сме богобоязливи, не знам.

Но в моя живот знам за един закон, който работи и това е кармата. Когато съм правил дарения, винаги ми се е връщало многократно и не само като пари. Някои ще кажат, че няма как да съм сигурен във взаимовръзката, но съвпаденията са твърде много, за да е случайност. Поне в моя живот, за другите не знам.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ab7c30e792
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Доста известни и богати личности също са (или са били) наркомани - това не е ли в противоречие с твоята теза?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 67636619e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Защото няма закон за привличането.
Защото филмът "Тайната" е поредната ню-ейдж простотия, създадена от някой в Калифорния, с цел да генерира парички.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6cb4184b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Защото може би олигофрените, които готвят бухат всякакви ла*на вътре, които ти стопяват мозъка, зъбите ти падат и т.н. Тва сериозен въпрос ли е? Да си долен, пробит, безполезен, смачкан, убит, ненужен, жалък наркоман е най-тъжното нещо, което можеш да си причиниш. Не изпитвам абсолютно никакво съжаление към такива индивиди, те сами са си избрали пътя. И аз съм имал трудно моменти в живота, но защо не съм си помислял да употребявам наркотици?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e226e3d826
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Абе ей, номер 4, ти можеш ли да четеш, човека пита защо "закона за привличането" не оправя живота на наркоманите след като те "изпращат" позитивни сигнали на Вселената, а не пита хубаво ли е да си наркоман...

Естествено, че няма такова нещо като закон за привличането, това са пълни глупости, измислен е от хора които искат да печелят пари лесно, като пишат безсмислени книги и хората се хващат.
Няма смисъл да се надяваш на подобно нещо защото само си създаваш напразни надежди, а това е по-гадно от колкото да се откажеш, остави ги тия дето само повтарят някакви фейсбук клишета. Всеки си има съдба, за едни животът е хубав, за други точно обратното и това няма как да се промени като се престуваме на щастливи. Чела съм тия книги за позитивното мислене, пълна загуба на време. Най-мразя такива дето вечно се правят на щастливи и чакат чудо да стане.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ff7a5d2b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Защото си гледал някакъв малоумен филм, който няма нищо общо с реалността? Наркотиците залъгват тялото ти, че е постигнало нещо и го награждават с хормони, които нормално се отделят при процеси като хранене, секс, движение. Всичкото е фалш. Ако искаш истинско щастие, не става само с позитивно мислене, трябват позитивни действия.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 44adfedf75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Защото те не са в този екстаз през цялото време, това че са изпитали еднократно нещо прекрасно, не значи, че в живота им ще се случат най-хубавите неща. Също така под действието на опиати човек по-скоро не би могъл да манифестира желаното. Трябва да си трезвен и спокоен. Силата на привличането работи и Вселената ми го е доказвала. Никакви съмнения относно това.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 44adfedf75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Защото те не са в този екстаз през цялото време, това че са изпитали еднократно нещо прекрасно, не значи, че в живота им ще се случат най-хубавите неща. Също така под действието на опиати човек по-скоро не би могъл да манифестира желаното. Трябва да си трезвен и спокоен. Силата на привличането работи и Вселената ми го е доказвала. Никакви съмнения относно това.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ff7a5d2b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Няма такъв закон. Филмът е художествен измислица. Както всеки филм. Който взим наркотици го чак лудницата (психиатрията) и пиене на лекарства. Наркотиците са бавно самоубийство.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker