Нямат ли срама? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нямат ли срама?
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1016 пъти
В Япония провалените управници си правят харакири. В Европа само да заподозрат някого в корупция и той веднага сам и доброволно подава оставка. Само в България тотално провалени управници, доказали че са такива в продължение на деситилетия управление не само не подават оставка, ами и и имат претенции отново да управляват, дават акъл на новите, критикуват ги, прехвърлят вината си за сегашното положение върху тях и се изкарват пред медиите като по-знаещи от тях. Крайно дразнещо е. От Цар Борис 3-ти насам България сега за пръв път има управник, който е над нивото на българите, обаче Ганьо не само не си знае мястото, но и всячески се опитва да го очерни и спъне. Някои знаете какво, не могат даже да стоят изправени и на лопатата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: ff0bad5953
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Добро сравнение с Япония. Общо взето сме в пълен контраст с тяхното възпитание и образователна система. Не можеш да очакваш дребните мошенници да имат срам или да си направят харакири. Харакири си правят достойните хора. Аз съм виждал филм за един японец, който започна да строи кораб и се закле, че ако не го завърши, ще си направи харакири. Ето какви са Японците. За съжаление, да не кажа българите, ама хората около мен казват нещо, че ще го направят и го забравят на втория ден. Не знам какво да кажа по въпроса. Трябва образователната система да се промени и малко шамари зад врата

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 58daaa4d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Ако имаш предвид лъжеца Кирил Петков той е следващия провал. Освен с рекордно теглене на кредити и лафа за курулацията няма с какво да го запомним.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 00dec5b3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мисля, че Кирчо ще измисли още лафове, с които да бъде запомнен. Много вдъхновен ми изглежда :))))

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f61c75ccf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Авторе съгласен съм с историята ти докато спомена Цар Борис 3-ри. Но да казваш, че сегашния управник, министър председателя, Кирил Петков е над нивото на българите направо ме караш да те съжалявам и ми падна в очите. Как може такъв глупак да го цениш толкова много. Направо си смешен. Ти сигурно така високо си ценял и Бойко Борисов. И двамата са абсолютни глупци, но и двамата бяха издигнати до техните позиции от US и ЕU. Ако имаш трезвен политически поглед би трябвало да виждаш, че България от управлението на Бойко Борисов до сега е колония на US и EU. Но зная, че този факт ти не можеш да го проумееш. Дано партията Възраждане скоро вземе власта и чак тогава може да се очаква подобрение на живота в страната ни. Докато сме колония не очаквай България да се оправи.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d5dcc9711d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не. Българинът няма достойство. БГ мена е натегач и мазняк.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 47abadff09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   1-ви, едва ли ще стане с подобряване на образователната система и с шамари. Нали българина яде шамари в изобилие 45 години по време на комунистическият режим, който е откраднал страшно много идеи и принципи от Японският модел. И какво излезе накрая. Като падна режимът българите веднага блеснаха в пълният си блясък-като абсолютни лайна. Не са се проминили грам. Значи не е въпросът само на възпитаване, ценности и дисциплина(които ги няма сега при Гановица). Просто българина е с твърде ниско IQ за разлика от японеца и поради това няма елементарно самосъзнание за нещата(за което и сме все в хаос като народ). Въпрос на 2 и 2 е като си се провалил като управник най-малкото да се скриеш и повече да не се показваш, каму ли да имаш претенции пак да управляваш и да даваш акъл на новите и да се мислиш за опитен и да ги критикуваш и черниш и прехвърляш положението което ти си забъркал върху тях, защото ти е сладък кокала и не ти се пуска. Човек, който спори с фактите, че от неговото дълго управление страната е една от най-изостаналите, бедните, корумпирани, с неработещи системи, бързотопящи се и пропаднали страни на света е просто олигофрен. IQ малко над 80.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 657c7a2699
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Разликата е че в Япония и Европа управниците са избрани от народа у нас те са назначени, народа ни е тъп и не гласува, а ако гласува вярва изцяло на телевизията за информация за кандидатите, без да си дава сметка, че медийте са нечия собственост и те накланят мнението на хората в "правилната" посока. За когото са казали медиите нещо хубаво той побеждава на избори в България, ако има някой който опасно набира съмишленици е достатъчно да пуснеш една две лъжи за него да я коментират журналята по тв. Следователно за да управляваш България е нужно да имаш една две от най големите медии, не е нужно да си техен собственик, достатъчно е да си платиш за да рекламират. настойваш мнението на гласуващите и ето ти управление на държавата, разбира се за премиер поставяш удобна послушна пешка.
По тази причина нашите управници не се чувстват виновни, защото знаят че са били назначени и не чустват отговорност за това че са били проводник на решенията на онзи който ги е назначил, те са убедени че вината е негова, а не тяхна. Бойко все ви повтаряше "онзи горе" , но никой не си помисли че Бойко има началник, всеки от вас мислеше че той говори за господ, а дали е така?
Плюс това за всички обвинения няма никакви доказателства, докато няма неопровержимо доказателство не можем да виним никого. Примерно медиите изкараха Костадинов бил Копейкин, а какви са доказателствата, няма ги, значи ей така си говорят, банкова сметка с превод от русия видели ли сте? Наплюват някого че сестра му е курва и го оставят без да му дадът възможност да докаже че няма сестра. Бил си купил кола и къща, но ако разгледаме къщата е във вилна зона граничеща с мизерно пасище, до нея се стига по черен неасвалтиран път и е само 82 квадрата, а колата форд за 40 хил лева, ако ще харчиш чужди пари това ли ще си купиш? Та ние обикновенните селяци живеем в селски къщи по 140 квадрата, 82 квадрата си е тристайно жилище с подобна по размери собствена жилищна квадратура разполагат повече от 30% от обикновенния народ, а той има кариера, като юрист и две висши образования.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 069a29680f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Баси като го чета това , да се смея ли да плача ли. То все бива клишета , ама чак пък толкова.
Когато японците са си правили харакири , ние сме си имали Левски .
Повярвай ми сега харакири никой не си прави
Да смятат един продавач на картофи обаче за "над нивото" на българите си личи , колко е твоя умствен капацитет. И веднага разбира се прибягваш към клишето "Ганьо". Че той просто Киро е Ганьото... До Канада и назад..Само дето не е продавал мускалчета , ама пържени картофки , но иначе колкото му е добър английския з толкова му е и българския .
Пича е толкова неориентиран , че се чудя наистина как изобшо успява да се прибере ПЕША , че той много настоява това да се знае.
Опа чакай ти си гласувала за него заради трапчинките нали? Знаех си аз..
Сега сигурно ще ми кажеш, че и за Бойко си гласувала някога...После ела да кажеш че сме Ганьовци..

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 00bae8f630
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Съгласен съм с теб за всичко.... освен за Кирил Петков :) Това НЕ Е човек,способен да управлява държава. Това правителство ще съм силно изненадан, ако издържи до края на годината. Като цяло хора като Костадин Костадинов са това, което ни трябва, но много ме е страх с него... Не ме е страх, че ще направи нещо лошо (най-много да ни излъже, сефте)... Страх ме е, че ако и той ме разочарова ще изгубя надежда, че някога ще дойде някой нормален човек, способен да управлява България.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 51287010f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   В началото бях съгласна с автора, но като стигнах до частта с величаенето на Кирчо, тотално ме изгуби.
Иначе, да, съгласна съм, нашите политици нямат срам, но защо мислиш, че сегашните ще са по-различни? Почакай малко и ще видиш!

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a4388f3483
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторът до 9-ти, 8- и 4-ти.

Ето за това говоря. Вие като част от народа сте гласували до сега за тези, които са се харесвали на вас, а тези, които са се харесвали на вас винаги са се се оказвали тотално некомпетентни и в повечето случаи пълни негодници. Значи къде е повредата? Баце що беше избиран 14 години плътно от народа? Ми нали мутрите го харесват, щото се виждат в него, мазниците и предателите също, както и заради респектиращото му телосложение и изказ, другите защото е бил охрана на Живков, а останалите заради това, че знамето на пратията му е като на ЕС, а останаата част просто защото не мисли. Е това са гласовете и мотивите на народа с които се крепеше стабилно като бетон Баце толкова години. Това сте българите. Даже се палеха хора по улиците от отчаяние на протестът от управлението му през 2013, ама то това бледнее на фона на изброените мотиви поради които е симпатичен на българите. Остави страна от третият свят, най-корумпираната скапаната и бързотопяща се в Европа. И в следващият момент идва специалист от Харвард, емигрирал в САЩ и станал топ бизнесмен на Ню Йорк, който е класи над Баце и понеже е над нивото на българите се започнва едно хулене и наричане какъв ли не от същите тия които въобще не са му на нивото и си нямат понятие грам от нещата. Което е и причината за хуленето. За да се харесва един управник на българите той трябва да им е на нивото, не над него. Баце им трябва на българите, те определено не заслужават Киро. Както Казва Брейкът "някаква пикла ще ми са разкарва с АйФон за три бона". Аналагията е пълна, някакъв Ганьо със затънала до гуша в лайната държавица ще обижда и нарича некомпетентен, неспособен, неориентиран и прост специалист от Харвард, който е топ бизнесмен на Ню Йорк. Трябва ви Баце в комплект с Копейкин, дето толкова го харесвате. Хем да си стоите още 30 години най-изостаналите и корумпираните и топящите се, хем вторият да ви изкара от НАТО и да ви върне принудителната казарма, че да бъхтате и в мизереният концлагер.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0c0c0aa1ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От 8;до 12

Точно така . Вие гласувате за тия които "харесвате" по симпатия. Трапчинките .

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4fb14845d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   12, слез на Земята, моля те! Крайно хумуристично е да пишеш че Кирчо е големия специалист. Един специалист няма да блуждае и да гледа тъпо като го питат въпрос по който трябва да е компетентен!
Изобщо не ме касае къде е учил и какво е работил след като се държи неадекватно.
А това да казваш че бил над нивото на българите си е подигравка с народа. Един средностатистически българин може да се изкаже в пъти по-нормално от г-н примиера. Само не ми сравнявай с Баце. Това че той е бил по-непрофесионален в изказванията си и използва жаргон, означава ли че следващия трябва да е на същото или по-лошо ниво от него по твоята логика?!?
Освен това Баце се изказваше тъпо, но водеше някаква политика, и имаше резултати, въпреки че се крадеше. Този какво прави освен празни приказки в "бъдеще перфектно време"?
Седни изгледай едно интервю с Кирчо и виж колко е неподготвен. Няма си и на идея какво го питат и какво да отговори. Поставено лице! Като спуснат на друга планета е, пълна неадекватност. Ето ти и линк https://youtube.com/watch?v=-pidiS-gEmY
особено частта с въпроси за Македония. 19м35сек - какви компромиси ще направи Бг (за македония) тоя отговоря че ще направи директен полет до Скопие. Алооу в час ли сме?

Много сте гласовити за бъдещето Бг, като не живеете тук и хал хабер си нямате от реалността!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e5aa574d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   12 до 15-ти

Няма никаква логика в думите ти! Никаква. Изцяло емоция и нищо повече. Кирчо не е големият специалист, а мега голям, тъй като освен с дипломата си от Харвард(не се купуват като в България) се е доказал практически в бизнеса(малко над 20 годишен вече е оперирал със собствен бизнес с милиарди в Ню Йорк), достойно за рекорд на Гинез. Това, че блуждаенето му е определящ критерии за българите само обяснява положението им като народ. И с животните е така. Те не разбират от смисъла на думи, а само от външни жестове. Котката примерно като мига на друга се харесва на нея и тя върви след нея, като и се облизва я смята за идиотка и тръгва да я напада, особено пък ако и другата не е и напомпана като буца. Баце затова им е любим. Там акъл не се иска, а да прилича на останалите. Дъното е България. Кирчо е напълно нормално да не прави перфектни изречения, все пак е живял основно в САЩ и Канада и аз не го преценевям на база как сглобява изреченията в българският. Това е критерий по който го оценяват само ганьовците. А това, че е над нивото на българите Кирчо, извинявамй, ама на черното не можеш да кажеш бяло. Киро да ти прилича на остриган, с кафеникава кожа, необръснат и ходещ с миризлив анцуг и маратонки чалгар и ганьовец? Да ти прилича на абориген като външност и държание, на наглец, лъжец и предател? Да си го видял да плюе като върви по улиците, да прави идиотщитини като другите бг политици, да си мени мнението непрекъснато, да се занимава с кражби, да пишат статии западни издания за него, че е пълен позор, подържал режимът на Ердоган и връщал му обратно търсещи убежище в България в разрез с международното право за да му се мазни? Прави реформи в прокуратурата, така, че тя за пръв път от 32 години да има шанс да работи поне малко адекватно, състави списък с лица за разследване, разира от бизнес и не е е ганьовец. От това повече не може да се намери, ако ще да се обиколи цяла България. Въобще не трябва да ви питат дали го харесвате, ама все пак е редно всеки народ да си получава заслуженото, а при българският народ то е Баце. Българите трябва да си го получат за сетен път със собственият си избор. Така е редно и справедливо и естествено да бъде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker