Защо не арестуваха хулиганите от 3-ти Март? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо не арестуваха хулиганите от 3-ти Март?
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1411 пъти
Във Франция един от тълпата плесна леко, едва осезаемо гейско шамарче на Макрон и веднага охраната го пльоснаха по очи на паважа и го закопчаха и го осъдиха в рамките на седмица и вкараха в затвора. В България на националният и празник на Шипка нацелиха със снежна топка премиерът в главата, а реакция нулева, все едно са му казали добър ден сърдито. Докога вместо държава ще има дупка? Защо не са задържани и осъдени хулиганите извършили това? Страшно ме дразни също, че същите тия ганьовци по този начин един вид казват на мнозинството избрало премиерът "вървете на майната си, не ни вълнува вашият избор и мислене". Ако бяхме поне малко нормална страна с минимумът ред необходим за съществуване, тия щяха да бъдат съдени не само за нацелването, но и за тая обида към останалите. Тия олигофрени не си ли дават сметка, че така излагат на риск целият български народ? Нали така правят трансформация в мисленето и нагласите на тоя от който зависи съдбата на народа и той в най-добрият случай повече няма да има никакъв мотив да ги оправя, защото никой не оправя живота на мъстии които го плюят, обиждат и нападат, а в най-лошият ще им го върне тъпкано. Не си ли научиха урокът от Виденов, Костов и всичките останали изредили се да ги управляват? След тая случка вече съм сигурен, че Кирето ще даде на всички от същата манжда като от Костов и Жан, но подправена и с паприка от оловен миниум, защото Канада го чака, няма да е сред народа като другите преди него, които поне мислиха за тоя фактор. И всичко това заради сбирщина ганьовци.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1a91e659d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   И тука ще има гърч, ще им омръзне да ги влачат по всякакви институции и да имат проблеми във всички начинания докато са живи

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c9cc2d2c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Това са провокатори, които дори безплатно вършат тази работа и не мислят изобщо, че този човек също има жена, деца и семейство, които ще ги гледат завинаги. А смисълът е никакъв, защото Петков не е виновен за нищо, което сега става в България. Българина мисли много селски и просташки и това бяха бедни, жалки и прости момчета от дълбоката провинция, които нямат хал хабер от тия неща. Не са му на нивото, на образованието и на начинът на мислене. За това и има една доста озверяла част от обществото, които са готови да му скочат, като изобщо не се замислят че Бойко е най-виновен за това.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6c5afb65a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Такива са утайките на Копейкин.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ba196cb42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

4.   Малко му беше на това нищожество. А иначе подобни освирквания е имало на почти всяко събитие. Миналата година на Шипка освиркаха Караянчева. При честванията на Съединението в Пловдив ГЕРБ също бяха освиркани. Пък и по стара традиция трябваше да знаят, че на Шипка се хвърля всичко, което е под ръка по враговете на България. И пак бяха много сдържани. Като от ПП къртеха павета това беше изконно човешко право. Хубаво е този шут Кирил Петков да слезе на земята. Съвсем се самозабрави от 3 месеца. Аз всъщност не доумявам какво очаквахте вие дето се възмущавате и наричате народа хулигани. Редно ли беше да наричаш една определена държава "бензиностанция с ракети", да гониш руски дипломати, да налагаш санкции, да уволняваш харесван министър, който се е отличил с нежеланието си да разполага американски окупационни войски и на негово място да предлагаш един от най-изявлените русофоби и евро-атлантици? За 3 месеца накара всички до го намразят. Разбира се, има една шепа лековерни хора, като автора, които все е още му се възхищават.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d75a272d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Това реално са 100 човека, идиоти. Аз познавам няколко човека от възраждане и разбрах, че организирано са го направили това. Техният лидер им е заръчал да направят тази провокация... Копейките му тръгвали да свършват и решил да прекрачи границата. Реално него трябва да съдят

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d75a272d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Това ако беше Тодор Живков едно време само някой да замахне към него, дори и да не го беше уцелил, щеше да изчезне за секунди и повече никой нямаше да разбере за него, никога. Не харесвам тоталитарните режими, но ми липсва тоя респект към държавниците. Днес топка, утре някой идиот може да реши да го убие.. Кирил Петков със всичките си косури е най-добрият държавник, който можем да имаме към този момент

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 61d5ee22b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз нямам против, какво се случи. Но имам против кога и къде се случи.

Не харесваш Кирил Петков? Ти и поне 50-60% от хората! Но Кирил Петков е на пост! Той има важни задължения. Как ги спазва в останалото време е друг въпрос. Обаче ... Въпреки всичките проблеми, за разлика от един бивш премиер, Кирил Петков се качи горе, знаейки много добре, че ще бъдо освиркван. Качи се горе, защото знаеше, че течи трудни времена трябва да се обръне към българският народ. На мономента Шипка, на трети март!
И после купчина ултраси, псуваха като каруцари и го мереха със сняг.

Ако беше нормален в ден, примерно 6-ти март, ако беше по средата на улицата или за някое не толкова важно събитие - ДА! Да му казажат всичко това. Малко сняг, няма да го разтопи, даже и малко ще го накара да се стегне.


А защо не ги заръджаха:

Рейтинг! ПП е на ръба. Не може да си позволи да ги обвиняват в държавен тормоз, в тоталитаризъм и прочие. В норамлни условия, ей тая купчинка от 30-40 мочета, поне няколко щяха да аса задържани и да получат по едни 10 месеца условни, за хулигански прояви, а мерещият с топки, щеше да полже 2-3 месеца, че да се кротне.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3a15b6aa62
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Не разбирам защо го обръщате на полюси, леви и десни, сини и червени. Светът не е черно-бял и това че някой не харесва ПП, не значи че подкрепя Възраждане.

Факт обаче е, че този т.нар. Примиер, не прави нищо друго освен да говори глупости, обещания и да ни вкарва в кризи.
Не разбира, че като официално лице, каквото излезне от неговата уста автоматично се превръща в позицията на България по даден въпрос.

Спорен вас един средно интелигентен човек ще се държи ли по този начин? Още повече примиер?!
Колкото и наивен да е някой все щеше да прогледне що за пример си е избрал до сега...

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 17d6a55882
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторът до 4-ти

"Малко му беше на това нищожество."

Това "нищожество" има три пъти по-висок IQ от такива като теб и уцелилият го с топка в главата. Доказано. После се чудите що управниците ви вкарвали във война с Русия. Искренно се надявам все пак управниците да имат мотиторинг над IP адресите и да подбират. Досега не са целяли да ви вкарат във война с Русия, но след тези неща хич не бих се учудил, ако го направят. Вреоятността заради тия ганоьвци скочи с едни 70%. И да ги подбират на база писанията им по форуми и да връчат повиквателните на такива като теб и олигофренът със снежната топка. Аз не съм част от вас и уважавам премиерът и смятам, че постъпва правилно и компетентно. Колкото до останалите неща вече са изяснени. А министър няма право да се изявява като премиер и да подкопава работата му. Да се е знаел мястото.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6c5afb65a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Аз пък не разбирам какво искате от Кирчо и какво толкова ви е направил за 3 мес. За 3 мес. Швейцария ли да ви направи? За 3 мес. и Господ да слезе от небето не може да вкара в пътя такива Ганьовци. Реално още не можем да дадем оценка на неговото управление, защото не е минало достатъчно време. Бойко ви еба 12 г., ама един път не го уцелихте с топка и все си гласувахте за него. Репресира сума ти и бизнеси и никой гък не каза очи в очи с него, само пред телевизора лаехте.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 5001fb3920
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   11, нищо не ни е направил, само ни злепоставя пред света, като същевременно инфлацията расте а той се занимава с Ковид и Македония. Що за приоритети? Останалото - само на приказки "това трябва да е така, онова да е така" Трябва ама какво правиш реално? Теглиш милиарди заеми. За какво? Къде отидоха тези пари някой знае ли? Какво разбира от политика човек който не може да свърже 2 изречения?

В случай като неговия за два дни може да се види какво представлява, не са нужни месеци. Не искам и да знам как ще управлява след няколко години, след като демонстрира неадекватност с поведениято си.
Става въпрос за личностни качества, които всеки нормален примиер (а и гражданин) би имал. Няма да влизам в детайли, всеки може да види изказванията му. И не само това което говори, а начина по който говори ако щеш, дори език на тялото. Този човек не е за парламента.
Сравни с чуждестранните лидери. (Представяте ли си канцлерът на Германия да се държи като шут, например??)

"Ситуацията е в много лоша ситуация" ... Извинявай много, това е парламент а не шоуто Господари на ефира. Жалко че някои българи не осъзнават сериозността на нещата. Обичат да гледат сеир, ако ще да ядат хляб с чубрица.
Ако ти можеш да оправдаеш нелепото му поведение по някакъв начин, евала..
Освен това повечето министри са онези от служебното правителство, тоест Една година ни управляват вече, не 3 месеца. И за тази една година всичко е наопаки.

А като засегна ганьовците - да точно те си мислят че ще цъфне от някъде някакъв, който не е живял в Бг с години и ще ни управи с магическа пръчка. България не може да я оправи един човек или няколко министри. На това положение е, защото манталитета на хората е такъв. Държавата - това е народа.
Но въпросния не е за примиер или лидер. Та той си няма идея от живота на нормалните хора в Бг, камо ли нещо повече, като политиката! Тати ще ми купи колело, АМА ДРУГ ПЪТ!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6c5afb65a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   13, викаш, друго си е Тиквата да не мжое да свърже две изречения. А инфлацията идва от вън, не е само в Бг.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a34a26cc38
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Авторее какви ги дрънкаш..Имал три пъти по-високо IQ Кирчо, хаха ти сериозно ли? Че и доказано, викаш. Как? Че той ежеминутно доказва обратното със своите тъпизми.
На хартия може и 1000 да му е коефициента, но това никой нормален човек не го касае, след като уважаемия бърбори несвързани приказки. Личи си че не знае къде се намира, ти се утешавай с това че има диплома от Харвард (което даже може и да не е съвсем така).

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 797d7f141c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Стана ми жал за детето, което се е готвило сумати време, но бандюгите не го оставиха да се изкаже. Горкото, това ли заслужаваше? Да слуша псувни на някакви платени, които поругаха националния празник и не се посрамиха и от едно дете?

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2f88b1b2ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Лумпени колкото искаш. Като искаш да замерваш президента, премиера и когото щеш, направи го и си носи последствията. Въпросът е защо трябва да го направиш на мястото, където герои са умрели за да живееш ти днес? Там се отдава почит към подвига им, не към киро, миро и не знам си кой. Говедото обаче не е отишло за това, не му дреме ни за история, ни за подвиг и национален празник, то е отишло да си покаже тъпотията.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 03fd1c224d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Лумпените на нацията няма да са в следващия парламент. Не знам защо крещят сега вместо да седнат с Петков и да обсъдят. Ама аз знам защо не... Защото Костя Глупейкин е проект на ГерП. Работят заедно и трябва да пазят корупцията в България. Това беше атака срещу министър председателя. И трябва да се накаже с доживотен затвор.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 38a395559c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   до 11 от 4. Не става дума за това какво е направил Кирил Петков, а за неговото поведение. Да ти напомня ли как един негов депутат нарече протестиращите "шепа нещастни фашисти"? Между другото Кирил Петков нарече шепа и освиркващите го на Шипка. Така че тук не е проблема в неблагодарните "байганьовци", които просто изразяват нетърпимостта си към отношението спрямо тях, а в байганьовеца Кирил Петков, който така и не успя да разбере, че вече е публична личност.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 03fd1c224d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Вие наистина имате някакви психични проблеми, когнитивен дисонанс, особено лидерът ви. Поведението на Петков е като на осъзнат човек, идеално знаещ къде се намира, за разлика от Копейкин. Ревете, че са ви нарекли фашисти, но го казваш сякаш Хазарта без причина ви е обидил. А вие се бихте с полицията и се опитвахте да направите преврат, а това е измяна. Няма как да подкрепям фашисти като вас.

Освиркващите Петков, първо бучаха срещу малко момиченце на не повече от 5-6 годинки. Поне тогава да бяхте млъкнали. Голямо дъно удариха Израждане. Голвма сган големи боклуци...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 534054d843
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Авторе, съветвам те да се запознаеш с доматения казус от 2015 година. Тогава Николай Колев- Босия, заедно с още няколко съмишленици, прави т.нар.Томатина пред парламента, т.е. замеряне на депутатите с домати в знак на протест. Арестуват ги и ги съдят. На открит съдебен процес в СРС, съдия Николай Василев признава за невиновен Николай Колев-Босия, като в мотивите си пише, че:
"Гражданите имат право да замерят управляващите в знак на протест с яйца, домати, вода, блажна боя, обувки и други подобни..."
Така че, всеки вече се опира на това решение. Не можем да ги докосваме, да им бием шамари или юмруци, но може да ги замеряме.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 51af48951e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Грозна работа... Аз като цяло симпатизирам на Възраждане. Не виждам друга алтернатива и ако Костадин също се окаже мошенник аз се заклевам, че повече никога няма да гласувам за никого! Не подкрепям това, което се случи на 3ти Март не защото ми пука за Кирил Петков, а защото според мен е жалко точно на това място, точно на националния празник да се карат българи срещу българи..

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 39a0cc2e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Има нещо адски сбъркано в тоя народ! Масово хората съдят гневна реакция на свои сънародници срещу един действащ предателски пришълец от нищото. Това нещо е било абсолютно същото и по времето на Васил Левски, Когато той и малкото му съмишленици са били подлагани на подбив, Защото на тогавашните български чорбаджии им е било много приятно и удобно в османското време. Нямало е да бъдат чорбаджии, ако робството приключи. Костадин Костадинов един много нарцистичен образ, но приказва изключително точно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7449dbfff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   30, толкова точно говори , а поруга национален празник и не се посрами от дете. Развя чужди знамена.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9b18453f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   До 30, да, всичко сбъркано е в партия Израждане и нейния продажен лидер Копейкин. Наред с Боко и другите крадци, този е не по-различен от тях. И ако си тръгнал да сравняваш Левски с Костя Копейкин крадеца на субсидии, мойте съжаления!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker