Честит 8-ми март, дами! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Честит 8-ми март, дами!
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1166 пъти
В този хубав празничен ден искам да честитя празника на всички дами в нашите и не само в нашите животи. Това са нашите баби, майки, съпруги/приятелки, дъщери, роднини, колежки, съседки... Да сте щастливи, да сте обичани и ценени и най-вече здрави! И по-малко да ни ядосвате :), както и зимата, че гледам, пак се завърна по никое време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: fc367fff79
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Имаш много романтична представа за твоите "съпруги/приятелки, дъщери, роднини, колежки, съседки... ". Това да не са ти жените от едно време? Така с право са се обръщали нашите дядовци към своите жени в семейството и не само. Сега на днешните им трябва превъзпитание. Но това няма как да стане предвид многобройните изнежени мъже. Нали виждаш тука в сайта мъжете на какво са заприличали? Маминка, та маминка. Много я обичам. И съм девствен на 30!

По-правилно е да честитиш празника и на двата пола.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: fc367fff79
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Имаш много романтична представа за твоите "съпруги/приятелки, дъщери, роднини, колежки, съседки... ". Това да не са ти жените от едно време? Така с право са се обръщали нашите дядовци към своите жени в семейството и не само. Сега на днешните им трябва превъзпитание. Но това няма как да стане предвид многобройните изнежени мъже. Нали виждаш тука в сайта мъжете на какво са заприличали? Маминка, та маминка. Много я обичам. И съм девствен на 30! Хайде да благодарим на маминка за чудесното възпитание, което е дала на своите синове и дъщери.

А сега сериозно - празник се празнува тогава, когато наистина има повод, а не от сляпо подражание на някакви традиции. Хайде да се запитаме ЖЕНИТЕ ДНЕС С КАКВО НИ ЗАРАДВАХА НАС МЪЖЕТЕ? Свършиха ли си добре работата по домакинството, отглеждането и възпитанието на децата и задоволяването на нашите нужди? От отговорите на тези въпроси ще се разбере, доколко имаме основание да празнуваме.

Така че предвид получения резултат от женските усилия през годините е по-правилно да честитиш празника и на двата пола!
Това е реализъм, а твоето някаква романтична утопия.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 565bb81655
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   1, 2,

моите са с възпитание като старата генерация и съм доволен. Само от такива съм заобиколен с малки изключения. Иначе като цяло си прав.

Само че не това е темата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 5723e87a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   2, няма защо да честитим деня и на двата пола първо, защото днес е ден на жените и второ, защото вие си имате ваш ден.
И, да, аз си свърших работата по домакинството и продължавам да я върша, деца нямаме и задоволявам нуждите на мъжа до мен. Е, да, не е винаги и някой път имаме сблъсъци, но си живеем много добре и той ми е приоритет. Само, че моят приятел не е български "мъж" и много ме цени.
А вие, българските мъже, които проявявате наглостта постоянно да мрънкате, че жените не ставали - нали искахте такава жени?? Когато ги искахте, не ревахте, но се сетихте, че с к*рви и кифли работата не става и тръгнахте да търсите жените, които някога подигравахте заради това, че се пазят девствени до по- късно или че са с един- двама мъже, заради това че не се разбиват по партита и дискотеки и заради това, че не се обличат като магистралки. Сега ги искате, ама няма.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 565bb81655
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Аз като човек честитя на хората, то пак стана спор.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bbd232aa0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Зимата е супер. Трябва повече сняг да има. На който не му харесва да ходи в африка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9019e9bfdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Автор, ти ми направи деня. Благодаря ти! ^-^ Щастлив 8-ми март и на теб, бъди здрав и обичан!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 565bb81655
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   7, това подигравка ли беше? Аз съм мъж, защо ми честитиш?

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ca721d0a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Егати сексизма тука....Нали половете сега са равнопоставени.....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2c9905e6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз приемам поздравленията и пожеланията на автора. Много е мило, че се е сетил. Да е жив и здрав и той! Не е нужен повод да му го пожелая.

А останалите - не се мразете чак толкова. Имам предвид - и себе си. Мразите себе си, мразите живота си, мразите и околните. Ако толкова не можете да кажете нищо хубаво, особено под такава тема, просто си замълчете.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4741e7e913
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Добре де, само попитах защо ми честитят 8-ми март и дали не е станала грешка и сте ми набили 6 единички. Просто попитах, какъв ви е проблема, не разбирам.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: eb4021db72
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, аз днес приех поздравления от любимите си хора, благодаря и на теб, че си направил един жест. Останалите, които както обикновено намериха повод да си излеят злобата не ме интересуват.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 079b4395a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   8, не се шегувам! Момиче съм и ми е приятно, че някой (авторът), във време, в което никой няма достатъчно време за нищо, отдели време, за да зарадва някои други (дамите)! А и аз не честитих, а пожелах “щастлив” празник. И … има ли значение дали си мъж или жена; нали, най-важното накрая на деня е да си здрав, семейството и приятелите също и в (празнични) дни, като днешния да можеш да се радваш на любимия човек и хората, които обичаш?!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2e5b68cc37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Благодаря авторе! Много мило, че си се сетил за нас и ни честитиш ;)
До 1, пич излез от Средновековието най-после! Време е! Никой няма право да "превъзпитава" някого, защото разбираш ли, този другия не му покрива изкривените представи за партньор. Хората се обичат и приемат като равни с уважение и респект. Тръгнеш ли да "превъзпитаваш" ще ти покажат вратата за отрицателно време. Може да си възпитаваш децата, обаче не е твоя работа да "превъзпитаваш" човек решил да е с теб по собствена воля.
В този ред на мисли, точно заради подобно отношение голяма част от мъжете в този форум нямате шанс да си хванете жена. Отношението Ви към дамите е потресаващо.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a3b9436418
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Номер 13, аз съм мъж, но и аз приемам поздрава ти, защото е чистосърдечен и е отправен с добронамереност и искреност към дадения човек, пък няма значение дали е мъж или жена, важен е жеста, за което евала ти правя!! И вчера сутринта първото нещо, което направих, след като станах от леглото, беше да изтичам до най-близкия цветарски магазин, да подаря една роза на майка си и да ѝ отдам почит и уважение като ѝ честитя 8-ми март, задето се е бъхтала живот на 2 места да работи и се е скъсала, за да ме отгледа сама! Абсолютно сама, без помощта на никой мъж, никога не се е оплаквала или мрънкала, със всичко се справяше сама, с достойнство, като истински герой. Тя успя да ме отгледа и да ме оформи личностно като човека, който съм сега, за което искрено ѝ благодаря, и ще съм ѝ благодарен цял живот, защото знам че го заслужава! Изобщо не понасям разни комплексари да обиждат дамите и да ги принизяват с думи до тяхното ниво това говори за адска простащина и ниско ниво на култура и възпитание. Жените са цветя и са най-прекрасното нещо на света, без тях ние мъжете не можем да живеем, но май едва ли повечето мъже го осъзнават, колко много живота ни зависи от жените.. Те ни раждат, те са нашите майки, тези които са ни носели 9 месеца в утробата си, преминали са през адски болки и агония, и са рискували собствения си живот, за да се появим ние на този свят.. А ние ги плюем, псуваме, ругаем, обиждаме, унижаваме, и после очакваме да са добри с нас... Еми, как мислите това да стане?! Жените са цветя, нежни, мили, уязвими и крехки като стеблото на малко минзухарче, най-прекрасното нещо на този свят, и заслужават да бъдат уважавани и обичани, а не да се излива злоба и омраза по тях.
Бъди жива и здрава и ти, номер 13, пожелавам ти много радост и щастие в живота, и всичките ти желания, които имаш и искаш да ти се сбъднат, да ти се сбъднат!

Момче на 24

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 159ef76fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   15, (13 съм аз.) благодаря ти безкрайно! ^-^ Страхотно момче си ти! (Бих била щастлива да те познавам! :) ) И имаш прекрасна майка!
Мъжът и жената са създадени един за друг, за да се обичат и подкрепят, не за да се нараняват взаимно. Не знам за някой, който да не е бил нараняван и да не е реагирал на болката. Някои хора стават като призраци - тихи и студени, други стават като демони, не понасят щастието, наричат го - временно и фалшиво, толкова са заети да мразят, че забравят да живеят, а накрая, без значение дали го признават или не, знаят, че не си е заслужавало. ;)
Бъди здрав, щастлив и … остани такъв какъвто си, не позволявай на нищо и никого да те промени!
<3

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker