На какво се радвате на-много и от какво се страхувате - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

На какво се радвате на-много и от какво се страхувате
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 665 пъти
Чета в този сайт доста истории и ми прави впечатление, че има много млади хора които се страхуват/страдат от нещо, а някои дори искат да се самоубият. За страдане от нещо малко или много ние всички в дадени моменти страдаме или се страхуваме от/за нещо, но трябва ли да се стига до мисли за самоубийство. Ние не трябва да изпадаме до такова отчаяние че да свършим със живота си. Ние трябва да сме духом силни за да преодолеем всякакви трудности. Аз съм такава личност и не се страхувам от нищо, просто намирам начин да преодолея лошото което ме е сполетяло и продължавам напред в целите си.

Сега ви питам какво ви прави щастливи или поне на какво се радвате най-много. На този въпрос аз сега няма да отговоря защото всеки намира щастието си в различни неща. Първо искам да чуя вашето мнение за щастието и след прочитане на вашите отговори ще ви кажа моето мнение за щастието. Дано проявите поне малко интерес.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 932f80f66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   "всеки намира щастието си в различни неща." - точно така.
А защо не искаш да отговориш ПРЕДИ да прочетеш мненията ;)

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3aa2613ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Когато съм в планината. Постигам едно такова тихо, вътрешно щастие. Сливам се с обстановката, с пеенето на птичките, звука на течащата река, водопадите, с дивите животни. Когато се къпя под водопада, а след това си хвана една пастърва от реката, запаля си огън и я изпеча на жарта. Когато чета исторически книги, когато рисувам, постигам същото състояние. Това е раят за мен и е безплатен. Това, от което се страхувам е това, което и всички останали. Страх ме е от старостта, от болестите. Затова гледам да съм благодарен за всеки миг, в който съм здрав

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: dd50af834c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Радвам се и благодаря всеки ден, че семейството ми е живо и здраво и страхувам се единствено от Господ.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 066a0c996e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Момиче на 20 години съм, на първо място бих казала, че щастието за мен е близките ми хора да са живи и здрави, обичам да се развивам, да съм удовлетворена от това което правя и най-вече да научавам нови неща. За мен е доста важно да оставя нещо след себе си, а не да съществувам просто ей така безцелно. Не харесвам хора, които само се оплакват от живота и не си мърдат пръста да го променят, защото живота е такъв какъвто си го направиш и всеки води своята битка въпроса е как се настройваш ти самият

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c08b21e955
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Чаках, чаках да видя повече коментари като мислех, че самото заглавие ще предизвика повече интерес към нещо по-важно в живота отколкото блудкавите измислени истории на някои автори, но съм се излъгал. Просто съм изненадан, че голямата част от младите хора няма какво да кажат за толкова важни неща от живота.... радостта и страховете. Но ако има история на сексуална тема или история за изневяра тогава всички са специалисти и някои читатели дават "мъдри" съвети, защото те са експерти в тази област. Щом младите нямат интерес към важни неща от живота, да научат нещо повече за да знаят как да се справят с житейските проблеми нека си живеят в техния свят.

Н. 2 благодаря ти за коментара. Много добре си описал как искаш да ти протича деня и какво удоволствие изпитваш от така прекаран ден. Не казваш на колко си години, но от казаното си личи, че вървиш по правилен път. Бих ти препоръчал да четеш не само исторически книги, но и научни и ако смея да кажа и философски. Засега вървиш добре в живота, бих казал дори много добре. Продължавай в същия дух и най-важното, проявявай любознателност за най-различни неща, никога не знаеш от къде можеш да научиш нещо много важно и полезно в живота ти.
И те умолявам да не се страхуваш от смъртта, защото ние всички ще умрем един ден, но праведните ще умрат без никаква болка. Аз зная 3-ма човека, които умряха когато спяха. И тримата бяха здрави и почтенни хора. Не се страхувай, чети философия повече.
Относно страха ти от болестите, ако не са на генетична основа трябва да обърнеш много сериозно внимание на храната. Когато аз от невежество се хранех с лоша храна, да не кажа боклуци, също имах проблеми със стомаха, но когато очите ми се отвориха за здравословна храна аз изведнъж станах вегетарианец и започнах да вземам всички витамини. Вече здравословни проблеми нямам от много години и се радвам на много добро здраве за възрастта си, която е тайна. Желая ти всичко най-добро. Продължавай в същия дух.

Н. 4 Момиче на 20 години си, а толкова разумно разсъждаваш, че просто не зная какво да ти кажа. Това е много рядко явление на твоята възраст, особено момичета, така да разсъждават. Гордея се с теб макар, че не те познавам. Обичаш да се развиваш и да научаваш нови неща, ей това е най-хубавата ти черта на характера. Продължавай да се развиваш и съм сигурен, че ще стигнеш много далече в развитието си от научените нови неща.
Като ви сравнявам двамата с номер 2 ми се струва, че не е лошо да се познавате, да имате някаква връзка. Извинявай ако това те обижда, но се възхищавам и на двамата ви. Не е лесно да срещнеш такива младежи днес в България. Успех във всичко ти желая.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 03b49e1f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодоря ти за милите думи, харесвам хора,които оценяват тези малки, но толкова важни неща. Не се чувствам засегната от изказването ти, дори обратното. Отново ти благодоря, всичко хубаво ти желая.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker