Как ще ги стигнем македонците? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как ще ги стигнем македонците?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1258 пъти
Снощи макетата уж сензационно отстраниха не кой да е, а Италия от квалификациите за световното. Добрите резултатите в предни мачове до момента не са изненада, а вече се превърщат в тенденция. Държава с населението на София за разлика от нас не се измъчва с отбори като Малта и Гибралтар, защото нямат алкохолик с мокет на главата на чело на футбола.

Македония работи над 20 години с децата на тема спорт и образование. Те имат силен отбор не само във футболa. Имат и в хандбала, баскетбола, волейбола, водната топка, борбата, таекуондо, карате, културизъм, бокс, шах и други и са държава с 1,8 милиона народ. Като се работи правилно се постигат успехи.

Също така имат в затвора: главен прокурор, шефа им на ДАНС, съдии, Министър на Вътрешните Работи. Имат осъден на затвор премиер и направиха лустрация преди години и махнаха всички шпиони от УДБА от държавна работа.

Не са като нас да арестуват най-голямата мутра и прокуратурата да му направи минет.

Една Хърватия вземете. Държава с население по-малко от България. Дo онзи ден изобщо я нямаше на картата, до вчера бяха в непрекъснати войни, а играха финал на световно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 983f09ba41
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Аз честно да ти кажа харесвам как изглежда центъра на Скопие. КАкво като старите им сгради са репродукции? За разлика от София там основните булеварди са кръстени на Българи и нямат огромни паметници на руснаците и съветите, а предимно на българи.

Щеше да бъде супер да се обединим, да станем 9 и нещо милиона общо и Скопие да стане новата столица. То всъщност вече ни е било столица по едно време.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 844766c6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не само, че никой няма да стигнем, не само Македония, а като цяло ще приключим като нация. Жалко, но факт. А и сами сме си виновни.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 70c1c99438
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   до номер 1

я по полека и София и Скопие са грозни градове, случайно избрани за столици. Няма нужда да местим столицата още на югозапад. Имаме си Търново или тук в Русе. Истински градове. А и виж сега, нямаше да има толкова много руски улици в София, ако града не ви го бяха построили руснаците.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9cdc940ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   И аз така казвам-по-добре да идват македонците и да приключваме като нация и държава.То е ясно,че и чеп за зеле не става от нас.
Дано пък тогава случим на поробител.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9a87f18321
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Проблема е, че българина е прост. Простия човек единственото, което може да постигне е да се саморазрушава. Конкретно за българския футбол, той винаги се е управлявал от алкохолоци. Преди от ,,Батето,, сега от ,,Перукан,, За мен имаше надежда, когато Любо застана начело на националите. Нали тогава обърнахме холандците с 2:1 насред Амстердам Арена. Нашите заиграха мъжки нападателен футбол. Само, че Любо е мъжкар и не се съгласи да бъде марионетка на тоя и ония и те бързо го отстраниха. Сега ще ни бият на тъпан отбор от готвачи и зидари като тоя на Люксенбург.












Чингис Хан

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 83f6fd4fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз мисля, че е случайност и късмет, съвкупност от много фактори. Не смятам, че това ще продължи. От време на време се пръкват такива странности, за които няма много логично обяснение.

А Хърватия е на светлинни години пред нас, там са европейските славяни, ако мога така да кажа, като Чехия, Полша и т.н. Само като им видиш градската среда и курортите ти става ясно за какви хора иде реч. Е, не са Швейцария, но не е и нужно. Тука сме си бетер диви ориенталци и мизерници, жадни за бързи печалби и долнопробие.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 983f09ba41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   4 какво Търново бе, може да е исторически важно, но е още по-завряно между хълмове и от София, накъде може да расте?!
Освен това всяка нормална столица е или на пълноводна река или на море примери много Виена, Прага, Братислава, Атина, Лисабон, Лондон, Париж все на реки или море. Другите са по-скоро изключения. Русе, Видин, Варна и Бургас най-много заслужават.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b6575fe537
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   7, българина, че е прост, прост е, ама ти за изключение ли се смяташ?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4fe7585653
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Учудващо е как президентът ни и останалите политици и ръководители на България преди него, никой от тях така и не разбра какъв и е проблемът на Македония с България и българите. Затова ще го кажа тук. Коренът на всичките ни проблеми е един и той е, че македонците смятат българите за умешани с турци и дефакто за турци. Затова е цялата тази омраза, тотално дистанциране от нас като народ и расизъм. Дано най-после го разберат това българите и особено управниците, защото ми писна да им гледам главоблъсканиците и тоталното неразбиране на истинският проблем между България и Македония.

Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 07ed05f00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   7, Не плюй по собствения си народ! Народите са шарени и няма как да сложиш всички под общ знаменател! Също така като плюеш народа си храчиш и по всички твои близки и роднини, а много силно се съмнявам да ги определяш така!

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8170ee37e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   10, естествено се има за изключение. Чингизлето ни е местният шут - българинът прост, но Ханчо е умничкият. Докато не му прочетеш биографията, която той сам пробутва, де: селтак, незавършил, пише с левия си крак, подпичква се на Путин, но живее в скандинавието. На едно ниво с оня палячо Киро Брейка: соц дрънкулка, но със Западна щампа на челото.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9a87f18321
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   14 Той Славейков много преди мен го е казал: ,,Не народ, а мърша, и с това ще свърша,,




Моите роднини до един са прости на тъпан. Аз акустирах на скандинавското крайбрежие, когато бях на 19г. Все още подлежах на промяна. И това беше най-добрия ми ход до сега.












Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: b6575fe537
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   17, по коментарите ти не съм забелязал да си се променил. Същия Ганьо си си. Кухо самочувствие, мошеник, самохвалко. Даже това, че не го осъзнаваш и се мислиш за нещо повече от другите, пак си е типична Ганьовска черта. Ако беше толкова свестен, току виж някоя жена беше те взела.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9a87f18321
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   18 Такъв Путьо като теб чака и оставя жената да реши да ли ще го вземе. А такива като мене, каквото поискат отиват и си го взимат.








Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b6575fe537
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   19, аз го казах така заради теб, понеже виждам, че нищо не си си взел и остава теб някоя да те вземе, ама и теб не са те взели, като те гледам. Виждам ти колко си си взел. Даже и калайджийка с пари не успя да си вземеш. Аз съм си взел преди доста години, мен не ме мисли. Аз големи деца имам вече. Не търча до Виетнам като теб подир проститутки да ги спасявам от сводници, че да ме вземат.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e3f0815881
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Никога не се сравнявай с никого, можеш да се сравняваш само себе си сега и миналото, същото е във всяка сфера на живота.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 07ed05f00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   19, Самият факт, че си призна, че всички твои близки и познати ( не знам дали не се сети, че става дума и за родителите ти, братя, сестри и тн.) според теб са такива колко лошо говори за теб самият. Не знам дали си сирак или. Не ми пука. Това си е твоя работа, но много моля не слагай всички българи в една категория, че е меко казано глупаво. А и ако си чак такъв българофоб защо си причиняваш да пишеш на български? Като са ти толкова неприятни всички мои сънародници защо продължаваш да пишеш на този език? Като си родоотстъпник и си скъсал тотално връзката с корените си забрави за нас, прави каквото ти знае главата и не класифицирай всички българи като мърша и тн. Ние българите сме дали много на света. Имаме най-старата национална държава в Европа, която я има и днес. И не само това. Това народ, който е мърша никога не може да го постигне. Ще ти дам един пример от историята ни, а от там на сетне си помисли внимателно. Ботев през 1876г., докато минава през северозападна България едва един човек се присъединява към четата му. В едно от селата, през които минава мъжете се крият и блеят като овце. След 40г. децата и внуците им при Дойран правят съглашнеците за смях. 40г години държавата, църквата, казармата и семейството стоят зад националната кауза и за малко не беше постигната. Сега имаме ли такава кауза? Както каза онзи гнусен боклук, който с кеф бих го вкарал в затвора Соломон Паси "Българската национална кауза е влизането ни в ЕС". Това не е кауза, а ресурс за изпълнението и, ама от соросоид и национален предател друго не се очаква да се каже. Ние сме абсолютно същия народ. Нищо не се е променило. Когато имаме кауза сме силни, когато нямаме ясно.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 414e7ebafb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Много ми е интересно как винаги хвалим другите държави а мразим нашата. Дори и при нас да се случи нещо хубаво пак намираме начин да мразим. Какво като Македония са отстранили Италия от квалификациите. Нали и ние отстранихме световния шампион Германия през 1994 на световното първенство. Имали сме много успехи в спорта, но няма кой да се сети за тях. Разбира се всичко е временно и както имаме силни години така имаме и слаби години. Македония днес побеждават а утре няма. Сигурно и те говорят за нас как сме по- добре от тях а те са много зле.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 414e7ebafb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Вярно, че Хърватия са по- добри от нас на футбол, но това, че играха финал беше на късмет както и нашето четвърто място на световното първенство в САЩ. В следващи първенства няма да стигат до полуфинал или финал. Всеки национален отбор си има възходи и падения.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 983f09ba41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   22 хайде пак глупавите опорки с предатели, родоотстъпници и такива глупости. Еми и аз не харесвам повечето българи. Природата ни е красива, наистина е така. За култура няма да говоря - масовата ни култура е супер неприятна - все едни и същи ТВ водещи, актьорчета и певци, все връзкари.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker