Как да спре да ми пука - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да спре да ми пука
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 723 пъти
Като бях тинейджър приятелите ми казваха, че съм непукист. С годините започна да ми пука все повече и повече. Чак стана голям проблем за мен.
Поел съм да плащам на майка ми сметките. Не защото тя ме кара, просто се изнервям. Тя даже ми дава парите после. Предлагам ѝ като ходя да плащам моите да плащам и нейните и тя не иска. Знам че ще ѝ спрат телефон/ток ако не го направи и тя чака буквално до последния ден и пак отлага. Аз обаче го мисля през цялото време. Не знам защо. Не е мой проблем ако ѝ спрат телефона или тока. Просто все притеснявам, а на нея не ѝ пука ама хич.
Същата работа по улицата като видя някое животинче. Имаше едно коте пред къщи. Много сладко и все идваше при мен. Аз гледах да стоя далеч, щото ако го погаля и ще го взема. А имам две котки и две кучета вече осиновени! Не мога повече. Писах във фейсбук за него, но никой не го взе. Един ден го намерих прегазено. От тогава не мога да спра да го мисля. Чувствам се сякаш аз съм го убил. Сънувам го, обвинявам се.
И последен пример - клиенти от една фирма ми превеждат пари, които трябва да ползвам за конкретни неща. За тия пари трябва да се подпише предварително договор за какво са и как могат да се ползват. Без договор - просто са ми превели пари и мога да си купя каквото си искам. Та шефа на тая фирма ми превежда парите, но без тоя договор. Напомням му, че е важно. Не за друго - ако неговите шефове го хванат не само че ще го уволнят ами могат да му съсипят живота независимо че аз не съм злоупотребил. Първоначално си казах, че не е моя работа, ще чакам да се сетят сами. Ама те не се сещат. Пиша им - били забравили. Вече месеци го влачат това. И не е моя работа да им напомням, но не мога да се спра. Направо откачам! И не знам защо ми пука.
И това е през цялото време. За всички съм така и имам чувството че ще се поболея. И не знам как да го изключа това. Някакви съвети имате ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: f52fdbc32e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Това е много сладко и бих искала да имам такъв човек до себе си като теб.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9bcec75283
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Благодаря за хубавите думи! Няма да показвам на жена ми, че ще ме бие!
Колкото до другото - може да звучи сладко, но честно казано си е тормоз за мен. Може би най-разумно би било да посетя специалист по повода.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 951ee2430c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   И аз съм така и на всичкото отгоре съм много чувствителен и емпатичен към хората, усещам енергията на хората и тя ми влияе. Напрягам се много от определени модели на поведение, да кажем - идиотски. Аз мисля, че няма как да си непукист, поне в България. Просто тук за да си непукист, трябва да си абсолютен социопат и психопат. Навсякъде като излезеш се случват някакви несправедливости. Може би решението е да отида някъде на село, да се занимавам с животновъдство и селскостопанство, така ще виждам по-малко хора и следователно по-малко идиоти

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker