Киро Брейка бил сутеньор и защо точно най-насраните са най-големите моралисти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Киро Брейка бил сутеньор и защо точно най-насраните са най-големите моралисти
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 2827 пъти
Сигурно сте разбрали вече за бомбата в интернет. Изтече видео на Киро Брейка, в което се изпусна, че е бил сводник и сам разказва за сводническия си опит. Той го е изтрил 24 часа след пускането му, но някой го е смъкнал и сега изтече в интернет пространството.

https://www.youtube.com/watch?v=6iSe3ufqftU

Можете да го гледате, но на кратко той сам разказва как влачил за косата жена, как ударил една и и насинил окото, нарича жените боклуци и с всякакви епитети без капка срам. Обяснява как продал няколко на други сутеньори и т.н. и т.н. Меко казано се отвратих от разказа му и го намразих още повече.

Пиша тази тема, понеже знам, че този лицемер има много фенове, което за мен е абсолютна загадка, да ги видят що за човек е този, на който му се калнят и даже му плащат в Патреон. Този, който поучава младите и ги плюе как за нищо не стават, се оказа най-голямата мутра и дегенерат. Този ли човек ще ни чете морал? Този ли човек ще ни учи как да живеем? На този човек ли мнението ще взимаме за меродавно? Този ли човек ще го играе съдник и моралист, при положение че точно той е с най-насрания гъз?

Аз винаги съм се чудил как е възможно да има такъв огромен процент хора в България, които нямат елементарно усещане кого да възхваляват и кой е лицемер. На този от 100 км му личи, че е пълен лицемер, мутра и нещастник, а в същото време има много фенове. Според мен масово българите са същите като него и затова такива пропадняци подсъзнателно ги привличат, защото вибрират на едни и същи ниски честоти. Та нека това видео стигне до повече хора и да го видите колко стотинки струва това животно - да не обидя животните.

Втората причина да напиша темата е, че ми прави впечатление, че точно най-големите съдници и моралисти са най-насрани. Ето това е живия пример. Сутеньор, мутра ще раздава морал. Това е меко казано смешно. Ще ми е интересно каква ще е реакцията му. Предполагам, че ще го извърти, че той едно време бил такъв, пък сега не е и че дава акълища от позицията на патил и поправил се. И пак не малко хора ще му повярват и пак ще си дават паричките. Ама като има балъци, нека има и тарикати. Нямам думи колко прост трябва да си, за да даваш пари на този.

Другият пример е тук при нас. Чингиз Хан. Човекът, който ебал пенсионирана порно актриса говори, ебал жени, които ги е мамил със автосервизни услуги ад гърба на мъжете им, говори как жените били курви и не ставали. Човекът, който искаше да си купува калайджийка, плюе по жените, че се хващали с цигани и негри.

Има много общо между двамата. И двамата са комунисти и путинпоклонници и каквото и да направи той, все го оправдават, ако ще да избие и 1 млн цивилни. Даже се беше изцепил, че щом не сме с Русия, заслужаваме и най-лошото. Все хората са прости за тях, все те са над тях. И двамата се изказват от позицията на последна инстанция с някакво тяхно си самочувствие в тяхната си глава, което не знам на каква база го смятат, след като са изключително малки човечета и струват 20 лв общо.

Някой знае ли от психилогическа гл. т. защо така се получава? Защо точно хората с най-лайняни гъзове най-много четат морал и критикуват и то точно за нещата, които самите те правят? Винаги ми е mind blowing този феномен. За мен логичното е като си с насран гъз, поне да си траеш и да не се излагаш. А ти вместо това още повече се въртиш в лайната си и се омазваш още повече. Колко гьон сурат, лицемер и нагъл трябва да си, че да критикуваш хората за неща, за които ти си още по-насран?

По този начин в техните си очи се издигат и се заблуждават, че не са чак толкова насрани ли, че се критикуват от позицията на много знаещи и морални? Айде Киро Сводника е ясно, че го прави за пари, ама Чингис Хан защо го прави? За успокоение на собствената съвест ли, за избиване на комплекси ли, за изливане на злобата си ли, не знам?

И аз не съм перфектен, но там, където съм насран, поне си трая и не се правя на Света Вода Ненапита. А онези хем насрани, хем нагли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 652632a453
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не познавам лично въпросния брейк,но от клиповете му съм останал с впечатлението че това е един нереализиран в живота човек,вследствие на което се е комплексирал от този факт и озлобил и в момента лее злоба и глупави съвети на младите(жална им майка ако вземат житейски съвети от този индивид),също така той е типа хора които винаги са се издържали от измами и далавери,този индивид не е работил истинска работа и един ден в живота си(лично го беше казал в едно видео) а в същото време дава съвети на младите никога да не правели бизнес и да не учили нищо,а само да работели ако може на няколко места и само така щели да прокопсат в живота.Накратко казано лично според мен този индивид не трябва да бъде вземан на сериозно а да се гледа на него като на комичен образ,като митьо пищова примерно(също негов приятел от велико търново),та това е кирцата брейка,нереализирано и озлобено чиче с остарели и изкривени житейски разбирания, а ако някой случайно реши да вземе съветите му в житейски план,нека сподели след време дали са сработили ще бъде интересно!!!!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 38ed7175fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Българите са тъпунгери и въпреки това неговите фенове няма да си променят мнението за него и пак ще го гледат, че и ще си плащат за това.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0d6b386a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Е те джингиза и сводника са си лика прилика като стръка иглика. Все същите лицемерни утайки. Даже се и гордеят, че са отрепки. Трябва да ги прекръстим на Чингис Лицемера и Киро Сутеньора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2645fcf5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   То комунизма си е психично заболяване, така че оправия за такива няма.

Reb

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0f6b709b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Прост, да, ама си казва бая точни неща за младите. Че са тотално изтрещели и неспособни- такива са. Едно 90%. са зависими от дигиталните професии , поколение на интровертите милениали. И да, определено е пълно с програмисти и телефонисти с език, а кадри за други професии липсват. Абсолютна истина. Той наистина е простак, ама ги вижда нещата. Ако един тъпак посочи една чаша и каже, че е чаша, означава ли това, че не е чаша? Не, ами и Киро си казва така нещата.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e73a29bd34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Дай линк към видеото?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 38ed7175fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   8, между първия и втория абзац си го има, ще ти избоде очите.

https://www.youtube.com/watch?v=6iSe3ufqftU

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 71a4976d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   7, а ти какво си, бе? Може би някой boomer с фирмичка, дето иска да му бачкат за 1000 лева? Дано поне това да си с това ти изказване.
Нормално е повечето млади, а и не само те, да се ориентират към професии, където се получава най-добро заплащане и условията на труд са най-добри. Или/и да заминават за страни с по-добри икономики от нашата.
Не разбирам каква е тази главоломна злоба към нашето поколение. Сякаш ние сме виновни, че българската икономика е адски осрана?
И стига с това милениали та милениали. Научихте една английска думичка и не спряхте да я повтаряте, а уж мразите западното.
Този казва "точни" неща, но точни дотолкова, че да топлят душата на такива като теб.
А в същото време самият той не желае да работи. Покрай пропагандата в този сайт се порових във видеата му и попаднах на едно от тях, в което се хвалаше колко добре обучен шофьор е, в друго в колко добра физическа форма е. Ами защо той не започне работа като шофьор на градски транспорт? Защо не започне работа в леярна? В машиностроенето и изобщо там където липсва мъжка физическа сила? Нееее, чичето предпочита да прави видеа, чрез които да гали оскотелите от злоба души на такива като теб, седмичке, и да кешира по няколко хилки на месец само от сладки приказки.
За Бога, дори и инстаграм кифлите се трудят повече от този чичак!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 38ed7175fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   На всички са ви трън в очите, че не бачкали истинска работа, ама никой не от вас не плюе по работодателите, че плащат колкото да не умреш от глад. Демек трябва да бачкам примерно шивач в някоя шивашка фирма по 12 ч на ден да ме овикват по цял ден като малко дете за 40 лв надник без осигуровки, че Киро Сутеньора да ме одобрява. Ами като е тъй той защо прости по 10 лв патреон, ами не се хване на нормална работа като стругар, зидар, заварчик нещо? Цял живот е бил я сутеньор, я лихвар, я покер машинки, все по тънката лайсна. Той защо не е бил готвач примерно? Плюе служителите "на бюро", а самият той ютюбър на дърти години. А програмистите за разлика от него поне произвеждат нещо и дават стойност, а той какво произвежда освен лаладжийство и беседи пред блока? Ако не са програмистите Сутеньора нямаше да има дори къде да ланка по мрежата и да проси 10-те си лева. Той Сутеньора цял живот е бил от страната на дребния тарикат бизнесмен и затова така говори, ама защо не казва какви условия и какво заплащане е предлагал? Най-лесно е да кажеш "той е мързелив и не му се бачка". Ами и аз ще ти плащам 500 лв на месец, айде бачкай ми. Ще ми бачкаш ли? Ще бачкаш, ама другия път.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: de9ccc8359
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Като цяло не обръщам внимание на този човек. Както казаха, комунизма е псхично заболяване. Ще наблегна само на това, в което той твърди, че бил най-добър - спорта. И аз съм се занимавал със спорт и поддържам форма и до днес. Е, няма такова ГРЕШНО трениране като неговото, което разбира се манипулативно изкарва единственото правилно, а всички други са - олигофрени, тъпанари, боклуци и т.н. Такова претрениране, такова безумно напъване на организма и то над 50 г. като си вече не бях виждал. Аз, а и всеки човек разбиращ от спорт знае как се възстановява тялото като си на 15 г, как е на 25, на 35, 45 и т.н. И след като ни изнасяше лекции на спортна тематика и гледахме абсолютните глупости, които правеше 3-4 години - накрая се закова на патериците и ще му слагат изкувствена става. На кръста. Смятайте, щангисти олимпийци познавам, 20 години са били под тонове желязо, и пак не са се докарали до там, за какво говорим при бачо ви Киро, за какъв лаик, за какъв глупав човек. А на колко хора им е напълнил главите не знам....Този човек, пред очите ни се докара до пълен инвалид.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0d6b386a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Постоянно се жалва, че го плюели, но аз така и не разбрах как го плюят, като той си е спрял коментарите. Май обича да се изкарва жертва. Преди това пък тубата му беше виновна, че постоянно го цензурирала, та той затова се принудил да ползва патреон, разбираш ли, а той самия не пуска коментари, ама иначе се оплаква от цензура.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ae74e432d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Просто не го гледайте, изобщо не разсъждавайте по темата, това е капанчето на такива, като него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 335728c47f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Жалко, че изтече това видео. Брейка беше достоен заместител на Баце и щеше да се издигне до премиер с подкрепата на народа и после тоя народ да получава заслуженото поне 12 години, тъй като е идентичен с Брейка. Задавихте печката с много въглища като разкрихте тези неща за него с това видео. Сега къде да се намери толкова подходящ кандидат за управник чрез който остриганите с кафеникава кожа, необръснати и ходещи с миризлив анцуг и маратонки ганьовци да си сърбат собствената каша, харесвайки го идентифицирайки се с него до такава степен. Не трябва да им се показва огледалото друг път със записи на чекмеджета с пачки евро и сутеньори и други такива, че като се видят в него се разбягват и остават неовъзмездени. Крийте такива материали, ако попаднат във вас.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b71038bf01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Има над 2300 абонати в Пейтриън, и си прави по над 20 бона на месец, отделно от рекламите в YouTube, па нека е луд...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker