Искам да запаля колата на съседа. Дайте ми съвети, как да го направя, че да пострада само неговата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам да запаля колата на съседа. Дайте ми съвети, как да го направя, че да пострада само неговата
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2499 пъти
И преди да ме обвините, че съм психо, прочетете за какъв долен мръсен лайноед става въпрос. Заслужил си го е, даже му е малко.

Преместих се в сегашния апартамент преди 7 месеца. До мен живеят тоя изрод в полата на майка си, плюс жена му и копелето им. Всичките до един са боклуци, правят каквото си искат, когато си искат, за тях правила и задължително към околните няма. Даже прането си не простирам отвън, защото тия нещастници тупат боклуци през прозореца и ми цапат всичко. Историята е дълга, но най-общо казано тези хора се мислят за богопомазани, заради тях загубих страшно много. Също така имам проблеми със сърцето и нервите, които станаха още заради това семейство мършляци. Ходил съм във всички възможни институции, пробвал съм всичко, търпял съм ужасно много, но вече край! Прекалиха с прекаляването. Искам да ги накажа, искам възмездие. Нека и той да загуби, да трепери от страх и стрес, да не спи с месеци нормално и да сънува кошмари. Ей това му пожелавам! Същото, което причини той на мен. Друг вариант да го накажа добре нямам. Планирам през нощта да му запаля колата, или поне да я повредя. Пак казвам, това няма да е от простотия, а възмездие. Проблемът е, че не разбирам от коли, нямам такава. Колата на лайноеда не е скъпа, някакво комби, но не съм обръщал внимание за други детайли. За най-бърз смятам методът да му счупя стъклото, да налея бензин и да хвърля клечката, но той паркира много близо до прозорците на други хора и е много вероятно да чуят и да го извикат. Съответно мисията ми да се провали. Другото, което ме притеснява е, че дори никой да не чуе, колата може да избухне и потроши останалите коли и прозорците на невинни. Другото, за което ми идва наум, е да му спукам гумите, но ако се включи алармата (в случай че има такава)? Дори да не се, гумите са слаба загуба. На този дрисняк му трябва твърдо превъзпитание. Третата ми идея е монтажна пяна, ама май ще е твърде шумно, бавно и може лесно да се почисти. Моля, дайте ми идеи как ефективно да отмъстя. Спестите хейтърските коментари, даже няма да ги чета.

До модератора: Моля, пусни ми темата, проблемът наистина е много сериозен и спешен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 786aaf92e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Не ти препоръчвам да е точно палеж, защото ще пострадат и колите на другите хора на около, а ако се получи взрив, може дори да убиеш или най-малкото да нанесеш материални щети на невинни. Отделно дето това е сериозно престъпление и ще си навлечеш сериозни последици, а и лесно ще заподозрат теб и после като те притиснат и помлатят в районното всичко ще си изпееш.

Направи нещо, което хем не е супер голямо престъпление и няма да навреди на други, хем ще му причини сериозни материални щети. Например картоф в ауспуха, напукани гуми, надраскани врати и калници и счупени огледала и стъкла. Може да му намажеш входната врата с развалени яйца или лайна или нещо друго, което мирише и не се чисти и отмирисва с месеци. Но имай предвид, че ако разбере, че си ти, може да те пречука здраво, така си помисли струва ли си риска или помисли за нещо, за което няма да си заподозрян, да изглежда сякаш случайно.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 541053db96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   До номер 1 от автора: И какво може да направи картофът?

За гумите не ми се занимава. Сигурно ще стане бавно, а и 1 гума струва 40 лв. 160 лв са малко за наказание за този нещастник.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a8043dc72d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   И като те хванат, ти ще трепериш. Така ли се решават проблеми в 21 век? Търси решението, а не проблема. С възмездие нещата няма да де решат. Консултирай се с адвокат, търси съдействие от съседите или ти си само недоволния? Все пак има куп други възможности. И добре правиш тази простотия и ще се решат ли всички други проблеми? Или ще почнете вълна на отмъщение един към друг.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 12d6d1eb14
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Не става ясно какво ти е направил и колко си изгубил. Според мен, със палене на коли няма да стане. Все някой ще те види и ще сигнализират в полицията както е и редно. Да, от време на време се палят коли, но това явно го правят престъпници с опит, а ти какво мислиш да направиш: да палнеш клечката и да си влезеш у вас ли? Трябва да ти кажа, че точно в такива моменти човек вади лош късмет и някой ще го види.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 786aaf92e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   2, щом гумите ти са бавни, предлагам ти драскане. Боядисване на един детайл е 300 лв и става за секунди и безшумно. Ако минеш с един ключ по цялата страна на колата от край до край, това са 6 детайла - 2 брони, 2 калника и 2 врати. 6 х 300 = 1800 лв. Детайли като преден капак и таван са още по-скъпи заради по-голямата площ. И не може да се боядисва само част от детайла, а винаги се боядисва цял детайл. Цялостно боядисване е 1500-2000 лв, ако е голяма кола може и повече. Така че няма и особен смисъл да я дереш цялата, след като той направо ще си я боядиса цялата за тия пари.

Предимството на този сценарий е, че има голяма вероятност да заподозре, че е някой друг за дето е паркирал неправилно или на нечие място. Даже може да го издебнеш да паркира някъде неправилно или на необичайно място. Ако е пред работата му примерно или някъде извън блока, абсурд да заподозре теб. Само гледай да няма камери.

Стъклата и огледата също са вариант, ама е по-шумно. Компект 4 странични стъкла, предно, задно, 2 странични огледала и 4 фара са хич да не е най-малко едно 1000 лв втора употреба и то ако колата е стара и с евтини части. Труда за смяна отделно. Ако е някоя по-скъпа кола или ако иска да са нови, сумата ще е поне по 2, а можеи по 4-5.

Ако ги комбинираш и двете, общо взето трябва да хвърля колата, защото ремонта ще му струва почти колкото самата кола. Освен ако не е някоя, струваща 5 цифрена сума.

Колкото до гумите не е необходимо да го режещ с нож. Просто подпри по едно гвоздейче на всяка гума, така че като тръгне да се нанижат в гумите. Ако е само на ендата гума дори няма и да разбере, че някой му го е направил. Просто след няколко дни ще види, че му е спаднала гумата и ще си помисли, че случайно е минал през някой гвоздей.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a518d0cf87
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Приятелю.. това, което ти сам си причинил на себе си, никой не може да ти го причини

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: a6677fcae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Допълнение от автора: Въпросният педераст, за който пиша, живее на 1 етаж. Терасата му не е остъклена, но е от страната, от която има улично осветление. Какво мога да му метна, че да го помни дълго?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2e031567f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не е казано да го правиш ти, има много хора дето за 50 лева биха направили доста неща... :) Само намеквам. Аз един път е така си хванах един клошар дето му предложих да изкара някой лев, той не ме познава естествено, бях и с маска и шапка, тъй че успех да ме идентифицират, чакам половин година вече за случай горе-долу като твоя :) Това, което ти давам като съвет е да не предприемаш преки действия, а да си намериш някой който е навит да направи каквото си прецениш да правиш.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 89987056c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Що не вземеш се изправиш очи в очи с него и да се разберете като мъже? Той ако не е истински мъж, и ти ли също не си, че умуваш такива подли постъпки като на страхливец? Ето какво ще стане - ще му мизерстваш и ще трепериш от страх, сгушен в апартаментчето си, докато на индивида не му светне лампата и някоя вечер не те сгащи и пречука. Що не го изпревариш? Или и на тебе толкоз ти стиска? Същото се отнася и до коментиращите тук - защо нямате смелостта да погледнете този който ви дразни в очите и да му кажете две приказки, а като дечковци готови да драскат, чупят, картофи да слагат и прочие? Мъже ли сте? Виж аз съм жена, но мъжко момиче. Когато имам проблем с някого отивам и му го казвам в очите. Ако в очите ми се хили, а зад гърба ми ми троши имуществото и мизерства, цяла година от болница няма да излезе, но на имуществото му няма да посегна. Не бъдете п/тки бе хора, излезте, кажете си проблема и го решете веднъж завинаги!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 786aaf92e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   до 8 от 6

Е, пич, аз изписах два фермана тука да ти давам акъли, а ти питаш какво да метнеш през терасата му. Какво не ти харесва на драскането на колата, не е прекалено гадно ли? Щом толкова искаш да е баш гадно, хвърли му един Молотов на терасата и определено ще го запомни за цял живот. В нета има рецепти. Или нещо миризливо му хвърли на терасата примерно вкиснало зеле, развалени яйца. Ама като те гледам, това няма да ти е достатъчно. Май искаш да му се счупят кокалите. Ами тогава плати на някоя мутра или го пребий лично в някой ъгъл.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a6677fcae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 11 от автора:

Да, прочетох всичко, благодаря ти много! Изчерпателно, полезно и в цифри. Относно терасата, написах го, за още евентуални идеи. Това, което ти написа не е малко, просто като за онова животно и за това, което аз загубих заради него, бонуси няма да са излишни. Майка му и животът като не са го възпитали досега, ще трябва аз. Този е толкова долно копеле, че не е за вярване - като циганин. Същият акъл: "Аз да съм добре, да си правя каквото искам и когато поискам, останалите да духат супата." Ако беше човек и разбираше, въобще нямаше да прави мизерии и да се мисли за Бог, а щеше да се е извинил и поправил 1000 пъти преди поне половин година. ПОНЕ! Ама не, мръсен педал е и такива трябва само със сериозна ръка да се превъзпитават.

На останалите също съм изключително благодарен за съветите! Чета всичко. Благодаря и на модератора, че пусна темата. Пазете се всички и дано никога не ви се налага да живеете с такива лайнояди до вас. Престъпник ще стана заради тях и непукизма на институциите.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a6677fcae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До 9 от автора:

За каквато и задача от такъв тип да си "наемеш" непознат, как ще се увериш, че всичко е изпълнено? Ако му платиш предварително, може нищо да не направи и да избяга. Ако пък му платиш, уж, следварително, пак нямаш гаранция, че си е свършил работата. Може да лъже и в двата случая, освен ако не е нещо много сериозно, за което да се разчуе бързо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 786aaf92e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Сетих се, люсваш му една кофа боя на терасата или върху колата.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d4f75034f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   По принцип съм много против такива изпълнения и бих пробвала първо да обсъдим въпроса със съседите на общо събрание, защото едва ли само ти си потърпевш.
Ако обаче вече си го правил и няма резултат, тогава пробвай да му залееш колата с ацетон/разредител. Ще стане доста "красива" и после ще трябва доста да се изръси за пребоядисване.
Бързо, тихо и доста ефективно. С прирони до гумите също става. Само слагаш пирони около гумите и той като тръгне сам ще ги спука. Доста неприятно, особено ако бързаш. А и 4 гуми за смяна...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2e031567f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От 9. Въпросният клошар си кръжи в квартала ми. Аз редовно го виждам, следователно при проблем ще има неблагоприятен развой за него. Като му дадох част от парите му намекнах деликатно да не си помисля да прави своеволия. Става и с някой наркоман да пробваш и да го залъжеш, че едва ли не редовно ще му даваш пари, колкото да не те излъже и избяга. Относно човека дето ме нарича путка, ми не съм. Просто работя такава работа, че не е ок да се занимавам с такъв тип дейности и ако ме хванат заради някаква такава простотия после ще съжалявам, не че ме е страх да не ме набият. Като цяло гледаш да хванеш някой изпаднал в лошо положение дето е навит да изкара някой лев, като същевременно го залъгваш и му намекваш да не се опитва да ти вземе парите и да избяга. Много е важно да не ти вижда лицето съвсем ясно, нито пък да знае къде живееш, нито да му се обясняваш какво що. Всичко което кажеш на него може да се обърне срещу теб.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2009db4159
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Така и не ни разкри какво толкова ти е направил човека че да си толкова ядосан? Че си тупал през терасата, а живеел на първи етаж не виждам как ти пречи, а ако е само заради тупането на одела и покривки, не си струва да му се ядосваш въобще.
Моята идея за тайно наказание на неприятел е да сложиш в един буркан катофени обелки или парчета, покрити с вода да се вкиснат, за 15-20 дни, и заливаш с тях колата. Картофът при вкисването прави една киселина която разяжда, направо и ламарината ще разяде.
Иначе с монтажна пяна не е нужно да му чупиш прозореца, достатъчно е да минеш отворите на вратите и багажника, към полунощ, до сутринта е изсъхнала и няма отваряне на вратите.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4efb56291f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   И какво е направил толкова.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: aec15c1428
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Модераторе, че авторът не е добре с нервите е ясно, но ти добре ли си, че одобряваш такава тема?
Най-малкото е, че не спазваш правилата на сайта "2. Хейтъри не се толерират!"
Ако утре тази взриви кола или коли на паркинга и пострада човек, ти носиш отговорност заедно с другите, дето му се връзват дават "съвети". Съучастие в престъпление се нарича.
Това ли е целта на сайта? Да дава трибуна на потенциални престъпници и съучастниците им?
Наясно ли си, че за подобни писания трябва да се алармира полицията?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 269f885d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   В такова афектирано състояние, само ще навредиш на сърцето си още повече. Самото ти отмъщение ще ти повлияе най-много на теб, с прекомерното вълнение, покрай което отмъщение ще си нанесеш. Да не говорим, че щом не считаш за нужно да обясниш на нас, от които търсиш съвет, поне малко с какво този човек е заслужил чак толкова твоето здраве, нерви и внимание, значи че не намираш капацитет за това обяснение в себе си. Ако потърсиш, ако пробваш да не сипеш подобни словесни мръсотии, които говорят зле единствено за теб, не за него, щом нямаш такава възможност да артикулираш с какво този човек те докара до това състояние (или ти си си в такова състояние по принцип?) , значи си се предал на неговите глупости, на неговите несъвършенства. Спомни си кои са нещата, които са ти носели истинският смисъл в живота ти. И защо си решил да осмисляш живота си с оборите на другите и борбата с тях. Здравето ти е дар! Както и много други неща са ти дар, не ги принасяй в жертва за някой, който явно не заслужава да го правиш.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 786aaf92e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Спря ли се на нещо? Обикновено такива хора, които се заканват, нищо не вършат крайна сметка и това заканване е просто, за да си успокоят гнева. Хората, които наистина го правят, не му мислят много много, а направо го правят. Ако знаеш аз на колко хора съм се заканвал така. АМа после си викам, само ще си навлека още проблеми и после няма да спя спокойно. Нека Господ го съди.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9cf7502c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   До 21: Не, не съм се отказал, въобще не ми е идвала наум такава простотия. Премислям добре всичко, ще избера подходящ момент и ще действам. А и не съм се занимавал с такива неща, трябва да предвидя всичко и проуча. Все пак такъв лайньо, който да си позволява толкова много, не се среща всеки ден. С конкурс да търсят такова лайно, няма да намерят.

И аз за много хора чакам Господ да ги накаже, но, уви, все още чакам, и то много години. Виждам, че винаги най-големите нещастници се уреждат и преуспяват в живота. А такива честни и почтени като нас ни вземат за "гаргара". С добродетелите си нищо хубаво не съм постигнал. Даже съм си навредил. Колкото повече оставяш на друг да ти свърши "работата" (Господ, съдбата, живота), толкова повече губиш самоуважение. Губиш честта и достойнството си. Разбираш ли?

В България свестен и възпитан човек, държащ се добре с всички, е равно на мекушав глупак, на който ще си изливаме всички душевни помии. Въобще не се броим за хора тук.

Автора

 
  ... горе^
преди: 2 години, 28 дни
hash: bb28b357b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   23, Аз пък те съветвам да се откажеш.

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: b3c419493f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Аз пък подкрепям и разбирам автора напълно! Не мога да ти дам съвет тук, но щом има желание, за всичко си има начин. Земният съд не работи, а божият е далеко. Тези, които те съветват да се обърнеш към полицията са супер наивни и си личи, че нямат адекватна връзка с реалността, за да раздават съвети.

 
  ...
преди: 2 години, 27 дни
hash: 8ee154a84b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   За палеж се лежи доколкото знам и то не малко. Още на следващата сутрин ще има полиция на мястото.

Много е вероятно до 2-3 дни след палежа въпросният да те посочи като заподозрян и да бъдеш разпитан

Да отнесеш затвор, за да запалиш комби за 4-5 бона не си струва просто

 
  ... горе^
преди: 2 години, 27 дни
hash: 9890da4d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Чела съм, че има миризливи спрейове, с които като наръсиш дадена площ, мирише ужасно, а като минеш с вода, смърди още по- ужасно. Казваш, че живеят на първия етаж. Ако си простират прането там, го наръси. И се прикрий с тъмни неутрални дрехи, които не носиш навън, и маска (добре, че има КОВИД). Ако съседите ти са хора, които се дразнят от гадни миризми, това ще ги влуди, но и да не са, пак е кофти да ти смърди прането на ужас и да не можеш да махнеш миризмата от него. Такива спрейове имаше преди в На Тъмно, ако не се лъжа,, но ако няма, провери и в интернет, даже предполагам, че качеството им там ще е по- добро.. Ако ще поръчваш, кажи да го доставят в Еконт, Спиди или друг такъв офис, за да не се усъмни никой в теб.
Може и с лютив спрей. Без да искам се е случвало да се наръся. Лютивото стои с дни и при досег с него, причинява гадно лютене по кожата, дори болка. Ако някой от съседите си почеше лицето или очите.... от опит ти казвам, че е ужасно и не съм 100% сигурна, но мисля че от тъканта на дрехите се маха много трудно. Зависи от дрехата и спрея. Един приятел се наръсил без да иска и си изхвърлил дънките, защото лютивото не се махало, въпреки многото изпирания,, а също и по мои дрехи са оставали малки следи и влияе леко иритиращо. Махна се след месеци.
Внимавай някой от тези спрейове да не попадне върху теб, че лошо.

Обичам животни, но ще ти дам други идеи. Ако можеш, сложи някаква смес от захар, вода и нещо друго на терасата им да ги нападнат насекоми. Ако сложиш валериан, ще привлечеш котките от квартала, но такива хора могат да решат да наранят някоя такава, така че по- добре недей, въпреки че терасата им да е напикана и насрана от котки, ще е доста хубаво. Прочети от какво се привличат различните насекоми и им го сложи на терасата или близо до прозореца.
Продължавам с насекомите: ако можеш, им пусни бълхи или още по- добре - дървеници. Това направо ще им *** мамата, но много внимавай да не дойдат при теб. Дървениците са нещо ужасно, хапят болезнено и трудно се махат. Комарите и бълхите са нищо пред тях. Имахме познати с такъв проблем и беше ужас за тях. За съжаление, и дървениците се имат предпочитания относно хората, като комарите и мисля, че трябва мебелите при твоите съседи да са по- стари, че да имат среда. Мога да пиша пълни глупости, така че ако има някой запознат, да ме поправи, защото информацията за дървениците съм я чела преди година и не помня много. Прочети за тях. Ако успееш отнякъде да вземеш мъжко и женско и по безопасен за теб начин да ги пуснеш при тях, давай.
Сещам се още за гнездо от оси, но е рисковано за теб. Може до им го "монтираш" около терасата или прозорците, но е рисковано и за околните.
Доколкото разбирам, живеят до теб на етажа. Може би е почти невъзможно, но ако успееш от твоята страна да направиш така, че да имат теч и да им избие мухъл, също ще е гадно за тях. По принцип това се случва от горен на долен етаж, но не знам дали е възможно от едно до друго помещения. Пак внимавай да не избие при теб този мухъл.

И недей да бързаш с това отмъщението да е голямо и гадно. Ако ги обработваш с времето, може да ги подлудиш, само гледай да не те хванат и прави такива неща, по които да не заподозрят само теб.
И да, знам че коментарът ми е аморален и граничещ с престъпността, но щом си пробвал и с институции, ми е ясно че вероятно нямаш много голям избор.

Satanic Blasphemer!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker