Възхищавам се на нарцисите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Възхищавам се на нарцисите
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1228 пъти
Знам,че нарцисите са известни с това,че са лоши хора,но аз ги харесвам.Има в обкръжението ми едно момиче,нарцис,с което станах приятелка и от нея научих много.Тя има перфектна външност,а дори не се старае.Всички хора я харесват и я боготворят.Тя не е любознателна и кой знае колко образована,но е изключително хитра и оправна,манипулативна и природно интелигентна.Много е чаровна и умее да говори,има дар слово,бързо успява да те накара да ѝ се довериш,да и споделяш,преразполага те и е много миличка,добричка,жизнерадостна,нищо чудно,че всички я харесват.Много е самовлюбена,винаги е самоуверена и горда,дори да е от губещата страна пак главата и е високо и не позволява на никой да я мачка.Седейки доста време с нея,аз научих много от тактиките ѝ.Тя буквално променяше начина,по който мисля,играеше си с мозъка ми както си иска и ме управляваше по нейно желание и изгода.Може с лекота да промени емоциите ми както тя желае,както и мислите ми,а след това да се възползва от мен докато съм емоционална.Винаги получава това,което иска.Умее да раздели или събере хора в дадена група,да те накара да изпитваш вина,съжаление,вътрешен страх,може да те депресира или да те срине психически много бързо,лъже невероятно добре.Но когато съм имала нужда от помощ ми е помагала.Не ме е карала да се чувствам зле,щастлива съм в компанията ѝ,както и другите хора.Почти никой не осъзнава,че е манипулатор,егоист и нарцис,а ѝ имат доверие и я обожават,боготворят я.Бяхме в един клас и тя изобщо не учеше,но беше пълна отличничка.Хора и правеха домашните,беше приятелка с учителките и ги манипулираше и отделно преписваше невероятно,по много хитри начини и никога не я хващаха.Сега завършихме вече и тя си намери начин да взима пари от хора,гаджето си манипулира и той я издържа и плаща всичко,има бизнес и лъже клиентите и ги манипулира и прави много бързо пари,винаги се справя с всяка ситуация с изключителна хитрост и без труд и усилия.Приятелите си също манипулира и използва и си има безплатни прислуги и психолози едва ли не.Аз нямам толкова високо самочувствие,а бих искала и съм образована,защото уча много,но не съм хитра и макар тя и другите хора като нея да са лоши герои,аз им симпатизирам.Защото винаги се оправят с всичко,много са интелигентни (поне това момиче) и животът им е лесен.Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 0fbdb81563
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   "Винаги получава това,което иска.Умее да раздели или събере хора в дадена група,да те накара да изпитваш вина,съжаление,вътрешен страх,може да те депресира или да те срине психически много бързо,лъже невероятно добре..."- абе един шамар да се насере, и всичките й манипулации и филми ще отидат на кино !

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 87a783ae3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Вътрешно са кухи и ти завиждат. Далеч от такива змии. Ти вече имаш мопал, дори и да постигналеш сходна манипулативност, ще ти бъде изключително тъжно от това, което правиш. А на тях това сетиво им е отстранено, те са едни физиологични машини...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ef2d7f436a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Защо нарцисистите сме лоши хора само не разбрах? Обоснови се.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3430bc53e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Аз също! Имам фетиш към нарцистични, самовлюбени, егоцентрични, красиви, поддържани, с безупречна външност и поведение мъже! Бих позволила на такъв прекрасен мъж буквално да ми причини всичко и да се отнася с мен както си иска, и такъв би ме накарал с никакви усилия да направя за него какво ли не! Няма по-привлекателно нещо на света от красив и нарцистичен мъж.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: acef87e22d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мисля, че темата е фалшива. Описанието ми се струва твърде преувеличено и хиперболизирано, още по-странното е, че всичко това ти харесва.
Все пак, ако предположим, че е истинска, трябва да се каже, че за да ти харесват манипулациите и егоизма у даден човек, трябва да се замислиш колко той е стойностен, колко ти си стойностна и какви са ти принципите в живота. Аз лично подобни "манипулаторки", както и подлогите им, каквато в случая си ти, гледам да стоят колкото се може по-далеч от мен, защото нищо хубаво не може да види човек от вас. Изключително жалко е, че споделяш историята с подобна възхвала на човек, който очевидно няма никаква стойност. Жалко е и това, че тя е неспособна да се справя с живота без да разчита на "услугите" на някой друг. Общо взето жалка работа, но хубавото е, че сте се намерили. Очевидната ниска себеоценка и самочувствие са факторите, които те правят зависима от нахаканата, егоистична, нарцисистка и взаимно се допълвате. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Надявям се осъзнаваш колко токсични сте за себе си. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker