От къде идва тази разлика? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121373)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

От къде идва тази разлика?
преди: 2 години, 25 дни, прочетена 1283 пъти
Защо православните страни в Източна Европа (Русия, Украйна, България, Румъния, Гърция) са толкова бедни, корумпирани, социално и морално деградирали, и са в процес на ислямизация и циганизация, докато католическите страни (Полша, Словакия, Унгария, Хърватска, Литва) стават все по-богати, запазили са християнската си култура и са етнически/расово чисти?

Направи ми и впечатление, че руснаци и българи са масово с носталгия по комунизма (идеология избила 100 милиона души), докато поляците и унгарците направо мразят комунягите. Също така има доста истории и интервюта в интернет на полякини които са били тормозени психически, физически и дори сексуално от арабските си съпрузи в Либия, Ирак и т.н. с които са се запознали по времето на соца. Има и истории на поляци които разказват, че са били пращани на СИЛА в Либия от тайната полиция на комунистическия режим, и са били експлоатирвани докато са били в Джамахирията. А на българи и българки - НИТО ЕДНА такава история. Булгаристанците обвиняваме Америка, че била радикализирала арабите, а си има ислямски фундаментализъм още от преди 11-ти септември 2001 година. Веднъж намерих статистика, че от 1950 насам, над 5 милиона европейци са били жертва на престъпления на мюсюлмани (изнасилвания, побоища, убийства и т.н.) Много преди Америка да пропилее Ирак, Либия и Сирия (хамериканците не ги защитавам, мразя го наравно с руснаците и китайците)

Също така съществува погрешното схващане, че Полша е била съюзник на Хитлер. Е как така Полша е била съюзник на Хитлер, като Хитлер напада първо Полша, оставя я в руини, избива над 5 милиона ЕТНИЧЕСКИ поляци (не полски евреи), и точно поляците са си рискували живота да си спасят евреите.

Да не говорим, че България, Русия, Македония, Черна Гора, Кипър и дори Гърция ще имат мюсюлманско мнозинство в близкото бъдеще, докато Полша, Унгария, Чехия, Словакия и Хърватия ще си останат 100% бели и християнски.

Единствения проблем на Вишеградската четворка не искат да напуснат ЕС и НАТО, които са корумпирани и морално пропаднали точно като Русия. Дано Полша, Чехия, Унгария, Литва и т.н. напуснат ЕС и създадат Интермариум, които да пази Бяла и Християнска Европа от ЕС, Русия, Китай и Исляма!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 25 дни
hash: 4537514bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Много просто - русофилията и прогреса са несъвместими. Самият факт, че Русия е най-богата страна на суровини, а 90% от руснаците тънат в крайна мизерия, е достатъчно показателен. Една Япония без пукнат ресурс и срината след ВСВ за 30 г. стават трета икономическа сила. Този съветски комунизъм/социализъм ни върна толкова назад, колкото и робството не ни е върнало. Тези, които ни управляваха последните 30 г. са наследници на същите комунически отрепки от близкото минало. Трябва да се измрат още поне 3 поколения, за да се изчисти този комунистически манталитет.

Където е минала мурзилката, трева не никне 10 поколения след това. Дори Източна Германия до ден днешен изостава значително от Западна. За разликата между двете Кореи да не говорим - от небето до земята. А кубинците завалиите бачкат за 20 долара на месец.

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 06c7dbea8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Четеш някакви глупости. Разходи се из тая Европа и после обяснявай колко е чиста, бяла и християнска. Око да види, ръка да пипне! Кой къде какво написал...хич не гледай.

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 40e93ea234
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Да затова повечето от жителите в Полша, Унгария, Хърватско, Словакия, се стремят да емигрират в Германия и Австрия.

Поляците специално имат свои квартали в Англия и Германия. Сигурно им е много добре в Полша, че отиват като нас да берат ягоди.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 25 дни
hash: f73809a5d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   До номер 2
Какви глупости да чета? Точно в кУрана пише да се убиват “неверниците”. Сега Путкин изпраща брадати чеченски животни да избива украинци (последните НЕ ги защитавам), а преди месец някакъв сръбски поп крещеше УРА УРА УРА за Кадиров… И тия ми били защитници на християнството?!
Полша и Унгария са с 99.9% бяло и християнско население, раждаемостта е висока, и нямат циганска престъпност каквато има в Булгаристан и Румъния.

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: de5aa29bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Към русофилството прибавям и това, че географски тези държави, са много по-близо до цивилизацията, отколкото ние. Да граничиш с Германия и Австрия, не е като да си съсед с Македония. Влиянието, което оказва Австро-Унгария, е огромно, докато нас си ни тресе циганията. Само като им поглендеш градовете ти става ясно. Да, не са Норвегия, но са светлинни години пред нас като манталитет и устройство.

 
  ...


...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 19afce276c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Питаш защо католическите държави са расово чисти? Отговорът е етнически чистки и то още през средновековието. Например циганите там са били преследвани и убивани в продължение на стотици години. Първият анти-цигански закон се появява именно в Моравия (днешна Чехия). В Англия е имало смъртна присъда просто, защото си циганин. В Германия въобще убийството на циганин не се е считало за престъпление. Такива неща при нас просто не е имало. Явно те са по-расово чисти, защото ние сме били доста по-толерантни. Но наистина като погледнете страните от Централна Европа, там нямат абсолютно никакви малцинства.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 25 дни
hash: 40b5e4d799
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   3 ами на мен много ми допадна Словакия, но да, по-бедна е от запада. Дори плаках като трябваше да я напусна, както съм плакал само за България.

А у нас има някакъв фетиш към рязани и черни. Колкото по-примитивни като животни, толкова са по-харесвани от българките. Но и българи харесват арабки и негърки.

 
  ...
преди: 2 години, 24 дни
hash: 2eedf71ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пълни глупости. Иди поживей в Лондон, Париж или който искаш германски град, пък ела тогава пиши къде колко са бели и расово чисти.

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: 19afce276c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   1, дрънкаш големи глупости. Пак комунизма ти бил виновен, 30 години са ти малко искал 3 десетилетия да минат. Е нали именно, че изброените от автора Полша, Словакия, Унгария, Хърватска и Литва са били всичките социалистически страни. Защо те тогава успяха да дръпнат, а ние не? Като няма какво да кажеш не дрънкай глупости. За русофилството дето те е обзело въобще няма какво да коментирам. Само си търсиш оправдание защо българите са толкова загубени и защо за 30 години не направиха.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 23 дни
hash: 4537514bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   10, 30 години минаха, ама пак със старите комунистически курви и никаква реална демокрация няма.

 
  ...

...
преди: 2 години, 23 дни
hash: 19afce276c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, демокрацията са избори. Нищо повече. Ама ти си живей с тия схващания, че не била каквато трябвало да е.

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: 4537514bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   12, избирай между пикня и лайна, пък си мисли, че има демокрация. Всички управляващи последните са комунистически отрочета, каква демокрация те гони? Нормален човек дои няма да го допуснат да се яви на избори. Ти си супер наивен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 23 дни
hash: f73809a5d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До номер 7, мн точно
Докато полякините се обявяват срещу тая дивашка религия наречена ислям и стоят настрани от ислямски примати, българските курви направо се пъхат в ръцете на мюслитата. Както споменах, има доста истории на полякини които са били женени за араби - пребивани, изнасилвани, унижавани... още от 70-те и 80-те, преди атентатите от 11-ти септември и говедарите да започнат разните му там арабски пролети... На българки и рускини такива истории няма, защото са прости и наивни патки, и се продават я на богати западняци, я на мюсюлмански маймуни, за разлика от полякините и унгарките, които са националистки и държат на моралните и семейни ценности.

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: c7e2a786d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Номер 1 го е казал абсолютно точно - силното руско влияние е причината за цялата мизерия. Няма пример за страна в историята, която да е близка с Русия и да има добър стандарт. Това са напълно противоположни неща. Затова и руснаците нападнаха Украйна, защото си мислеха, че ще поставят марионетна власт, както в Беларус и ще смучат украинците. Само, че последните не се съгласиха. Можете да вземете за пример и прибалтийските страни. Скъсаха веднага с Русия и сега са на светлинни години от нас. А у нас комунизъм официално няма, но над 30 години властват бившите комунисти, наследниците им и КГБ. Затова и нямаме нито нормална икономика, нито нормален стандарт на живот. България е умалено копие на Русия - малък брой олигарси, които държат в ръцете си цялата икономика, огромна корупция навсякъде и много доносници. Целият държавен апарат от най-високите до най-ниските нива е съставен от доносници. Те прекрасно знаят, че в нормална страна ще получават най-много минимална заплата и на всичкото отгоре ще им се налага да работят за нея! Сигурен съм, че ако се огледате около вас, ще видите многобройни примери за хора и семейства, които през комунизма са били на сладки "длъжности", след това при всички правителства също, а сега и техните деца и внуци пак са спуснати на подобни местенца. И всички те "изненадващо" са с много топли симпатии към Русия.

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: 752762fd42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Не мога да повярвам, че има толкова прости хора като номер 12, които си мислят, че имат избор. И кой по-точно е реален избор в България? Копейкин ли?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 22 дни
hash: bddfed9d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторе, само се огледай, какво става в държавицата ни. Че не всичко в "гнилия" запад е наред е ясно и там не са потекли реки от мед, но има една много съществена разлика между нас и държавите, които не са видели така наречения социализъм да си кажем направо диктатура. Погледи една от послените речи на Тодор Живков в която самият той отрича тази система. Лошото е, че тя е нанесла много тежки последствия върху най-вече мисленето на хората, изоставането на техническиет прогрес няма да го коментираме(той също е споменат във въпросната реч). До голяма степен маста хора не ги интересува друго, освен яденето, пиенето и веселбата. Няма лошо, но не около това да се върти смисъла на цялото съществуване. До голяма степен, максимата "те ме лъжат, че ми плащат аз ги лъжа, че работя" е много актуална и днес, като цяло не ни се работи и най-вече не ни се учи. Общоприето е, че някой трябва да ни дава, може и да не е много но да стига за ракийка и салатка а ние да не правим нищо или пък да правим едно и също с години наред. И когато това не се случва, започваме да търсим някой "да ни спаси и освободи от робство". Винаги търсим, кой да мразим за несполуките ни. Сега цялата омраза е насочена към украинците. Те са виновни. Хората ще си тръгнат, този конфликт ще се разреши, тогава кой ще е виновен? Ще намерим някой. Правителството, ЕС, НАТО, всички са виновни. От известно време все сваляме правителства и все никой не ни харесва.
Та дали ще станем като "гнилият запад", не мисля. Дори все повече дърпаме към Русия и изтока. За някои за добро за други за лошо, зависи от нагласта, ценностите и гледната точка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker