Защо толкова много мъже мастурбират на публични места? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо толкова много мъже мастурбират на публични места?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 3497 пъти
Отвратително е. Слава Богу не ми се е случвало да видя някой да го прави, но резултатът е видим по стените на тоалетните кабинки на работа и във всеки мол. Поне като лъскат не може ли да не мърлят навсякъде?

И оставете тоалетните, такива пръски изцвъкано има и по някои спирки на градския в София, дори в превозните средства, а нали уж има камери в тях?! В един нов автобус на седалките до колелото беше изцапяна с жълто-бели линии, следи от семена течност. За малко да ги докосна с коляно.

Има следи дори и на стените на някои сгради и то на шумни улици, като наскоро боядисаното бивше Иранско посолство на бул. Васил Левски. Пуснаха една снимка където някой я е издраскал, нарисувал усмивка с зелен маркер. Малко по-надолу явно личат 2-3 пръски изцапано, което не е слюнка защото по слюнките не полепва толкова мръсотия и не се стичат така, нито пък оставят такива петна...ясно е какво е.

Но кой е толкова луд да лъска там? Цяла София е маркирана, гнусно е!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 8d9f2169c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   В София е така. Като не ти харесва, премести се в друг град.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7d79e9842e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   В Пловдив нищо такова не съм виждал никога.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1517885250
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   После в провинцията били селяни. Аз такова нещо в провинцията не съм виждал.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2f41e9b839
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами аз само веднъж съм виждал такова нещо, ама става въпрос за един психочноболен човек. Не знам вие къде ги виждате тия работи.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b9164222e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   Защото жените си позволяват да ходят разпищолени, разсъблечени и с прозрачни дрехи на обществени места, през които безпрепятствено им се вижда цялото тяло, г*за и гърдите, и с това предизвикват мъжкия нагон. А някои даже и бельо не носят отдолу нарочно, за да провокират повече мъжете, което очевидно им се получава. Оправдават се, че "им било жега", "нямали пари да си купят дрехи", и др. глупости, а всъщност цялата работа е за привличане на внимание, макар, че не искат да си го признаят. Ама и тия тъпи жени сами не знаят какво искат. Хем ходят полуголи на улицата разсъблечени като проститутки, хем като постигнат целта си, и почват да реват като авторката, че мъжете били мастурбирали на публични места. Еми как да не мастурбират като са възбудени до пръсване и вие ги предизвиквате, бе?! То не бяха високи токчета, то не бяха къси полички, роклички, жартиерчета, чорапогащи, блузки до и над пъпа, дълбоки деколтета, татуировки, железа, силиконови гъзове и цици и всякакви други проститутски истории. Ебахти демокрацията, ебахти чудото. От тая "демокрация" жените вече хептен се опуснаха и разпищолиха и им трябва спешно превъзпитаване, за да разберат, че не могат да правят каквото си поискат и си има правила, които трябва да се спазват. В арабските страни жена само да разголи крак до коляното и я убиват с камъни, или най-малкото отива в затвора, за публичен ексхибиционизъм и нарушаване на обществения ред. Тук имаме спешна нужда от Ислямска революция, да се изтрепят всички гадни феминистки и да се въведе шериатски закон като в арабските страни, и всички жени да носят фередже. Тогава мъжете няма да ги бият и изнасилват, защото жените няма да ходят полуголи и да ги предизвикват с голотата си. За всичко жените сами са си виновни, но не им стига умствения багаж, за да го осъзнаят!

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7605301e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не съм виждала подобно нещо в нашия град.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 684aa9be26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Това е повсевместно,навсякъде,хората се сещат за Мунчо или Про100 Киро и си изливат радостта в семенна темност,какво лошо има,любов !!!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1b29bbba62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   аз това немога да го повярвам?Правил съм го но единствено в банята под душа и всичко съм си почиствал нали,но навънка да си го извадя дори небих се изпикал в тъмното така

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f921674f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Предполагам си момиче.

Мисля, че преувеличаваш. Дори и да приемем, че си права, то тава са мъже, които нямат жена до себе си. Може да са клошари. Ти да си видяла клошарите в София да се се увеличили напоследък? Друг вариант е да са пияници, но е много малко вероятно. Кой пияница ще има сили да се "изцвъка" пиян на Иранското посолство?

Много по-възможно е да са тийнейджъри. Пубертетът протича бурно. Ако не знаеш, момчетата "лъскат" по 2-3 пъти на ден. Не мисля, че е твоя работа да си вреш носа в сексуалността на другите.

И сега остава да ми кажеш, че те е страх да не забременееш, докато гледаш семенна течност на спирката ;DDD

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3303208c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   6, първо, ако не ходят облечени така, няма да ги зачетете за хора изобщо. Само погледни темата за роклите и токчетата и отношението на жените, които не ги носят. Едва ли не не са жени. Значи, хем за ходим разголени, че да ни приемете за човешки същества, хем да не ходим, че не можете да си го държите в гащите. Това мъжете нямате угодия и явно е защото сте тъпи и вие самите не знаете какво искате. Ходи с рокли и токчета, че да те приема за някакво човешко същество, ама не ходи с рокли и токчета, понеже не мога да си го държа у гащите.
Второ, разголените жени са единствените жени, които получават някакво уважение. Знам красиви жени с правилни черти, които носят малко грим, естествено дънки и кецове и мъжете едвам ги отразяват, обаче някоя не дотам атрактивна, но разголена има цял отбор от чикибойци, които са готови да й слугуват.
Извод 1: научете се да си владеете нагона, а не да обвинявате жените за неумението ви;
Извод 2: намери си жена да ти укроти хормоните или в краен случай отиди на проститутка.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2b0ac76bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ами то София е най голямото село в България. Само цигани и прикаре...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: db0339377c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   А не ти ли работи фантазията малко в повече?
Да се изхрачиш някъде - да, ама пък чак да се изпразниш... пОсмали малко! То затова си трябва време - не е като да плюнеш..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 11c6c3901e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Номер 6, ти добре ли си с мозъка бе? Такива като теб трябва да затварят. Щом на мъжете им е толкова трудно да се контролират около жени с летни дрехи, как се очаква да контролират фирми, държави и тн. Айде успокой се, 21 век сме, никой не се облича по някакъв начин точно заради теб. Никой не те спира и ти да ходиш с летни дрехи и да си правиш татуси, обещавам, че никоя жена няма да те нападне :D. Време е да приемеш, че и жените са хора и имат равни права с теб. Можем да се обличаме, както искаме, както се чувстваме уверени, има нещо, наречено мода и то е свързано с личния вкус и е за наше удоволствие, светът не се върти само около мъжете, съжалявам. Ако още виждаш у хората само сексуалното, това е много тъжно, защото явно оставаш развит до нивото на животните. Силно се надявам да нямаш дъщеря, другите държави до къде са, чичо Пенчо от Бг ми плаче, че видял жена с пола. Ако толкова си падаш по играенето на роли, хвани си един истински мъж, като тебе, който не е, , позорен, , като жените, с него ще си бъдете наравно, даже може и да сложиш ти една поличка и да отидеш в кухнята му.

 
  ...
преди: 2 години, 29 дни
hash: 90c52c659e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Мъж на 38 години съм, но номер 6 има спешна нужда от психиатър! Оставете жените на мира. Който не знае как да се държи с жена, иска да я обезличи, да я бие, да я угнетява. Жените са прекрасни създания. Имат си своите странности и мен ме дразнят някои техни особености, но без тях, без тяхната красота, без тяхната нежност, грациозност, женствена чувственост, светът би бил трагично сив, скучен, безсмислен и безнадежден! Обичайте жените, уважавайте ги и не бъдете такива мизогинисти като номер 6!

Колкот до темата. Ами хора всякакви. Явно някои чикиджии обичат да лъскат на обществени места, заради адреналина. Е, вероятно ще си изядат боя, ако вече не са го изяли.

 
  ...
преди: 2 години, 26 дни
hash: d909b7d3c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Браво н.17,такива мъже харесвам. Обективни и точни,харесващи истинската жена

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 26 дни
hash: bea1fe4248
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Явно мастурбират през нощта, няма начин да е през деня, защото всички хора ще видят! Хайде, в транспорта може и да е станало дискретно, но насред улицата и то през деня, пред толкова хора-едва ли!

 
  ...
преди: 2 години, 22 дни
hash: bef45d5698
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   От 6 до 12: първо, не ми кради моите думи и изрази и не ги извъртявай срещу мен! Това, че жените сте тъпи и сами не знаете какво искате аз го написах пръв, и си е самата истина за вас, така че нямаш право да крадеш моите изрази и мисли само, защото ти не можеш да си измислиш твои собствени. Това, че само разголените жени били получавали уважение си е само твоя женска измишльотина, витаеща само в твоята глава и ти е само като оправдание, за да оправдаеш собствения си курвалък пред себе си, и това, че жените просто си ви напира отвътре женската ви курвенска природа да правите така, без значение как се държат мъжете с вас. Болшинството от българските мъже не сме такива, и не изискваме изрично от жените да ходят на улицата, облечени като проститутки, за да ги забележим. Напротив, държим да са много културни, възпитани и интелигентни (черта, която напоследък липсва на българката), и да ни впечатли със скромност и женствено поведение, а не вулгарност, простащина, разврат и отвратително цинично женско поведение. Явно ти самата си се набутала да живееш в такава среда, в която мъжете около теб са пошли и развратни простаци с чалгаджийско мислене и манталитет, които изискват от жените да ходят така, за да ги забележат и оттам си останала с погрешното впечатление че всички мъже са такива, и проблемът за това си е лично твой. Мъжете можем но не сме длъжни да си владеем нагона, след като вие, жените не си го владеете. Можете да си го владеете, но не искате и нарочно отказвате да го сторите, защото така ще изгубите така желаното от вас мъжко внимание, което вие не знаете по какъв друг начин да спечелите, освен с вулгарност и простащина. За вас е най-лесно да се нагъзите, да си покажете путката/циците пред някой непознат мъж и вече знаете, че вниманието му ви е 100% в кърпа вързано. Даже и се гордеете, че сте предизвикали вниманието на някой непознат мъж с тези прилепнали роклички, полички и др. За такива мръсни гнусни пошли създания, които не внимават как ходят и не гледат какво впечатление правят на околните, не си заслужава мъжете да си владеем нагона и НЯМА да го владеем, докато жените не се научите да си владеете вашия нагон, и спрете да си развявате голите полови органи на улицата. Да не говорим че жените изобщо не сте човешки същества, и това е описано в Библията, но това е дълга и протяжна за теб тема, която твоето малко мозъче не е в състояние да смели и асимилира. На проститутка не съм ходил, никога няма и да го направя, но едно нещо е вярно за тях: те поне не се крият че са проститутки, и всички ги знаят, че са такива, и поне получават някакво възнаграждение за труда си. Докато "обикновените момичета" дето се ебат на поразия по дискотеките и чалга клубовете лъжат, лицемерничат и се правят на много морални пред гаджетата си, а вечерта правят същото, което и проститутките и то напълно безплатно, за самия кеф, което говори колко повече, в пъти по-долнопробни разпоретини са и от "истинските" проститутки"!!!

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: 002b89e357
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   19 то е ясно, че е през нощта, но кой би се възбудил ако върви сам през нощта по тъмно и няма хора и разголени жени?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker