Откога е срамно да си бял? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121536)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18611)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Откога е срамно да си бял?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2082 пъти
Прави ми впечатление, че постоянно хората се оплакват, че са бели. Даже маса пари дават за лайна като бронзанти, лосиони и тн. Не разбирам, какво срамно има да си бял. Аз също съм много бяла (за мое щастие) и не искам да потъмнявам. Сутрин като стана, първата ми работа е да се измия и намажа със слънцезащита по всички видими места. Ползвам 50 фактор, но мисля да мина на по-висок за още по-добра защита. Не забравяйте, че все пак сме наследници на траки и славяни (най-красивите), не на араби. Не се обиждайте, ама тенът го свързвам с мръсотия, негри и цигани. Гнус ме е от тъмни хора и не искам да ставам същата. Мангали си имаме достатъчно, не ни трябват още.

Между другото, един полезен съвет за всички: Слънцезащитните продукти предпазват не само от нежелан загар, но и от преждевременно състаряване. Бедна ви е фантазията колко е вредно Слънцето... Дори и да сте си вкъщи, дори и зимата, пак трябва да ползвате защита, защото лъчите минават през облаци, прозорци, въобще всичко. Макар че е студено, това няма значение :) SPF трябва да ползвате целогодишно. Колкото по-рано започнете, толкова по-добре за вас. Това се отнася за всички типове кожа и възрасти.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 9bafe17bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Въпрос на вкус. По принцип и аз харесвам лек загар. Придава цвят и свежест. Прекалено бледите жени честно казано са ми като Мортиша от сем. Адамс. Има и приятно светли хора, но мъртвешко бледото не ме кефи.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5d1bbb05fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   И аз не се кефя на кифленската мода на солариумите и тъмния тен (изкуствено направен), но ми прилича на тема-пързалка, или авторката страда от някакво обсесивно компулсивно разстройство. Освен това е расист. Животът е, за да се живее, а не постоянно да се пазиш и страхуваш от слънчеви лъчи, от бактерии, вируси и какво ли не и да ползваш купища препарати, които между другото са пълни с химия...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a0ac97d19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Да си невротичен е срамно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6efbdceca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Лек загар на мен ми изглежда като здраве и тонус. Ако някой е като препечена керемида, не ми харесва, а и наистина кожата старее. От друга страна, непрекъснато ползване на фактори прави кожата едва ли не зеленикава. Освен това, да не забравяме изключително важния вит Д, който влияе на много процеси , а повечето хора са с липси.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f5928f09f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Внимавай, че с тая мания по слънцезащитните, кремове и лосиони можеш да си докараш рак на кожата, твойто не е нормално. И прочети малко повече за тия кремове преди да лафиш, че са полезни за кожата. Аман от кухи лейки...

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bd2e34a1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Евала, най-после някой да каже истината. Нямам думи колко си прав. Масата нашенски млади кифли са зомбирани от отвратителната западна пропаганда на негри, цигани, латинци, турци и др. чернилки и масово пръскат луди пари да се пекат на солариум, та само и само да заприличат зорлем като чернилките, без да има никаква нужда. Колко красиви бели, светли момичета се погрозиха с тия гадни солариуми, само и само за да подръжават на негърската анти-бяла западна мода... Никол Станкулова каква беше красива преди 10 години, сега мяза на влашка циганка от Столипиново! И мъжете също си правят така но не е чак толкова често срещано, като при жените, и особено по-младите. А повечето са тъпи и изобщо не знаят, че продължителното излагане на UV лъчи е крайно вредно и опасно за кожата и може да предизвика рак на кожата и много други дерматологични проблеми. Достатъчно цигани се навъдиха в нашата държава, важното е да запазим малкото останало бяло българско население, че половината избягаха в чужбина, а другата които останаха тук се изпонаебаха с циганите и замърсиха генофонда на цялата ни нация!!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 274a93da93
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Мисля като теб. И аз харесвам бялата си кожа.
5 е прав, че не трябва да се прекалява с разни кремове и мазила. Но не показва добро възпитание чрез последното си изречение.

Ето малко инфо кога тръгва тази и според мен много тъпа мода с тена:
https://bg.wikipedia.org/wiki/Слънчев_загар

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 331f7d5338
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Добре дошли в новия световен ред!

Да си бял, християнин, хетеросексуален, е ПОЗОР!

Недай боже да си и трите. Сатанистите от глобалното правителство в сянка ще ни нулират съвсем скоро.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e805fba793
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, ти си вманиачена! Това, което правиш е вредно, и ще съсипе кожата ти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: dfcf69c4da
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   5, зависи от кремовете. Рак на кожата лесно се придобива точно от слънцето, а то наистина е агресивно, но, разбира се, щом една жена се поддържа, е "куха лейка", ако не се поддържа, пак е куха лейка.
По темата: аз съм с тъмна коса и тъмни очи, но съм бяла, даже леко бледа. За капак, лесно хващам тен и ако си дам от две седмици до месец редовен пек на слънце, почвам да приличам на циганка, даже са ме бъркали преди за такава, но аз не се обиждам. Просто не се харесвам толкова тъмна. Странно е, понеже повечето хора с моите коса и очи имат по- скоро розов оттенък, а не бял. И аз също харесвам лек загар, колкото за някаква свежест, както някой се изказа по- горе, защото като тръгна едва в началото но лятото с къси дънки и едни бели крака, е смешно, но нещата при мен стигат само до ниво "лек загар" и нищо повече.
И аз също не разбирам тази мания по сорариуми. На повечето жени тенът от такава процедура стои като цвят от гурел, но повечето жени нямат реална представа за външния си вид и как точно да се грижат за себе си.
Авторке, кофти е че имаш такова мнение за тъмните хора. Да, сред тях има абсолютни б*клуци, но има и свестни. Много от циганите са кофти материал, но има и свестни нормални хора. Българите също не са от най- свестните нации, но пък и не сме от най- светлите, нито най- атрактивните.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 85d206ccae
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Аз не харесвам много белите хора, особено като изгорят навсякъде. По принцип аз съм бяла, но потъмнявам бързо и много се харесвам, понеже съм със зелени очи и по рождение тъмно руса. Но не харесвам бронзанти и солариуми, ами да става по естествен начин

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6390ae197c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Аз преди лесно хващах загар, а вече не мога. На какво може да се дължи?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: bc845be254
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   18, доказано е, че е от слънчогледовото олио, което с времето влошава способностите на кожата. Това е масово явление.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: dc4b3994e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Не е ли ясно,че времето на белия човек изтича?Някой дава ли си сметка за геноцида,който в най-скоро време ще се изсипе върху главата на белия човек?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: dfcf69c4da
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   20, прочете ли темата на авторката или само заглавието?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f6b0b6469f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Има разлика между тена от слънце и този на циганите/негрите. Най-хубава е здравата кожа и тя си личи, независимо от цвета. Аз съм много бяла, но повече приличам онкоболна, отколкото на Снежанка... та и от бяло до бяло си има разлика, но избягвам слънцето като чумата.
А разликата между 30-ти и 50-ти фактор е почти никаква. Глупостите за кремове с фактор 837592 са само рекламен трик.
Тенът е мода и признак на добър живот - можеш да си позволиш почивки, имаш свободно време и т.н. Преди е било обратното - бледата кожа е била символ на висок статус, защото тен са имали само работещите на полето, а висшето общество не е трябвало да прави това. След някакво време ще се измислим нещо трето... не мисля, че е толкова заради цветнокожите, а просто тенденция.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4a8a317a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Авторке радвам се, че има интелигентни хора като теб(в България са истинска рядкост). Кажи ми повече. Като си слагаш слънцезащитен крем, това кара ли кожата да изсветлява с времето, поради константната изолация от слънчева светлина върху нея? Например на мен краката са ми снежно бели понеже винаги ходя с панталон и не попада светлина по тях, но кожата на лицето ми е по тъмна от тази на краката. Дали, ако започна да ползвам слънцезащитен крем ще стане светла като на краката и колко време би отнело това? А ти като ползваш слънцезащитен крем това не личи ли, в смисъл не прави ли лицето ти едно такова бяло и лъщящо и лако мазно? А това за непряката слънчева светлина, например като сме в къщи и има само светлина в стаята но не и директно да грее върху лицето, наистина ли е важно да има пак защита? В смисъл ако си със слънцезащитен крем под пряка слънчева светлина и без крем под непряка слънчева светлина не е ли горе доло едно и също за кожата като доза лъчение?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6307099e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Прочети за витамин D, вероятно ти липсва.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: f8b0e078c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   До 23 от авторката: Много ти благодаря за милите думи! Аз също се радвам, че са останали адекватни хора като теб, ползващи главите си по предназначение.

Сега към въпросите ти:

1. Не, за съжаление слънцезащитата не прави кожата по-светла с времето. Моята кожа на лицето също е една идея по-тъмна от тази на тялото, но при всички хора е така.

2. Кремовете са различни, има такива, които лъщят и са мазни и отвратителни, но има и хубави. В момента ползвам за лицето и врата си Nivea Sun Mattierender Sonnenschutz / Anti glanz effekt, 50 фактор. Взех го наскоро, но много ми харесва. Въобще не е мазен и попива за секунди. Не си личи, че имаш крем. Купих го от ДМ и струваше около 20 лв. Други продукти на Нивеа също съм ползвала, но не ми харесаха. Имам и SPF спрей за тяло от тях, ама е лепкав. Като го изразходя, ще търся нещо по-хубаво. Честно казано Нивеа не е особено добра марка, но тук таме правят нещо качествено. Ако имах повече пари, бих си купувала кремове на Vichy, La Roche Posay, Avene, Bioderma и тн. За съжаление, обаче, всичко за грижата за кожата е скъпо, при това много. Купувам измиващи гелове, тоници, овлажняващи кремове, ниацинамид, ретинол, маски, околоочни кремове, слънцезащита, и това само за лицето и врата... Ако ти е интересно как се грижа за кожата си, мога да ти разкажа повече и да ти дам полезни съвети. Относно слънцезащитата за тяло, още търся "своите" продукти, но там не е толкова фатално, понеже не си личи толкова, ако си с кофти продукт, или неподходящ.

Важно е също да се отбележи, че тия евтините слънцезащити трябва да се обновяват през около 2-3 часа, защото не са толкова трайни. Трайни са само тези с химически филтри. Такъв е, например, Dr Ceauracle Cica Vegan Sun Gel, само че в България не съм виждала такъв. Може и да има де, просто аз не съм го срещала. Разбира се, не изключвам вероятността да има и други също толкова добри продукти на други марки. За това трябва да питаш някой наистина компетентен дерматолог, козметик, или аптекар. Надявам се, че и да няма кремове с химически филтри, поне могат да се поръчат отнякъде. Но и цената няма да е ниска, уви...

Лично аз не си обновявам слънцезащитата през 2 часа, защото ми идва твърде досадно и обсебващо. Не мога постоянно да се мажа. SPF ползвам само сутрин и обновявам, когато ще излизам някъде навън. Ако съм само вкъщи - не. Да, неправилно е, но имам и други ангажименти. Вечер използвам други продукти.

Относно пряката слънчева светлина и това просто да си в светла стая, няма особено голяма разлика за кожата ти. Дори да не те пече Слънцето пряко, светлината идва от него. Даже да е облачно, пак е светло и пак тази светлина идва от Слънцето, така че без мазане няма да се разминем... За съжаление...

Надявам се, да съм ти отговорила разбираемо на всичко. Ако не, пиши. Ще следя темата. :)

 
  ...
преди: 2 години, 29 дни
hash: 8df4d0ed1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

26.   Аз не пиша тук само чета. Сега искам възможво най-просто и кратко да кажа нещо-

-Да си расист е СРАМНО, не да си бял. Българите масово са расисти и дори виждам, че никой НЕ се трогва от това. Вие си нямате предства колко ДОЛНИ сте и как се излагате. Вашият народ е нъпълно оскотяли и деградирал.
-Тъмната кожа ВИНАГИ е била по-красива и секси. не е от сега.

-Славяни"-хахахахха! Е има ли още такива зето мислят, че българите са славяни бе?? !!! Българите НЕ са славяни. Малко от тях са. Определено са ТЪМНИ и имат ОБЩО с АРАБИТЕ. Аз съм такава и за такава се смятам и с това се гордея-с арабската си кръв. Затова и пиша по-грамотно от вас, недоуки, изпростели БЕЛИ скотове...

 
  ...

...
преди: 2 години, 29 дни
hash: 8df4d0ed1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

27.   Славяните НЕ са най-красивите и никога не са били.Просто расистите тук ги боготворят,защото са расисти,нищо повече...
Арабите и мургавите хора са много по-красиви.Имат топлина и много повече чар.натурален сексапил.Твоите виждания са такива,защото си расистка.Но белите коси не са най-красиви.Не всеки харесва бяла,сбърчкана кожа,на която си личи всяка една пъпка или стрия....Някои смятат,че ВИЕ сте гнусни и грозни...Не че ас искам сега да звуча,като расистска,но като си ги казваме нещата....да ти обясня...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 29 дни
hash: 501a8d2e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   23 до Автокраката.

Сърдечно благодаря за изчерпателният отговор.
Явно е трябвало много по-отрано да прилагам грижите за кожата, които си описала тук, за да не потъмнява лицето, което е страшен недъг. За което и в Япония, Китай и Корея от малки хората са научени всеки ден да си слагат слънцезащитен крем, а на плажа ходят и с маски покриващи цялото им лице за да не попада светлина по лицето им. Но кой да учи на такива неща българите? В тия страни бялата кожа е поставена в култ и който е с такава бива уважаван и широко приеман само заради това, а който е с кафеникава е тотален игнор от всички. То това са и най-интелигентните народи и най-развити страни на света, така, че няма никакво значение мнението на българите, които плюят по темата ти тук. Виждам, че разбираш нещата, затова ще те питам още някои неща за кожата. А дали има начин за изсветляване на вече потъмнялото лице? Знам, че има кремове за целта, но те са с живак което е вредно. Гледал съм клипове за лимонов сок, но не знам доколко е ефикасно. А също и с оризова вода(корейска практика), но там предполагам е по-скоро оцветяване, отколкото промяна в пигментацията на кожата. Ти имаш ли някакъв опит с изветляването на кожата? Искам също докато не съм забравил да те питам и за гримове. Кои са най-естествените, така, че да не си лими, че е грим, а да изглежда като естествена кожа. И как се нанасят, гледах в интернет, че първо се намазваше кожата с нещо като гел(но не значм какво точно е) и тогава се нанасяше грима. Как да постигна ефекта да ми е снежно бяла кожата на лицето и шията, а да са ми леко червеникави бузките? Но да изглежда естествено и да не ме хващат, че е грим. Аз съм мъж и не разбирам нищо от това, но доста ми допада идеята и понякога си мисля, че жените са много по-умни от мъжете за дето си слагат грим, а мъжете не се сещат дори, да не говорим, че повечето в България тотално нехаят за външният си вид. И накрая още едно нещо ако позволиш макар и не точно по темата, но все пак за кожата, понеже си на "ти" с нещата. Да знаеш някакъв начин за премахване на разширените пори? Сигурно, ако слагам и грим пак ще си личат, защото те са контури. Аз също си купувам от ДМ гелове за почистване на лице, но явно веднъж разширени порите, само с почистване не се решава проблемът.

 
  ...
преди: 2 години, 29 дни
hash: 6d008217f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   До 29 от авторката:

Здравей отново! Не съм се занимавала с избелване и не разбирам много по темата, но със сигурност знам, че сезонът е много неподходящ за избелване, защото Слънцето е по-силно. Категорично не трябва да те виждат лъчите му, когато си правиш такива процедури, защото ще стане по-зле. Гаранция. За това трябва да потърсиш съвет от специалист. Чувала съм, че серуми с витамин Ц помагат, даже по принцип е хубаво да имаш като превенция, но както казах, лятото не е подходящо време за тези неща. Въпреки това наистина попитай специалист, може пък да знае някакви трикове, с които аз не съм запозната. Ама щом казваш че тялото ти е снежно бяло, може би просто ти се струва, че си с тъмно лице. При всички хора то е мъъъничко по-тъмно, или розово. И аз се бях наплашила така преди време. Конкретно на въпроса ти: да, има начини за изсветляване, но потърси добър дерматолог или козметик за тази цел, защото е важно нещо и трябва знаещ човек го направи. В аптека или дрогерия също могат да предложат разни неща, но или няма да ти свършат работа, или ще обещават ефект след месеци, който я се появи, я не... С оризова вода и лимон не съм се мазала, не знам какъв би бил ефектът.

Като за начало за добра грижа за кожата си вземи измиващ гел, тоник (опционално) и хидратиращ крем. Това са задължителни продукти. И ползвай само тях. Разкарай сапуните и всичко друго от лицето си, защото са твърде агресивни продукти за него. Сутрин и вечер се мий, а после нанасяй крем. Аз лично сутрин след измиване слагам ниацинамид и крем със слънцезащита. Вечер ползвам ретинол (но не всяка), хидратиращ крем и крем за околоочната зона. Той се нанася и на горния и на долния клепач (просто за информация), но много хора го ползват грешно. Също така от време на време си правя маски. Ползвам най-различни от ДМ. Тук е много важно за запомняне, че маските се държат само като си легнало положение, защото силата на гравитацията си казва думата. Уж си хидратираш лицето, а всъщност кожата като омекне и като я дърпа гравитацията надолу, става още по-зле и състаряването се ускорява. Не знам дали го обясних достатъчно добре, ама се надявам, че ме разбра.

Ако имаш възможност, купи си и околоочен крем. Те са по-скъпи от другите, но кожата покрай очите първа се сбръчка и разваля, така че е важно. Моят крем е на Авен, взех го за 50 лв, намален от 70, но не ми харесва. Тук трябва още повече да се внимава.

Относно намирането на слънцезащита, моят съвет е да отидеш в някоя аптека и да вземеш колкото можеш повече мостри от различни марки. Така ще видиш какво ти понаса добре на кожата и ще си купиш нещо, което със сигурност ще ти върши работа. Моята е комбинирана, но кремът на Нивеа, за който ти споменах, ми върши страхотна работа. На теб може да ти е различен, нямам идея какъв тип е твоята кожа. Само за своите впечатления споделям.

Относно грима, мога да ти препоръчам пудра Alverde naturkosmetik mineral от ДМ. Изглежда като брашно, но това да не те плаши, безцветна е. Матира прекрасно, нежна е, прави кожата невероятна. Единственият недостатък е, че е малко неудобна за съхранение, понеже е на прах, но наистина е хубава и най-важното - НЕВИДИМА. Струва 7 лв, ако не се лъжа и е доста икономична. За розови бузки потърси матов руж. Честно казано не мога да дам съвет какъв точно, защото моят е леко блестящ. На марка Catrice е, продуктите им са качествени и не са много скъпи. Преди грима гелът, който си видял, или е база за грим, или хидратиращ крем. А може би слънцезащита. Едно от трите.

За съжаление, няма лек за разширените пори, но има продукти които леко ги скриват. Такъв, например, е ниацинамидът. Аз използвам почти всеки ден. Изглажда кожата в някаква степен и изглежда по-здрава. Моят пак е от ДМ, струваше някъде около 23 лв, не помня вече. Стои лееееко лъщящ и лепкав, но ако сложиш пудрата отгоре, не се вижда. Разбира се, не твърдя на 100%, че продуктът е такъв и онакъв, просто на моята кожа така стои в комбинация със слънцезащитата.

Относно продуктите за измиване и хидратация, доверявам се на CeraVe. Купувам големи разсфасовки, понеже излиза много по-изгодно. Имам измиващ гел 1л, който го взех за 31 лв и ще ми стигне поне за 5-6 месеца. Имам и хидратиращ лосион от тях, 0,5 л и горе долу на същата цена. Пак е доста икономичен и става също за тяло, но аз го ползвам за лицето и врата си. Между другото, не трябва да забравяш и за шията си. Не може да се мие заедно с лицето, поне аз не мога, но минавам с мокра кърпичка задължително и после това, което слагам и на лицето. Кожата там е също толкова важна.

Държа отново да кажа, че нищо не рекламирам, просто споделям какво помага на мен. На теб може да ти харесат други продукти, а тези не. Всичко зависи от типа на кожата. Където можеш, пробвай тестери/мостри и ще си спестиш много пари, които би могъл да дадеш за нещо неподходящо.

 
  ...
преди: 2 години, 29 дни
hash: 6d008217f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Авторката до 29:

Забравих да ти кажа, че всяка кожа има нужда от някаква хидратация. Даже мазната. При някои хора е такава заради агресивни продукти като сапуните, например. Със сапун никога не се мий. Изсушава, а после кожата произвежда още повече себум, за да компенсира.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 29 дни
hash: 6efbdceca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Ей, двамата разбирачи на кожи, какви ДМ сънувате, не го казвайте изобщо! Само да ви дам тема за размисъл- слънцезащитният лосион на принцеса Даяна е струвал 700 паунда преди 25 години.

 
  ...

...
преди: 2 години, 29 дни
hash: 8df4d0ed1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

35.   Абе пак забравих...Бялата кожа отива единствено на едни хора-МЪРТВИТЕ!То и затова бялата,безцветна кожа е символ на БОЛЕСТ и на смърт...Тенът говори за здрава кожа,за драв човек-затова се мажат с кремове хората...Защото е СЕКСИ,привлекателно е...Кадифена,мургава кожа-имаш чувството,че е има вкус на карамел!

 
  ...
преди: 2 години, 29 дни
hash: f19e32dbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   27 ти виждала ли си арабка? Повечето по улиците там са тлъсти лелки с дебели вежди и като мъже с грим.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 28 дни
hash: 6307099e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   35 - не знам има ли смисъл да отговарям на трол, но няма как здрав човек да изглежда болнав. Познавам светло (ледено) руси, рижави и синеоки, които обаче не пазят диети и кожата им е розова, не бяла.

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 5814c7413f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   от 29 до авторката.
Благодаря отново за изобилната информчация, много ми помогна.

34-ти.
Аз съм ползвал от марката сапуни на принцеса Даяна и мога да ти кажа, че бяха нещо съвсем обикновено и не струващо една десета от високата си цена. Също както и вертуто, ролекса и мнтого други британски неща на колосални цени, които китайците после произведоха и продаваха на десетки пъти по-ниски цени от британските, за което и им фалираха брандовете.

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: f6b0b6469f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Превенцията е хубаво нещо, но е крайно недостатъчна... не давайте пари за скъпи кремове, а за такива с читаво съдържание, което невинаги се отразява в цената. Вместо мазила за по 100 лева, събирайте пари за лифтинг. Никой продукт не може да ви даде това, което ще ви даде добрата пластична хирургия.
Околоочният крем е пълна простотия. Същата работа ще ви свърши по-гъст и плътен крем за лице например. Разгледайте блога на Надя Йорданова, не се подвеждайте по рекламни трикове. Четете съдържанието, а не марката/цената.
Преди време гледах някакъв крем в Дъглас - 200 и нагоре лева, ама с диамнтен прашец или прочее тъпотия. Третата съставка спирт. Айде, моля...

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 28 дни
hash: b85101dc56
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

42.   Айдее докъде стигнахме. Мангали да хакнат сайтът(то ще да е поръчково от мангали, защото те самите да хакват не могат, иска се
акъл за това). До преди малко номер 35 имаше 4 броя по една звездичка, тоест четири пълни несъгласия с мнението му. А сега има общо 6 броя ПЪЛНИ ЗВЕЗДИЧКИ, без нито един брой минуси в оценката на коментарът му. Къде изчезнаха четирите минуса? Затова мисля, че е редно да му отговоря на коментарът(щом точно него коментар манипулират, явно са свързани с него).
Има една поговорка-гладна кокошка просо сънува. Та така и вие мургавите. Иска ви се да те нормални, умни и по-хубави от белите ама уви. Не разбирате, ли, че колкото и да повтаряте това, че мургавата кожа е по-красива от бялата, истина няма да стане? Както черното не може да се изкара бяло, така и мургавата кожа не може да я изкарате бяла. Айде бъдете така добри сега да вземете три снимки-на човек с бяла кожа, на мангал и на плъх и да откриете между кои две снимки има десет еднакви неща. Ще ви дам жокер като изброя 3 от тях. На мангалът очите, козината и кожата не са на човек, а са абсолютно еднакви с тези на плъха. Ама гледайте снимката и не спорете и не изкарвайте пак черното бяло. Снимката гледайте и не ми говорете за личностни нападки или обиди. И веднага ще ви кажа защо е така. Мургавата ви кожа върви в комплект с другите две изброени неща, защото това са характеристики на един общ генетимен пакет. Вероятно в древността злонамерени извънземни са направили този ужасавящ експеримент с човека, като в човешкото ДНК са вкарали гени на плъх и така са създали расата на циганите(индииците). Затова и много външно-физически, както и инстинктивно-поведенчески човешки характеристики на тяхно място са заменени с такива от плъх при циганите. Истинската човешка кожа е светла, почти бяла. Мургавата е индикатор за генетичен хибрид между човек и плъх. Никой не мрази циганите и негрите(при които и носът е засегнат от хибридизацията) заради мургавата им кожа. Мургаватна им кожа е просто това което издава с какви същества си имат работа хората. Това е от как свят светува. Не съм аз го измислил или насадил това схващане у хората. Така, че и дума да не сте казали повече, че мургавата кожа е по-красива от бялата. Разбираемо е да имате влечение повече към себеподобните ви, тоест хибридът плъх-човек отклокото към генетично чистия човек, но това си е ваш проблем и не кореспондира и грам с истината. Ако не е човекът с бялата кожа, а бяхте само вие хибридите(циганите и другите ви подобни мургави ваши суб продукти от омешване с вас), целият свят сега щеше да е Столипиново, също както е и в Индия-сред планини от боклуци навсякъде, мирише на лайна навсякъде, къпане в калта като хипопотами, тотално слабоумие и отношения базирани изцяло на лъжата измамата и кражбата. Всичко смислено което има човешката цивилизация, целият и научно-технически прогрес и култура са създадени от ЧОВЕКА с бялата кожа, който е и неземно красиво същество. Останалите какво мислят, няма значение. но да не се обаждат, където не им е мястото.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 77fe41c6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

43.   № 26 започва безумната си тирада, че сме расисти, а самата тя показва, че е такава, когато нарича "неарабелите" - бели скотове.
За мен пък тъмното е символ на мръсотия. Да не говорим как миришат арабите и негрите. И това са факти!
Българите нямаме нищо общо с турците и арабите и това е научно доказано, направи си труда да провериш. Ти се гордей с каквото си искаш.
Ние сме просто траки. А те са били бели европейци, това е. Аре!

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 26d1051313
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   До 41 от авторката: Ти на мен не ми давай акъли какво да правя, досега съм се оправяла и без теб, при това чудесно. Откакто се грижа за кожата си, изглежда много по-добре. Нещата, които казвам, не си ги измислям, а съм чела и слушала където трябва. Резултатът при мен е видим. От български "разбирачи" съвети не търся, така че тази безизвестна Надя си я слушай ти и вярвай в каквото искаш. Ако искаш и 50 пластични операции си направи. Твоя работа.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 27 дни
hash: 14f124c5c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Какво значение има кой какъв е? Щом човек се чувства добре в собствената си кожа какво значение има дали е светла или тъмна или пък още повече какво мисли някой друг за нея?

Авторке щом обичаш кожата си такава каквото е защо ти е да пишеш тема за хора с тъмна кожа? Аз също не харесвам много неща но дори не мисля за тях пък какво остава да пиша тема за това :D

 
  ...
преди: 2 години, 27 дни
hash: 539ecc6ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Никой няма заслуга за цвета на кожата си... с каквато се е родил - с такава.
Ако твоята е по-бяла - вероятно прадедите ти са били от север. На Балканите е нормално хората да са мургави - по цялото земно кълбо са такива на тези ширини.
Най-голям култ към бялата кожа има в Азия. Там има салони за избелване, както у нас има салони за тен.
А иначе - жива и здрава - за всеки влак си има пътници, включително и за тоя на расистите. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker