Спречкване на пътя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Спречкване на пътя
преди: 2 години, 19 дни, прочетена 808 пъти
Здравейте, момче на 22 години съм, искам да ви споделя нещо което се случи преди 3, 4 дни може би.
Аз съм от едно село, не мисля да казвам кое, майка ми работи в града и понякога се налага да отивам с колата и да я прибирам от работа.
Знам правилата за движение по пътищата, и ги спазвам.
Наложи ми се преди 3, или 4 дни да прибера майка от работа, по този път минавам винаги, и много добре знам кой е с предимство и т. н., та взех я от работа и докато се прибираме минахме през едно кръгово.
Аз влязох в кръговото, докато в него имаше кола, но не съм влязал в нейната лента, в тази за завиване надясно, тя беше в съседната лента.
Всичко изглеждаше нормално до момента, в който не чух думите "ей боклук" помислих си че не казват на мен, защото не съм направил нищо нередно, но колата преди която минах в кръговото ме настигна.
В нея имаше мисля че двама мъже единият, който ми показваше средни пръсти, мисля че беше от ромски произход, но това няма значение, майка ми също им показа среден пръст, та няколко пъти се изравняваше с мойта кола, и ме обиждаха аз си затворих прозореца и натиснах газ просто да не ги виждам.
Стигнах до друго кръгово от него аз си завих надясно, а той на ляво прибрах се в къщи всичко беше наред за около 3 дни, когато някакъв непознат ми писа в фейзбук, и започна да ме обижда, и заплашва, и има каза, че той е онзи който реши да се спречка с мен.
Обиждаше мен, майка ми защото когато те ми показваха средни пръсти, и тя отвърна с същото, не знам как ми е намерил фейзбука, не мисля че е станало по случайност.
Приятели ми казаха, че може би е търсил информация за мен от полицията, и може би познама някой полицай, който е дал информация за мен.

Не мога да разбера, ако найстина съм го засякал му писах, че се извинявам, обаче ако найстина ме е открил от някой негов познат от полицията, това не е ли подсъдимо.
След това ми писа, че това е било предупреждение и следващия път да внимавам повече, въпреки че съм сигурен че не съм го засякал много добре видях понеже, че не беше така, той "хвърли" заплахи срещу мен, че ще ме открие и тогава съм щял да разбера какво ще се случи с мен.

Моля дайте ми съвет какво да правя, и вие имали ли сте такива случки?
Моля историята ми да бъде публикувана на сайта
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 17 дни
hash: 64dfb21da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Просто спазвай правилата и не влизай в пререкания, за да не си изядеш боя. Страшно много агресивни хора шофират и не знаеш от къде ще го закъсаш. Майка ти и тя да показва средни пръсти е безумие, по простата причина, че предизвиква и излага на опасност теб и нея.
Ако те намерят за допълнителни разправии, се извини, за да не те набият.

 
  ...
преди: 2 години, 16 дни
hash: f930d57d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   1, то пък като спазваш правилника, е гаранция, разбираш ли. Такива селяни има, че може хем да те засече, хем да те набие.

 
  ...
преди: 2 години, 16 дни
hash: dce7f209ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей, по принцип не разбрах точно ситуацията в кръговото, но според мен си го засякъл. При кръгово винаги този в кръговото е с предимство и трябва да го изчакаш да мине преди да влезеш и ти. Не може да се включваш в движението преди да те подмине.

Това не е причина обаче, една засечка, да те тормози после и по фейсбук и т.н. Имал съм такива ситуации на пътя, обиждали сме се, свирили сме си с клаксони, но никой не ме е търсил после по фейсбук.

Относно заплахата не трябва да показваш, че те е страх, защото е възможно това да го мотивира да продължи с тормоза. Не влизай в ролята на жертва. Все пак са били 2ма мъже, а ти момче с майка си, вероятно си се уплашил.

Блокирай го като ти пише и ако продължи директно в полицията със скрийншотове и обясняваш каква е ситуацията. Успех.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 16 дни
hash: de5f088524
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   До последно се опитвай да избягваш такива тъпотии, вече като няма накъде, мъжката напред и се надяваш да ги надумкаш или да се стреснат. Пък и сериозните биячи не скачат ей така на всеки срещнат, обикновено подскачащите са смешници.

 
  ...
преди: 2 години, 16 дни
hash: 06343cb176
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен този е някакъв местен ''бабаит'' който иска едва ли не да те сплаши и да ти вземе страха,според мен не му обръщай никакво внимание дори ако го срещнеш отново просто го подмини като пътен знак това ще му е достатъчно.Такива индивиди искат да им се обръща внимание и да им се изгради някаква репутация видиш ли колко са страшни и всеки трепери от тях,но не им ли обръщат внимание просто ще спрат да се правят на велики понеже няма да са интересни,това е от мен,бъди здрав и гледай да ти върви живота!!!!

 
  ...


...
преди: 2 години, 16 дни
hash: 6a649a064b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   На мен ми се е случвала същата ситуация. Нека някой компетентен да каже прав ли съм. Значи влизам в кръгово. Обаче аз съм за надясно и си влизам в най-дясбата лента на кръговото. Да, в кръговото има кола пред мен, но тя не е в лентата, в която аз навлизам, а в лявата лента на кръговото. Аз трябва ли все пак да го изчакам, макар че нямаме конфликтна точка?

Но едно е сигурно, дори да съм крив, това не е повод чак да ме псуват, крещят и показват средни пръсти. В нормалните държави за подобно поведение има драконовски мерки като отнемане на книжки и четирицифрени глоби.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 16 дни
hash: f1cb5e099a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Такъв директно го вадя от колата и го смилам от бой без да ми мигне окото, още повече и като спомена етноса му... Да речем че няма да има последствия за мен ;)

 
  ...
преди: 2 години, 16 дни
hash: 45af6ee65e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от Автора: днес отидох в полиция, но без резултат казаха че няма как да пусна жалба срещу тези "хора", тъй като не съм записал заплахите на флашка, аз казах не може ли вие да я качите, записите на флашка, или нещо, те отговориха: че няма как.
Нямам думи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker