НЛО - Ноември - Дали ще изчезнем? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

НЛО - Ноември - Дали ще изчезнем?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 3311 пъти
Преди време имаше една история тук, която ми направи страшно впечатление. Първо гледаш скептично, но сега се поинтересувах и си мисля, че авторката е имала право.

Става въпрос за НЛО, за това щяли да идват през Ноември, не Октомври, както беше писала тя, аз се поинтересувах и порових. Запознах се с хора, които се интересуват от това, интелигентни хора, които ми казаха какво са прочели и тяхната гледна точка и всичко това ми се стори много истинско.

Великите пирамиди - няма как човешка ръка да ги построи, нито пък имаме съоръжения или някога сме имали, за да ги построим така перфектни. Правили са опити и не са успяли - всичко води към едно - НЛО, ако те са ни създали, или това, което ни е създало.
4 поколения са изчезнали безследно преди нас. Динозаврите, Атлантида и т.н., например...

Другите раси, всички са били предупреждавани, че идва краят им и ще настъпи нова епоха, нова раса... Ние сме 5-тата раса и сега те се опитват да ни предупредят, че идва краят ни и ще настъпи 6-тата раса. Нашата е на вечна злоба и кавги, а следващата ще е само на мир и любов.

Теорията на учени е, че ще дойдат, не се знае кога, не се знае дали сега ще ни предупредят само или ще го сторят, но ще отсеят добрите хора от лошите и добрите ще бъдат изпратени в ново измерение с новата раса, а лошите ще бъдат оставени на земята да страдат и загинат в страшни мъки с радиации и т.н.

Интересувал съм се много и това, което чета ме потриса. Нашият земен живот ни е дарил с един защитен механизъм, който отблъсква всичко лошо, дори аз самият за ден - два се оттърсвам от тези помисли, но когато се замисля тръпки ме побиват, че може да е истина.

Много от вас ще напишат обидни коментари (но все пак това е расата, в която живеем), но аз ще ги отсея, интересуват ме само тези, които бига размишлявали с мен :) Благодаря за вниманието.

Призовавам всички интелигентни хора да се поставят от страната на възможностите и да помислят.
Мъж 37

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 023cfa9fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен вече извънземните са дошли, но илюминати крият това в тайна... Не знам защо.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 023cfa9fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   http://bulgarian.bulgaria.usembassy.gov/study_usa.html Надявам се да ви помогне.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 18f40c51c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да вземем, че има извънземни, дали нямаше да ни изтребят до сега!? Чела съм за извънземните, мислила съм, като всеки човек съм се запозната с темата до определено ниво. Мисля че не може цяла вселена и само ние да сме си живи и да си живеем. Обаче колкото и теми да създадете, колкото и да го мислите, да се притеснявате, да задавате въпроси, нито ще ги спрете, нито нищо. Пусни се в течението и не мисли за това. Не смятам че ще кацнат на земята, точно ноември месец, точно на определена дата, само защото народа така сме били решили, няма да идват, ако въобще съществуват.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: df4796c66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зергите няма и да ни предупредят, направо ще ни изринат.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a75ec90eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Вярно е (:
Откъм време не съм сигурна, но да, това е, което се случва. А защо те побиват тръпки? Лично аз го чакам с нетърпение...Земята и всичко на нея, заедно с цялата слънчева система, преминава в друг етап на развитие, идва новата епоха на мир, любов и хармония, както си споменал.

Сега всички тук сме от различни култури, на различна степен на развитие, и се извършва разделение, при което, който е готов, ще премине "прехода" /а всеки индивидуално решава това за себе си/...който не е готов, няма да остане да се мъчи с радиация и подобни, ще напусне физически планетата и ще продължи развитието си на друга планета със сходни условия. Няма място за страх и паника, със сигурност е за доброто на ВСИЧКИ - стария живот и старата система ще рухне. Сам виждаш, че не може така да продължава...

Препоръчвам ти да прочетеш посланията от Сириус в indigota.com, аз изцяло им вярвам, по вътрешно усещане, и по това, което наблюдавам реално да се случва в живота.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 03f9757671
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Taка, тези дни попаднах на статия в нета, в която пишеше, че въпросните неща са ни посетили на 1.10.2011г., дори имаше побликувани снимки. Знам, че всичко може да бъде добре нагласено. Но замислял ли си се как се говори за това, но никой нито го е виждал, нито го е чувал, най-вече не може да представи достоверни доказателства за среща с извънземен вид.

И мен ме побиват тръпки като си помисля, че може да е истина, не искам да съм 4-та, 5-та или 6-та раса, искам да живея тук и сега. Призоваваш интелигентните хора да помислят, ами нужно ли е сега да мислим и да се тревожим за неща, които не знаем дори дали са истина. И да са истина какво? Какво бихме могли да направим ние? Как да се съпротивим на нещо, което ако съществува вероятно е по-силно и интелигентно от нас?

Това са все въпроси, които мен лично ме обременяват и ме натоварват психически. И може ли да знам интелигентните хора, с които си се запознал и се интересуват от тези събития евентуално предстоящи, от къде са се сдобили с информацията? И също така искам да знам учените на базата на какво са се сдобили с тази теория, че извънземните щели да доидат някога и да отсеят добрите от лошите и добрите да пратят на ново място, и също искам да знам как се определя кой е добър и кой лош в случая, какви са критериите, за да си един от тези, които ще бъдат пратени на новото място, кажи ми моля те, искам да си събера багажа и да съм в готовност да ходя на хубавото място ?!?!

Последните въпроси знам, че няма как да ми бъдат разяснени, поне не и от теб, освен ако тук не се намесят въпросните учени и да пуснат малко светлина по темичката.

Също не знаех, че нашата раса е расата на обидните коментари. Да, зачестяват по форумите, но ако е само тук хайде добре, най-малкият проблем ще да е.

И не, не те нападам и не искам да съм в опозиция, което може би ще се тълкува така от написаното от мен. Но темата мисля, че беше по-скоро за размишление, което аз правя и изразявам мислене. Не мога категоричо да отсека, че не вярвам в НЛО или пък да потвърдя, че вярвам. Но щом се говори по темата и то не е от вчера, може да се замислим колко процента истина съдържа тази думичка НЛО. И ако съдържа доза истина аз не искам да се сблъсквам с нея никога.
Дълги станаха размислите ми, въпреки че нищо конкретно не споменах.

А, забравих да задам въпроса как ли са били предупреждавани предишните раси, че ще изчезнат и кой ли им е казал това? (въпроса не е насочен към теб, част от размишленията ми е). Може би учените знаят, но за съжаление няма как да се допитам до тях, и на мен би ми било интересно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d998ad7b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако е така поне тези изванземни да не ни наранят а просто да пратят добрите хора в друк свят или както го каза ти.. чесно казано по ме истрах от природни бетцвия от колкото от извън земни..освен ако не са лоши де ;дд..
момиче на 14.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: dfb65242b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хмм... Нали се сещаш, че това може да бъде изречено от всеки човек. Примерно на един му дошло на ума и споделил с приятел, от своя страна приятеля го публикувал в някой форум и някой като го видял от форума си е помислил, че е 100% вярно и го разпространил.

Според мен на човечеството е генетично заложено да оцелее при всяка една ситуация. Защото за разлика от другите живи същества, ние осъзнаваме, че живеем! Докато те се ръководят само от инстинкти...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: da02718658
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да бе да колкото краят на 1999 година дойдоха, толкова и другият месец ще дойдат. Всеки има право да вярва в каквото си иска, но пък да всяват панически страх и да втълпяват глупости на търкалета в съзнанието на хората е нечовешко. Изобщо знаят ли какво ще причинят на едно дете с тия простотии за идващи извън земни и краяй на света през 2012....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b4262c0a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Отговорът на твоя въпрос се крие в "илюминати" и техният проект "Син лъч". Прочети нещо и по този въпрос и ще останеш изумен, какво се крие в света около теб.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5f64e5c1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Пропускаш едно нещо. Вие хората сте 5-тата раса но ще еволюйрате към новата "6-та" раса ако така сте избрали, както и вече има родени "членове" на 6-тата раса. :) Следвай светлината :)

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 78c17da894
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей,
В момента ми се спи (иначе бих задълбала във всеки един от абзаците), но не се сдържах да не дам коментар.

Според мен е невъзможно "добрите" хора да се отсеят в друго измерение, където да живеят в мир и любов.
Когато бях на 12г. си представях и мечтаех за тома мирно и влюбено общество. Като станах на 16 осъзнах, че това просто не е възможно. А и не е градивно.

Да започнем от там - как разбираш кои са добрите хора? Какви качества притежава един добър човек?
Да не си хвърля боклука през терасата? Да не наранява животни? Да пости? Да не изневерява? Да не пие? Да си плаща данъците? Да не лъже?
Какво представлява един "добър" човек и по какви критерии се оценява? Да не говорим, че каквито и да са критериите, оценката до голяма степен зависи от оценяващия.

И добре, аз познавам много добри хора. И всеки от тях в даден момент е правил различни грешки, наранявал е хора, чувствал се е нещастен... Точно там се губи идеята за вечно щастливо и влюбено общество. Не е в човешката природа. Колкото и добри и розови да са нещата около даден човек, той ще прави грешки, ще наранява другите или ще се чувства нещастен в дадени моменти. И така трябва да бъде, защото ако по цял ден се излежавахме щастливи под дървото и чакахме да ни падне ябълка за да се наядем и да поспим, човешката раса нямаше да има никакво развитие.

Аз съм толкова за сега. Ще се радвам ако наистина се включиш и се получи дискусия, а не темата просто да увисне, защото и на мен ми стана интересно :)
Лека нощ!

Жена 23

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f6e83fa12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Защо си мислите, че непременно извънземните ще ни избият? Това да не сме ние, земляните, с нашето извратено съзнание на унищожители? Защо ще им е притрябвало да ни убиват? Мислете малко, стига сте се вкарвалив клишета.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2d56407740
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз, ги очаквам с нетьрпение.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e6e29b540a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Хората, които са недоволни от живота си, от постиженията си, от себе си и от късмета си, ествествено чакат извънземните с нетърпение(като мен например). И аз искам промяна. Вярвам, че има нещо повече от земния живот. Чувствам се малко некадърна и не на мястото си тук. Сякаш каквото и да правя не се получава както трябва. Хем гледам да слушам сърцето си, хем разума си и накрая става хаос и чувам какафония. Стремя се да вървя в крачка с хората около мен, да отговарям на определени изисквания и забравям уникалността си. Малко се получава като изляние моя коментар, но знам, че не съм единствената в това положения, затова си позволвам да пиша така.

И да, и аз се чудя по какви критерии се опраделя кой е добър и кой лош. Понякога си мисля, че е според собствените убеждения, но пък то всеки смята себе си за добър. Или може би придържането към Божиите заповеди води човека една крачка по-напред към тази нова раса. Ако е така, признавам си, ще горя в радиация, както и много хора, които обичам и които по мое мнение са добри същества.

Иска ми се и на мен да ме отсеят към добрите, да ме вземат на "кораба" и да си живея в блаженство и лекота някъде там из Вселената. Но по-скоро съм склонна да вярвам, че май-май на този етап нищо няма да се случи и аз ще продължавам да си бачкам нископлатената, изморителна, донякъде унизителна работа, да съжалявам за грешките си, да се радвам, че съм здрава и не съм изгубила способността си да обичам хората и да се надявам, че някой ден нещо върховно ще се случи и ще осмисли съществуването ми.

Като цяло темата ми е интересна, даже много. Доста ме вълнуват тези неща и се надявам да има повече мнения.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8ce89ee108
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   И аз ги чакам отдавна. Не чувствам Земята като свой дом и земляни като свои братя.
Чакам ги, ако са хубави и искам да си хвана гадже от тях. Ако са грозни ми е все тя... Просто искам супер красив мъж до себе си- вътрешно и външно, особено външно...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c2872f06a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   16, аз съм 5 :)
Не се надявам, че някой ден ще се случи върховното нещо, убедена съм, защото го виждам. Виждам как се проявява реално в живота... то вече се случва... огледай се, и ти ще го забележиш... правиш ли разлика как си се чувствала преди 5 години примерно, и как се чувстваш сега? Вгледай се в себе си и ще видиш промяната, такава има.

А по какви критерии ще се отсява "зърното от плявата"?
По степента на вибрация на човека, която трябва да е в съответствие с тази на земята. Ниската вибрация е всичко негативно, високата - всичко положително.

Затова ни призовават да оставим негативното, всичко, което ни прави да се чувстваме недобре и ни тегли надолу, да следим своите мисли и чувства и да мислим позитивно. Иначе оставаме в ниската вибрация, в стария живот.

Извънземните отдавна са тук и помагат, но те няма да свършат нашата работа.
Няма да си остане старото, стария живот и старите отношения си отиват окончателно и безвъзвратно. Идва новата епоха (: , и всеки от нас ще бъде поставен в ситуация да реши за себе си дали иска да премине в новия живот, или да си остане в стария. Всеки решава това за себе си, по свободна воля.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8df9489a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Какво значение има - и да е вярно, никой не може да го предотврати, а ако не е вярно - гледайте си живота спокойно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d6faeda8c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Браво номер 5, 16!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 734ec28d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Пирамидите СА построени от хора. Има десетки теории как е станало и това доказва, че те са можели да ги построят по десетки начини! Спрете да ръсите глупости, че не е имало как да бъдат построени!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2bd1ae09c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Лидия:
Моята теория е, че извънземни има и те са ни създали. Просто няма как да сме произлезли от маймуните, ако беше така и сега щеше да има маймуни, които да еволюират. Науката изключва Бог, но може и да има някой който да ни направлява, някой по висш народ-извънземни както ги наричаме, може и Христос да е бил изпратен на земята с такава цел, да създаде някакви норми, закони и да отсее доброто от злото. Знам, че не ни ли стигне до главата, няма как да знаем как е и какво предстои, принципно от Ванга не съм чела подобни неща, а вярвам в повечето случаи на нея...
Вера Кочовска беше казала че ада е тук на земята и лошите се прераждат по-бързо, но и аз не мога да кажа кой лош, кой добър. Съгласна съм с ада, но може би ада в България е по страшен от този в Америка, или в Африка е по лош от нашия в българия - нещо като казаните на ада :)
Единствения извод до който стигам е чче Господ и извънземните и вс. са в нашите мозъци. Аз вярвам че Бог е някъде в душата ми и когато знам че ще ми помогне, самата ми психика се настройва позитивно...
Мисля че сме проект на извънземните и определено не се справяме добре. Не вярвам че ще ни наказват, защото ние сами изтриваме съществуването си като вредим толкова много на земята-истинският ни дом.
Може би ще се опитат да помогнат, а може би не... само се моя да не се разделям с децата си по никакъв начин, да не губя хората които обичам, и да се опитам да възпитам 2ма прекрасни, умни и добри човека.
Ще следя темата с интерес, и на мен ми е любопитно...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker