Ексхибиционист психическа травма - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ексхибиционист психическа травма
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1279 пъти
Всички знаем че ги има. На публични места, доставя им кеф.
Днес попаднах на такъв случай. В един междуселски автобус. Качва се един мъж и вдясно от мен (в другата редица седалки). Видях с периферното си зрение нещо, но не можех д повярвам. Обърнах се към него. Беше си свалил шортите и...сещате се. Ужасно се погнусих и ме хвана страх. Попитах го на висок тон не го ли е срам да прави такива неща посред бял ден на обществено място? Помолих шофьора да спре и да го изгони, защото... Шофьорът попита въпросния индивид 'Това вярно ли е?". Той отговори, че си намествал шортите. А той буквално си ги беше събул и си мачкаше...
В автобуса имаше няколко мъже, никой по никакъв начин не реагира. Никой нищо не каза.
На мен тази случка ми повлия много зле. Това се случи преди 6 часа, но все още треперя.
Това поведение за мен не е нормално.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 583cf61489
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   На колко години си? На мен един такъв ми се беше показал на път за училище, когато съм била не по-голяма от 4-ти клас, и не помня да ме е впечатлило особено. В живота има много по-травмиращи и смущаващи гледки от патката на някой нещастник, вярвай ми.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5168ba7467
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   А ти беше ли облечена предизвикателно, оскъдно и разголена, както ходят повечето жени сега? Ако да, значи си го предизвикала, и вината е у теб. Не може един мъж просто ей така от нищото, да си събуе панталоните на обществено място и да мастурбира, без жената да го е предизвикала с нещо. Я с външен вид, я с поведение, я с нещо друго. Истинската причина ние можем само да гадаем, но ти сама много добре си я знаеш, и не можеш да избягаш от нея.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 02d05eaae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Циганин ли беше, повече те ги правят тези работи или старчоци.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f1622dd4ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Ти на колко години си? Голотата е най-нормалното нещо на света. С нея се раждаш и с нея ще си умреш. Дибидюс гола!
Какво ти пречи въпросният индивид, не мога да разбера? Искал е да си поиграе, ударил го е хормона и готово! Тебе не те ли удря хормона от време на време? Да не би пък да е дошъл на твоята седалка и да ти е натикал ръката в панталоните си? Осъзнай се! Звучиш като поне 50 годишна лелка.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 173364ec44
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Ем не реагират... Ти реагираш ли им по някакъв начин поне с внимание или с чат, когато ти пишат. Дори и някой да не те кефи? Не. Тогава ще си сърбаш...

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: faf603b910
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И на мен ми се е случвало, голяма работа. Пълно е с такива. Просто не обръщай внимание.
La Diabla

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a0ff4906f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

7.   Номер 2, като мъж ти казвам, че ти и такива като теб, сте срам за мъжкия пол.
В арабските страни жените са покрити изцяло, но пак се намира някой изверг да се гаври с тях. По-полека с обвиненията към авторката.
Мъж не означава издивяло говедо. Трябва да се контролираш. Никоя жена не е длъжна да ти търпи гнусотиите.

Като излизам лятото гол до кръста /оскъдно облечен лятото, защо жените не си барат... гледайки ме? Жените нима не са сексуални и не намират мъжете за секция?
Не че няма и такива откачалки, ако ми се случи, аз ли ще съм виновен, че съм ги предизвикал уж?

Заради хора с твоето мислене сме на това дередже. Лудите тормозят нормалните безнаказано.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7ccbb18cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Номер две е опитен манипулатор. Точно това трябва да ти каже, за да те травмира и да те направи жертва. Това, което си видяла е гнусно, но слава Богу не е било по-лошо. Реагирала си добре, другите не са могли да направят повече - не им се сърди. А порнографията ни уврежда мозъците, увредила го е и на този чичко ; )

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 47d3e785f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не мога да повярвам, че някои мъже оправдават ненормалника и се опитват да изкарат авторката виновна.
Авторке, винаги е имало ексхибиционисти, не го вземай навътре, просто се е случило на теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3ce48c1d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Струва ми се сбъркано, възможно ли е наистина да си е намествал, много мъже често си наместват гащите, наистина е грозно, но е така. Ексхибиционистите не мачкат увисналия си, те показват члена си в ерекция и маструбират, не биха го направили в автобус, защото обикновенно го правят на място от където могат да избягат, без да ги нападат група хора.
Между другото жена да си показва гърдите, да е с много изрязано деколте, да е с много къса пола, да й се вижда дупето, да е с прилепнал и прозиращ клин, който да очертава прашките, също се води ексхибиционистка.
До 2 Дори и дадена жена да е ексхибиционист, да е разголена, нормален мъж не би си извадил атрибута да маструбира, би се обърнал на другата страна да не я гледа, би се отвратил, дори да е красива. Най вкусните бонбони са опаковани и мъжете го знаят.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 751c067b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   4 - Ти май си от същата порода като чета как го оправдаваш? Ударил го бил хормона? Всички ги удря, но не всички си ги вадят пред хората, а само извратеняците. Като бяхме ученици имаше в парка един такъв, биха го и спря да се появява.
Ами ако беше му се досрало (също физиологическа потребност), трябваше да клекне и да се изтропа посред автобуса ли? Това е разликата между човека и животното - човекът може да си контролира реакциите в обществото.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e1acda4add
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Има ги и от двата пола. Разликата е, че вие жените се гнусите, докато на нас мъжете ни става приятно, особено ако момичето е красиво. Другата разлика е, че мъже ексхибиционисти се срещат доста по-често от ексхибиционистките, които са си рядкост. Спомням си преди няколко години пътувахме с приятелката ми към морето с влака. Срещу мен беше седнала една тинейджърка, може би на 15 или 16 години. Когато приятелката ми заспа, онова момиче си свали бельото и деликатно си повдигаше поличката за да мога да видя всичко под нея. Така си мина половината път а аз бях изключитлено надървен. На нея очевидно и беше приятно да провокира обвързан мъж и да я гледам. Та така, остана си ми хубав спомен. Друг такъв случай надали ще видя някога.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a70736a8bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Авторке, много си лоша! Вместо да намериш начин да облекчиш господина по дискретен начин, ти си се развикала и си направила от мухата слон. Никой не те е заставял да гледаш, ако не искаш.

Новите поколения сме много по-широко скроени от вас. Ако само знаехте, какви неща правят тийнейджърите онлайн, нямаше да намирате това за така тревожно. Масово малките тийнки си пращат голи снимки и си провеждат секс забавления в random сайтове. Инстаграм профилите им са нещо от сорта на onlyfans. Какво нередно виждате човек да изразява сексуалността си?

Ако не знаете в Западна Европа има много разпространени нудистки общества. В една Германия е пълно със специално създадени места за нудисти. Имат сред природата, къмпинги, спа-хотели, в които се разхождат голи, и дори в най-големите столици в Европа в най-прочутите паркове в градовете има такива кътчета за нудисти! Ако не вярвате, проверете. Това са Лондон, Берлин, Париж и много други... Хората си устройват нудистки разходки в градовете по сред бял ден, а вие сте седнали да се смущавате от някакъв си мъж, който си мачкал члена в някакъв си междуселски автобус! Много е жалко това. Жалко е, че обществото ни е толкова изостанало в сравнение със запад.

Ако не знаете има секс играчки, които позволяват на партньора ви да ви контролира от разстояние. Вие може да сте в движение или на бизнес среща и партньорът ви да задейства копчето, да включи менюто с настройки и да увеличи усилвателя... Така вие ще почувствате незабравими и разтърсващи неща. Много двойки го ползват! Но тук в България сякаш не е достатъчно разпространено.

Съвсем скоро след като Метавселената бъде открита, хората ще можем да правим секс от разстояние! Със VR очилата ще може да правим секс в автобуса, училище, киното, мола, колата... въобще навсякъде. И това не е някаква измислица, а е нещо, което всички очакваме да се случи до 2030! Така е напълно възможно в бъдеще да сте свидетелка на мъж/жена, който/която стои до вас на автобусната седалка и в същото време прави мега якия секс! Как ще преживеете тогава това?

За сега младите играят на секс игри, но съвсем скоро ще го правим с хора от целия свят.

Настина е жалко, че обществото ни е толкова назад с тенденциите.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 729ba2ac9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ексхибиционизмът в чистия си вид е израз на психично отклонение. Но не се тревожи, обикновено не са опасни тези луди. Точно фактът, че правят нещо забранено на публично място и пораждат възмущение, присмех, агресия и погнуса ги прави още по-активни. Някои обичат да ги обиждат дори. Ако попаднеш пак на човек с подобни отклонения, най-добре го игнорирай напълно. Обърни си главата на другата страна и това е.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: abbcb36c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 5 е прав. Що да реагираш и да си докарваш проблеми заради няква бг надувка.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 918aefa4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   От 2: знаех си, че веднага ще се намерят 1-2 стари лелки да ми се карат и да ми четат конско. №7, за тъпи ли ни вземаш, че да ти повярваме? Не си никакъв мъж ами си жена, представяща се за мъж, изказът ти и начинът ти на мислене те издават. Никой нормален (хетеросексуален) мъж не използва думи като "издивяло говедо", "изверг" и др. думички, употребявани по-често от жените, освен ако, разбира се не е с лява резба, джендър-пендър, или някой от другите нововъведени 333 пола, без мъжки. Всеки мъж има нужда от секс за здрава полова система, и това не е гнусотия, а физиологична нужда, в която няма нищо срамно. ДА, и жените го правите! Ти какво, не си ли си търкала бобчето на някоя мъжка холивудска звезда поне веднъж в живота си!? Ето на вас все Брад Пит ви е в устата, ама ако той ви се събуе гол във автобуса, едва ли ще го отпратите и ще го изкарате "изверг". Погнусила се била. Погнусила се е, защото точно този конкретен мъж не й е харесал, а не защото си е събул гащите пред нея. Ако беше някоя нацепена мускулеста татуирана фитнес батка с кинти, със сигурност нямаше да вдига джангър до небесата, та чак и да се оплаква в анонимен сайт. Напротив, щеше да се радва и да се побърка от щастие, че "Алфата" я е удостоила със своето внимание и щеше с гордост да поства снимки във фейса, инстаграм и всички възможни социални медии, за да покаже на света, какъв "готин мъжага" е забила. Ама някакъв си обикновен мъж само, защото лично на нея не й харесвал и не отговарял на завишените й критерии за физически данни, и внезапно се превърнал в "извратеняк". Женското лицемерие и двойни стандарти нямат граници. И стига си си измисляла, само и само да изкараш себе си права!!! В арабските страни никой не се гаври с жените, освен ако те първо не се изгаврят с някой мъж и не започнат да наглеят и да го заплашват с просташки феминистки закони, мислейки си, че законът винаги ще е на тяхна страна. Е да, но там, за разлика от "цивилизования свят" феминизъм не вирее, и всяка женска гавра с мъжкия облик е наказвана със смърт за жената, и жените много добре го знаят! Затова никоя жена там не смее да гъкне за равенство, женски права и други женски простотии, не предизвиква мъжете да я бият и изнасилват, и живее дълго и щастливо. На запад мъжете бият, пребиват че и убиват жените на поразия, защото там феминизмът беснее, и това е засега единственият сигурен начин да бъде озаптен. В някои щати дори прилагат скрит фемицид (убиване на женски бебета) като превантивна мярка срещу бесен феминизъм, защото нямат друг избор. Как ти се струва това? Дали, според теб жените на запад живеят по добре и спокойно, или жените в арабските страни? Хайде, спри да изкривяваш фактите и си признай обективната реалност, ако имаш очи да го направиш!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1ea9cc76aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   16, за психиатър си.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 579262c9fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   16, *, който и да си покаже члена на обществено място, няма да е радост за жените, а и за мъжете.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 37930958f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   18 А ЗАЩО ТОГАВА ЖЕНИТЕ СИ ПОКАЗВАТ ПОЧТИ ВСИЧКО ОТ ТЯЛОТО СИ И СЕ СЧИТА ЗА НОРМАЛНО И ХОРАТА (мъже и жени) СЕ РАДВАТ?

Да изреждам ли?

Впити клинчета през, които се оформят прекрасно срамните устни на малки и големи???
Дупенцата им?
Къси панталонки и полички, които разкриват долната част на дупетата им!!!
Всякакъв тип панталонки, които се впиват в цепките им - както предната, така и задната!

ТОВА НЕ Е ЛИ ЖЕНСКИ ЕКСХИБИЦИОНИЗЪМ?

Не са ли разголените деколтета форма на ексхибиционизъм, А?

Ами голите пъпчета? Изцяло разголените крака също!

Айде спрете да мерите с двоен аршин, защото разврата в обществото дойде от жените и се поддържа от тях!

И ако авторката е имала някакво облекло от гореописаните, то въобще няма никакво право да недоволничи. Излезла като ур-спия, а после писка, че мъжете й правят намеци!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7310c947c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   19, равзватът дойде от мъжете, понеже вие харесвате разголени жени. Вие допуснахте жените да станат такива. Твърдите, че харесвате свестни, а като мине някоя с клина в срамните устни, голо пъпче и деколте да пъпа и напълно забравяте за свестните, понеже не се разголват. Напълно се заслужавате така исканите от вас, да не кажа проститутки, ама са по- зле.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 751c067b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   19 - удари си една злобарка и се успокой.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 918aefa4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   17, не аз, а ти си за психиатър! Извратеното ни феминистично общество трябва час по-скоро да спре да толерира женския разврат и произвол и да потиска и унижава мъжете, защото ако това не стане естествено и от само себе си, едни други мъже, от една друга религия ще дойдат, и ще научат жените на обноски, и уважение към мъжете!!!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 173364ec44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Ми да... Те ходят голи по улиците разпищолени като проститутки...после ние виновни!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 80f758bf6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Ако бе с изваяно тяло, на 25 години, като модел, щеше и ти да си ги свалиш.

Знаеме ви двойните стандарти. Иначе, че е пълно с откачалки, факт

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker