Не е ли време за промени в този сайт? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не е ли време за промени в този сайт?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1720 пъти
Пиша ви по повод сайта, който е прекрасен. Предлагам ви следните промени:
1. Да се пише, като регистриран и като гост.
2. Коментарите да се публикуват веднага с опция да ви уведомяваме ако нещо ни притеснява, език, съдържание и т.н.
3. Тук има хора, с които много бих искала да продължа комуникацията извън темата.
4. Модераторите на сайта не носят отговорност ако при създаване на личен контакт се случи нещо негативно. В крайна сметка, както писах, който желае може да пише като гост, ако иска анонимност. Но липсата на възможност за лични съобщения е много ограничаващи, принципно във всеки форум това е възможно и полезно.
Моля преосмислите политиката си, публикувайте темата, нека и други се изкажат, но не виждам причина да е толкова ограничоващо всичко. Който по някакъв начин е недобронамерен с опцията да ви уведомяваме бързо ще го игнорирате а и няма да се ангажиране с четенето на толкова много информация. Ако смятате, че някой може да бъде подведен и излъган от друг участник на сайта, то това може и се случва постоянно в интернет пространството и ако те тук, то другаде това не е проблем и все пак е личен избор. Освен това подобно на dir.bg преси доста години, може и от сайта доказали се потребители да бъдат модератори, да следят за съдържание и това изцяло на доброволни начала.
Време е за промяна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 584ac9fb03
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Малко са ви другите сайтове, в които да се запознавате и смятате, че тук ще намерите нещо ново?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e5f8495a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Скъпи авторе, няколко неща:

1. това е сайт за анонимно споделяне! Не знам защо го наричате форум - вероятно ви обърква наличието на раздели с теми в тях и го свързвате с форумите от зората на Интернета, които умряха заради появата на Фейсбук. Съответно няма причина да има акаунти и лични съобщения! А както намекна номер едно има достатъчно места онлайн, където да не се запознаваме с хора напук на обещанията на съответните сайтове!

2. наистина ли искаш да дадат опция за лични съобщения на мъжемразките и женомразците /тук има немалко от двете групи/, за да се обиждат по-качествено? При самата мисъл настръхвам!

3. нали си наясно, че една част от хората са тук именно заради анонимността? Сигурен съм, че и част от онези в точка две няма да смеят да приказват такива неща, ако трябва да застанат зад тях с името си! Тия акаунти са просто начин да финтираме "лошите" модератори и да се запознаваме с жени тук, защото повечето неща ще си останат анонимни. Кой ще си жертва "виртуалната сила", заставайки зад думите си с име?

4. и аз съм се дразнел на модераторите и меракът им да пречат на запознанствата, но ги разбирам - представи си за момент, че някой повярвал си мъжкар тук се срещне с жена чрез сайта и още на първата среща нещата ескалират и той убие или само изнасили /т. е. я убие душевно, оставяйки тялото ѝ да си функционира/ жената! Или пък някой ползва сайта като ловно поле за джебчийство! После хем полицията ще занимава нашите приятели - собственикът и модовете, хем реномето на сайта ще пострада и оттам посещенията ще спаднат.

5. имам новина за теб - хората в Интернет не са това, което са! Когото и да си харесал тук, имай предвид, че тук виждаш това, което той иска да видиш! И ако някои искат да видиш омраза и агресия, други искат да покажат ангелско личице и добрина, достойни за канонизиране. Но нито е сигурно, че са такива в живота, нито това, ако въобще е истина, е цялата картина! Не забравяй, че в Интернет нищо не е такова, каквото е всъщност!

6. искаш промени? Предлагам да намерят поне още един модератор, да спрат да публикуват откровен хейт и теми, които целят само да се караме за пореден път по някоя от вече омръзналите причини и като бонус да сменят дизайна на сайта - за толкова години не пречи да пробват нещо ново! А и не е особено скъпа промяна, както и добавянето на модератор - по спомени не им плащат заплати, така че и милион такива може да "наеме" скъпият собственик на сайта без да фалира!

Но подозирам, че онези теми няма да се махнат. Едно "птиче" на име Опит ми го намеква! Карай, бих се радвал на поне още един модератор и евентуално нов дизайн, акцентирайки върху модератора! Дизайнът ще го прежаля някак...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 81ff4d1e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не, не е време. Нека си работи и така, но да се запазим хората...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f2aba05548
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Аз лично няма да се регистрирам и да вляза повече, ако сайтът не е анонимен. Хората пишат и споделят изключително лични неща, затова анонимността е удобна. Който търси запознанства и контакти с други потребители, да го прави в сайтовете за запознанства.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1b78b50039
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Винаги съществува възможността да се запознаеш с някого от темите, като си изпратите поздрав под песен в YouTube или сте достатъчно прозорливи да предположите, че ел. пощата на другия човек в АБВ поща е неговият подпис на латиница (подписваш се например като Мечтателка, значи пощата ти е mechtatelka или me4tatelka кльомба абв бг). Така хем можете да се откриете взаимно, хем не нарушавате правилата на Сподели.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3815c7bd86
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Авторе аз съм против всичките ти предложения!
1. Има достатъчно сайтове за регистирани ползватели, който иска посещава тях, на тукашните ползватели така им харесва!
2. Никой няма нужда да прочете нечия "първосигнална повърня", а работата на модератор ще се увеличи да чете оплаквания и опроврежение на оплаквания и т. н. да се намесва в скандали между ползватели!
3. Хора с които лично да си комуникираш ще намериш другаде. Тук анонимно е най-сигурно че ще ти кажат без задръжки какво мислят по дадена тема.
4. Добре е да съществуват различни сайтове а не всеки сайт да го приравняват на другите и да копира dir. bg преди години, това му е хубавото на сайта че е различен!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9ead9bd064
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Да почнат да се публикуват темите и отговорите. Това ми е молбата.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: aaeaa2a6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Не, не е време за промени в този сайт. Айде стига с тия промени и простотии, омръзнахте ми вече. Сайта няма нужда от никаква промяна, така си е добре. Какво, искате да го обоклушавите като всички други сайтове да бъде с регистрация, разни емотикончета, сърчица и др. простотии? Това е най-лесното. Уникалното в този сайт, което го различава от всички други е именно простотата му, и ако и това развалите, половината посетители ще спрат да идват тук, гаранция. Както и самия аз.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5c68979296
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Един от плюсовете на сайта е неговата анонимност. Не мисля, че има нужда това да се променя. Ако някой толкова много те впечатли и искаш да продължиш да си общуваш с него, има начин да го направиш и без да се нарушава досегашната политика, стига и той да е съгласен разбира се. Немалко потребители са го правили (лично съм ставала свидетел в някои теми).
Колкото до автоматичното публикуване на коментари с опция да ги докладваме, това е хубава идея, за да се помага по-бързо на хората, а не да чакат с часове или дни за съвет.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5317497947
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторе, не ми харесват твоите предложения. Интернет пространството е претъпкано със сайтове за запознаванства, социални мрежи, форуми и т. н. които ти предлагат и дори изискват регистрация за да може да пишеш в тях. Предимството на Spodeli е неговата анонимност. За какво ти е регистрация? Ако толкова искаш да се запознаеш с някои от хората които пишат тук, остави твоите данни, пък който иска да ти пише.
Щом нещо работи добре, дори отлично, не е нужно да се променя.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2203215726
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Промяна няма да има, това е ясно. Но не пречи да си помечтаем. Тези "против", написал го е авторът - да може да се пише и "като гост", т. е. - анонимно. Казано по друг начин - пишеш според случая (логнат или не). Колкото до запознанствата, те са на опашката. Както е казано по-горе - има начин и сега, и модът не е генерално против. С регистрацията анонимността може да си остане - така е в повечето сайтове. Основното предимство са "личните съобщения" - могат да се случат без одобряване от мода. В тях някой може да си каже и някои неща, които макар и анонимно, не са много за публичното пространство. Може да получи съвет, който също не е "за пред навалицата" (тъй като ще предизвика водопад от отрицателни постове). А те (Л. С. ) могат и да не се четат, когато са от нежелана личност. Та не е лошо да ги има, макар че ни най-малко не очаквам да се случи.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 787bfa6eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Пиша в сайта от 2007-2008 някъде, може би съм един от първите, дали не съм и единствения останал, който пише още от тогава..

Мъката винаги е била с одобряването на коментарите. Коментарите трябва да се одобряват автоматично, както и темите - и ако някоя тема или коментар бъдат отбелязани като неподходящи да бъдат трити.

Съответно, ако някой непрекъснато пише глупости или обижда, просто му се банва ИП адреса.

Сигурен съм, че с автоматично публикуване на теми и коментари ще се спести огромна работа за модератора, който сега коментар по коментар трябва да прегледа всичко, а тогава е възможно да трие по 2-3 неуместни коментара.

В момента мъката е и за модератора(най-вече) и за пишещите, които може да се нуждаят от съвет на момента, а да го получат след 5 дни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: edbc28c8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Не разбирам защо на някои хора им е голям трън в очите, че тук може да се пише само анонимно, а то точно това е идеята на сайта. Като цяло предложенията са супер тъпи и безсмислени.

1. Да се пише, като регистриран и като гост.

И за какво ти е да знаеш кои коментари са на един и същи човек? А и гостите някак ще изглеждат несериозно на фона на регистрираните, а идеята е точно да си нерегистриран/анонимен. Ако толкова държиш да се изтипосваш с имената и снимките си, такива сайтове дал Господ, докато анонимен има само един. Защо трябва единствения анонимен сайт да става неанонимен, при полжоение че такива има хиляди и нищо не ти пречи да ползваш другите?

2. Коментарите да се публикуват веднага с опция да ви уведомяваме ако нещо ни притеснява, език, съдържание и т. н.

Това е още по-голяма глупост. Аз ще те напусвам, ти ще го прочетеш и ще се обидиш, пък после чакай евентуално някой да ме докладва, пък модератора след още 3 дни да влезе ида ми изтрие коментара. То и сега има идиоти, които се хранят, а представи си 3 дни да се хранят на воля, докато се стигне до доклад и реакция на модератора. Ами 3 дни по-късно файда, че са изтрити. Отделно ще се навъдят и такива, които ще си дават лични данни, ще правят реклама, спамят и какво ли не и сайта ще стане още по-голям буламач.

3. Тук има хора, с които много бих искала да продължа комуникацията извън темата.

За това си има сайтове за запознанства и други форуми. Тук точно ми харесва, че не всеки втори пуска коментари от сорта "търся мъж и жена за тройка тел.... "

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: edbc28c8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз съм против постоянно да се правят промени и да се усложняват сайтовете. Точно простотата на този сайт ми харесва. Повечето сайтове са излишно усложнени или тъкмо свикнеш с нещо и го променят, което за мен е доста дразнещо.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: edbc28c8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Единственото, което трябва да се промени, е да се разкарат 90-те % утайки от него и админа да отдели някой лев за модератора, че да има някакъв ангажимент да одобрява по-бързо. Иначе никой никому не е длъжен да виси тук и да си заебава работа и семейство заради няколко неблагодарни и вечно недоволни отпреки в сайта. А и не е коректно админа да експлоатира безплатно хора. Не е въпроса в парите, а че някой си прави бизнес с безплатния труд на един баламурник. Не е казано да са много пари, ясно, че сайта е беден, ама поне някакво символично заплащане - едни 50-100 лв, защото иначе не е коректно. Едва ли админа не да не може да отдели едни 50 лв. А и модератора все пак да има ангажимент. Защото в момента всичко е на принципа "ако ми е кеф, не съм ти длъжен". Не знам какъв мазохист трябва да си, да си чакаш темата по 1 седмица и още 1 за коментарите. Това е меко казано несериозно. Но не са виновни модераторите, а простия админ, който с голо дупе да лови риба по тънката лайсна безпалтно и друг да му върши работата. Но докато има прости хора да работят безплатно, ще има и тарикати като админа, който дори не влиза в сайта и я кара "няма да се заминавам и няма д аплащам на никого, пък ако ми капят по едни 100-200 лв на месец, добре дошло, защото и без това не си мърдам задника".

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 09ddd6fe65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   13 е прав.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: dbe6f92a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   На мен така си ми харесва повече, ако искаш да се запознаваш споделито не е твоят сайт.
Ако искаш да ти обърнат повече внимание лепни си някой прякор под мнението си, но тва е в случай, че толкова много страдаш от липса на внимание.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 110e2d8e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Не мисля, че този сайт има нужди от промени само, защото искаш да имаш личен контакт с някой. Все пак това е сайт за Истории, а не Месинджър. А коментарите, няма как да се публикуват веднага, защото се одобряват ръчно от редактор, за да може първо да се види:
-Какво е съдържанието
-Букви (латиница или кирилица се използват)
И чак тогава, да се публикуват.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 75725714ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Не.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: edd7ec650d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Явно някои хора изобщо не разбират огромната работа зад този сайт така, както си е и най-вече на модераторите, които, доколкото знам, вършат тази работа напълно доброволно и наистина не знам как смогват, да не говорим за психическото натоварване от постоянното четене на псувни, обиди и какво ли още не.
Ако авторът е готов да плаща месечен абонамент за ползване на сайта това вече е друго.
Не разбирам хора, които непрекъснато изискват нещо, но смятат, че хората са им длъжни без да получат съответното възнаграждение.
Авторът (мъж или жена, не знам) също така може да се позамисли какво е допринесъл за сайта и не е ли малко нагло да ползваш нещо безплатно и да искаш промени и допълнения.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 341d77acf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Чак пък "нагло"... Споделено е мнение (от автора на темата) за подобряване на условията на сайта. Това евентуално би повишило интереса към сайта, което от своя страна би вдигнало рейтинга му и съответно - приходите от него. Дали ще го възприеме собственикът, си е само негова работа. Доста хора сме тук отдавна и знаем, че това най-вероятно няма да се случи. Не разбирам обаче юзърите, които отричат промяната. Предлага се да се разширят възможностите, като се запазят старите!
А сайтове за анонимни запознанства (само за кореспонденция например) всъщност няма! Споделям тук, но... я модът няма да ми одобри, я някой(и) с противоположно мнение ще ме залее(ят) с храчки, я някой ще се вживее като наставник (нищо, може и внук да ми дойде)... Доста пъти съм попадал на наистина интелигентни хора тук (проверете в гугъл що е то "интелигентен"! ), но няма опция да завържа контакт. Не разбирам защо ви се въртят в главите само запознанства за секс? !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7e85f0b071
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Н 22, ти явно си проверил в гугъл що е то "интелигентен" но и така нищо не си разбрал. Ако човек, с който се опитваш да се свържеш от тук, не ти върне същото желание, е защото НЕ ИСКА, а не, че не може.
Не се оплюва авторКАТА (жена е, горе в текста на поста е ясно) а се изказват и мненията на другите потребители. Ако ти в частност се чувстваш оплют... може би нещо твое си имаш, което няма нищо общо с мненията тук.
Като искаш анонимно да се запознаваш, се регистрираш в десетките сайтове без снимка и оставаш анонимен.
Когато имаш свободно време, погледни пак гугъла или още по- добре тълковния речник и свери що е то "интелект" и дали аджеба е това, което си мислиш ти.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 110e2d8e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   До номер-22
Не мога да разбера, какъв е проблемът на сайта? Като не ви харесва как е направен си потърсете друг! Ако вие бяхте на мястото на модераторите, които одобряват коментарите и историите РЪЧНО, нямаше и на вас да ви е до промени! Какво толкова ви бърка, като коментарите се одобряват ръчно, бързате ли за някъде? Аз колкото пъти съм публикувала коментар, толкова пъти е бил одобряван, не знам на вас какво ви пречи. Плюс това е добре, че коментарите се одобряват чрез модераторите, иначе всеки можеше да си псува и пише каквото си иска! Пък просто не ми се говори за тази глупост, която е изтръскала авторката:
" Тук има хора, с които много бих искала да продължа комуникацията извън темата. "
Тук да не е Месинджър? Това е сайт за Истории и теми, а не сайт за запознанства и контакти! Като толкова, авторката иска да си контактува с някой, да си инсталира Месинджър или Фейсбук.

П. С.
И сега към въпросът на авторката:
"Не е ли време за промени в този сайт? "
Не, не смятам, че има нужда от някакви промени, според мен има всичко, което е нужно за да:

-Напишеш Тема
-Коментираш
-Харесаш някой коментар

Това е мое лично мнение, което не налагам на никой, просто изказвам отговора си.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 377275c612
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Сакън! Има си "Фейсбук", има си форуми за тези цели. Сайтът точно в този си вид е супер. Единственият проблем е, че бавно се обработват изповедите и отговорите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: dd392b569c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Искаш сайт само за кореспонденция? Върви в Пенпалуърлд! Ако не си го чувал, напиши името на латиница в Гугъл и си го намери! Хората отдавна са го измислили!

Искаш да се запознаваш анонимно? Отиваш в тъпия Елмаз, в Тиндър или в друга боза, която е известна с това, че с нищо не помага на хората, правиш си профил с име Анонимко Анонимчев /или друго като Ян Бибиян, Хъкълбери Фин, Фред Флинтстоун, Скуби Ду, Джак Спароу, Итън Хънт, каквото там име на литературен, филмов и прочее персонаж си харесаш/, не слагаш снимка, а в описанието не пишеш нищо и даже си слагаш фалшива дата на раждане, за да си напълно анонимен! Ето ти анонимност без да замесваш сайта!

Ако не вярваш на админите на изброените по-горе /може да те издадат кой си с помощта на имейла ти, ако същият съдържа имената ти/, правиш си собствен сайт за "анонимни запознанства" /какво ли ще да е това животно/ и си готов!

Надявам се да съм ти помогнал и да пожалите горкия сайт! Когато нещо работи, не се пипа /както казват повечето майстори/.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 110e2d8e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   За мен тази тема, която е написала авторката е просто излишна! Когато тя стане модератор, тогава ще има претенции за сайта! Пък, като иска толкова да контактува, има най-различни приложения за нея! Сайта си е достатъчно наред и нищо не му липсва. Вместо авторката да дава идеи за сайта, да си намери ПТИЛОЖЕНИЕ, където да си чати с хората!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7b8fb33c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   N23, аз знам какво означава "интелигентен", за съжаление повечето тук (и ти самият) не сте наясно.
N27,
- бих искал да кореспондирам с българки. Ти на какво ниво владееш английски?
- сайтовете за (платени) запознанства са пълни боклуци. Имат дами на хонорар (щат), които да забаламосват начинаещи мераклии.
- Защо да си правиш собствен сайт заради мейла си - можеш да си направиш колкото си искаш мейл-адреси (с всякакви измислени имена)?
- Какво да жалим на този сайт - технически е тотално стар. Идейно - винаги има какво по-добро да се направи.
- за да работи нещо сигурно, дългосрочно, безотказно, се нуждае от поддръжка. Това ти го казвам като професионален техник. Перефразирано: "един здрав човек не се нуждае от никакъв лекарски контрол през живота си"?
N28, а защо ти не си намериш "ПТИЛОЖЕНИЕ" да си споделяш анонимно безсмислени глупости?
За проспалите - много добре знам, че нищо няма да се промени в този сайт. По-скоро няма проблем да се закрие. Така че - моля, успокойте се. Позволявам си да споделя мнението си по въпроса с идеята за промяна. Не убеждавам, още по-малко - налагам тезата за новости.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker