Защо е това масово схващане, че щом медиите обвиняват Русия във всичко, то те са невинни по дефлот и трябва да им се калняме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо е това масово схващане, че щом медиите обвиняват Русия във всичко, то те са невинни по дефлот и трябва да им се калняме?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1453 пъти
Масовият довод на русофилите е, че:
1. всички медии лъжат, нищо че никой не е бил пряк свидетел, но щом е за Русия, автоматчино няма как да е вярно;
2. американците и те били агресивни, та затова симпатизирали на Русия.

Въпрос 1 - защо това медиите обвиняват Русия във всичко, прави руската агресия по-приемлива от американската?

Въпрос 2 - агресията не е ли агресия, независимо кой я извършва или ако се извършва от наши любимци някак си става по-безобидна?

Въпрос 3 - защо агресията на САЩ ви дразни, а агресията на Русия не ви притеснява, че и се биете в гърдите какви русофили сте. Или понеже родителите ви от малък са ви втълпявали колко готина е Русия, нейната агресия не е чак толкова неприемлива, колкото тази на САЩ?

За мен русофилите и американофилите са хора с психични заболявания или най-малкото с когнитивен дисонанс. Не може и Иван, и Драган да убиват деца, да унищожават животи и съдби, но Иван да е долен убиец, а Драган да е супер готиния пич и вечно несправедливо обвинената жертва и да сме убедени, че всички обвинения срещу него са абсолютни лъжи, без да сме били свидетели, просто защото от деца ни е втълпявано, че Драган е готин и не може да прави такива неща.

ОСНОВНИЯТ МИ ВЪПРОС - ЗАЩО Е ТОВА ГРОЗНО ЛИЦЕМЕРИЕ, КГОАТО СЕ КАСАЕ ЗА УБИТИ НЕВИННИ ХОРА И УНИЩОЖЕНИ ЖИВОТИ? Вярвате ли, че руснаците са най-милите военни и те някак ей така без насилие и безболезенено съсипват хиляди животи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8b9d365349
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Едните атакуват, превземат, манипулират, воюват на чужда територия, крадат чужди ресурси от години. Другите скочиха да се защитят и си върнат нещо, което и без това я тяхно, да спрат диктаторският световен контрол, който налагат първите.
Ти разпознават кой кой е в случая!
Или ти се ще вторите да се надупят на първите и така да им дадат пълен контрол, без съпротивление. Това няма да стане и слава богу.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7ce8fee78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Със същият успех можеш да попиташ:

Защо е това масово схващане, че щом медиите обвиняват Русия във всичко, то те са виновни по дефолт и трябва да ги кълнем?

Когато пуснеш съответната тема, ще драсна това-онова! Тук няма какво толкова да се каже - питаш защо хората отказват да участват в координирана атака на ЕС/САЩ и медиите/НПО-тата им срещу дадена държава, за да може САЩ да елиминира конкурент и после дупе да ни е яко на нас с вас, когато останат само те от основните играчи!

Мислим за бъдещето, пич! Русия е нужна на САЩ като спирачка за техните зверщини, както САЩ действа така на Русия. Приставайки на акъла на Щатите, правим светът по-лошо място, защото оставяйки сами, ще се развихрят още повече. Съжалявам, но няма да стане! Пък теб ако те влече скачай импулсивно по Русия без да се замисляш защо е цялото това нахъсване от нужните места! Онези са ясни - гонят монопол, ама теб каква ти е ползата да помагаш на едни луди да станат единствените луди на сцената?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c7fabc2446
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Ами защото не е вярно, че руснаците "съсипват хиляди животи". Работата е там, че тази приказка с агресията и агресора я измислиха 2014 година, когато руснаците напълно по мирен път взеха Крим. И вместо медиите да пратят по един екип журналисти да заснемат реалната ситуация там, те веднага почнаха да тиражират измислиците си за гласуването под дулото на автомати и за някакво си несъществуващо подтискане на местното население. И в тази ситуация хората започнаха да си задават логичният въпрос - а как тогава трябва да наречем множеството западни военни интервенции в близкият изток и други страни? Да си чул който и да е западен или български политик да използва думата агресия? Ами не, не сме. Но когато стане дума за Русия това е първото нещо което трябва да се спомене. Даже преди година-две ЕС официално призна Русия за агресор във Втората световна война? !? Ами разбира се, че лицемерите са онези които ти наречи американофили. Двете ситуации са просто несравними - в Ирак, Сирия, Либия и т. н. имаше една камара цивилни жертви, тотална разруха на инфраструктурата и в край на сметка окупация на важните региони с природни ресурси. И днес наблюдаваме абсолютно същото. Руснаците в какво ли не ги обвиниха по бг медиите. А то реалността е съвсем друга. Ето днес примерно Украйна обстреля някакъв граничен пункт с бежанци, които чакат на опашка да се върнат за територията която е под руски контрол. Над 20 загинали. И колко наши медии ще напишат за това според теб?
Затова пак ще повторя. Опитът ти да сравниш Западната агресия със случващото се в Украйна е неуместен, защото руснаците просто не се занимават с "убиване на деца" както ти пишеш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4458bb01b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   На 1 и 2 нека им напомня, че не Украйна нападна Русия, а обратното. И любимеца ви не спря да заплашва, че си държи пръстта на червеното копче. Каква защита, какво несъсипване на животи, какви 5лв? Вие нормални ли сте изобщо? Ако натисне копчето, може и вие да пострадате поне косвено. Толкова ли сте изгубили връзка с реалността, че дори евентуална ядрена война не я броите за нападение и несъсипване на нечий живот? За сетен път се убеждавам, че русофилията е диагноза.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 192c8a5b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   3, добре, аз ще убия половината ти рода, ще унищожа дома ти и няма да съм сипал живота ти, така ли? Или според теб руската армия не е убила нито един човек и не е разрушила ни един дом.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 192c8a5b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Питунофила си е питунофил. Лилипутин каквото и да направи, те винаги ще си имат извинение. И ядрена бомба да взриви, пак ще кажат медиите лъжат, той се защитава, американците са още по-лоши. Ако ще и Путин пред него да натисне копчето, той пак ще каже, че не може да е вярно, че това всъщност не е Путин, а негов двойник, че американците са го принудили. Това не е рационален човек, който да може да мисли логически, защото русофилията е диагноза. Той от 9 кладенеца вода ще донесе, на черното бяло ще каже, но никога няма да се извърне от Путин, дори да е направил най-голямата злина света. Единствения случай, в който путинолизач ще си промени мнението е, когато руската мечка заиграе в неговия двор. Когато той самия стане пряк потърпевш. Когато Путин направи с него това, което прави с украинците. Когато дойде руски самолет и взриви дома му и убие семейството му тогава. Макар че сигурно и тогава ще си мисли, че е инсценировка и че американците са го направили нарочно, че да о винят невинния по дефолт Путин горканчото. Путинофила не е човек, в чията главица можеш да срещнеш понятие, наречено логика. Защото логиката предполага някакъв и интелект все пак, нещо, което путинолизачите нямат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 192c8a5b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   3, ами нали и аз това казвам. Че и двете са агресия, но за вас само американските войни са агресия, а Путин завалията само се защитава. Той не напада, да се чудиш чий го дири в Украйна, след като само се защитава. Аз ще дойда у вас да те пребия, но това риаш ли не е агресия, а защита. Само русофил може да го извърти така.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6539b087b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До 3, виж на картата къде се намира Украйна, защото май русофобите нямате понятие от елементарни неща.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: cfa08d5c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Нека на н 5 му напомня, че Украйна се превърна в оръжие срещу Русия в ръцете на краварите и нато.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 339bb3b0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз не защитавам нито Русия, нито Америка. Направо се чудя как никой не осъзнава, че всички ни преебават яко. Това, че една страна е лоша не прави другата добра :)

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 35336ba4a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Скъпи болни от омраза приятели, прави сте! Русия прие законът за корените на езика и лиши свои граждани от правото да говорят родния си език! Неее, не беше тя! Но пък Русия убиваше жители на Украйна, пребиваше ги, пръскаше ги с антисептик в очите, гореше ги живи... Неее, и това не беше Русия! Ама Русия искаше да разположи ядрено оръжие в непоследствена близост до руската територия и да налепи НАТО-вски бази около територията на Русия! Пак Русия наруши обещането си НАТО да не се разраства чрез приемането на бивши съветски републики. Уф, и тези двете не бяха руски дейности!

Сравнявате случаи, когато американците без реална причина стартират агресия срещу независима държава със случай, когато Русия отговаря на вече налична агресия. Давайте, можете да дадете и по-добър пример за лошата Русия! Ама не пропускайте времето между 2014-та и 2022-ра, защото и да ви се иска, ще ви го напомняме! Това, че на Запад спяха зимен сън в тези 8 години си е техен проблем! Даже май сте проспали и многобройните "демократични акции" на Щатите по цялата планета. Вие да не сте Спящата красавица, бре?

Агресия ли е? Да! Непредизвикана? Ни най-малко! За разлика от евроатлантическата агресия, която винаги е непредизвикана! И милион пъти да повторите за лошият агресор, дето от нямане какво да прави напада хората, милион пъти ще ви се каже, че грешите, защото е така! Не е до русофили, а до хора, които са спали минимум 8 години и онези, които не са. Дано поне хубаво сте се наспали преди алармата да ви събуди на 24-ти февруари! Ако питате мен, можете да подремнете пак! И вземете ония от НАТО и ЕС, че само удължават излишно конфликта! Колко души бяха избити заради тяхната намеса и можеха да са живи днес?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 05adc97ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   до 5 и 8, вие извъртате нещата. Агресорът е Украйна, не Русия. Много добре знаете, кой прати танковете срещу Донбас 2014 година. Няма какво повече да коментирам. Украйна започна всичко това и на нейна съвест лежат жертвите на войната в момента. И да, може би нямаше да има 24-ти февруари, ако Украйна беше изпълнила Минските съглашения.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 639c859809
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   10, 12, добре, и каква вина имаха невинните обикновени украинци? Ако става въпрос и ние сме оръжие на американците като натовци, дай да ти съсипят и твоя дом и да убият цялата ти рода, съгласни ли сте?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2a63ed3046
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Като е толкова велика Русия, защо са й необходими кордон от държави, които да я пазят? ! Сега, пък, хептен, никой няма да иска да е с Русия от соц. страните. Сърбахме й попарата на Русия и комунизма й! Много добре се вижда до къде ни докара! Предлагам, всички фенове на Путин да се изнесат там, но странно, посоката е точно обратната. Случаеност? ! Не мисла.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 639c859809
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   12, аз лично не съм "болен от омраза". просто недоумявам как може толкова голям процент хора да са толкова ограничени. Дори в Русия Путин няма такава подкрепа като в България.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a6d1edb6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Отговор на Въпрос 1: "защо медиите.. " - защото медиите обикновено си имат собственик.

Този собственик плаща на всички там - от водещи до най-дребния редактор и писач на статии. И който плаща, той поръчва музиката - в случая поръчва "истината".

А след като почти всички пари идват от Европа и от Запада изобщо, логич1но, че и собствениците на медии са свързани в цялата картина и пригласят на политическито статукво - т. е. на "свободния" демократиечен свят и за тях истината е само една.

За западните медии, които са подчинени на западните финансови инстутуции, корпорации и банки - т. е. на западния капитал логично отразяват истината на техните господари - свобода на демократичния свят, свобода на частните корпорации, либерални ценности и т. н. - отгоре на върха са банкери, корпорации а медиите са само инструмент.

Логично - Русия е лошата, диктатурата, там няма свобода на словото според тях, няма демокрация

Въпрос 2: Агресията е агресия. въпросът е как ще ти я внушат медиите. В момента агресията е заклеймявана като незаконни анексации на земи и нахлуване в чужда държава.

По времето на Садам агресията беше одобрена под лозунга, че е борба с тероризма и затова е оправдана. Разбираш ли? Според морала, който влагаш може да оправдаеш или заклеймиш дадена агресия в зависимост от "каузата", която защитават.

Въпрос 3: И двете агресии ме притесняват, защото тези държави са огромни и може да ни смачкат като нищо. Единствената разлика между двете империи е, че Русия води войните си винаги около собствената си държава, докато САЩ ги водят на всички континенти, където им се струва, че няма достатъчно "демокрация" и те трябва да я приложат и нанесат на практика.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a6d1edb6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   7. Иронията е, че това:

"Когато Путин направи с него това, което прави с украинците. Когато дойде руски самолет и взриви дома му и убие семейството му тогава.. "

руснаците никога не са го правили с България, а точно обратното: "мечката е играла" само че от хората, на които сега всички демократи облизват сочно с мляскане задните части - англичани и американци.

Всъщност не руския, а английско-щатския самолет "дойде да взриви дома му" и говоря факти, защото съм говорил с жена, която е била свидетелка на бобардировките над Соифия през ВСВ и помни как от цяла сграда остава само 1 стена вседствие на бомбардировките!

На тези хора сега им лижете дупе*нцата за евраци и паундове ходите и робувате и сте първи демократи, на хората които пускаха мини под формата на детски играчки, за да гърмят в ръцете на деца!

Уважаеми евроатлантици и западни блюдолизци - вашето лицемерие и предателство и безгранично!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5e2db7e48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 14, за съжаление невинните най - често го отнасят, но в политиката а и в други сфери на живота е така. Именно затова е лошо, че и нас Щатите ни използват срещу Русия, защото така можем да се забъркаме във война.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 639c859809
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   18, съветската армия е избила доста българи тук в България. Прочети малко история и се образовай. Но не това е темата между другото.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 639c859809
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   18, точно там е въпроса и точно това е темата, че аз съм обективен, не съм евроатлантик. Като сащ напада някой, казвам, че е агресия. Като раша напада някой, пак казвам, че е агресия. Аз не се водя по това кой ми е симпатичен и дали родителите ми едно време са били партийци и са ми промивали мозъка през първите 7, че по дефолт да оневинявам едните, а да заклеймявам другите. Това е разликаъа между вас и мен. За мен агресията си е агресия, убийството си е убийство. За вас Путин си е добър, ако ще и с ядрена война да заплашва през 5 Мин. А американците да пръднат, са най-големите дяволи. За мен вие или сте коне с капаци, или имате нужда от спешна психиатрична помощ. За мен човек определя ли се като -фил, това ми е достатъчно да му определя умствения багаж. -фил е равносилно на кон с капаци, защото независимо дали американофил или путинофила, той е склонен да оправдава а сокютно всичко, стига да е извършено от въпросния, на когото симпаризира и за всичко си има оправдание - медиите лъжат, прегрупиране на армия, това е защита не е нападение, бомбите падат само върху бандеровци и невинни не умират. Да де чудиш как Путин няма крила. Само добри дела върши човека и никакви грехове няма. Само Путин и Бог са перфектни. Да се неначудиш разбииш ли

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 49244b7eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Разликата между запада и изтока е очевидна и не знам колко кьорав трябва да си, за да си фен на корумпирани, мизерни и бедни държави. Да, запада си има кусури, но поне положението не е потресаващо с тази мизерия, надупчени улици и платени мизерни кенефи. Най-малкото на запада никога не му се е налагало да държи собствените си гражданите в пределите на страната насилствено за разлика от бившите соц. страни.

Но всъщност това е нормално. И едно прасе да питаш, ще ти каже, че кочината си е най-хубава. Като не е виждало нормално жилище, вече възприятията му са други и си обича да се търкаля в калта. 45 г. руски ботуш са достатъчни за смяна на чипа и оскотяване на народа. Ето Източна и Западна Германия са живия пример. За двете Кореи да не говорим. Ама за да видиш дори и очевидни разлики, си трябва поне някакво нормално възприятие да не кажа акъл за поне 5 ст.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 884ae6d2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Н 12, не знам дали са болни от омраза или в любовен трепет очакват да могат да се нулират законите за педофилия. Колкото повече коментари на подобни чета из сайтове, толкова повече се убеждавам, че повечето "фенове" са ЗА пълзящите защото имат нужда да узаконят личните си изродщини.
И в Испания сега Ирена Монтеро се опитва да прокара педофилията като "нормална". Така печелят привърженици- педофили, с неизяснени полове и подобни...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ea70660918
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   22, Западът не е държал хората принудително там, защото на Запад са колонизатори. Те си имат "подчовеци" от Африка, "подчовеци" от Азия, а ако си от ЮЕсЕй, си имаш и "подчовеци" от Южна Америка! Да, и Мексико върши работа... макар да не е в Южна Америка! Отделно винаги можеш да отмъкнеш още "баластра" от Източна Европа сега, когато вече пътуването е разрешено.

Защо им е да си пазят собствените, когато могат да си докарат "роби" от друга държава? Иначе да - не си затварят населението, защото не им е притрябвало. Когато решат, че трябва, бъди сигурен, че ще го направят макар да си мислиш, че те такива неща не правят. Дотогава си имат "евтини бакатори", които се кефят, че "там не е като в Русия"! Сериозно ли вярваш, че мислят различно за споменатите по-горе групи хора?

Разбира се, че на Запад корупция няма! В ЕС няма, в Щатите няма, само тук и в Русия, нали? Чувал ли си за К. Лагард от ЕЦБ? Знаеш ли за какво е осъдена? А за разни там схемички в големи мащаби? Не ти говоря за оня аматьор, за когото направиха филма "Вълкът от Уол Стрийт", а за ония, дето не са ги хванали! Не си чувал, но това не значи, че ги няма! Бърни Мадоф си беше симпатяга до някое време, Джефри Епстийн също не винаги е бил нарицателно за секс с непълнолетни, а и Харви Уайнстейн дълго време си правеше секс с която иска от актьорската гилдия. За Амбър Хърд, дето се опитва да се изкара жертва, а е насилник чувал ли си? И по-добри хора ли бяха, защото не се знаеше с какво се занимават?

Мизерия ли? Кажи го на ония в гетата или на бездомниците по улиците! Даааа, има много такива при ония, богатите! Но понеже е важно да прилапаме колкото се може повече хора, няма как да ги изгоним, а да им осигурим домове значи да похарчим пари, които няма да си върнем. Капитализмът забранява подобни грехове! Да гледат там звездите и да не философстват!

Но да не забравяме, че там всяко извращение е позволено - като в последните години на Римската империя. Пълен разврат и чудене какво още да се нормализира! Животинките вече получават нервен срив при мисълта какви ли им мисли поредния мил и добродушен западняк. Дори целта да не е извращение, пак там редовно стават странни неща като например жена да роди внучето си, за да помогне на сина си и снаха си, дето имали фертилни проблеми. Как ти звучи баба да ти е и майка в известен смисъл? Пък после защо разправяме, че тия все едно от един... са излезли! То в наши дни вече е буквално!

Но пък дай пак да поговорим за Русия, защото като описваме западняците, става тъжно и на хората им се иска да се гръмнат вместо да ходят там, а? Кажи нещо за пиенето /в Русия, защото ако заговорим за Сухият режим явно още тогава алкохолът не е бил съвсем ненужен на храбрите американци, та чак и яка контрабанда се е вихрела/, проституцията /ама не оная в Амстердам да речем/ и имперските амбиции /но на аматьорите, дето не са си направили собствен военен съюз и още един, ама на ниво държави, докато те самите ходят да трепят където им падне/! Загубеняци - друго си е да си като скъпите американци и техните дружки от Западна Европа!

Като си пишете, вярвате ли си? Ще е хубаво поне вие да вярвате в думите си!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 49244b7eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   24, всичко това го има и на запад, но в източния блок е в потрасаващи размери. Има една приказка "всяка държава си има мафия, но в източния блок мафията си има държави". И то е очевидно. Достатъчно е да улиците в центъра на София и да ги сравниш с която и да е капиталистическа, пък ако щеш дори с поливината африкански държави. Дори сталицатана ЮАР не е такава кочина. Има снимки в нета, има гугъл стрийт вю, може лесно да се провери. Това е благодарение на (бившите) комунисти и техните деца/внуци, които все още са на валст.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a0ee2ae79e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Я по-сериозно! Това ли ти е аргумента? "И тук го има, и там го има, ама тук е повече? " Първо ни натривахте носа, че положението е лошо, защото имаме такива неща, сега стана лошо, че тук същите били над нивата, позволени ни от някой си там, дето е спец по въпроса. Да се стягат и онези там, да си оправят държавите, а вие спрете да ни ги хвалите!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 639c859809
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   27, защо да не е аргумент? Ти кое предпочиташ - да взимаш 1000 лв и едва да си плащаш тока или да живееш като нромален човек? Да има една дупка на 100 улици или по 100 дупки на всяка улица?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 75561678af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   1. Аз не виждам нищо агресивно в политиката на Русия. АБСОЛЮТНО НИЩО!
Знаеш ли, на Лондонския мост наскоро имаше един психопат, който колеше хората безразборно наред. Дойдоха спец частите и го разтреляха като куче. Това оправдано ли е?
Вярно е, можеше да ползват водно оръдие, електрошок и какви ли не глупости. Но според експертите за национална сигурност и закона на ЮК това е най удачно.
Случая тук е същия и не виждам защо се пениш. Просто мащабите са 14000 човека, за 8 години. Две подписани съглашения за мир - Минск 1 и 2. Германия и Франция бяха гаранти. Какво направиха те? Пратиха ОССЕ. Какво направиха холандците там? Нищо. Даже има случаи на умрели холандци, които някак си журналята подминаха.
Така и когато всичко това излезе от контрол в речта на Зеленски че искал моля ти се и ядрено оръжие да постави... айде по-полека, а?
В момента реално цяла източна Украйна и цяла Русия обвиняват Путин че не е влязал преди 8 години. Ти кой си за да кажеш какво е било редно да се направи? Лесно ти е от дивана ти да пишеш в Сподели...

2. Руснаците се бият за Донбас. Т. е. бият се за своите. Един местен, цивилен няма загинал. Ако не подбираха (както украинците и американците правят ) досега да са сринали всичко със земята. Нито са убивали цивилни (когато обекта не е бил класифициран за военен) нито са рушили морна инфрастеуктура, нито са прибрали на Украйна газта.

3. Колкото до родните медии. Човек ти сериозно ли? Те се държат от Прокопиев, Пеевски и Домусчиев - най големите мафиоти в България. А информацията си я черпят като папагали от Ройтерс и Асошиейтед прес. Т. е. това са чужди медии ( визирам, бТВ, БНТ, нова, дневник, . Сега, капитал, медиа пул, труд, 24часа... и тн и тн) с местно мафиотско управление Единствената собствена инициатива която приложиха беше да пратят едни "кореспонденти" в Одеса и на полската граница през март. Видяха че нищо не се случва там, а и на хората им писна да показват само имигранти и се прибраха в София.
Никой, нищо не е отразил от тази "война" от фронта. Дори и от украинците. Не ти ли е малко съмнително това? Щото на мене ми е доста. Единственото което гледахме досега бяха някакви зле режисирани пост-военни действия постановки за да очернят Русия. И колони от танкове.

Ако имаше приятели в Украйна, драги мой. Особено такива които са или познават бойци от фронта щеше да знаеш че храбрите украинци, които защитавали не нам си ко и на които Зелендол им плаща 13000 гривни на месец. Като видят танк и бягат. 90% са дезертьори. Другите които са курназ, продължават да убиват мирни жители, че по-лесно и снимат с телефоните си да пълнят фонда на АП.
С натовски офицери, които ги разстрелват на място ако ги хванат в дезертьорство.

Не е необходимо да гледаш руски новини. Просто прегледай старите предавания на бТВ и нова, да видиш как сами се оплитат в лъжите си..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker