Ще гласувате ли пак за Стефан Янев? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ще гласувате ли пак за Стефан Янев?
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 995 пъти
Преди месец или два тука имаше някой дето питаше, дали да гласува за Янев. И аз му викам, че е котка в чувал. Тогава ми се смяха тука, ама както видяхме се потвърди на 100% прогнозата ми. От борец със статуквото и наследството на Борисов до патерица на ГЕРБ и ДПС. От изявен русофил до подкрепящ даването на оръжия за Украйна... какво повече има да коментирам? Безпринципен лъжец, а беше вторият по рейтинг в страната. Интересно ми е дали пак ще гласувате за него? Защото те и БСП не са по различни, ама си ги вземат 10-те процента.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 45d3b92017
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Стефан Янев ще вкара България във войната, по един или друг начин.

Затова му направиха неговото проектче. Той е генерал! По това можете да си направите извода какви са му доводите. И то Натовски. Няма нищо русофилско в него.
Вече за всяка една екстремна политика, която трудно ще се сдъвка у нас от Вашингтон ни пращат партии.

Сега е в парламента. Наблюдавайте го как се държи. Ще се съгласява със всички за всичко. Но когато стане дума за Украйна ще се държи като ястреб..

Не случайно си направи партията точно когато беше най критичния момент в Украйна. Не бъдете слепи! Отново! Петков го бил уволнил... направиха си едно вътрешно театърче, в което само най безнадеждните наивници вярват.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b008c6188a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Не съм гласувал, за да го правя пак... Знаех си, че това е един фалшификат и много негови прояви още преди изборите го подсказваха... Който се е излъгал, ако иска да се лъже пак.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3002d97377
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Стефан Янев е натовски генерал. Само това ще кажа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 87bae2f278
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Вече бях пуснал тема "Защо в България няма нито една нормална партия? ". Тя се отнася и за партиите които не съм изброил в нея, понеже са по-дребни и незначителни като влияние от изброените. Всичко е урод в България и партията на Стефан Янев не е изключение. Явно това заслужава народът. Но ми се вижда, че има лечими и неличи партии. Нелечими уроди са Герб, ИТН и тая на Янев. ДПС дори не партия урод, а карценом. А лечими са ПП и Възраждане. Ако им изправят гръбнака с чук, демек да им стане ясно, че ПП няма да види подкрепа и ще залезе, ако не се откаже от американският си слугинаж и спре да ръси глупости по адрес на Русия, а Възраждане си избие от главата да излизаме от НАТО, то тези партии може и да са работещи, защото в останалата си част са адекватни. Дотогава са в кюпа на инвалидите и като всички останали партии в България не може да произлезе нищо смислено от управлението им.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 59f8f2618e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ах, как ви плашат! Първо беше Коцето, сега и Янев ви стресна! Каква патерица на ГЕРБ и ДПС? Нали знаете, че и други следят политиката у нас? Викаш, да беше оставил Киро Тъпото да избира председател няколко месеца и да му тече заплатата, докато протака, за да няма нови избори! Кога е бил русофил? Това го пускаха едни неумни симпатизанти на една неумна партия! Янев е русофил толкова, колкото Кифлоприземителят е гей! Съжалявам, но вие явно не сте виждали политик, който не е забил в някоя от двете крайности! Предишният път пропуснах, но вече ще гласувам за Янев! Най-накрая някой, който мисли за доброто на България вместо за това как да се хареса на някой външен!

Авторът сигурно е симпатизант на Възраждане - Коцето почна да плюе Янев с идеята да пробва да отмъкне негови избиратели и сега ще видим кой е гласувал за Вързаждане. Давайте, разправяйте опорките на баба ви Константина! Да се преброим тук, понеже иначе ви е страх да признаете за кого сте гласували!

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1fb499f9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Янев е идеален политик - съгласен е на всичко и няма ясна позиция за нищо!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f9a4d217f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Автора

5, привет от трети ноември. Днес Янев ПОДКРЕПИ пращането на оръжия за Украйна :D аз какво ви казах, този е абсолютна измама.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3edf179256
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторе, аз съм но. 1, не само че е там за да подкрепя, но и този ще стигне много по далеч. Ще вкара предложение и за доброволци.
Което като се замисля ще е много добре. Да се отървем от тази психопатична измет, дето крещи " Слава украине" на всеки ъгъл, но никога не стъпвали в Украйна. Нека курбан да ходят да стават, щом толкова искат. Да се чудят бащите им за кого се бият. Ако изобщо имат бащи...

Мен ме е страх друго- че от доброволци до задължителен набор, крачката е много малка. Ако това приемат, ще стане гражданска война. Не знам дали наистина това искат всички...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e32649e674
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Положението на армията ни показва, какви мекотели са я управлявали. Този янев става за комсомолски секретар(явно такъв е бил в казармана), но не и за управник. По нареждане направи тази партия, за да раздроби по големите партии, така помагна на Боко да задържи ГЕРБ. Личеше си още отначало, че е послушна подлога на краварите, нали те го направиха генерал. Когато бях войник знаехме, че генерал и ефрейтор се става само по военни заслуги, но днес виждам друго, генерали се пръкват по политически признаци, какъвто е и Янев. Как искате да има свястна държава, вижте го и онова човече от ДБ-Атанас Атанасов, и то генералче станало, че и ДАНС са му поверили навремето, а днес е миризлива краварска подлога, готово е България да унищожи, само да се сложи на краварите. Гнуся се от такива хора, това са плужеци, но не и генерали по заслуга, каквито са били храбрите ни генерали, участвали в боеве.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b63c1771a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Коментирам но 9
Янев за жалост не е бил висш офицер, по времето на комсомола.
Той е новоизлюпен такъв. НАТО и Козяк го направиха такъв. Както правят и новоизлюпени професори и експертни лица по ваксини, икономика, че даже и по Българска история. Титлата му няма нищо общо с офицерските му знания и умения. Гаранция!
Генерал е Радев. Не Янев. Първия е от времето на Варшавския договор и говори ерудирано, точно както навремето ни говореха на строевата и по парадите. Другия е един прост лигльо, който даже в казармата едва ли е имал повече от 5 наряда.

*Не ме разбирайте погрешно, не подкрепям Радев, защото и той на Козяк рапортува, но поне не се е о*рал драматично все още.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 916f13ecd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   7, и това с оръжието какво доказва? Родните джендъри разправяха, че Янев е русофил и сега обориха себе си. Другите какво ги касае, че някои хора измислят опорки и после същите биват оборени, заедно с авторите им? За разлика от Янев едни други вече и война щяха да са обявили на Русия, ако можеха.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 998eb92c62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   до 4 и 5
4
ПП са непоправими. Киро Тъпото и Кокорчо Педала дори да ги няма от това нещо нормална партия няма да стане. Възраждане няма какво да ги поправяме. Те са си добре. НАТО не ни и няма никога да ни пази и си го набийте в главите най-сетне.
5
Твърденията са ти малоумни. Янки (Янев) стана лидер на партия, която не ми е ясно как е изхарчила 1, 5 милиона за кампания и по чисто чудо е в парламента, а се обзалагам, че щеше реално да вземе 2%. Възраждане са дали 3 пъти по-малко, а резултата им е двоен. Само ИТН на изборите до сега през юли 2021 така си удвоиха гласовете, но те са друга тема за разговор. Мой роднини ми потвърдиха неофициалната информация, че БВ са купували яко гласове, при това с най-висока цена на глас. БВ са създадени да подкопаят Възраждане, обаче не стана и няма и да стане. Те са безхарактерен пълнеж готов на всичко за власт. Костадин говори това, което мисли, а дали ще се хареса или не няма значение. А и да спомена, че по време на последната кампания в Пловдив една до друга им бяха шатрите на Възраждане и ПП( а ПП и БВ са едно и също. Само името е различно. Продукта е същия) и без малко ония от ПП щяха да изядат боя. Киро като беше в наводнените села в Карловско хората го обиждаха и псуваха стабилно и неговата лицемерна помощ никой не я искаше.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ecd9d2ff42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не съм гласувала за него, няма и да гласувам. Той е готов да ни вкара във война.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker