Какво да се направи в случая? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво да се направи в случая?
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 801 пъти
Здравейте! Историята ми е следната, ще разкажа накратко - в нашата кооперация има един старец, около 80-годишен е, живее сам, има три деца (другаде живеят), вдовец е. Родом от някакво село до София е. Имаме сериозни проблеми с него и то проблемът е, че прави магии, или поне така изглежда. Под изтривалката ни пред апартамента намерихме чантичка, завързана на възели и вътре имаше наши косми от коса + някакъв пясък. По камерите домоуправителят него е видял да ги оставя и то късно през нощта, когато всички спим. Понеже сме пететажен блок и всички се знаем, та хората в блока говорят, че правел магии и интересното е, че доста често съседи са го хващали и в крачка. Аз казах на една съседка, че е добре да уведоми дъщерите му, понеже синът му живее в Германия. Тя вика - ооо, ма и те двете са същите като него, няма смисъл. Честно казано не ми е приятно да ни навлизат в семейното пространство по такива примитивни начини, но не знаем какво да предприемем. Не ми се е случвало досега. Просто съм чувала истории за него. И понеже е възрастен, пък за такива неща как да му кажеш, не е особено морално? Такива работи не се случват и виждат всеки ден. Не знаем какво да правим. Ами ако се повтори?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: a9da33faab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   А има ли някаква причина да ви прави магии - в смисъл предишни скандали, караници и т. н.?

Лично аз бих реагирал достатъчно търдно и ясно, че ако се повтори ще има сериозни последици. Най-малкото е злонамерено действие, независимо дали човек вярва или не вярва, че ще го хване нещо лошо и т. н.

И също така - откъде е взел коси? !

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6835327c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   АВТОР:
Ами не знам, аз по принцип също се чудя откъде ни е взел косми. Това са наши косми от коси. По принцип ги изхвърлям с боклука. Да се е ровил там? Не знам, но ме притеснява! Понеже всички съседи се оплакват от него и то доста години, но понеже е възрастен и всеки си мълчи. Някои не вярват в подобни работи, но честно казано мен много ме притесняват тези неща и просто не знаем какво да правим. Като цяло и дядото не изглежда много добронамерен, засичали сме се с него, поздравява ни, но самия му поглед излъчва злоба. Ако нещата продължат в същия дух, най-вероятно ще пристъпим към сериозни разговори.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 37cfce8726
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Казваш му, че си го видял на камерата и ако е повтори, ще извикаш полиция.
А, как той има ваши коси, въобще-как разбрахте, че космите а ваши?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 108b2dddac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Този човек е опасен! Ако питате мен - бягайте с 200 оттам! От такива неща много хора са си патили! Явно дядката не си играе

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 97a504a4b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Кога успя да ви оскубе тоя дядо? ! У вас ли влиза или ви скуба в асансьора или по стълбите? Няма как да са ваши коси, ако е нямал пряк контакт с вас.
Дядото е стар и дементен. Магии. Живей в реалността. Ако беше могъщ маг мислиш ли, че нямаше да се подмлади или да е супер фрашкан с пари? Един могъщ маг ще живее в пететажна кооперация. Домоуправителят видял по камерите. Ти видя ли или това са негови приказки? Най-вероятно подклажда интриги от скука. Другите пък магьосници са пръснати из света.
Много филми гледате. Това е просто старец, чийто мозък е сдал багажа.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ab1d3a7fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Номер 6, може пък да изглежда на 80, ама да си е подмладил организма и вътрешно да е на 20! Заблуда на противника - мислиш, че му остава малко, а той ще отвърти още поне 60 години минимум! Не отписвай толкова бързо магиите, брат!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 992e9579cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако бях аз щях да отида до някоя месарница и да взема малко кръв, след което вечерта да му нарисувам един хубав голям кръст отгоря до долу на вратата и да му оставя едно кандило със запалена свещ и чесън! Малко от малко да се стресне и той!!!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 81e51703dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 8 не е нужно месаря да разбира че ти трябва кръв за насдпис, достатъчно е да купиш черен дроб, режеш и рисуваш каквото ти е кеф на душата. Надали с описаното от теб ще изплашиш дядката.
Предлагам да вземете записа на телефона си и да му покажете че знаете че той е оставил чантичката с косми, но не знаете каква му е целта. Кажете му да ви каже какво иска от вас и че с такива постъпки не ви плаши само ви озадачава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker