За изгубеното момченце от Перник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За изгубеното момченце от Перник
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1454 пъти
Честно казано си мисля, че семейството му е сторило нещо. Не може тези хора така спокойни да изглеждат по време на интервютата. Спомням си когато сестрите Белнейски бяха убити, родителите им как изглеждаха. Тези са съмнителни. Уж го видели на записи, после установили, че не бил той. Различни версии, кой кога го виждал, кой бил до него, как изчезнало детето. Аз смятам, че или са уредили някой да го осинови извън държавата, или нещо по-лошо. Извинете кучета го търсят, дронове, не знам си какво. Момчето все пак го няма.

Моето куче усеща дим и други миризми и нервничи когато съседът си пали печката, докато аз не стана да погледна и после да я уверя, че сме добре, а не е обучена. Докато специално обучени кучета да не усетят миризма... Семейството лъже. Сторили са нещо с детето. Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 787166783c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ще бъда много пряма. За мен това търсене е излишно. Това мащабно издирване. Дронове, кучета, полицаи, доброволци. Такова отношение за никого не съм виждала, независимо душевно болен или не. Не ми харесва специалното отношение. И всеки полицай знае, че не се ли намери изчезнал до 24 ч, вероятността намалява драстично и най-вероятно е най-лошото. Отделно че бащата промени версията 100 пъти за начина на обличане. А пък и как ще объркаш собственото си дете? ! Аз не бих могла! Независимо дали на камера, на снимка с ниска резолюция. Не знам какво е станало, но понеже родом съм от Перник, а Перник е малък град, знам от очевидци, че въпросните кучета са лаели на място пред профилакториума. Честно казано не ме интересува. Не одобрявам това специално отношение невиждано досега в България.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9325ff6abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   За съжаление и аз така мисля. Дано не са го убили.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b37e2ec7b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Е защо да няма специално отношение? В Германия издирват всеки по този начин, може би и в България са почнали. Аз не съм гледала новини, тук в сподели за пръв път чета за това момче. Дано го намерят, от колко време го няма?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 48a0bc75af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Слава богу, никой не ви пита и търси за специално отношение. Защо пишеш тук?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a87f13c39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Съгласна съм с н. 1-като за оня Милен Цветков, такъв мащабен, огромен шум и национална драма и защо? ! Всеки ден умират МИЛИОНИ ХОРА ПО СВЕТА! С какво точно е бил специален Цветков? ! За това момченце-ми е жал, честно казано, но факта, че цялата шиб. ана държава и купените медии... да не ги пиша по имена се скъсват да тръбят, замислете се бе хора... като се пробва фокусникът да заблуди тълпата, в същото време прави други дрижения, прах хвърлят в очиде на стадото, не е само за това-за всичко е така, за да не мислите примерно за това колко високи, неестествено високи стават цените в магазините и то за отрицателно време. Ако стадото -не е приспано и послушно, поне да му отклоняват вниманието- дето се вика.
Ако детето не е на някакви известни, червиви с пари типове, то защо държавата е така ангажирана със случая? ! Реторични въпроси само...

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b9a49b42d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   1 - Ако имаш дете и то изчезне, дали ще кажеш, че е излишно да го търсят?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8b59cda272
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   До номер 1! Ще бъда прям и аз! Моето дете е също аутист! Ти изобщо имаш ли си на представа какъв шок, какво напрежение, психоатаки и тем подобни е получило това дете? ! Знеш ли колко деликатен трябва да си към такова дете? ! Нямаш си на идея! Защо пък да не го търсят дронове и кучета и хеликоптери. Ей гаден народ сме! Радвам се, че напуснах тази страна! Като гледам какви хора има като вас и ми се повръща!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6a0915c23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не мисля, че е убито, по-скоро е паднало някъде в дере, ров, шахта или нещо подобно, затова не са го намерили. Във всеки случай най-вероятно не е живо вече.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 48a0bc75af
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Хора, като не можете да съчувствате и да направите нещо добро, поне не пръскайте отрова.
Нормално е, властите да търсят детето. нормално е и други хора да се включат в издирването по желание. Каква е съдбата на детето, е друг въпрос, скоро ще разберем.
Да преценяваме нещо през крив макарон, щеше да е смешно, ако не беше трагично.
На ден по 50 пъти отварям сайтовете с надежда за добър развой на случая. Да, не съм направила нищо конкретно, но не злобея поне.
Срамно е, дори и анонимно, да леете такава отрова. Сигурна съм, е ако вие имате проблем, ще заоаквате всички да ви съчувстват.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bd3da8f258
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Простите хора в тази държавица никога няма да свършат, за съжаление. Съмнявам се някъде другаде по света хората да се питат защо се обръща толкова внимание. На Ганьо нали не е в неговия дом трагедията му е все тая. Чакайте ще има и още такива идиотски коментари. Когато се разплете историята ще ревнат, че от техния джоб се плаща операцията. И семейството да връща парите. Ей такъв е Ганьо. Завиждам на ном. 7, че е далеч от тук. Дай Боже и аз един ден да се махна и да не се върна никога.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6150fbba77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако още една седмица няма следа от детето, вече наистина може да се допуска най-лошото. Дано не е така, до последно я има надеждата, че ще бъде открито, но... съдба.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 77213695c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Темата е доста подходяща за дискусия, наистина. Прави са хората да вярват в добрата развръзка, но и са прави онези, които подлагат на съмнение всичко, което им се казва. Общото на всички, е че искат детето да е добре. Все пак е дете, не е виновно, че се е родило със заболяване. И всяко създание има право на нормален живот. Факт е, че десетки деца изчезват всеки ден. Но не чухме до момента да тръбят по телевизията всеки ден, за всяко дете и да се организират подобни специални акции за издирване. Кое му е по-специалното на този случай?
Тук не става въпрос за Ганьо, Маньо и кой гледал криминални сериали. Жив човек изчезва ли така от лицето на земята? Било е с баща си последно. Видяхте дори минута безотговорност какво причинява. Той знае какво се е случило. Семейството здраво трябва да се проверява. Да няма съвсем ей така случаен човек да го е взел или да е хукнало на някъде? Хора, мислете рационално.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 169396a1f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   И на мен ми изглежда нещо гнило.
Първо детето не е било на училище предишния ден, т. е. доста вероятно е изчезнало доста по-рано, но по някакви причини бащата не е съобщил веднага.
Второ цялото поведение на бащата, на клипът бил синът му, ане не бил... пък една врачка казала... или е тотално откачен, което не вярвам или умишлено праща хората за зелен хайвер. Защо? Ами явно има какво да клрие.
Трето, майката. Живеела в чужбина и уж обичала детето си и до преди 2 години редовно поствала неговите снимки във Фейса. И после спряла, защо? Да не говорим, че всеки родител в нейното положение би хванал първия самолет за България. А тя... си изтрила профила в соц. мрежи? ! Странно поведение за родител на изчезнало дете.
И изобщо имам чувството, че семейството крие нещо и в момента ни разиграват страшен театър, особено бащата с неговото демостративно хленчене пред камерите, много ми е съмнителен. Дадоха и дядото, този човек наистина изглеждаше съсипан от мъка, но бащата ми изглежда като голям актьор, при това лош и неубедителен.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1cded44c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Деца в България изчезват ежедневно, някой ги намират други не. Този медиен шум и огромно полицейско присъствие е подготовка на населението за някой нов закон за "опазване на децата им", днес и педофилска акция обявиха, това е настроиване на населението да се страхува за децата си и да е съгласно на законови промени в ущърб на родителите!!!
Не се ли научихте вече от къде почват когато искат да ви го нахендрят?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ec14092805
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   С това специално отношение към това дете, държавата се опитва да замаже очите на народа, как 32 години го подлага на геноцид. Айде стига! Хора изчезват всеки ден! За другите хора просто ги слагат в системата като, , излезнал, , а за това дете вдигнаха на крак цялата държава. Освен, което всичко изглежда някакъв пълен фарс! Бащата вместо да дава сто бона на тоя, който му доведе детето, да даде едни 15-20 000 на частен дедектив, който поне, ако не открие синът му, поне ще разбере какво се е случило с него.










Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5732f61ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   10, българинът е скот. Дай му ракийка, чалга, салатка и е доволен. Да бистри политика и да плюе държавата. Да плюе всичко и да се чуди защо се хабят пари за търсене на хора.
Дано детето да се намери.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2afefd671c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   До 7

И на мен ми се повръща, ама яко от такива, които напуснали и мият чинии по чужбина, ама видиш ли не искали да се прибират в България.
Като ти се повръща кво правиш в тоя сайт с българи бе? Аре марш и да не си стъпила повече тука.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a1f33c7bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Предлага ти се проблем, за да ти се предложи после "решение".
За да не се губят повече деца така днес ще им дадем да носят специална гривничка за проследяване, а утре и нещо по-специално.
Днес убили граничен полицай-ето го решението, увеличаваме полицията, даваме им повече права и пари, телектората цвърчи от кеф, а утре като излезе на демонстрация същия този увеличен апарат ще го бъхти не под колоните на сградите, ами пред очите на всички за назидание.
Не схващате ли принципа на сварената жаба?
Дава ти се проблем и после готово решение.
Градусите се увеличават неусетно и докато жабата се усети ще е вече сварена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3882ad3965
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   НЕ Е НОРМАЛНО ТАКОВА ВНИМАНИЕ КЪМ _ЕДНО_ ИЗЧЕЗНАЛО ДЕТЕ, при положение, ВСЕКИ Божи ден изчезват деца, жени и всякакви хора. Не е нормално просто! Има нещо гнило, имам чувството че целия спектакъл е нагласен, за да ни отвличат вниманието от нещо друго.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 38a4ffc5de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Покрай изчезването на това дете започнаха да пробутват "идеята" като да са се сетили ей сега, децата с подобни заболявания да са с проследяващи устройства. Лесно след това ще пробутат всички деца да са с тези устройства... накрая ще имаме цяла генерация и всяка следваща с проследяващи устройства.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5732f61ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   19, защо да не е нормално? Не е нормално да се търсят изчезнали деца? Нима като някой изчезне в планината не го търсят с дни? Или трябва просто да си го оставят където е, сам ще се оправи? Това общество е затъхало отдавна, но се радвам, че има все още нормални хора в тая страна.
От какво ти отвличат вниманието? От първенството по футбол? От някое тъпо реалити?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3256ba2b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   По всички коментари в темата разбирам, защо Българския народ е на такова дередже... Ами защото винаги сме били разделени - принципа е "разделяй и владей", но за толокова много години така и не го разбрахме...

Не си правете илюзии, че нещо ще се промени в тая държава!!!

П. С. - И евала на всички доброволци, че не се отказаха да търсят, защото ако не го бяха намерили, нямаше да издържи още много само в гората!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker