Какво мислите за Андрю Тейт? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво мислите за Андрю Тейт?
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1882 пъти
Аз лично мисля, че е прав за 95% от нещата, които говори и се радвам, че нашумя напоследък за да може подрастващите и по големи мъже да взимат пример от него и да започнат да се държат като мъже на място, а не като изгустирани мекотели подвластни на феминизма чехльовци.


М24

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: a3bdf4ad64
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   За 99% от нещата е прав, тук ще има жени които го псуват но няма да могат да кажат защо, а просто говорел лошо за жените което не е вярно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6eb5d6eebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Да!!!! Харесвам го много. И аз съм жена. Харесва ми, че иска да върне мъжествеността. Съгласна съм с 99% от нещата, които казва. Харесва ми и Канйе Уест. Всякакви подобни личности изтъкани от противоречия ми харесват!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a47c5c9358
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   За някои неща е прав, но не забравяй, че печели пари от инцели, така че голяма част от нещата, които говори са глупости, които просто се харесват на аудиторията му - смотани и озлобени мъже без самочувствие

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f92bd3783a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   От мен да знаеш - точно от позьорите се пази, не само от феминизирани чехльовци. Това, че чехльовците не са стока, не прави хората в другата крайност стока.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f92bd3783a
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Това, че демонстрира мъжество, не означава, че е мъж в действителност. Това е все едно да кажеш, че Силвестър Сталоун е мъж, понеже играе Рамбо. Зад подобни ютуб канали стоят цели екипи, сценаристи и какво ли не.

А и по принцип мъж, който прекалено и постоянно натъртва и демонстрира мъжество, не е мъж. Това е като циганите, които демонстрират златните си зъби.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 380ab9e1a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Дори не го бях чувал до днес. Сега при бърза проверка установих, че прекалено голяма част от изказванията му са крайни и обобщаващи. Много набляга на парадирането с пари (счита ги за негов си начин да се докаже като по-надделяващ), целевото търсене на евтина интернет слава и сензации посредством гръмки прояви на неуважение, подценяването и ограничаването на жената да се справя в работата, принизяването ѝ до ролята на домакиня и родилка, както и е привърженик на физическата саморазправа срещу жени, които по някакъв начин го ядосат, а в това няма нищо мъжко. Определено е намерил начин да печели много пари по лесен начин, благодарение на Tik-Tok и Instagram, но това не го прави достоен човек, заслужаващ уважение.

Негова пълна противоположност е Matthew Hussey, който е къде-къде по-умерен и непредубеден в изказа си. Той обаче понякога говори небивалици, опитва да се държи изкуствено приятелски с жените, борави с добре подбрани сценични пози и постоянно наблягане на бицепсите си, като в крайна сметка умело използва чара си да флиртува с тях, за да ги държи като редовни купувачки на неговите билети (почти никога мъже не купуват билети за неговите лекции) и така да увеличава печалбите си.

Някъде по средата между тях е Richard Cooper (Entrepreneurs in Cars).

Най-истинските, подкрепени с доводи, преценки, имат Matt Cross (The33Secrets, AlphaMaleSecrets), вече покойният Kevin Samuels и DariusM. Там няма 6-5, няма сценично преиграване и всичко е точно и ясно обосновано.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 59244952e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Говори доста истини, но не е толкова богат колкото се изкарва.

Истинските богаташи никога не парадират с парите си и начина на живот.
Той ако беше толкова заможен нямаше да продава Онлайн курсове, които в действителност нямат никаква стойност, а целят да вземат парите на отчаяните мъже.

Говори за морал и мъжественост, но прави пари от видеа с порнографско съдържание.

Избяга с брат си в Румъния, защото там няма закони и цари корупция.
В Англия видяха, че далаверите не стават и се изпариха.

Освен това е доста хитър. Има бизнес планове в Дубай и за това прие ислямът. А в същото време има и бизнес с казина. Хазарт и Ислям, но говори за морал.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9fc962c070
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Мангал и мюсли - отвратителна комбинация!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 99ef06b7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   На истинските мъже не им трябва да се водят по акъла на някакви инфлуенсъри :) Не ми се иска да обиждам хората, но съм забелязала, че повечето му фенове не изпъкват с блестящ интелект... Предполагам има нещо общо :D

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1254ed63ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Като има балъци, ще има и тарикати да печелят от тях.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 294451583a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Тоя е такъв смешник, че просто не е истина. Много жалко, че младите мъже вземат пример от такива примати като тоя.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 344c055111
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Тейт е поредния шмекер, който яхва инселите за кинти. Приказките му се базират на псевдологика от каменната ера. В крайна сметка, на какво полезно ви учи за да излезете от жалкото си социално положение?? Просто го гледате - някакъв плешивец с пачки, на който обръщат внимание златотърсачките. Единственото му качество е на ехокамера, която резонира това, което всички инсели си мислят. Понеже е с по-висок социален статус от вас и приказва това, което на вас ви се иска да чувате, го смятате едва ли не за гуру, ваш приятел и т. н. Схемата не е от скоро, какво да ви кажа. Докато той си купува поредното бугати, вие си хапете г*за как да си погасите кредите, но въпреки това го боготворите. Ако наистина ви мислеше доброто, щеше да ви учи на УМЕНИЯ, а не ОПРАВДАНИЯ. Помислете малко над думите ми. Помогнете си сами, защото няма кой друг да ви помогне. Не си губете времето с подобни тарикати, а го използвайте да дръпнете с някое умение, от което да изкарвате ВИЕ пари, вместо той да ви ги смуче и да ви гаслайтва, че едва ли не е нормално да сте на дъното. Пак повтарям, той е един комплексар и шарлатанин. Не е първия, няма и да е последния. Мислете!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7b7ec8004b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   На истинските мъже не им трябват други мъже да им обясняват какво трябвало да правят и как да се държат.
Ама ако те кефи… чувам, че Опра била известна.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 42b4782ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   5 тъй ли, бе? Не бил мъж? ! Ами какво е, жена ли? Брях, не знаех досега, благодаря ти, че ми "отвори очите". :))) Визуално и гласово изобщо не ми мяза на жена, ама ти пък щом казваш, че е жена, преоблечена в надуваем мъжки костюм с толкова автентична маска, която нито веднъж да не ѝ пада, гласов модулатор, преобразуващ гласа ѝ от женски на мъжки и говореща против собствения си пол, кои сме ние, че да не ти повярваме. :))) Той ако беше жена, никога нямаше да говори тези истини за жените.
А по темата - огромен фен съм му, поздравявам го за работата, която прави.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e682d9cf7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   17, ако позьорството е мъжествено, да, мъж е. Мъжеството не е само до полов орган, а до държание и качества. Те и изнасилвачите на деца се водят мъже, ама само по лична карта.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7b3320deb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Подкрепям посланието му, но не разбирам защо толкова го превъзнасят и идолизират. Хванете произволен кикбоксьор от някоя зала, ще ви каже същите неща, не е нужно да е Андрю Тейт.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: da8b77c835
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Защото слушате гурута и разни глупаци как се свалят жени и затова всяка втора тема е за девствени мъже. Мислете сами малко с тази глава как се свалят жени, а не само да чакате съвети!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 942b43dafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Жена съм и наскоро реших да видя какво представлява тоя, защото все чувах името му, но не знаех какъв е. Ами човек ако малко помисли ще види, че той сам си противоречи на себе си за много неща. От една страна си изкарва и си е изкарал първите пари от момичета, които се събличат пред камера и съответно мъжете, които плащат за това. След това говори как жената не трябвало да е с много мъже, да бъдела скромна, да не танцувала в дискотеките. Ама като жените на него трябва да му изкарват пари, тогава може да се съблича гола. След това печели от мъже с някаква си академия как да правят пари, а всъщност той прави пари от тях. Вярно говори някакви хубави неща как човек трябва да тренира, да вярва в себе си, да е дисциплиниран. Ок това, но като цяло има толкова много несъответствия и противоречия в цялата му идеология, че дори не си е направил труда малко да систематизира нещата, а директно лови балъци за пари.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d9c93c668b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Лицемер. Вика че жените не трябва да спят с много мъже иначе са курви, а в едно друго видео говори как ако е женен и спи с друга не е изневяра защото я обича или нещо такова. Е, казал е поне едно-две неща с които съм съгласна, но като цяло гледам да страня от хора които го подкрепят. Подкрепяте мъже като него после се чудите защо никой не ви обича.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6687f0b2f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Почвам с това, че съм мъж на 42. Обичам жените и не съм гей

Този е ОПАСЕН. Ако феминизма е опасен социологически, този е маскюлинист. Обратно на ония с боядисаните коси дето крещят със пяна на устата за някакви си права. Този е като тях само, че в мъжка форма. Другата крайност.
1. Неговата таргет група са тийнове, абсолютните комплексари, които са били промивани от майките си(а може би и бащите си), че трябва да са богати за да печелят вниманието на жените. Затова и никога не пропуска да спомене личния си самолет, скъпия си имот, часовника който носи и тн..
2. Самия той е абсолютния комплексар. Факта, че постоянно носи очила като говори с хората, дори интервюта, показва несигурност, граничеща с психологически проблеми.
Чисто по мъжки - никога не бих имал такъв човек за приятел. А съм имал за приятели всякакви буклуци
3. Очевидно е, че се придържа към точно определен наратив/пропаганда.. Т. е някой му казва какво да говори. Ключови думи и фрази.
Андрю Тейт е пропаганден продукт
4. Показва крайно неуваженке към жените. Грозно е! И изобщо не му прави чест.
Съгласен съм, че много от жените са безхарактерни кучки, съгласен съм и с много негови аргументи, но всичко си има граници.

Защо казвам че е опасен? Защото той искрено проповядва омраза и служи за ролеви модел на момчетата. Един ден точно тия - неговите последователи ще си бият жените.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1254ed63ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   7- И понеже в Румъния законът не действа, сега е в затвора с брат си и още двама боклуци. Големият гуру на инселите излезе най-банален престъпник, обвинен за трафик на хора, склоняване към проституция, изнасилване и с конфискувано имущество за 4 млн долара.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 359d12e790
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Поредният жалък комплексар, който се е сетил, че може да спечели пари на гърба други комплексари. Единствените хора, които са склонни да се вслушват в простотиите му и се водят негови почитатели, са маса глупави, смотани, болезнено комплексирани самотници, които на по 30 години са виждали жени само в порното и плачат за женско внимание или филмирани пубери, отчаяни да се доказват. Гледайки как този плъх бълва женомразки коментари, се надъхват и придобиват някакво илюзорно самочувствие за сила и мъжество, макар и за кратко.
Това, че тоя олигофрен, който до колкото прочетох е и престъпник (арестували са го миналия месец в Румъния за трафик на хора и изнасилване), има толкова почитатели е стряскащо, защото само показва какви ниски критерии имат много хора. Един потребител горе се е изказал съвсем точно, че аудиторията му сега са тези, които един ден ще си бият жените...

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3f629310b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   По-добре насочете вниманието си към канала на JustPearlyThings, която казва доста верни неща по безпристрастен и обоснован начин. Да, жена е!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b504bb772e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Всички тук сте крайно наивни. Това е просто бизнес. Ответен удар на woke пропагандата. Трябва да има баланс в този свят и ако не е Tate, ще е Андрей Татев от мездра, няма никакво значение.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e4b27e0d45
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   До 25


Абе аз не съм му фен, ама къде го чу да казва нещо женомразко?
Или за тебе да кажеш на жена, че трябва да има своята роля в едни отношения с мъжа е женомразец, така ли? Значи, жените като имат големите изисквания какъв да е мъжа от-до, колко пари да изкарва, та чак колко да е висок, какви качества- няма проблем, такива са жените.
А като се появи някой като тоя Тейт и каже, че мъжете трябва да си знаят цената и да не позволяват на жените да ги мачкат, му казват, че е женомразец. Ти си точно от тия, които чули нещо по телевизията или някъде в интернет, ама не знаят за какво става точно въпрос и дава определения.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker