Има ли наистина вселенски закони или паранормални явления - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Има ли наистина вселенски закони или паранормални явления
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1392 пъти
Аз лично не вярвам, но може и да греша. Убеждавали ли сте се от първо лице или от наблюдения? Имало ли е във вашия живот примери за проява на каквито и да са примери за вселенски закони или паранормални явления:
- закон за привличането
- карма - добра или лоша
- магия
- уроки
- съдба
- интуиция
- ясновидство
- общуване с мъртви
- телепатия
- друго каквото се сетите

Има ли начин да ги контролираме според вас?

ПС: питам за реални примери, а не теории.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2245b1a3e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Да, лично общувах с мой близък мъртъв човек, има огромна разлика от идея и реалност.
Да, имала съм предупреждение от глас в съня за предстояща смърт на мои близки хора( 1 или 2 пъти съм сънувала това);
Предчувствала съм сама какво ще ми се случи на определена възраст, какъв човек ще срещна, как ще изглежда - всичко се случи 1:1 - на същата възраст с всичките предположения за външния му вид, характер, вкусове и т. н.
Лични примери за карма - да, убедена съм, че не е съвпадение. С майка ми са се държали много лошо определени хора, след 20-тина години по същия лош начин се държат с тяхното дете, като съвпаденията са зловещи дори.
За магии - не знам доколко вярвам, но се е случвало след оставяне на едни определени вещи в дома да почине мой близък - разболява се в рамките на няколко месеца и умира внезапно, та затова не съм много сигурна по тази точка доколко ги има и доколко работят.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2245b1a3e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Пак съм аз (автор на първия коментар)
- Имала съм телепатия с най-близкия ми човек - довършване на изречения, които не се предполага, че ще бъдат в точно този контекст в точно този момент по един и същи начин;
- наблюдавала съм как се връща нещо на човек, който ми е причинил нарочно зло и нарочно е искал да ме засегне по долен начин, като нещата му се върнаха след 1 година без аз да съм се сещала, т. е. дори не съм мислела, че е възможно да му се върне, като ситуацията беше почти същата като моята, но самият той беше засегнат от още повече хора публично и изгонен
- не знам това дали се счита за негативна енергия, но когато издразних моя позната веднъж, която малко изглеждаше като вещица, защото много обичаше да се занимава с окултни неща, духове и т. н. точно 1 ден след като се скарахме и усетих, че много съм я издразнила с нещо леко невинно в моите очи - 3 пъти без причина и с внимание си пробих на едно и също място пръста на кркаа - единия път се ударих в едно метално нещо, после пак, а вечерта същия крак ми мина под вратата, т. е. болката беше зверски силна, защото вече един път ми беше пострадал крака, но самата аз не съм се засилила в тях, някак си се случи уж случайно, но според мен имаше нещо общо с това момиче:D така го усетих, а може и да преувеличавам.
- видях бели като прах частици във въздуха след смъртта на мой близък човек в стаята, където беше стоял последните 2 седмиципреди смъртта си. Също и приятно, извисяващо чувство - това го усетих и видях в момента, в който е починал - почти 1:1 с минутата, в която е станало

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 68a4fc27b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Вярвам, но не мисля, че е като по филмите.
В едно нещо вярвам - в Мандела ефектите, няколко съм изпитвал. Провери ги

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cc23e725eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Аз се питам има ли жени, които не вярват във всякакви магии, уроки, зодии, карма и шизофренични неща.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5d09c6e7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Знам, че ще прозвучи доста песимистично и черногледо, но смятам, че няма такива неща. Падам си по теорията, че просто се реем в нищото, и въпреки, че съществуваме, нямаме някаква причина да съществуваме.
Реем се в тъмния и безкраен космос и на никого не му пука за нас. Сами управляваме животите си и никой не ни напътства или закриля. Просто сме една частичка и с нас или без нас е все тая, ние сме незначителни същества.
Всички тези неща за карми, привличания, магии са плод на биохимичните процеси в мозъка, които се опитват да създадат някакви рационални връзки между причина и следствие.
Още веднъж съжалявам ако звуча твърде крайно и черногледо, не е с цел "хейт".

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 95e8201d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   4, aз не вярвам и съм жена. Просто за много хора е по-лесно да вярват в мистични сили, отколкото в собствените си такива. Иначе трябва да носят отговорност за действията си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0f1d7400b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Да имам пример от снощи, изведнъж ми се прииска да се разходя на затънтено място в природата по тъмно 21ч, отидох и намерих загубило се семейство, много бяха стерсирани, бяха се объркали, не можеха да намерят пътя накъде да тръгнат. Вярвам че невидина сила ме прати, не бе нормално да ми се прииска да пообиколя, точно там по тъмно, в студена вечер.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3e0436fae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Кармата работи и няма нищо паранормално или нелогично в нея. Каквото посееш, това ще пожънеш. На хората, които правят зло на другите, рано или късно им се връща, защото все някой от тези, които се наранили, ще се окаже отмъстителен, ще се озлоби към тях и също ще им причини зло. Обратно, хората, които правят добро, ще получат добро като благодарност все от някого.
Съдбата е пряко свързана с кармата.
Телепатията също работи, от мой личен опит. Не знам какъв е принципът. Може би има нещо общо с квантовото усукване.
За останалите неща, изброени в публикацията на автора, не мога да се изказвам. Не съм ги преживяла.
Зад всяко явление, което е истинско и необяснено досега, стои научен принцип, който още не е открит/изяснен.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: db893395ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ако от време на време поне четящите за нови открития на модерната физика, щяхте да знаете, че всичко това е вярно.
За съжаление повече от колкото за щастие, някои сме се родили, а други в последствие са отключили способности да виждат/чувстват/чуват извън 3Д/ по- далеч от времето/дистанция.
Казвам за съжаление, защото често изглеждаме луди или поне конспиратори в очите на "слепите".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9115756948
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Вярвам отчасти в Закона за привличането, но при мен важи, само когато кажа нещо лошо и това и предизвиквам. При мои познати е обратното - привличат хубавите неща, за които мислят и говорят. За кармата - връщало ми се е винаги, ако съгреша, но на други хора, колкото и злини да направят - не. Знам, че в някои случаи има справедливост, но просто на тези, които са ме наранили, обидили, съсипали живота ми, не им се връща за това, все те са добре в живота, а при мен имам чувството, че и за най-малкото нещо ми се връща тъпкано.
За магиите съм 50 на 50. Чела съм доста по темата, има всякакви хора все пак, няма как да знаем дали някой не се занимава с подобни гадости, както и да урочасва. Също и съм се филмирала, че са ми направили магия.
В ясновидството вярвам също отчасти. Не отричам, че има хора с такива способности, но са твърде малко, повечето гледат да ти вземат парите и да те излъжат с нещо. В момент на отчаяние прибягнах и до ясновидка, наистина имаше добри отзиви за нея, от години с това се занимава, позна за миналото и настоящето ми, за бъдещето силно ме съмнява да се окаже права, но за моите близки пък позна. Също съм и чела коментари на хора, ходили при гадателки, че са останали изумени от това какво са чули и колко верни неща са казали за тях, че и познали с точност дадено събитие. Знам, че е грешно по принцип да ходиш, за да ти кажат бъдещето, както и да опитваш да общуваш с мъртви. Чела съм доста страховити неща за второто и не мисля, че е редно да се прави това.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 41310a13bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До 6 - Тоя нихилизъм не води до нищо добро.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 95e8201d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Защо, 11? Ще поясниш ли, че ми стана интересно.
Иначе аз не преча на никого да вярва в каквото си иска, ако не пречи на другите и ако това го кара да се чувства по-добре. Просто не вярвам например, че на лошия му се връща, защото просто не е така. На всеки му се случват и добри, и лоши неща, вярващите обаче забелязвате само това, което потвърждава теорията ви, другото удобно го игнорирате.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c96c4e68ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей. От изброените само интуицията съществува като реален ефект. Другите са измислени суперсили или хипотези и не съществуват в реалността.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f5881085e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Към 4.
Майка ми! Направо се изнервя като чуе...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b0975eb2d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Едно "трикче" за невярващите в "паранормални" явления, които са си съвсем нормални всъщност.
От селтите е. В тъмно помещение- баня, стая, но с пуснати щори- да няма светлина. Заставате срещу огледало, като отдолу, под огледалото сложите запалена свещ така, че пламъчето да отразява малко светлина в огледалото, където ще гледате, но да не се отразява самата свещ и пламък. Най- удобно е в банята, а свеща в мивката ако имате над мивката огледало. Разконцентрирате малко очите и просто се гледате без да отделите поглед от лицето си. Мислено може да поискате да видите... себе си.
Не обръщайте внимание на това, което може да виждате около главите си, там може да се въртят собствени мисли и страхове, които може да придобият чудовищни форми, а само на лицето отсреща.
Препоръчвам да се направи през деня, за да можете веднага след това да излезете на светло, също е добре да не сте сами в жилището ако се уплашите повечко. Който реши да пробва... да каже после дали още не вярва в "паранормални" явления.
Не е за страхливи, не е за хора със слаби сърца!!!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b9605cf516
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Имала съм много сходни преживявания с тези на номер 1, кскто и множество сънища, които са се сбъдвали, ккато позитивни, така и изключително негативни. Както и да съм се опитвала да избегна негативните, те се случиха, досущ като в сънищата ми. Усещането е странно и интуитивно знам, кои са тези сънища. Видях смъртта на всички близки починали хора в съня ми ден преди да починат, видях я и за две момичета от гимназията, единият път беше мисъл през деня, след два дни загина в катастрофа с кола, а за другата беше сън ден преди да почине в карастрофа с мотор.
Някои събития са неизбежни.
От дете имам много силна интуиция, която в повечето случаи ми помага, но ми се отразява зле за негативни предстоящи събития, защото знам, че са неизбежни и това ме натоварва допълнително. Предпочитам да не знам.
Телепатична връзка съм имала с 4 души в живота и много пъти, но сме били в много близки отношения.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f5881085e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Към 1
Моля те, можеш ли да споделих как се осъществява комуникация между теб и починал? Един приятел почина преди два месеца и искам да се свържа с него. Ще съм ти много благодарен!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1cffa1dfa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Към номер 15 може ли да споделиш повече за този ритуал стана ми интересно и ти ли си го правил това или просто си чел за него. Определено звучи доста страховито, но каква е целта му?
Ще съм ти благодарен за отговор.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c421765e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Към 17 - не знам, просто се събудих в съня си, стреснах се, щото знаех, че го няма вече, и ми каза 2, 3 неща и се събудих. Внезапно беше всичко, но на мен ми се стори, че е той, направо настръхнах в съня си. Но неверниците още не са си отворили чакрите ха

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c421765e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз съм авторката на 1 и 2 коментар - забравих да вметна още 1, което не е нужно да е паранормално, но през 2015г. си размишлявах сама на колко год ще срещна даден човек, сънувах го дори с размит образ, сънувах ЧЕрниЯ му суичър и през 2019 видях снимката с тази дреха, срещнах го и така, ха

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3d5881a223
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   При мен са много добре развиди ибтуиция, телепатия с близки хора около мен, ясновидство също.
Пътят ни е ограничен. Има определени граници, които не можем да надскочим.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker