Всички сме едно и трябва да разберем това - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Всички сме едно и трябва да разберем това
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 746 пъти
Пиша този пост, защото няма кой друг да го напише в моето обкръжение и, защото е важен. Защото ако някой има какво полезно нещо да говори, ТРЯБВА да говори колкото и да се противи и ядосва обществото.

Приканвам жените и мъжете, всички заедно да се върнем към своята природа! Новите тенденции за външност, възраст и имущество са ни поставили всички в тотално разделение и разруха, това води до нашето самоунищожение!

Казвам ви истината, ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ЕДНО! Всички в духовен смисъл сме буквално братя и сестри и наистина онова, което правим на другите правим на себе си и рано или късно се връща към нас! Цялото съревнование между половете е наистина пагубно и природата е тази, която никога не би отхвърлила МАЙКАТА като носител на живот и БАЩАТА като защитник на живота!

Всички ютюбъри, които ви настройват срещу другия пол или приятели, в никакъв случай не ви правят услуга и това ще го разберете когато дойде правилното време! Те ви правят участници в унищожението, а не в "спасението"! Това ли е вашата мечта? Дали да сте носители на надежда или на разруха?
Повечето, които имат какво да печелят от разрухата ЩЕ НАМРАЗЯТ истината, но това НЯМА да я промени!

ВСИЧКИ сме дошли на този свят да го направим по- добро място и да оставим дар на Земята, а не да живеем само за себе си и да се състезаваме с останалите!

В миналото хората са си помагали и са се обичали, сега технологиите са създали свят на страх и съревнование, така сме възпитани от малки. Създали сме си насилие и вредни храни, мръсен въздух, несправедливо разпределение на природните блага, които всъщност са за цялото човечество, това е истинско робство!

Никой няма да запази вечно материалните си блага, рано или късно ще ги остави тук, а ще остане само неговият принос ЗА или ПРОТИВ единството! ЕДИН човек, ако се замисли, това е успешен пост.

Ние решаваме заедно какво искаме. Това, което създаваме в момента ни прави роби на страховете ни и на една система изпълнена със съревнование и страх.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: f280c4ae56
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не си прав/а за едно - хората са паразити, които само унищожават планетата, без да дават обратно. Няма друго такова безполезно животно в природата. Ако разбереш само това, ще ти стане и ясно в каква грешка си с подобни "хуманистически" писания.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f32a27f60d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не сме приятелю. Докато мислех като теб и отказвах да игнорирам злобата и омразата на колеги, на които помагах толкова време, се чувствах все по-зле.

Единственото, което можем да направим е да не си пречим. Има много хора, включително и малди и стари с много не човешки разбирания, че като някой не ти харесва трябва да му правиш мръсно. И с мен беше така. Винаги добър, винаги отзивчив и все ми говореха зад гърба. Просто не съм ги кефил.

Не е нужно да си "брат" с никого. Бъди добър за себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 74d6ad534f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не сме! От няколко различни прадеди сме... вече има и истини публикувани от учени за това- генетисти, археолози т. н Истини, които някои знаем от много години, но се водеха "опасни за човека истини" чак сега започват да пускат на час по лъжичка.
Един испански археолог (Jose Maria Bermudas De Castro) публикува например книгата (Dioses y mendigos) която е центрирана в човешката еволюция. На презентацията на книгата (има и видео в ютуб ако знаеш испански) говори и за различните видове хуманоиди и хибридите между тях, смесване през вековете.
Говори също за намалянето/редукция на човешкият мозък (много се поне тук един изкуфял да разсъждава как мъжкият мозък бил нещо по- по- най, а няма дори базови познания по темата) през вековете и точно там го прекъсва човек от публиката с въпрос: "смятате ли, че намалянето обема на мозъка е повлияло на ВАШИЯТ биологичен вид... "
Негативните на резус например сме от различни предци от модерните "Homo" (за някои "умници" homo означава човек) и като казвам предци, имам предвид именно множествено число.
Хибридите между различните видове...
Без да влизам дори в създадените още в древността в лаборатории...
Влязла си в "религията" на New-тата, но е грешка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 12dc0f9209
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   До н. 1- ти може и да си животно, но примерно -Аз- не съм:)))

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9e7975842a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако се огледате наоколо ще видите, че няма никаква еволюция. Само защото технологиите се развиха не означава истинска еволюция. Нито тази на тялото е помогнала да живеем добре.
Истинската еволюция е тази на съзнанието. Само там тя е трайна. Иначе състоянието на планетата ни е истинска Деволюция. Унищожаваме себе си и природата. Наистина без обида сме по- ниско от животните, на които също вредим. Промяната не започва с чакане на колектива. Започва с личното решение. Едно мънисто може да навърже още две или три.
А

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0d77e5fd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   2, можеш да бъдеш добър с другите И защото ти си добър и избираш да бъдеш, а не защото другите ще ти отвърнат по същия начин, миличък. Това искам аз да постигна.
А

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f6548fb278
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Като гледам какви са повечето... няма как да съм "едно" с тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker