Мъже бутащи бебешки колички... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мъже бутащи бебешки колички...
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 2925 пъти
Забелязал съм по паркове и като цяло навън мъже да бутат бебешки колички докато жената върви до него с ръце в джобовете и да ви кажа изглежда много нелепо и смешно отстрани все едно мъжа е майката и той кърми бебето. До толкова ли са станали под чехъл мъжете, че и бебешки колички да бутат вместо жена им като майка да го прави както си е и редно, защото това й е една от майчинските роли като жена?? !! Едно време, когато мъжете са били мъже, а жените жени не е имало такива смесвания на ролите и всичко е било по-естествено и нормално.





Хан Крум

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8786fa29b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ми къде пише пък, че точно жените трябва да бутат и че това е женска работа? Това са си твои правила в твоята глава, които никой не е длъжен да ги следва и интерпретира по твоя начин.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: da3a3143ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Аз мислех, че това явление е само на запад, но явно педерастията и феминизма е заляла и бегето. Жената си сака мъж, когато си няма тя се принуждава да стане мъж.


Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0c39a9aadd
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

4.   Слава богу, днес има нормални мъже, които бутат колички, хранят децата си, водят ги на училище, играят и учат уроците с тях. И това не ги прави по - малко мъже. Това показва зрялост, любов и отдаване на семейството.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6243e59afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

5.   Едно време мъжете масово по войни са ходили и са се връщали без едно око или един крак, а сега само стоят разплути на дивана и се чудят каква тъпа тема да пуснат в споделито да пореват малко колко са ужасни жените, че ги карали да бутат количката със собственото им дете. (:
Не стига, че 600 метра повечето не можете да избягате без да се задъхате, ами ви мързи и една бебешка количка да бутате.
Ж23

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f6ba6f1ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

6.   Забелязвам по магазини и други работни места жени, които работят.
Толкова ли са се сменили вече ролите, че жените да трябва да работят, вместо мъжът да издържа цялото семейство?
Преди мъжете бяха мъже и издържаха семействата си, сега без заплатата на жена си гащи не могат да си купят...

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 214e759e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

8.   Аз съм мъж и бутам количката и ми е кеф да я бутам, защото вътре е моята дъщеричка. Моя плът и кръв. Освен това обичам жена си и гледам да и помагам с каквото мога, защото тя я кърми и гледа, докато съм на работа и има нужда от почивка. Даже сам излизам с количката и бебето, а на жената давам лично време да си прави каквото иска, докато аз разхождам детето. Ако ще да спи, ако ще да гледа тв, да плете. Тя има нужда от време за себе си. Събота и неделя при хубаво време ходим по паркове и бутам, за да не и мръзнат ръцете, и защото няма свестни тротоари, а на жена ми и е трудно да качва бордюрите, докато аз съм здрав мъж и се справям по-лесно. Не се чувствам под чехъл. Правя го, защото се радвам на дъщеря си и уважавам жена си. На мен ми е смешно да чета такива като теб, които направили дете, а след това оставили жената сама да го гледа, щото това било женска работа. Какъв мъж е това? ! Всеки путьо може да направи дете, ама като стане трудно и трябва да се грижиш за него, да го храниш, къпеш, сменяш памперси, да го приспиваш, да го забавляваш, да го учиш, да го направиш човек, бягате от страх и отговорност, защото, видиш ли, това не било работа за мъже. Истински мъж ще се грижи за жена си и за детето си и ако трябва ще отдели от залъка си, за да има за тях. Истински мъж, ако ще и 100 кг да е, планина от мускули, брадат и грубоват, ако дъщеря му каже, че той е фея, той ще облече рокля, ако трябва и ще бъде фея за нея, ще танцува смешно и ще я прави щастлива.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 890417cde3
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

9.   Ха-ха-ха, ти какво си, някоя дърта свекърва, на която и двете баби са й дундуркали децата ли?
На Запад понебот 20 г. има татковци, които бутат колички и не си мислу, че само те го правят, правят го и жените, но дори и бутането на количка носи определено напрежение в гърба, а често майките след раждането имат болки в гърба и кръста, и заради самата бременност, и заради постоянното носене на бебето, както и вдигането му от бебешкото легло.
И много от майките вече сами си гледат децата, защото съвременните баби също работят.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9f3383f037
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

10.   Скандално разсъждение

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: df21b8f847
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

11.   Да не би жената сама да е участвала в направата на детето, че да трябва сама сие грижи за него? Някои колички са с тежки. Аз също понякога давам на мъжа ми да бута, например по баири нагоре. Това по-малко мъж ли го прави? Като е изморена майката и остане вкъщи да поспи за час или да свърши домакинска работа и таткото изведе детето на разходка през това време, това чехъл ли го прави?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9eb61f9960
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

12.   Кой измисли това правило, ти ли? ! Коя е мъжката роля- да соемени и това е, ли? Странна логика имаш.
Няма нищо ненормално, нормални бащи са това.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4911911bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

13.   Какъв ужас само! Мъже, които обичат и се грижат за децата! И най-страшното, понякога помагат на жените си! Неее, това е някакъв кошмар, честно! Абсолютно ненормална работа!
Сега сериозно, ти пробвал ли си да минеш с количка по разбита улица или да слезеш с количка в подлез? Нямаш идея за какво става дума, нали? И колко сила се иска понякога. Или ти като един истински "мъж" ще оставиш и жената и бебето да се пребият по стълбите на някой подлез, защото, разбираш ли, това да помогнеш не е "мъжка работа".
Браво! Похвално! А разбира се, не става дума само за количката нали? И къпането, храненето с пюрета, смяната на памперси не са мъжнка работа и ако случайно някой път помогнеш сигурно ще ти изпадне... и никой никога няма да те приема за мъж. И после жените нямали деца. Е, с такива "бащи" няма и да имат.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e40e68bd39
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

15.   Тука ще те разпънат сега на кръст. Само чакам да качат коментарите.
Но си напълно прав, аз това съм го забелязал много отдавна. Не само мъжете са под чехъл, а самите жени искат и имат мания за контрол. Жените ги правят под чехъл с манипулации, скандали, ултиматуми.
Щото ако не буташ количката сега, после ще ти излезе през носа я с някой скандал, я ще трябва нещо друго да правиш.
Така са всички. Жените сега ще ти кажат какъв ганьо си и колко си прост щото всеки мъж и баща трябва да бута количката.
Така е, трябва да го прави, ама не 24/7. Най- смешно ми е като жената кажи вземи детето, направи еди какво си.. команда след команда.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 584f2b4df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

16.   На мен не ми изглежда нелепо или смешно, бащата е родител точно колкото и майката, защо да не бута количката? Не знам кога е това едно време, но преди 30 години баща ми също е бутал количката с мен в нея. Имаш някакъв проблем с мъжествеността явно и определено не те виждам да буташ количка по простата причина, че няма жена, която да реши да създаде живот с теб.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 24c53bfbca
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

17.   Автора,
ти на колко години си? Семейство изобщо имаш ли? ! Май нямаш ни най-бегла представа колко труд 24/7 без почивка е отглеждането на дете! И да, бащите трябва да помагат наравно с майките, това е най-ествественото нещо на света. Вече споменаха ужасноте тротоари (ако изобщо ги има! ), липсата на елементарна инфраструктура за колички.

Едно време може и да не са помагали толкова, ама тогава и жените не са ходели на работа, а са се грижели само за домакинството и децата.

Мъж, който отказва да се грижи за собственото си дете НЕ е баща. Осеменител е!
Не знам ти какво си представяш под истински мъж, явно космат Ганьо, който по цял ден пие биричка и му прислужват вкъщи. А, да, и бие жена си за разкош!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2dea2ce547
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

18.   Споко, скоро ще видиш двама мъже хванати за ръце и да бутат количка.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b83e16697a
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

19.   Хаха голям смях, като имат дете ще бутат...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cb5df03ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

20.   Еми те вече се изпедерастиха всички. Аз съм жена и усещането е все едно аз съм кавалерът. Всички са путьовци. Най - добрите момчета на мама се държат точно така - като женички. От първа срвща до бутането на количката е все 1 сценария. Той е госпожица, която трябва да бъде ухажвана. Нерешителна. Не те каби първи на срвща, но ужасно много те харесва. Ти трябва да поемеш инициативата Жените им казват кога да тръгнат, кога да почнат да правят секс за първи път, колко често да го правят, кога да се изпилаят, кога да им напраси бебе. На тоя жената му е казала Айде помагай с количлата. И те някога са били мъже, ама нд и сега. Вече всичко е различно. Ползват ги за разплод, но реално за си женчовци. Аз не казвам, че мъжът трябва да е грубянин, за да е истински мъж, напротив. Но не забелязвам нито 1 мъжка черта в поведенивто им. Пасивност и маниер нанпошлувковци. Редно е да започнат и да кърмят. най накрая.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8786fa29b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

21.   Мъж съм, ама според теб мъжа трябва да лежи на дивана и да вряка жената да му слага ракия и салата ли? Не понасям такива като теб и ЧХ, който незнайно защо дава акъли кой колко бил мъж, при положение че самия той е стар ерген (от много "мъжество" явно) и даже беше готов да си купи копанарка от отчаяние. Точно най-големите мишки най-често се правят на мъже и обсъждат другите какви женчовци били.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3ea57f8de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

22.   Ако жената е царица като отношение и уважение към мъжа и за нея той е нейният цар, съвсем в реда на нещата е той да се държи към нея именно като към царица, в това число и да споделя част от домашните задължения, да бута количката при разходките им заедно в парка и всичко останало, което да направи живота ѝ по-лесен в този натоварен за нея период. Но ключовото тук е тя действително да е надеждна, уравновесена и отдадена единствено на мъжа си. След като това е налице, естествено, че той ще я боготвори, защото между тях витае взаимност и жената не просто е родила от него, но и му е доказвала многократно през годините им заедно, че оценява неговите грижи и от своя страна също е полагала и продължава да полага старание за него.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 77c34fe93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

23.   Не виждам нищо нередно в това.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: da3a3143ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

24.   21 дилъра пак ти е набутал тебишир……. Женен съм, и то за жена 20г. по-млада от мен. И не няма да бутам количка. Все пак трябва да останат и истински мъже, когато другите съвсем се изродят да имат от къде да се вземе истински материал. Това, го правят и в конезаводите междувпрочем.












Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 77559ca104
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

25.   Те големите мъжкари тук семейство нямат, жена не могат да привлекат, деца нямат, обаче дават акъл кой да бута количката.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a52f85f9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

26.   Единствената женска работа, свързана с децата е жената да ражда и да кърми. Всичко друго е наложено от хората. Не виждам нищо нередно мъж да бута количка и да държи детето си, да го къпе, да го преоблича и да го приспива. Значи според големите “мъже” един баща трябва само да направи детето и повече нищо друго да не върши свързано с него. Тогава той не е родител а просто един осеменител, който само прави деца и нищо друго не прави. Разбирам да не иска да гледа чужди деца, но не виждам какъв е проблема да полага грижи за своето дете. Вярно е, че има мъже които се оставят да ги командват жените им от страх да не останат сами, защото друга жена няма да могат да си намерят.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0a2b4f93f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

27.   Върлите феминистки и феминисти мъже скочиха хах, единствено казвам евала на Чингис и коментар номер 15.
До 8-ми: Още по-зле за теб тва показва какъв "мъж" си. Щял и като фея да се облече еми то до там стигнахте с ваще лигавщини и олигофрения, затова и новото поколение е такова щот ги лигавите вместо да ги направите нормални хора възпитавайки ги, ти не си никъв пример за баща, а пародия на такъв. Има си граници за всяко нещо както и за това да се правиш на шут пред децата ти ама вие всякви граници сте минали. До Кифлоприземителя: Тя е длъжна да се държи с теб като с принц и да те слуша, защото мъжа е глава на семейството и само тогава заслужава и тя уважение и помощ, но пак не бива да си сменят ролите, защото както казах има и женска има и мъжка работа.



Хан Крум

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 252e9dfecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

28.   До номер 8
Ей т’ва е истински мъж! Евала!
Жена ти има късмет че е срещнала такъв като теб а не някой от тези “мъже” тип автора.
Авторе ти какъв баща си или ще си ако за твоето си не ти идва отвътре да се грижиш? Няма да го взимаш или няма да го буташ с количката за да не те помислят за мъж под чехъл?

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 02d3204005
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

29.   Н 25, не е така. Опитват няколко тлъсти тумбака да привлекат нормалните мъже на своя страна така, че да "снишат" жената да няма избор. А мъжете са си мъже и са им през оная въпросните неудачници. Не знам защо им се обръща въобще внимание някакво.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3ea57f8de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

30.   Номер 27, аз винаги съм бил привърженик на равнопоставените отношения и взаимността. Това значи: доверие, надеждност, постоянство в действията, поемане на лична отговорност, старание и от двете страни (макар и понякога по различен начин), способност за разумни отстъпки в името на общото разбирателство, и двамата да имат смислени за тях цели, да са искрени и верни един на друг.

Нормално е в една семейна двойка, когато вече имат дете/деца, да си помагат взаимно и най-вече жената да не бъде претоварена в месеците преди и след раждането. Това не значи мъжът да е безгласна струна и по-свит от тревата да слугува от страх да не бъде напуснат (както горе изфантазираха няколко киселячки, потриващи злобно ръчища), а е чиста проява на обич и човещина. Естествено е един ГОДИНИ НАРЕД ДОВОЛЕН ОТ ЖЕНАТА ДО СЕБЕ СИ мъж, станал вече баща, да бъде на седмото небе от щастие и да прави каквото е необходимо, за да им е по-добре И НА ДВАМАТА. Една жена на място цени това, което върши мъжът за нея и също проявява безпрекословна грижовност към него. Тя е достатъчно умна, за да знае, че вдъхновеният от нейнита топлина и женственост мъж ще има желание да постига велики дела. Не би допуснала глупостта да се държи повърхностно с него и да провали връзката им заради някаква бърза прищевка, а мисли в дългосрочен план.
С основание написах в предишното си включване следното изречение:

"Но ключовото тук е тя действително да е НАДЕЖДНА, УРАВНОВЕСЕНА и ОТДАДЕНА единствено на мъжа си. "

Точно това изречение е крайно неудобно за киселячките, защото те отлично осъзнават, че заради посредствения им начин на мислене, вечното им недоволство от всичко и жаждата да се налагат над мъжа нито една от тях не може да се мери с малката част от жените, притежаващи тези добродетели.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 99be12a7c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

31.   Джингиз, значи на края си купил копнарка, а?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 02d3204005
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

32.   И колички е бутал, даже го имам на снимки с детска корона на главата :)
Ще ти споделя обаче нещо още по- шокиращо за теб. Днес (1/01/2023) рано сутринта му връчих бутилка с 8 л вода, веро, разни купи, аз взех останалите неща и отидохме да изчистим мястото, на което живее тукашна котешка колония. Аз мих разни неща, той мете и събира боклуците.
Щеше да е много готино ако имаше как да се видите, да му кажеш на него лично в лицето това, което пишеш тук хаххахаххахахахха сигурна съм на 100% че ще мънкаш и даваш заето, ще минеш вероятно тихомълком по- нисък от тревата, а после ще влезеш в "сподели" да обясняваш какъв "чехльо" е мъжът ми. А тайничко вътре в себе си ще знаеш, че той е МЪЖ, а ти...
Хубава нова година! Дано прихванеш малко и ти от мъжете!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6243e59afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

33.   Чингъзе, значи баща ми още преди четвърт век е бил мека китка според твоите правилни и нефеминистични разсъждения. Почти винаги баща ми ме е разхождал навън, особено в началото без количка. Да ти имам разсъжденията, не случайно си стар ерген и никоя не те ще и дремеш сам като куче. Тия глупости, че някоя на моите години е с теб ги разправяй на някой друг. Ако си си купил някоя бедна тайландка от пазара, може и да е така, с друга нямаш шанс на моите години. Гладна кокошка просо сънува твоята работа. :)))
Чакам да ми покажеш как се стреля с оръжение, нали е мъжка работа! Ама като те гледам, освен да напълниш гащите, друго няма да направиш.
От номер 5

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8786fa29b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

34.   33, не се занимавай с този лицемер. Първо щеше да си купува циганка, после почна да обижда българките, които ходят с цигани. По едно време чак до Виетнам щеше да ходи да спасява някаква виетнамска проститутка, а сега тръгнал акъл за мъжество да дава, без да си вижда насрания задник. Русофил ли е не ми го хвали. Хора със стари разбирания, милеещи за Путин, ама иначе живеещи в лошия запад. Лицемери на н-та степен.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2f0b7b44bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

35.   В тоя сайт, която и тема да отвориш, навсякъде е нацвъкано с коментари за феминизъм и някакви криво разбрани идеи как жената трябва да е слугиня. Предполагам това са 2-3 индивида, които по цял ден бълват подобни писания. Ще го обясня накратко и се надявам да ме разберат. В миналото наистина жените са си гледали къщата и домакинството, ама тогава това е изисквало покъртително много работа. Да не мислите, че жените просто са си стояли и са чакали мъжа им да се прибере. Не, гледали са животните, носели са вода, перяли са на ръка и още куп други неща, които днес не ти се налага да ги правиш. Трябва да си пълен идиот, за да забраниш на жена си да работи и да прави това, което й харесва. По подобен начин можеш единствено да я депресираш или направо да я накараш да откачи. Винаги са ми харесвали жени с интереси и желание за развитие в някаква област. Иначе домакинските задължения са на двамата, както и всичко останало. Семейството затова е семейство, за да се правят нещата заедно. Да, случва се понякога единия да е изморен или по-зает, но това не е вечно. Естествено, че ако жена ми се е прибрала в 8 вечерта скапана, а аз съм си дошъл рано, ще й сложа да я яде или ще съм купил нещо. Трябва да си пълен идиот да я караш да готви в такава ситуация или да ти прислужва на масата. Естествено, важи и обратното. Никой не бива да е ничий слуга. Дори на работа не давам на никой да ми прави кафе, въпреки че мога. Единствено, ако съм много зает, моля учтиво и връщам жеста след това. Нито секретарката, нито някой е друг е там, за да ми слугува на мен или на който и да било. Изключително много мразя подобно поведение и не го толерирам по никакъв начин. Нито жената е слуга на мъжа, нито обратното.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8786fa29b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

36.   Аз пък не виждам нищо мъжко в твоето поведение на селска клюкарка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6dfecc3be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

37.   Докато не разберете какво пледставлява истинското семейство, още много подобни теми ще четем.
Подсказка, не е война между мъжа и жената за власт и надмощие.
Предполага се, че тези хора са заедно защото се обичат, подкрепят и заедно отглеждат децата си.
В такъв случай не би следвало да е проблем жената да закара колата на технически преглед или мъжът да изведе бебето в парка или да заведе детето на училище. Защото идеята е да помогнеш и да отмениш другия.
Така, че наистина не разбирам хора като автора. Че нали в тази количка е неговото дете? Никой не го кара да прави неща за чуждо дете, но щом е станал баща е повече от нормално да се грижи за сина или дъщеря си.
Ама явно аз нещо не разбирам и си мисля, че е нормално мъжът и жената да се подкрепят и бащите да се грижат за децата си. Извинявам се, сигурно е заради сгрешеното ми детство, в което и баща ми, че и дядо ми се грижиха да мен. Ама щом според авторът това ги е направило по-малко мъже, веднага ще звънна на баща ми да му се извиня, че заради мен и моята количка си е загубил мъжествеността още преди 30 години. Странно обаче как не е забелязъл през всичкото това време.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0a2b4f93f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

38.   До 32: Хахаха добър сценарий си измислила само дето трябва да излезеш от филма, защото в действителност друго ще стане с теб и "мъжа" ти, който хвърля боклука и мете.



Хан Крум

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6ef0c58748
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

39.   Бе тия дълги носове дето ги имате, няма ли достатъчно дълбоки гъзове, в които да ги завирате, та сте тръгнали да ги врете в живота на толкова малко останалите истински семейства, оставящи поколение в тази изчезваща България? !? !? !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9b3a6b4cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   38 (хан налъм) част от моят живот за теб е само сценарий във фантизии, а? ! Ако си толкова зле, защо изобщо живееш?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker