Земетресение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Земетресение
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 798 пъти
Преди няколко дни сънувах, че се очакват големи земетресения. До края на февруари ще има на много места и това е заради войните. Войните пък се водят от нечовешкото ни отношение към животните. Очаквам много нападки, но нека се знае.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9ff31739d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Глупости, просто някои страни са на нестабилна земя. Защо няма земетресения почти никога в Германия? Защото там е далече от подпъхването на плочите на земната кора. Там пък има наводнения, но мен повече ме плашат земетресенията.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 257343fed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Това със животните не го разбрах, но за всичко друго съм съгласен..
Войните в днешно време се водят на много фронтове, един от които е климатичния фронт, посредством ХААРП инсталациите..

Колкото до земетресенията. Ако сте чували за Шумановия резонанс - Schumann resonance (https://en. m. wikipedia. org/wiki/Schumann_resonances) може би вече ви е ясно че фундаменталната елипса на земята е достигнала вече 100Hz
При това положение тепритично цялата планета би трябвало да се разпадне. Но не се случва. Защо това е друга тема, които не всеки читател ще може да разбере..
По- важно е да се знае, че ни чакат земетрения с над 10 Рихтер.. Като най голямото от тях ще бъде след 2025, август и ще трае 40 дни.
Сега, хубаво е да се осмисли какво написах току що. Незнам дали можете да си представите земетресение, в което недрата на земята са отворени, валят скали от небето, изригват вулкани където никъде ги е нямало и този ад трае 40дни. Без сън, без храна и вода... без Инстаграм и Фейсбук!!!!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c0e2466672
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Земетресенията са най-вероятно поради факта, че материята в сърцевината спря да се върти и точенето на петрола, който действа като амортисьорно масло и филър между земните пластове.
Това с животните не смятам да го коментирам, не съм достигнал такова ниво на просветление за да направя връзката...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fda95f3ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   2, хахах много смешно. Такова понятие като фундаментална елипса няма. Дори в гугъл не излиза такова нещо. Явно си си го измислил да се правиш на интересен и да плашиш хората. Ако си навит, ще се хванем на бас за 1000 лв, че такова нещо като валене на скали и 40-дневни земетресения няма да има до 2025 г.. даже ако искаш до 2035 г.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5c6f21e7b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Земетресения в Турция има, защото САЩ са им пуснали термоядрен взрив. За назидание, защото преговарят с Путин.
Преди седмица Германия, Франция и Великобритания изтеглиха консулите си от Турция, под предлог, че се очаквали атентати.
Просто са били предупредени от САЩ за планираните атаки.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1ab23c3a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 2 много ме разсмя. Обаче е време да смениш дилъра!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ad72d23419
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Следващите земетресения ще засегнат и Гърция. Скоро ще има по-силно и разрушително земетресение. Най-страшното бяха огнените кълбета, нещо като огромни метеорити, които падат в морето и въздействието им, силата беше раносилна на атомна бомба. Не знам от какво и по какъв начин, но видях, нещо страшно! За животните, мога да обясня. Знаете ли, че повече от 76 милиарда селскостопански животни се убиват всяка година от хора. Броя на уловените риби и други морски същества е толкова голям, че се измерва само в тонове. Ако човек не иска да потъпче своите хуманни чувства, той трябва да проявява доброта към животните, понеже този, който е жесток към тях, става такъв и в отношенията си с хората.
Според вас природата, животните, делфините, които спасяват давещ се човек, те безчувствени ли са? Безпоследствено и безнаказано ли остава това? Повечето велики учени са проумяли и доказали, че болестите и войните са резултат на нашата жестокост и алчност, но ние се правим на глухонеми. Чарлс Дарвин, Хипократ– най-великият лекар на Античността Томас, Хъксли-зоолог и биолог, Жорж Кювие, Ричард Оуен-английски биолог също специалист по сравнителна анатомия и палеонтолог.
Питагор:“Всичко, което човек причинява на животните се връща отново към него. Човек, който, слушайки жалкия предсмъртен рев, коли невинно теле, който убива агнето, ревящо като дете, който птицата небесна бие за забава или за да яде, той не трудно ще се реши и човек да погуби. На този жесток обичай само човекоядството прилича. Колко далеч е от престъплението?
Докато хората колят животни, те ще се убиват един друг. Този който сее семето на убийство и болка, не може да пожъне радост и любов. ”
Леонардо да Винчи: “Аз се отказах от употребата на месо от ранна възраст и ще дойде време, когато хората ще считат убийството на животни също толкова престъпно и отвратително, както сега гледат на убийството на хора. ”
Алберт Айнщайн: “Нищо не ще подобри повече човешкото здраве и увеличи шансовете за съхраняване на живота на Земята, както възприемането на вегетарианството за начин на хранене. ”
Никола Тесла: “ Със сигурност е за предпочитане да се отглеждат зеленчуци и мисля, че в такъв случай вегетарианството е похвално отклонение от установената варварска практика. Това, че сме в състояние да преживяваме само на растителна храна и да вършим работата си дори по-добре, не е теория а добре демонстриран факт. Много племена и народи, живеещи почти изключително на зеленчуци, са в по-добро физическо здраве и сила. Няма съмнение, че някои растителни храни, като овесената каша, са по-икономически изгодни от месото и го превъзхождат както при физическата, така и при умствената дейност. В допълнение, тази храна натоварва храносмилателните ни органи несъмнено по-малко, а по отношение на това да ни прави по-спокойни и социално адаптивни носи ползи, които е трудно да изчислим. С оглед на изброените факти, трябва да положим всички усилия, за да се спре произвола с жестокото клане на животни, което освен това подрива моралните ни устои. ”
Томас Едисон: “Ненасилието води до най-висша етика, която е целта на всяка еволюция. Докато не престанем да нараняваме всички живи същества, ние все още ще сме диваци. ”
Плутарх, Платон, Сократ, всички тези велики хора се въздържат от употребата на месо, но ние учим децата си на един по-съвременен начин на живот.
Най-големите доктори на съвремиието ни казват, че животинските продукти са вредни – Др. Майкъл Грегър, Д-р Ким Алън Уилямс (президент на американския колеж по кардиология и чикагския университет по кардиология), Д-р Кемпбъл, Д-р Нийл Бърнард, Д-р Майкъл Клапър, Д-р Колдуел Есълстън, Д-р Джон Мадъгъл, Д-р Джоел Фърман и т. н.
Животновъдната индустрия е най-отговорна за замърсяването на планетата, замърсява водните ресурси (еутрофикация). 80% от изсечените гори се изсичат заради земеделие. (Информация на United Nations Framework Convention on Climate Change (UNFCCC) Масовото животновъдство е източник на азотен оксид и серен диоксид. Метанът, който отделят животните от фермите, е най-големият причинител на изтъняването на озона и респективно глобалното затопляне!
Това е само една малка част от жетокото ни отношение, не само към природата, но и към самите нас, имайки в предвит децата, които не са виновни за нашите грешки. Ако проследите внимателно верижната реакция и се замислите ще получите отговорите.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7e373f5779
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пий си предписаните хапчета и всичко ще се оправи, не се напрягай във форуми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker