Русия е зло (и има вероятност да се разпадне) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Русия е зло (и има вероятност да се разпадне)
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1039 пъти
Тук се напълни с някакви про-руско настроени писачи, които снасят такив глупости, че даже мога да си ги представя как тракат на 10 годишен компютър в някоя олюпена панелка хвалейки русия.

Русия е сторила предимно злини на България. Дори полезното за нас освобождение от турско робство е крайно противоречив акт.
Дори самите рашисти не крият факта, че крайната цел е била България да стане част от русия и човекът попречил това да стане факт е Бисмарк.
Отделно в освбободителната война русия е пращала украинци, поляци, финландци, балтийци... ама държи това да не се споменава и искат всички заслуги за себе си.

След освобождението на берлинският конгрес именно русия настоява България да бъде разделена на три. И вече Македония е окончателно изгубена кауза...

Защо русофилската сган забравя, че именно русия ни е разделила?

Руснаците са тези саботирали съединението. Винаги са искали слаба България.

След втората световна война русия окупира България, изнася архиви, краде ЦЕЛИЯТ златен резерв на България, избива интелигенцията и т. н.

По време на комунизма руснаците ни карат да копаем уранова руда по възможно най-първобитният начин. И този уран отива за ядреното въоражъване на СССР. Освен хората дали здравето и живота си за да имат ушанките уран, в момента района около с. Бухово е тотално непригоден за живот. И не само.

Ами автомобилостроенето? България започва да прави "булгар рено". Автомобилите се оказват по-евтини и надежни от ладите. И ни натискат да закрием производството.

Позволяват ни да развием електрониката защото руснаците просто се оказват по-глуави и там удрат на камък. Произвеждаме компютри Правец и ИЗОТ и сме принуждавани да ги изнасяме за стотинки за да не изостанат съвсем чугунените глави от СССР.

Чернобил? Аварията е предизвикана точно от впиянчени руснаци решили да се правят на големи в Украйна. После се опитват да покрият нещата в резулат на което хиляди българи страдат от ракови заболявания.

Успяхме някак да се отървем в голяма степен от руското влияние и България дръпна напред. В момента средният българин живее в пъти по-добре от средният руснак. Живееше по-добре и преди войната.

Който не вярва например да погледне обявите за автомобили на старо. 90-те години един голф на старо е струвал, колкото 4 годишни средни заплати. Сега един нов аналогичен автомобил е малко над половин годишна заплата. Макар и бавно без руснаците успяваме да забогатеем.

И колкото повече се отдалечваме от руските прошлаци толкова по-добре се живее в България.

И въпреки, че са ултра изостанала държава все напъват да завладяват още и още. След разпада на СССР са нападали 3 съседни държави - Украйна, Грузия и Чечня. (някои хора също забравят, че Чечня беше независима държава от 1997 до 2000г. - защото рашистите загубиха първата чеченска война).

Руски войски има Централна Африканска Република, Венецуела, Беларус, Куба (пак отвориха военна база там), Джибурти, Армения (ама ще се махат от там защот азерите много ги бива в наритването на руски задници), Сирия, Мозамбик. И където и да стъпят все правят преврати и граждански войни.

Казахстан реши да се преориентира към Китай и май ще е поредната държава напуснала ОНД и ОКДС. Май никой не харесва руснаците.

Опитаха преврат в Черна Гора - и не им се получи ю9щото са некадърни най-вече).

И за капак войната в Украйна. Толкова лъжи и помия изляха руснаците, че не знам как някой им вярва. Вече спряха и да се оправдават за ударите по цивилно население.

Биолаборатории, войници-мутанти, ГМО комари развърждани в Украйна с помощта на ЦРУ, плъхове камикадзе окичени с динамит. Всички тия глупости се твърдяха официално от москва. Само покемони и извънземни не измислиха.

Лъжи и войни - само това може да предложи днешна русия.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: cde72fc460
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Виж сега. Аз съм практичен човек. Въобще не ме интересува как изглежда Русия в очите на някой си и дали я вижда през призмата на най-голямото зло или на най=прекрасната, братска и тн. страна.

Мен ме интересува да имам евтин газ, евтин бензин като си сипя на колонката и да не се влиза във войни. Защото първи ще го отнесем.

Или от едните или от другите. Просто сме прекалено близо до Русия, за да им го играем на контра и боклуците, дето са синове на партийци и внуци, днес да ми се пишат най-големите евроатлантици.

Няма как да стане.

Ако руските ракети запукат на тук на никой няма да мун пука кой е русофил и кой русофоб. Всеки ще иска да спаси собствения си зад*ик, но тогава ще е прекалено късно.

Моментът да се мисли е СЕГА.

ЗА неутрана България, ПРОТИВ лакейска българия било евроатлантическа или про-руска.

Надявам се ме разбра. Защото ако засвиткат руските ракети. член 5ти на НАТО ще си остане само член 5 и ти ще получаваш морална подкрепа по телевизията и от далеч, но това няма да ти помогне особено много.

Кухите кратуни в парламента обаче нае вдяват.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ce03dd8f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Глупости! Руснака сън не спи да мисли само за нашето добро.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: cde72fc460
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Авторе, ахко беше поне малко грамотен щеше да знаеш, че бухово е град, а не село.

И за много други неща мнението ти е тотално погрешно и ще изкараш новите ти братя/господари американци свети води, нищо че вдигнаха войни в Ирак, Либия, Сирия, Виетнам и т. н., да не говорим, че разгромиха нечовешки Япония през ВСВ заради една военна база(Пърх Харбър)

Истината е, че лижете зад*ниците на най-големите военнопрестъпници в съвременната история и сте просто едни техни слуги и лакеи, новите 'модерни' - инфлуенсъри, ИТ-та, мениджъри и прочие промити с Холивудска пропаганда мозъци.

Интересното е, че на същите масово дядовците/бащите ви са били първи комунисти и партийци и изведнъж станахте големи демократи, защо така?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5b869def83
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Май вече всяка страница се пълни с анти-руска пропаганда. Някакви отчаяни опити на платени тролове обслужващи двете партии на американското посолство - ДБ и ПП. Русия печели войната, а този който ще се разпадне е Украйна. И ЕС. ЕС вече почна да се разпада с напускането на Великобритания.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1f2a32e6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Само кръгъл ''умник'' като този няма да му прозре никога, че ''Русия'' (всъщност СССР) НЯМА да се разпадне... Западноевропейски държави, Щатите, Китай и най-вече банките от цял свят подпомагат Путин и цялата онази шайка и държат не просто Сесесере и икономиката жива, но и я правят по-силна с всяка година. Някак си не може хем да ти обясняват в разни пасквили как руската икономика от 2014 насам е в колапс и как Путин щял да бъде свален, как Русия се сривала, хем да има ръст на рублата и вече 10 години да се разпада уж една държава при толкова ''засилване'' на ''санкциите''. Ама нали трябва малко да се мисли..

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ce591a8d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Хубаво се посмях. Благодаря!

Най-много се трогнах от следните твърдения:

1. "Успяхме някак да се отървем в голяма степен от руското влияние и България дръпна напред. В момента средният българин живее в пъти по-добре от средният руснак. Живееше по-добре и преди войната. "

България дръпнала напред - кажи го на 3-те милиони измрели за 30-години "просперитет". Кажи го и на 2-та милиона икономически имигранти. Сравнително скорошно проучване гласи, че само някакви 800 000 работещи има в държавата, при население около 6 млн. Значи, > 50% от хората в работна възраст са напуснали тази дупка понеже "вие" сте голямата работа и сте оправили всичко. За сравнение, това е 25% от населението на страната, а например за държавите от Близкия Изток, където тези (чиито ху*чета целуваш) навъртяха милиони жертви в името на някакви изтъркани лозунги (всъщност да си презаредят ресурси, 'щото е позволено като си с по-яките пуцалки да мародерстваш хората по джапанки) - едва 5% от населението е имигрирало време на войни. Относно стандарта на живот на "средния" човек в дадена държава, има си една хубава статистика от ООН (освен ако не твърдиш, че и ООН е превзето от "изостаналата" Русия) - казва се Human Development Index (HDI), та там в официалният доклад за миналата година ние имаме рейтинг 0. 795, по-нисък от Русия (0. 820) и Беларус (0. 835), които попадат под 20 "пакета" санкции. Това, че "средният" българин е крадливо к*пеле, което като пиявица смуче европари през някаква схема (през партии или други обръчи, които стоят зад тях) далеч не означава, че нормалният човек, работещ на частно или държавна работа (без да върти далавери) би могъл да се похвали с подобни суперлативи, които ти изсипа. Това се препотвърждава и от постоянното дъвкане на теми като демографска "криза", "срив" и т. н. от медиите - все думички, които не са съвместими с "разцвет", както го описа. Да си видял подобна пародия като "Canada Wants You? " (по стила на писане предполагам, че си фен на Кирчо в социалните мрежи и за това посочих тази държава за пример, но можеш да я замениш с която си поискаш, факт е, че феномена го има само в един вариант). Поне аз не съм видял и чул от други държави, някакви цървули, които са заграбили каквото им падне да ходят по чужбина да кандардисват сънародниците си, които някак са се откъснали от мизериите им, да се връщат обратно в клетката на модерното робство.

2. "Руски войски има Централна Африканска Република, Венецуела, Беларус, Куба (пак отвориха военна база там), Джибурти, Армения (ама ще се махат от там защот азерите много ги бива в наритването на руски задници), Сирия, Мозамбик. И където и да стъпят все правят преврати и граждански войни. "
Не ме карай да ти изредя в колко конфликти са участвали САЩ и компания по света - отвори си един списък с държавите и чети. От създаването си, тази държава не може да издържи дори 1 годинка без да направят мизерии някъде. Ако си добър в сметките (предполагам, че все трябва да си бройкаш парите по сметка от някое нпо), но да те улесня - излиза средно на 9 месеца. Буквално по-голям брой конфликти (с милиони жертви), отколкото години от основаване на държавата. Нямам нищо против нормалните граждани на тези държави, които също като тези тук, и в Русия, и където и щеш да са - живеят на ръба на оцеляването. В САЩ нямали пари да си направят здравеопазването и образованието достъпни за собствените си граждани, но през месец напечатват трилиони за оръжия тук и там (това реално е и единствената им индустрия). Една самотна майка с едно/две деца трябва да работи 3 работи за да ги изхранва, плаща наем и да заделя в случаи, че излезнат медицински разходи - също като тук. Масово хората се отдръпват от задомяване, а вместо това се появяват т. нар. "съвместни" квартири с по 2-4 съквартиранти, защото парите не им стигат да си наемат самостоятелно такава (а не понеже е "готино" да се наблъскате като сириици в едно апартаментче - тип "модерна" панелка) и т. н.

"Дръпването" от цялата тази словесна диария, която изсипа, явно се отнася за единствената ти останала мозъчна клетка - уви, загубил си я някъде по пътя за кръчмата/чалготеката. Шапка ти свалям, че все пак си се постарал и толкова текст да скалъпиш на автопилот.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: cde72fc460
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Е аман от професори и анализатори вече.

Само ще кажа, че водата дето пиете и тока от който си цъкате в нета е от обекти строени по времето на лошия соц, когато сме били с лошите руснаци в съюз

Демократите за 30 години всичко окрадоха,

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a917c1ab09
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Достатъчно е да се каже, че има много рускини омъжени за българи, но няма българки с руснаци, никой не иска пияната руска измет, дори рускините плюят на мъжете си и предпочитат всеки друг, включително българи, турци, за рускинята е постижение ако се уреди дори с такъв, а не с пиян руски мужик.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 261b891c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Колко ти платиха за тази статия?
Русия е добро и се бори срещу западноевропейския фашизъм.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e58f2d60e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Браво на автора, че си е направил труда да събере тази информация в едно. Дано по-скоро се разпадне тази държава и освободи и нас от натрапчивото си присъствие в управлението, образованието и медиите ни.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 721c3b51ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Аве умник, гледай си собствената държава. Почнал някакъв си средностатистически българин от най-бедната страна в Европа да ми пише колко зле била най-голямата страна в света и най-голямата по население в Европа. Да, не говорим, че същата тази твоя страна сега я има на картата благодарение на онова нечувано зло, което скоро щяло да се разпадне. Смятай как звучи, Мордор освобождава България. Ама толкова не ти се иска да го признаеш, че извърташ нещата до там, че нас видиш ли са ни били освободили поляци, украинци и финландци. А Рашистан бил искал да ни анексира, просто благородните западни страни се намесили и провалили тези негови планове. Сигурно междувременно са давали и оръжия на Турция да отблъсква руската агресия. Само дето истината е, че Мордор предлага двойно по-голяма България, но същият този добър Бисмарк в Берлин не се съгласява. И в край на сметка на Берлинския конгрес България е разделена на две. Сигурно това е проклятие оставено от Мордор, заради което в последствие и самият Берлин е разделен.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 379da0c599
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Сега, уважаеми авторе, предполагам ще получите доста негативни коментари. Радвам се, че се намират интелигентни хора като вас, радвам се, че сме на едно мнение, радвам се, че се намери някой, който да напише истината, точно такава каквато е, но разберете, че да спорите с глупаци е все едно да наливате вода в морето. Комунизмът не е развивал умовете на хората, затова днешните комунисти винаги ще оспорват това, което сте написал. Бъдете здрав и не си губете времето да убеждавате малките умове в нещо голямо, каквато е истината сама по себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ce03dd8f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Радвам се, че все още има макар и малък процент българи, незаслепени от руската пропаганда.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 52fdac404c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Само истински промитак функционално неграмотен нискочелник може да напише и вярва в глупостите, които е натракалао психично болното тролче съставило темата.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1e99451881
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Авторе от всичко което си написал си личи, че ти си един прошлак с чугунена глава. Толкова си отвратителен, че ако си близо до мен ще те заплюя направо в очите. Ти си една глупава мизерна свиня.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 52ba7ee2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   16, аз съм на обратното мнение. Болните сте вие.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 379da0c599
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Защо децата на най-големите комунисти драпат отчаяно към демокрацията? Сега ще ти кажа, умник номер 4. Живея с баща комунист вече 23 години и това ме докара до изключително тежки депресии, проблеми с нервите и здравето, проблеми в личен план, проблеми с наследството ми и т. н. Децата на комунистите най-добре знаят какви изчадия са те, защото най-много тези деца са си патили от тях. Комунистът е бездушевна твар, която не може да изпитва чувства, състрадание, нито може да бъде добър човек. Комунистът е пратеник на злото, наравно с фашистът и нацистът. Ето затова ние, децата на комунистите, бихме дали всичко да има демокрация и да се срине до основи този прокажен, демоничен и смъртоносен комунистически режим. Искам да видя как и ти и всички като теб се сривате до основи. Защото комунистът е психопат, който може да доведе нормалните хора до нервни проблеми и желание за самоубийство. Вие, комунягите не би трябвало да съществувате въобще, но аз съм сигурна, че съдбата ви никак няма да е лека и хубава. Оттук насетне ще берете плодовете на злото и омразата, която сами посяхте. Ще ядете прогнилите си плодове пълни с червеи.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a6cc4cc2d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Колко цента получавате за тези логории? Ако не е Русия, от глад ще умрете, една стотинка няма да получите. Молете се да я има Русия, иначе краварите ще ви шкартират набързо!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: be48e02944
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Слушал съм и русофили, и русофоби. Аз лично съм от тия "странни хора", които не делят на етническа основа и виждат и положителните и отрицателни черти, както на хората, така и на държавите.

Не съм фен на русофилите, ама русофобите са наистина УТАЙКАТА... Даже чисто психологически, по-добре да харесваш някой, пък дори и повече от здравословното, отколкото да мразиш и злобееш. Фобите, са хора без грам мозък и съвест в главата, и ако нямах такъв в родата, щях да си помисля, че всичко е платена пропаганда и толкова зле психически и интелектуално хора няма. Е, има. Тъжно, но факт. Най-добрата стратегия срещу тях е изолация. Това не са вменяеми хора които искат да общуват с други хора, а дребнави, злобни, неблагодарни човечета...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b5f65261f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Брадъре, далеч си много и не става нито да запалиш, нито да загасиш. Един от най-умните Българи е казал:винаги с Германия, никога против Русия. Ти си прави изводи и смекчи рашисти, глобалисти и тем подобни понятия. Ако имаше нещо читаво в Евопейската политика и ценности, нямаше през 1878г да изпратят ексадрите на Англия и Франция, за да свалят руската обсада, победа над Истанбул и щеше да си е Цариград, християнски може би български, може би гръцки или руски... От 1400 година Рилския манастир е на издръжка на Московската патриаршия, по време на княжеството военната и икономическа помощ е тонове императорско злато. Връщането на Добруджа е изключително акт на авера ти републиканец Сталин насочен против ''Велика ''Румъния и то преди 1944. След 9. 09. репарациите са опростени и остават единствено към САЩ и Англия. Та недей рипа... А бой са яли здрав от нас и Европейците и Руснаците, за съжеление и Германците. Та идеята е по-добре да не робуваме на генетичните изроди от запад и дърварите от изток, а да сме здрав юмрук, солидарен подпомагащ се народ и нация, както Албания например.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c957e66ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Поредният промит (и почти липсващ) мозък, до степен да нарича черното "бяло" и обратно...

Ти, явно, изобщо не си даваш сметка какво представлява всъщност ЕС и защо европейските политици вземат такива неадекватни и антилогични решения и в ущърб на собствените си граждани? не разбираш кой и защо дърпа конците, чии интереси се реализират тук и по какъв начин...

Защо първото и най-съкровено желание на нашите "стратегически партньори" след зората на "демокрацията" беше да си нарежем ракетите и танковете, и да си спрем АЕЦ-а?
Кой има интерес ЕС и Русия да са скарани?

Какво да ти обяснявам... Такива малоумници като тебе съсипаха и продадоха на парче България...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6db46823a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Р. Рейгън още далечната 1983 г. каза че Русия е империя на злото и от тогава истината в това твърдение се потвърждава многократно.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 221461c4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Ха, добрутро.

И е зло, и ще се разпадне доста преди 2030 г.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ce03dd8f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Много промити от комунистическата пропаганда има в тая държава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 94c699f49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Тоя свят не е толкова прост за да се раздели на добрите западняци и лошите руснаци или обратното.
Във всяка държава, общество и човек има добро и зло.
Що се касае до електроника и чугунени глави, руснаците винаги са имали и имат добри учени. Повечето от тях са в военната промишленост за което има причина.

Така, че ако искаш да знаеш чети книги, а не слушай пропаганда по телевизията.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2b5c078792
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Искрено ме изумяват хора като автора. Чудя се откъде ли им идва мотивацията? Дали пък наистина някой не му е дал 50леа да ги пише тия глупости
Ето мене краварите хич не ме кефят, ама нямам време да се плюнча по теми колко са лоши.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1d25907ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Авторе, от коя лудница си избягал? Правиш се на много разбиращ и слуга на бандитите от САЩ. Едва ли някой ще повярва на глупостите, които си наръсил. Ако Русия не беше ошамарила турската империя, още щеше да си с шалвари и фес. А, колко сме забогатяли след "демокрацията" ще ти кажат останалите живи преди нея. Имахме всичко при "социализма", безплатно образование, лечение и достатъчно средства за да си построим собствени домове, да ходим веднъж в годината на море или планина. Никой не ровеше по кофите за боклук да търси храна и нямаше безработни хора. Храната ни беше най-качествена и най-ефтина в сравнение с останалите около нас. Днес статистиката казва, че българите са обеднели над 26 пъти след "демокрацията, а 3-5% от тях са забогатели прекалено много, като са окрали народа и са го направили робски за Янките, които без свян тормозят почти целия свят. Е, с Русия не им се получи. Колективният запад през 100 години все се опитва за пороби Русия и да заграби природните и богатства, които са над 65% от световните и изяжда шамарите от нея. Този път има вероятност да изяде юмрюците и и да изпадне в кома. Никой не може да победи Русия, най-силната и най-голямата страна в света, а тя никога няма да се разпадне, защото може да съществува сама само с ресурсите си без останалия свят, докато светът няма да може без нея! По вероятно е САЩ да се разпаднат, защото вече не са световен крадлив терорист след като руската военна мощ може да и противодейства. Една гражданска война там ще бъде добре за останалия свят. Черните там вече са над 20%, а и латиносите са им набрали доста. И Китай може да ги одумка, ако задърпат дракона за опашката. Нищо не може да се предвиди какво ще е утре, защото времето е много динамично и светът се променя!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker