Писна ми от “инфлуенсъри” - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Писна ми от “инфлуенсъри”
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 2107 пъти
Хора, някой ще ми обясни ли откъде се навъдиха толкова “инфлуенсъри”, “промоутъри” и тн? Какво ви става да обръщате внимание на разни субекти, да ги харесвате, че да ми излизат и на мен в социалните медии. Изпоблокирал съм ги всичките параз*ти инфлуенсъри и ми излизат и още и още техни постове. Ама как така един свестен няма. Ще ги подкарам по ред:

1) Н. Шопов - някакво хибрид-менте между доктор и актьор, което се изживява като инфлуенсър. Всички го забравиха, че е учил и завършил медицина, а уж хирург щеше да става, но като разбра каква е реалността за младите специалисти в родината (стрес и ниско заплащане) се преориентира към светския “инфлуенсърски” живот благодарение на лаврите на фамилията си. Пълен некадърник, срам за дядо си.
2) Инстаграмски кифли, които мислят, че като се снимат полуголи ще станат новата Златка и “инфлуенсърки”. Биото е нещо от сорта: Per astera ad astra, You dont know my story, this is not real life и тн.
3) Ямболски бекове, които говорят за червени хапчета, карат GLE-та и се държат като циркаджии.
4) Разни Чефовци, говорещи на “брат” и плюещи срещу Русия за някой лев
5) Разни русофили, говорещи истината за живота в Пейтриън само срещу 5 лева абонамент
6) Разни “бизнесмени” плащащи жълти стотинки на роми да чистят домовете на хората и постват снимки от екзотични дестинации с новата си изгора.
7) Мога да продължа до утре да ги изреждам въпросните “звезди”, но всичките споделят една черта - “аз съм много умен/красив/богат - заслужавам още и завиждайте”

До гуша ми е дошло от подобни индивиди и накрая ще изтрия всичко и ще си оставя само Месинджър и Уатсап. Как известен инфлуенсър не стана някой нормален/обикновен човек с професия/занаят, ходещ на работа от 9-5 и с поведението си да вдъхновява други хора да следват пътя му на професионално развитие, а не да купуват поредния рекламиран артикул с Дискаунт 10-20% само ако баламурниците/последователите въведат името им.
М28

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: d0ff065b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

1.   "Вдъхновителите" са порода хора, които се възползват от така създалите се обстоятелства в нашето съвремие, затова няма какво да се учудваме, че има такива типажи и почти всички са чиста проба лицемери, лъжещи по един или друг начин останалите хора с едничката цел да прилапа повече пари. Те обикновено са неспособни да се справят добре в друга област, различна от тази, в която се занимават в настоящето. Те се познават най-лесно по това, че заниманията им не допринасят за обществото.

Тук обаче е моментът да се замислим и що за стока са будалите, връзващи се лековерно на приказките на част от тези вдъхновители, които са нахални, хитри измамници, дори простаци/чки. Масата народ няма собствено мнение, не обича да вкарва в действие мозъка си с цел да разсъждава, затова направо си набелязват някой мъж или жена и подражават, превръщайки се в една от многото безволеви пионки... И колкото по-лицемерни са "вдъхновителите", толкова повече овчите мозъци са склонни да им плащат за абонаменти и/или да купуват техните "книги", "рецепти", рекламни материали и други предмети.

Рядкост са вдъхновителите, които са искрени и споделят с хората полезни съвети как да печелят повече пари, как да си сготвят нещо по-здравословно, как да измайсторят нещо полезно в бита и прочее. Част от тези неща може да се видят и чудят в канала на Бати Сашо от Варна, например.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 095a10ed90
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

2.   Понеже са некадърници и това е единственият начин да припечелят някой лев. На женките има и една по-мизерна опция - Онлифенс. Успешни бизнес дами.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5bc45d32b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

3.   Дето се вика: "Някога, във времената преди интернет, само нашите знаеха, че съм прост... "

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6c7d830bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

4.   Даже и не знам за какво говориш. Нито ги знам кои са тея хора, нито съм ги виждал някъде, нито са ми изскачали във фейса поради простата причина че нямам такива ненужни неща. Само ако знаеш колко ми е спокойно и как разполагам на 100 процента с времето си ще ти се прииска и на теб. Само че отърването е много трудно. Влезеш ли в тея социални шитни ставаш зависим, като от алкохол или цигари.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 04be8d458b
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

5.   Съгласен съм с теб. Отдавна съм ги отсвирил и аз. Като видя някой такъв блокирам и това е. Следвам единствено звезди от разни спортове, които следя.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ac0a5c7ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

6.   Обществото в България се превръща постепенно в деградирала шлака като гледам младежите с промитите им мозъчета. Ще станем само наркомани, бандити и проститутки като в някой киберпънк филм, но няма да съм жив сигурно да го видя. Без образование, здравеопазване и култура бавно затъваме. Последните читави хора, които хванаха добро образование са родени някъде до към 93, 94г.
Въпрос на време е младежите да се нанинижат на мъдрия кур на живота след като са се занимавали с тъпотии докато е трябвало да учат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a64aaaba58
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

7.   В България, особено в България, простотията и комплексите са над всичко. Толкова е пропаднало всичко, че на това се радват. Държава без народ

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2641f32d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

8.   Че кой те кара да ги гледаш?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d9c66227d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

9.   Аз изтрих дори Месинджър, Вайбър и Уотсап-а още на 22.
Закъсняваш, но поздрави за това решение.
М29

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: bde1526e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   По принцип съм съгласна с теб, но има и качествени.
Аз лично бг ютубъри не гледам, даже опитах да пусна тук пост да ми препоръчате интересни такива, но не ми го пуснаха.
Гледала съм някои, от посочените например - Наум Шопов. Попаднах на видеото, което на мига ме отврати от този човек и жена му.
Препоръчваха силно "ваксинирането" та даже Шопов прави някакви нервни физиономии срещу "антиваксърите.
Какво става в последствие обаче с тях- НЕ СЕ "ваксинират"!!! Били изкарали вируса, ама после щели, ама бла бла и така утихва без самите те да се набодат, но усилено го рекламираха за други хора..!
Продажни влечуги! Така бих ги описана с две думи!
Останалите от посочените не ги знам, но пък намерих една жена, която много харесах. Естествена, със страхотно чувство за хумор и самоирония, с голям опит за житейските неща, постоянно се самоусъвършенства и развива, може много да се научи от нея.
Каналът и е "Yoana Yokko". Нея пък я "хранят" някои защото мъжът и е богат чужденец, не отчитат факта, че тя работи страшно много и в различни посоки, има бизнеси, също създаде благотворителнодружество за деца без родители. Виж я, може пък да ти допадне.

А как да избягаш от "препоръките" на ютуб: има свободни апликации, в които можеш да вземеш без отворен профил, гледаш каквото искаш, не ти препоръчва, а можеш да си изтегляш каквото искаш.
Примерно апликациите: New Pipe и Libre tube

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a39d7ad9a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

11.   Здравей братле, не те кефи, не консумираш това е. Повече от три години ползвам само месенджър, вайбър и уатсап. М25

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dae8760959
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

12.   Цялата концепция на инфлуенсърите в България се основава на идеята-достатъчно идиоти има да ме гледат, за какво да се мъча да работя. Освен безсмисленото съдържание, което правят, на тях не им мигва окото да предлагат както ниско качествени продукти и услуги, така и криптоборси и акции, от което горките им последователи, ако ги послушат най-вероятно ще си загубят всичките пари. Ще споделя моите впечатления:
1Слави Клашъра-съученик ми беше, с някой дребни пропуски бих казал, че образователният му канал е добър-показва интересни места в България, интересни факти за държави и тн, качеството на клиповете е добро(ясно е, че това съдържание не е авторско)-на места малко прекалява с теориите му за извънземни, особено комични са видео клиповете му "Паранормално".
2. Любо Жечев-имаше добри проблясъци в изобличаването на Липовон, Румен Виста, криптопирамиди-явно изчерпан от авторски материал направи подкаст, в който говори само глупости. Крайно лошо впечатление прави с теми как Вертов категорично е пребил Димитрова
3. Айде бе-гледах им няколко клипа-толкова са монотонни, че не могат да ги гледам, темите им много кратно коментирани от други инфлуенсъри
4. Румен Виста-класически мошеник, парадиращ в висок стандарт на живот, продаващ мечти и обучения, нюкрая стана и крипто експерт.
5. Юли Тонкин-каквото и да кажа за този палячо ще е малко-клиповете са му пълни с клишета, безсмислици-има наследствени 10 апартамента в София и се прави на бизнесмен и предприемач.
6. Антоанет Пепе-изгледах едно нейно видео-как се ходи с деца на почивка-издържах 5 минути
7. Лудия репортер-Милен Цветков го викаше за шут един път седмично, гледах му един клип, уж нерекламираше някаква криптоборса, той говори като 15 годишен, какъв инфлуенсър може да е
8. Наум Шопов-гледах му 1 клип, в който рекламираше някакъв хотел на морето за 1000 лв нощувка и се вживяваше, че "даже" имало закуска, излишно е да казвам за какви мисли последователите си
Другите не съм ги гледал и нямам мнение. Горещо бих препоръчал да не гледате тези клоуни, които от нищо не разбират, преповядват глупости, разбират от всичко-от здравословно хранене до инвестиции-слушайте съвети от хора, които наистина са професионалисти и имат опит в дадена сфера, а не на такива, които ви обясняват, че не разбират от крипто валути, но препоръчват вие да им следвате инвестициите(за някой долар). Изритайте ги тези търтеи да отиват да работят и наистина да правят нещо смислено.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4718bf7222
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

13.   Истината е, че хората не гледат точно тях, а начина им на живот. Говоря за повечето от тия кифли- ако не показват почивки, лукс и различни места дето ходят, никой няма да ги гледа. Те сами по себе си не са интересни, а хората гледат това което показват. Например има една Йоко леля, дето някакъв чужденец я издържа и я води по почивки. Ами тя нищо смислено не е казала, само се фука къде ходи, уж имала бизнеси, а по цял ден се шляе и прави някакви тъпи клипчета в тик ток. Онази Богданска същата история- толкова скучна и постна е като човек, но хората гледат че изглежда добре, ходи по почивки и я следват. Ако говориш за онзи Бачорски бизнесмена, той е тази женичка дето я води насам натам са мега големи селяни. Селяни с пари. Само им виж физионмиите и ще ти стане ясно. Естествено идеята на всичко е- повечето хора не могат да си позволят това, а ние можем и ще парадираме пред тях. Нека се късат да ни завиждат и да ни гледат. Във всички бг инфлуенсъри съм го забелязала това парадиране и цел да се предизвика завист и да изпъкнат, което е много комплексарско. Аз лично не ги следя, но имам погледа над нещата. От друга страна съм гледала доста хора от чужбина в ю туб, които също водят хубав начин на живот, но например споделят как и ти да постигнеш същото, как и ти да успееш и я няма тази надменност и простотия. Говорят нормално, не се надуват, а тук сякаш нарочно искат да ти натриват носа и да ти покажат колко са над теб. И то при условие, че и те са тръгнали от най-голямата мизерия и това изглежда им е комплекс. Като цяло за мен са неприятни хора и ако някой каже, че завиждам - казах, че други с още по-голям стандарт на живот са ми симпатични, защото искат да помогнат и на други, а не само да хвалят себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4bf6069ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

14.   Време е родните инфлуенсъри най-накрая да разберат, че са омръзнали на зрителите с липсата си на всякакво стойностно съдържание. Дори Топ 10.... вече се изтърка и приказката "като не ни харесвате, не ни гледайте", вече не важи, защото в един момент рязко ще осъзнаят как са изгубили аудиторията си. Аз гледам руски млади влогъри документалисти, при все цялата ми ненавист към документалистиката, като цяло. Правят толкова интересни филми, дори криминалните са много дълбокомислени и там никой не повтаря през две минути "уморих се, толкова е уморителен монтажа". Тук само се гримират, показват пътуванията си или пробват да правят подкасти, казвам пробват, защото и за да говориш пред камера е нужен богат речник и да са попрочели много книжки, а те четат само тези, които самите те пишат и пускат на пазара.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 041ded9085
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ами никой не те кара да ги следиш.
Аз също следя тези с екзотичните дестинации и фирмата за чистота. Ами все пак работят хората, много от нас работим за ниски заплати.
Никой не иска да работи все пак.
Аз се чудя на кой оставят детето като са все в Чужбина. Аз без моето 10 не мога.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7a640be865
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

17.   Аа спокойно, аз само като видя такъв клип да ми се появи в you tube им тегля една майна директно. Не си единствен.
И аз не мога да ги дишам.
Мен най-много ме дразни лицемерието и тая престореност, с която се държат. Примерно тоя шебек Шопов и жена му.
Вижте колко сме хелти, колко цвлесъобразно живеем и след 5 мин ти прай реклами на вафли Боровец и бисквити Милка, дето и кучето не иска да ги помирише. И дето самитв те няма да го дадат на детето. Абе я си еби майката бе
Как да нв ги напсуваш. Тоя същия уж актьор, а пред камерата във влоговете беше пълен дървар, са се изявява като голямата работа, кой съм аз. Нищо, че. на живо е 1. 70 30 кила с мокри дрехи. Другите даже и не си заслужава да ги коментирам.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7a640be865
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

18.   Забряви да споменеш най-големия смешник, най-скромния, дето той не бил такъв, ама си е баш такъв, за какъвто го мислят.
Дето уж не било важно материалното и след малко го гледаш с тениска на Boss за 100 лв и седи в Мерцедеса.
Същия Балан ли е, къв е.
Направо да се издрайфаш

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 604e8c5c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Нито ги гледам, нито ги следя. Мара Отварачката ми е съседка и на живо изглецда в пъти по-зле, отколкото в клиповете, та така и тези, които гледате.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b8c124ca3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Очевидно е, че някои ви дразнят именно поради завист.
Пример: Алекс Богданска- жената снима неща, които се случват около работата и, която пък заема голяма част от ежедневието и. Какво да снима- "днес сготвих; днес чистих" ли? !
Йоана Йокко- богатият и мъж я водел по екзотични почивки. Предполагам е редно богатият и мъж да си ходи сам по почивки, а тя да върти парцали и да чисти в къщи.
Със сигурност и вие ако имате възможности, ще си ходите по екзотични почивки с любимият човек. Кой както си е подреди живота в крайна сметка. Но за Йоана Йоко специално ще кажа, тъй като съм изглеждала повечето и клипове, е започнала с опити за бизнес, когато още е живяла в Белгия, сама с двете си деца, спящ на надуваеми дюшеци, със стотинки в джоба, с които е трябвало да храни някак себе си и децата.
Човек е отражение и на половинката си, може да ти помогне да станеш най- добрата версия на себе си или да те замък е в блато без дъно, в което да копаене все по- надолу.
Нито едната, нито другата е легнала на парите на мъж, работят и двете страшно много, развиват се постоянно, а едната поне със сигурност помага и на деца без родители.
Та, да, има завист срещу тях, но не е към тях, а към себе си - "защо тя има, а аз не"! Защото тя се е постарала, работила, а ти не- това е отговорът.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 93de511acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Това което сам си предизвикваш, никой друг не може да ти го направи!? Сам се забил в тези говна на мрежите и сега ревеш. Никой от изброените не познавам и нямам никакви проблеми. Някой принуждава ли те насила да ги следиш? Има и интересни теми в Интернет, търси си това което ти е интересно. Нали чи чувал лафа-докато има овце, ще има и вълци. Много станаха овцете и затова се навъдиха много вълци като тези които изброяваш. Чрез овцете те печелят лесни пари, затова се навъдиха много.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dab7aa9299
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Едно време се подиграваха на младите, че са инфлуенсъри, а вече и старчоците станаха инфлуенсъри, понеже надушиха далаверата. Пример: Киро Крейка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 722ae33f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ако си ок със заговарянето на жени наживо, ако има интерес към теб и изглеждаш много добре, трии ги - не ти трябват, но за добро или лошо всични запознанства се случват в нета в наши дни.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 183236017c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Намерили са „лесното“ (и доходоносно) — реклами, гледания, последователи, харесвания, спонсори; преди това беше „бъдещето“, а сега е настоящето.

Истината е, че с ръка на сърцето бих признала, че до някаква степен завиждам — сравнявам се с тях като всяко нормално човешко същество. Години, инвестирани в образование, стипендии, награди, стажове, мъки, липса на сън, за да си взема изпитите и да мога паралелно с това да ходя и на работа, за да успея да свържа двата края — докато сега те си снимат с телефончето всеки ден и си печелят поредната солидна сума, то аз работя с пациенти с психични проблеми на (общо казано) почти минимална заплата.

Задавам си въпроси почти всеки ден (особено когато вляза в магазина и видя цените) — имаше ли смисъл, заслужаваше ли си, когато хора като Баланчо и Надежда например живеят охолно? С какво те допринасят за обществото и с какво аз? Усещам несправедливост, със сигурност... доста е неприятно, когато осъзнаеш, че е именно такава разликата — хитрите и адаптивни печелят, а нещастните „бачкатори“ и „зубрачи“, в крайна сметка, едва успяват да си платят сметката за парно.

Каквото и да кажа, би било малко, вярвам — всички сме наясно с действителността...

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 11b9b3d33c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Към 24, ако си завършила медицина (споменаваш пациенти) - насочи се към чужбина. Там лекарите се ценят и им плащат подобаващо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4bf6069ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   20, не, стига с тая завист, престанете да говорите глупости. Аз съм близо 1 и 78, руса, бяла, със сини очи дали точно ще завиждам на Йоко? В смисъл, хайде стига с тая завист, и това се изтърка. Тук говорим изцяло за съдържание и мен не ме интересува кой издържа Йоко или Наум и Теа колко имат в брой, мен ме интересува съдържанието и именно съдържанието на това, което гледам. А относно завистта един психолог беше казал, че се правят показни неща, дето се казва в бедна България някой се хвали с парите си и после казва "завиждат ми", а някой ученик го гледа това, отива при майка си и й вдига скандал защо не му е купила дънки за 200 или телефон за хилядарка и накрая завършва "защо другите имат, а аз не". Има много богати хора по света, по-богати от нашите и забележете колко от тях не се фукат с притежанията си и защо. Ами защото е вулгарно при тая бедност. Така че дори някой някъде да им завижда за парите и колите те си го правят така. Защото като нямат речник да приказват си показват колата или че са пътували, ама забележете: не с интересен разказ на видяното, а какво са яли и пили. Това е смешно, за Наум и Теа говоря в частност: да отидеш в Германия и това, което имаш да покажеш е, че си ял и пил и нищо, нищо друго.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 88b341cbca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   24, ами с тази твоя професия смятам, че и ти можеш да създадеш успешен ютуб канал. Можеш да бъдеш полезна на много хора, особено в тези луди времена- със съвети, насоки, реални случки и щастливи завършеци т. н

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 88b341cbca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Н 26, ето, че сама показваш какво си сравняваш и какво те кара да се чувстваш... завистта именно:
"Аз съм близо 1 и 78, руса, бяла, със сини очи дали точно ще завиждам на Йоко? " Да, явно да, щом това посочваш като сравнение със себе си, това ти е "раната".
Аз пък съм дребна, няма и 160 см, не съм постигнала и наполовина от това, което визираната ютубърка, и искрено и се възхищавам. Има от онази силна енергия, може би това е, което съвсем пък не ти понася... Дори не рекламира продукти, не пробутва боклуците на никого.. А аз пък съм баш от воайорките хаххахха защото дори не съм последвала никого, никъде. Соц. мрежи нямам, ютуб видеа гледам през свободни канали без регистриран профил просто защото не искам да регистрирам такъв.
Да, момиче, завистлива си, поне към нея конкретно.
Които не ми харесват, не ги гледам, толкова е просто.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2132e3a8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   Кифльо, стига се прави на преводач.
Influence на английски език означава "повлиявам". Преводът на "вдъхновявам" е inspire, от лаинското spiritus - дух.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: daa9755f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Мечтая си да се оженя за инфлуенсърка, означава, че е хитра и знае как сама да си изкарва парите и то не като работи на бюро от 9 до 6 да ти разваля зрението и ставите.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2e5f661610
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Като не те кефят не ги гледай. Никой не ти е опрял пистолет в главата. На мен едни ми харесват и ги следя, други не. Нормално е комплексари да се нервят че някой е по-богат и успял. И на пръв поглед с глупости. За всеки има място под слънцето. И щом имат публика явно имат усет за нещата.
18. Момчето е кадърно. Изкарало си е парите по честен начин. Искаш с блуза от 10 лева и кола на 20 години ли да кара?
Общо взето тук са се изказали завистливи типове. Що те да имат, а вие да нямате, а?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dbc29c2483
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   По една мотика бих дал на такива, да подхванат истинска работа. Бай Тошо и секунда не би търпял инфлуенсъри. Ай-Ти-тата също.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7c8ce54fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   До 31


До " момчето е кадърно" и гледат го супер много идиоти, откъдето му идват парите, разликата е огромна. Никой не говори, че трябва да кара 20 годишна кола. Ама да ми се прай на Дева Мария и да разправя как парите нямали значение, а в същото време всеки клип му е как се хвали с нещо и да реве с крокодилски сълзи, айде не на мене тия курвенски номера. Тебе ако не те дразни тая позьорщина и лицемерие, то явно си същия като него.
Гледайте си ги, промовийате си мозъка, а те ще си купуват още джипове.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d539618284
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Като прочетох "Ямбол" и ми стана ясно, че става въпрос за Станислав Чакъров. Опитва се да дава съвети на младите, докато самият той живее под наем, но кара кола за 70 бона (не знам специално неговото GLK колко е). Явно компенсира за височината си от невероятните 165 см.

Не съм бил но съм чувал, че когато ти "интервюират", за да видят дали ще си добро попълнение за "менторската" им програма, те просто те проверяват колко си готов да те изсмучат. Сумите са от порядъка на 2000-5000лв. Клиентелата са девствени и отчаяни ИТ специалисти, които се чудят на кого да си дадат спестените 20 бона.

Работата им е много лесна, в зависимост от това колко си си изпуснал през годините, ти дават точно определен брой калории, 2500, примерно. И така седмица. Ако качваш килограми през тия 7 дни, ще ти намалят храната и ще сваляш. Ще ти направят една програма за цяло тяло, а в по-късен етап Push / Pull / Legs или нищо такова.

Станислав многократно е обиждал хора, които са му писали градивна критика. Това, както и че се изчерпаха, са причината подкастът им да не надхвърля 10К гледания.

Само жалко за Никола, понеже смятам, че е готин и добър.

Те повече клиенти едва ли ще намерят, със сигурност бройката им стремглаво пада надолу. Не злорадствам, просто на всекиму според заслуженото. Кармата е ку"ва

После Никола ще си намери работа с образованието или ще отвори бизнес из Европа, а никой няма да иска да чуе за отворкото под наем с кола за 100 бона Станислав.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker