Кои са темите или коментарите направили ви най-голямо впечатление някога? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кои са темите или коментарите направили ви най-голямо впечатление някога?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 747 пъти
Както е видно форумът е на повече от 10 години и в него се е натрупал океан от теми и коментари които варират от супер тъпи до супер интересни и смислени. Които в последствие остават назад затрупани от следващите страници от теми във форумът и позабравени и скрити за полезрението. Нека тук да направим екстракция на заглавия на теми или коментари към, които и да е теми, които са ви направили особено голямо впечатление някога, трогнали са ви изключително дълбоко или са ви дали някаква голяма мъдрост или са ви накарали да се почувствате особено приятно и романтично или са ви променили живота или просто са супер уникални. Най-якото от най-якото, на което изобщо някога сте попадали откакто четете тук като заглавия на теми или коментари към теми. Нека всеки изложи неговите топ 10 или топ 20 заглавия на теми или коментари на които някога е попадал откакто чете във форумът. За да се събере каймакът на форумът на едно място, подобно на мед събран от кошер от пчели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 785c01fa81
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Мен ме трогват всички теми за семейство, като и за любов. Шокират ме коментари тип "ти такъв си го избрала", правят ми впечатление коментарите, изпълнени със злоба към авторите. Трогват ме дълги коментари с реална мъдрост и по-малко сочене с пръст към грешките на автора, те са малко. Доста коментиращи пишат дълги коментари, но не се поставят на мястото на автора, а само сочат с пръст и злобеят. Според мен подписите в анонимен форум са излишни и са плод на комплекси да бъдат забелязани въпросните всички ги знаем, не искам да изброявам.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9598ebe25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Сайтът наистина е много хубав, а и забелязах, че степента на хейта понамаля. Убогатих си доста общата култура, мирогледът, както и разбирането на хората. Именно защото е анонимно и се казва истината. Безспорно фаворит са ми темите Първия ви път с мъж - за би и хетеро мъжете, както и отделни коментари от Да споделим най-извратените си сексуални желания( или нещо такова).
Всеки раздел обаче има много поучителни истории...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6d86988524
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Нищо не ме впечатлило толкова, че да го помня с години и да взема да го класирам.
Не знам как е било някога, но сега л-йната са много повече от меда.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 985bf1f445
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Темата е стара, казваше се защо се снасяте или нещо такова. Доста силно впечатление ми направи тогава, бях на около 15, 16 години тогава. Интересно ми е сега каква гледната точка на автора днес.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d131f7c901
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Моето малко момиче - http://spodeli. net/19/story-69033. html

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4a01f9d7e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Аз съм автора на споменатата в горния коментар тема. Дори в нея се намериха хейтъри да коментират. Винаги се намира някой, който да опорочи висчко и да му придаде горчив привкус. Просто колкото и да е позитивна и непровокативна темата, винаги има някой злобар в коментарите.

Не искам да обидя никого, но сайта не блести с висота на коментиращите. Единствените коментари/постове, които съм запомнил, съм ги запомнил, защото са изкопали всички възможни дъна и не съм вярвал, че е възможно да има такива хора. Примерно радващи се, че някой стои 10 дни затиснат под руини без храна и вода и отчаяно уждаещ се от помощ. Да, знам, че някои ще кажат, че те са малък процент, но по мои наблюдения изобщо не са малък. Да не говорим, че подобни хора дори и в малък процент да ги има, не говори никак добре за обществото. Лошата модерацията също допринася за това. Но кой съм аз да казвам, че не е нормално да се радваш на чуждо страдание.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c5fbd648b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И аз като н 6 "моето малко момиче". Остави ми много ярка следа в сърцето, разбрах по- добре развитието в отношението и любовта на бащите, а донякъде и разпознах поведение и емоции на моят собствен баща, на съпругът ми.
Други две теми/ разкази писани от един и същи автор са:
"Вълк" и "Сълзите на сърната" - така силно ги почувствах, така силно ми повлияха, не е само в текста силата, а енергията на човека, който ги е писал се предаде чрез текста- ревах и на двата разказа като хлапе, но хубав плач, пречистващ.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 64df90b838
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Не ми харесва този сайт, защото в него масово и агресивно се пропагандира предерастия, педофилия, зоофилия, инцест, джендъризъм, феминизъм и всевъзможни други извратении, които са в противоречие с природните закони. Мразя и това, че всеки път, когато някой нормален, хетеросексуален мъж реши да заяви истинското си мнение за чернилките, педалите и жените веднага го цензурират и отрязват коментара, и се правят все едно, че не е било. За циганите, педалите и жените като за умрелите - или с добро, или с нищо. Т'ва е положението, хора, свиквайте, евроГейски "ценности".

Дон Жуан

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4feb0bd3d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Няколко коментара в този сайт съм си ги публикувала във фейсбук, защото са ме изкефили много. Например коментар 22 в темата "Влюбена в психично болен човек! " е много точен и е право в десетката. Имаше и един друг на една мацка, която сипваше яко на българските мъже, като ги описва в детайли как изглеждат, а какви претенции имат, и че си повтаряли утешителното "Жените обичат с ушите", пък то не е така - жените също обичаме с очите си. Този коментар и коментар 22 във "Влюбена в психично болен човек! " всъщност казват едно и също, но по различен начин.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a3fb092136
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До 9-ти, Дони, аз не съм виждал теми или коментари тук пропагандриращи изброените от теб неща. Би ли дал препратка към тях за да ги видя къде са?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker