Въпрос към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Въпрос към мъжете
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1002 пъти
Помогнете ми с информация по един въпрос, който е важен за мен. Живея на квартира и за съжаление- на вратите на банята и на тоалетната-няма дори един обикновен райбер, не съм сама в квартирата и за съжаление -човек не може да има уединение, дори когато е в банята или в тоалетната. Някои-дори не се сещат да почукат, направо нахълтват вътре, тотални селяци.
Засега нямам възможност да се преместя на някое по-добро място и понеже останалите не желаят да се заемат с въпроса, а аз съм момиче и няма как сама да си монтирам тоя райбер, затова ще задам един въпрос, който надявам се да не прозвучи глупаво, но не съм много наясно по въпроса, затова питам направо-няма ли някъде да се продават самозалепващи се райбери, т. е. направо да го залепя на плочките отстрани на вратата и това да му е цялото монтиране? Ако има такива райбери-напишете някакъв сайт, където мога да видя и поръчам такива, защото търсих в гугъл, но нищо не намерих. Или няма самозалепващи се райбери, или аз не намирам такива в интернет и не знам къде точно да търся.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 800de3fd75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Вземи си резе, но без отвертки и инструменти няма да можеш да го монтираш, иначе е всичко лесно. Или иначе друго казано ти трябват крепежни елементи, няма да стане с тиксо мац3 :)

М27

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 994300df20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не е сложно да завиеш две болтчета ако няма самозалепящ. Провери в железарски магазини или някой магазин като Баухаус или Бриколаж

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 89522de653
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Божкеее... най обикновен райбер, на който където са дупките завиваш с отверка болтчетата, които следва да се продават с райбера. Дори в самият магазин че ти обяснят ако попиташ.
Жена съм и аз, в момента 2 см маникюр, айде малко по- сериозно, без чак такива лиготии!!! На токчета, с късата пола клякам и си сменям гумата на колата, слагам си сама корнизите като си пробива дупките в стената т. н ти за един райбер ще се лигавиш..? !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 095a33f1a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Едно смотано решение, но поне не изисква да пробиваш и да разваляш нищо в помещението: купуваш си замозалепващо велкро, едно парченце залепваш за вратата, едно за плочките и когато искаш да "заключиш", слагаш от другото парче от чифта, да се полепи по тези двете. Не знам само за плочки доколко ще се залепи, може би с някакво силиконово лепило, питай по магазините.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: fe492cac6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Кое му е сложното да вземеш райбер и чук, зачукваш райбера и готово.
Има друг вариант, зачукай пирон като го изкривиш да стане като райбер.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ae0df2d004
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това ме шашна :
Живея на квартира и за съжаление- на вратите на банята и на тоалетната-няма дори един обикновен райбер, не съм сама в квартирата и за съжаление -човек не може да има уединение, дори когато е в банята или в тоалетната. Някои-дори не се сещат да почукат, направо нахълтват вътре, тотални селяци.

А това направо ме довърши :
аз съм момиче и няма как сама да си монтирам тоя райбер

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 11325f2cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Монтирай райбер отвътре или смени бравата със заключваща се. Тези, които нямат нужното възпитание, бяма да се променят и ще продължат да нахълтват без предупреждение.
При първа възможност се изнеси.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 278f3dc0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Сори, няма такива райбери. Има само "саммопробиващи" се и "самозавинтващи" се, които разбира се, не са "само", ами някой трябва да ги завинти и монтира на място. И този някой в твоя случай, трябва да си ти. Две видии, една отвертка и чук би трябвало да са ти напълно достатъчни, ако си сръчна. Ама после вече, ако някой реши да изкърти райбера, за да може пак да влезе не отговарям. :)

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7a35068771
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Взимаш монтажно лепило или монтажен силикон и готово. Но имай предвид, че може да го изкъртят щом са такива тъпаци и като дръпнат затворената врата да се разлепи. Говори с хазяина да постави както си трябва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5baa6268dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Влез в сайта на Практикер или други подобни за строителни материали, напиши в търсачката "райбер". Има едни, които се навиват директно в дървото, ако ти е дървена касата на вратата обаче. За залепящ се райбер не съм чувал да има, а и няма как да хване здраво по този начин. Може да пробваш да кажеш на хазяина и той да сложи. Успех!

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 82dc237386
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Къде са сега онези жени, дето с пяна на уста обясняват по цял ден как са си самодостатъчни? Някоя феминистка няма ли за иде да помогне на това „изстрадало“ същество, за което не е било проблем да живее на квартира, но е проблем да си сложи един райбер...

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 77a3ab973e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   толкова ли не може да сложите един пирон и една табелка на него "свободно" и "заето" и преди да влезете да я врътвате на заето?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 800de3fd75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 1 до номер 4 хихи точно такава мацка ми трябва ахах евала! А до момичето, което не може да си монтира един райбер викаш си майстор, плащаш си и всичко е ток и жица! Така се прави, когато си с 2 леви ръце. Ама е по-лесно като пуснеш тема ''въпрос към мъжете'' пуснеш му 2 пъти отзад и всичко е аванта! Така става, когато си от дълбоката провинция и искаш да се интегрираш във студентски град без финансови възможности :)

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 619d877927
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От авторката - благодаря на тези, които реално ми дадоха- качествени съвети.
За злобарите- каквото и да кажа, едва ли ще го разберат.
До н. 11- За твое сведение -съм ученичка, на 15 г. Очевидно ти обаче-си някакъв жалък селски мачо, който преживява лична травма по повод феминизма, защото на мачото -му се ще да има сексизъм и да си развява селската простотия и агресия. И за протокола -не съм феминистка!
До н. 3, колкото и голямо да е въображението ми, просто не мога да си те представя с токчета и къса пола, как се гъзурчиш насред улицата и сама си сменяш гумата на колата, с тънки токчета, ха ха.
До н. 6-поредния неориентиран по темата... Това, което мен ме шокира е- как може да губиш време и усилия да преписваш част от моя пост и да го пращаш, като коментар? Няма ли поне 1 лично твоя мисъл, която да се зароди в главата ти? !

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 619d877927
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От авторката, до н. 13- За твое сведение НЕ съм се забила в тъпия ти студентски град, още уча в Гимназия и НЕ съм с две леви ръце. Ти обаче-очевидно си с 2 мозъчни гънки само. Искал си мацка, като н. 4? ! Номер 4 е мъж, ха ха.
Номер 13-очевидно си дърт чичко умиращ за секс, който не може да си намери свястно момиче и ходи по проститутки, ако има пари за това де... хаха.
И за протокола, не съм от ония кифли, които се гъзят и си свалят гащите, плащайки със секс на някой тъп селянин, който бил направил някаква си услуга.
Н. 13-Имаш нужда от Психолог или Психиатър, както и от спешно преразглеждане на ценностната си система.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker