Лоши черти/навици - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Лоши черти/навици
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 518 пъти
Здравейте, въпросът ми е какви са вашите лоши навици и черти-тоест пушене алкохол както и доста друг неща, и лоши черти като-егоизъм, арогантност, лицемерие надменност и др, знаете всеки има по някоя лоша черта.
Мойте са:Избухливост, това че искам почти винаги да става на мойто и каквот аз кажа и ако не се получи съответно побеснявам и го отнася човека заради когото не се е получило, раздразнителност(често без причина), често незачитане на мнението на други хора, прекалена емоционалност на моменти, често изпускане на нерви(често и за дребни неща)понякога осъзнавам, че мога да направя нещо лошо на някого без да го желая просто в яроста си, Алчност, нетърпение Вероятно имам и други просто не мога да се сетя в момента. Злоба и завист към някого или нещо обаче никога през живота си не съм изпитвала. Както и не съм лицемер, казвам на всеки в очите. Лошите навици пък-тютюнупушене, лягане доста късно, алкохол(около 2-3 пъти месечно)доста кафета и т. н Вижте знам си лошите и черти и навици въздръжте се да ми казвате колко е лошо и т. н знам много добре въпросът е как да се отърва от тях, ясно е, че перфектен човек няма, но все пак искам да махна някой от тях и да се променя. Споделете вашите лоши черти/навици и с кои сте се справили до сега. Ако желаете може да споделите и положителни качества/навици. Моите-не съм злобен човек, гледам почти винаги да помагам на повечето хора, подкрепям хората да успяват, честност, откровеност, не съм завиждала никога, лоялност, смелост, състрадание и жал към другите, помощ когато се нуждаят.

Благодаря на всички, които го прочетоха, ще очаквам вашите отговори!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: fa6f210922
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Мъж на 30 години. Отрицателни навици/черти - винаги желая нещата да се случват по определен ред, около мен да не е хаос, имам определени виждания за това как нещата трябва да се случват най-вече на работното място и донякъде се изнервям, когато колегите около мен неглижират нещата. Друга отрицателна черта ми е донякъде е комуникацията с околните и липсата ми на чувство за хумор (просто вицовете и простотиите не ме впечатляват особено). Като отрицателен навик е пиенето на енергийни напитки и безалкохолни (опитвам се да ги спра). Друга отрицателна черта е, че съм срамежлив и притеснителен. И другата е, че помагам на хора, които си личи, че ме използват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker