Случайна среща и особена енергия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Случайна среща и особена енергия
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 793 пъти
Здравейте. Запознах се с мъж на едно събиране от един форум. Говорихме си, хареса ми и поисках да сме приятели. Видяхме се втори път, нямахме точно среща, той ми беше писал ако имам време да дойда до заведението, в което работи да пием по бира. Казах му, че в събота може би ще дойда. Отидох там с една приятелка, но него го нямаше. Писах му, че сме там. Каза, че ще дойде, но се забави и аз нямах време, защото мъжът на приятелката ми имаше в полунощ рожден ден и се бяхме уговорили да се видим (малко преди 12 щяхме да го вземем от тях). Към 11 дойде въпросният мъж и седна на нашата маса. Говорихме си общи неща и трябваше да тръгваме към 11:30. Аз забелязах, че леко трепери, мисля, че беше от притеснение. Сложи дърва в камината, говорихме за футбол и после се заговорихме с хората от съседната маса. Трябваше да тръгваме, прегърнахме се за довиждане. След около 2 часа ми писа, че следващият път се надява да се видим за повече време. Днес (седмица по-късно) му писах смс с думите здравей. Той отговори на секундата. Писах му, че днес гласувах и после нищо не ми отговори. Странно ми се стори. Мислите ли, че ако ми предложи да се видим, трябва да приема? Не знам защо все мисля за този човек, все едно го познавам от минал живот. Някаква много особена енергия изпитвам... Вярвате ли в такива неща или мислите, че си въобразявам? Той някак си ме разбира повече от други хора, с които отдавна сме приятели. Странно беше, че още първия път ми сподели лични неща и ме изпрати до спирката. После ми писа в едно приложение, но не можах да прочета какво, защото го беше изтрил. После аз му честитих нова година и той е отговорил мерси, а чак вчера видях, че всъщност е писал освен мерси , ,мини да се видим на по питие'' на следващия ред... Аз не искам да му се натрапвам или да ме вземе за луда, приятелството е нещо взаимно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 2c0f47457c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Притеснява се или си има друга и не му се занимава. Избий си от главата глупостите с предопределености, съдба и т. н, за жалост историята ти е доста скучна и си си харесала просто някакъв колкото да имаш някаква тръпка в живота.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3957b23872
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   До авторката-НЕ съм съгласна с н. 1, по много причини. Направо е странно обаче, защо от Нова Година чак сега ти си прочела долния ред от съобщението му? После, след като ти е писал нещо, което е изтрил-той го е изтрил, защото ти очевидно чакаш дни и седмици да минат за да му прочетеш съобщенията. Човекът си е помислил, че НАРОЧНО се правиш на интересна и заета, че нямаш време дори да му прочетеш съобщенията и т. н. После пък -на втората ви среща -той ти е предложил да се видите на бира, очаквал е само теб, ти си била с приятелка, накрая на срещата ти е предложил да се видите отново, а ти чак след цяла седмица си му писала и то за да му кажеш, че си гласувала? ! Сторила си му се- скучна, сухарски настроена, надменна, че не го отразяваш и т. н. В същото време си мислиш по-лични неща във връзка с него, но той няма как да ти чете мислите, а поведението ти сочи, че ти е досаден!
Или си доста срамежлива, или си по-дръпната -в смисъл на потайна. Бих казала, че си или Рак или Скорпион, може и да не ти е това зодията, но рождената ти, астрологична карта-със сигурност има такъв акцент, предвид странното ти поведение. А за прекалената ти колебливост и нерешителност-акцент на знак Везни.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 63ee07e597
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Историята може да е скучна за теб, но за мен е всичко това е важно, затова я написах. Подробностите, които съм описала, са просто факти, за да получа адекватен съвет. Благодаря за споделеното мнение. На мен не ми пречи, ако си има жена. Аз търся приятелство, не връзка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 845fb5d031
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Мъж, който е изпитал нещо към теб, няма да ти пише "мини да пием по едно". А и щом от нова година до сега е само това, категорично не си му интересна. Било му е скучно и си е търсил компания.
Не знам на колко години си, но ако си на над 25, би трябвало да знаеш, че мъже не се преследват. Никога, ама никога не свърша добре за жената. Ти може да си изпитала химия, привличане, ако щеш някаква духовна връзка, ама си ги запази за теб. Той ако беше изпитал, досега щеше да е обърнал света да те види. А не "мини да пием по едно".

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 63ee07e597
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря за коментарите, номер 2, водолей съм, по принцип съм срамежлива. Днес ми каза, че не е на работа в сряда и пита дали искам да се видим пак на същото място. Мисля, че и той търси приятели и има добра душа. И какво ако му е скучно? И на мен ми е, търся хора, които ми пасват. За мен е добър мъж, имам някакво хубаво чувство, но не съм влюбена. Не знам дали някой ме разбира. Нямам романтични чувства към него, нито ме привлича сексуално. Все едно ми е брат. Искам да си говоря с него и мисля да отида.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 74f9401058
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Трябва да приемеш, ако те покани. Това мисля аз. Даже може ти да му предложиш да се видите, защо не? Мои две приятелки винаги са били доста по-инициативни от мен и досега само позитиви е имало от това. Но този път отиди сама, може и да не му е било комфортно да бъде с две кажи-речи непознати жени. А може и да го е разтълкувал погрешно, все едно не искаш да останеш насаме с него или отбиваш номер. Знам ли.
Що се отнася до това, че със закъснение си прочела съобщението му, ами на всеки може да се случи. Ако се притесняваш за това, просто му обясни. Смятам, че ще разбере.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: eaea0c30b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   След мъж не се тича, такива за тях са лепки. Търсил те е, колкото му е бил интереса.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: dab1995757
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Нямала романтични чувства към него, ама пита в споделито, дали е "съдба" и "кармична връзка".
Той няма никви чувства към теб, все му е тая коя ще навие на по питие, дали ще се навие за секс, или пък за по едно лафче...
Вместо да си фантазираш удари си по един скреч, ако пък толкова го желаеш отиди да пиете по едно, споделито няма да ти оправи познанствата с мъжете.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9e2e5f0313
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря ви. Вчера бях там и беше много хубаво, ще отида пак. И не, нямам романтични чувства, по-скоро ще излезе добро приятелство! Запознах се с още забавни хора. Като имам време бих повторила!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker