Лъжливи слухове - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Лъжливи слухове
преди: 1 година, 18 дни, прочетена 744 пъти
Един мъж от ромски произход е говорил пред група хора, че е спал с мен, а това е пълна лъжа. Мен много хора ме познават и ми е неприятно да се разпространяват неверни слухове за мен. И преди се е случвало вървя по улицата и има група момчета, те ме забелязват и започват да ме обсъждат единият каза “Хубава е” и другото момче каза, че е правил секс с мен, а аз този дори не го и познавам. И някакви момичета бяха говорили, че защото много пътувам съм проститутка, а аз пътувам често, защото работя като модел. Аз нямам проблем някой да ми обсъжда животът зад гърба ми, но защо трябва да бъде лъжи, и то толкова ужасни и да ги разпространяват и да ми ронят авторитета в обществото. Аз за нищо на света няма да спя с циганин или с някой си мъж ей така, нито ще проституирам, аз се старая да съм възможно най-добрата версия на себе си, да имам морал и се ядосвам когато някой разпространява лъжи за мен, защото аз дори няма как да се защитя, аз не мога да тръгна да доказвам някакви неща, а и аз някои от хората дори не ги и познавам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 18 дни
hash: f0c4f10995
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Съгласен съм с теб, че е неприятно, но ще те коригирам в нещо. Всеки, който използва красотата си и тялото си, за да печели материални облаги, финансови облаги или да се изкачи по-горе в социалната стълбица, ПРОСТИТУИРА. Това, че ти сега не го възприемаш за такова, си е твое лично виждане. А и колко жени на млади години са казвали, че никога няма да станат такива, а само след няколко годинки се оказват точно такива, знаеш ли? Много!

То реално огромната част от жените проституират под една или друга форма, което им осигурява по-добър живот, без да имат нужда да работят или с красотата си и половия си орган заемат по-високи позиции на работа, по-лесно биват взимани в дадена компания и прочее облаги. Всичко е пределно ясно за нас мъжете коя, каква е. Така че от твоя разказ няма да повярвам, че си примерна. Всички жени се стремите към едно и също нещо - пари, пари, пари прим.

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: a26bf3ac22
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Та що? Как можем ний клюкарите да спреме?

Животът би станал едно досадно бреме,

щом трябва, пред страха от людските сплетни,

от дружба с близки нам да се откажем ний.

И даже да реши човек да го направи,

ще млъкнат ли с това езиците лукави?

В ковчег се затвори — за клюки си открит.

Презрение — това е най-добрия щит.

Та нека си вървим почтено в своя път,

а празните лъжци да дрънкат, както щат.

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: 131491fa94
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Мии като няма доказателства, че е бил с теб. То всеки всичко може да каже. Не им се връзвай. На всяка жена се е случвало, някой да се представя за такъв.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 18 дни
hash: 4e834bda90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Отивай в София, по тия села, освен завист и тъпотия, какво очакваш да се случи?

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: 30f87785e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Слухове невярни са за да нямаш успех, винаги се разграничавай от такива неща, наистина е неприятно. Явно го прави, защото реално не искаш нищо интимно с някои, а може и защото така му харесва.

 
  ...


...
преди: 1 година, 18 дни
hash: f539fd2c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Още от гимназията пускат за мен лъжливи слухове и то няколко от досега и "любимите ученички на учителката". Една учителка беше казала, че мимикрирам, явно смятайки, че не знам какво значи думата. Не ми беше приятно някой така да се обърне срещу мен, че съм подобно на хамелеон, но пък и знаех от къде идва: от едни идиотки, които се водеха мои приятелки, а после ме зарязаха, водени от интригите на едно гномопотобно интеигантче: до болест амбициозна, любовта на всеки учител и изключително дребна душица: може би затова и все сменя партньорите. Слухове има и винаги ще има, особено ако си красиво момиче, особено ако си модел. Аз също съм красиво момиче, в тийнейджърството ми имаше един мъж, който тенденциозно ми сваляше самочувствието, но съм красиво момиче. Ще има слухове, ще те оплюват, освен мъже и доста жени, приятелки ще ти говорят зад гърба. Позволи това да те ласкае, ще стигнеш до този момент, ако не искаш да се самоонищожиш. Никога, никога не доказвай на хора, които те оплюват и повярвалите им обратното. После ще дойде нов слух, и нов, и как ще им докажеш? Няма смисъл, отсявай житото от плявата има свестни хора, има и жени, които ще се зарадват на красива приятелка, има и мъже, които не вярват на слухове, но са малко.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 18 дни
hash: b7f4c6d8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   А ти каква работа имаш с полухора от ромски произход, че чак и личния ти живот да коментират? Само това показва и ти що за стока си. Била модел. Какъв модел си ти, това, ако мангал го пусне в близкото обкражение по адрес на модел още на другият ден ще е изчезнал безследно. Най-вероятно за да говорят такива неща зад гърба ти ти се носи такава слава-на нагаждащо се курве с надути джуки. Не дей да разправяш само, че си станала модел без да си си дала задникът на правилните хора.

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: a0a6bbea70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 2 ти го е казал перфектно.
И от мен запомни-никога не се оправдавай, обяснявай и отричай. Пълен игнор.

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: 7c7d4e23c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И за мен някакъв кретен беше разпространявал слухове, че е спал с мен, а аз само го познавах бегло от обща компания. Дори си описвал подробности. Някога, когато бях красиво младо момиче на 21 години.
Пълно е с такива психопати, които знаят, че нямат шанс с хубава жена, но трябва да се похвалят, че са правили секс с нея.

Номер 1 е част от тези психопати!

Не мисля, че някой им вярва, но срещу провтотията и психарията няма лек.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker