Изневяра с колежка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра с колежка
преди: 1 година, 4 дни, прочетена 2038 пъти
Здравейте
Историята ми е следната, малко е дълго, извинете предварително. С моя мъж се бяхме разделили, без очевидна тогава з амен причина. Впоследствие след няколко месеца се оказа че е защото се е влюбил в негова колежка, с която се е свалял 1 месец и затова е искал раздяла с мен, но нещата с тях са приключили изключително бързо- след като са преспали заедно. Той твърди че тя е започнала да се отдръпва без причина, не е казала защо, и той й е казал че не иска да се занимава с номера и игрички и е приключил нещата и по негови думи беше спрял контакт и всичко.
През тези месеци ние с него си поддържахме някакви отношения и наскоро решихме да се съберем официално пак заедно. Преди няколко дни разбрах че всъщност въпросната жена, е негова колежка с която работят в един отдел, а аз досега мислех че е съвсем непозната жена (той твърдеше че се е запознал с нея в работата но не че е колежка).
Проблема идва че тази жена преди няколко дни му се обади през нощта, в 2-3 през нощта. Написа му съобщение и го изтри. Той я пита какво иска, тя не каза нищо и той спря отново да пита. След тази ситуция всъщност аз разбрах че му е колежка защото той си призна всичко. Оказа се че тази жена ме. Еразучила, разбрала е за мен, защото тя не е знаела че той е обвързан, разучила ме е, и на следвашия ден му се оплака че едва ли не я тормозя което не е така, тъй като аз предния ден всъщност разбрах вече коя е.
Той ме нападна и се скара с мен защото заначало й повярва на измислиците, но като му доказах че тя плете интриги, се осъзна и съжали че се е скарал с мен.
Обеща ми че ще напусне възможно най-скоро- след няколко месеца за да съм спокойна.
Проблема е че не иска да я отреже директно- не ме занимавай остави ме намира и тн или каквотони да й каже- за него да я игнорира без да й отговаря на съобщенията е най-доброто за момента, защото се притеснява че тя може да пусне слух в работата и да се разчуе всичко(а и негови роднини работят в същата фирма). Каза че ако пак тя го потърси, за каквото и да е извън свързано с работа, ще я отреже вече. Просто той се надява да не се стига дотам за да не пусне тя едва ли не слух.
Опита се да ме увери че не си говори с нея, не се вижда с нея освен изключително рвдко на самата работа, и то когато се налага, но мен че дразни факта че изобщо тя е около него и през цялото време е била. Каз ами и че би я блокирал за да докаже че не го кнтересува и няма намерение да се занимава с нея и че всичко с нея е било една грешка, но просто няма как да я блокира заради работата, защото все ще се наложи нещо да комуникират по служебни въпроси. Каз аче и ще ме уведоми ако пак го потърси за нещо странично.
Просто се чувствам много зле след като разбрах че работят в вдин отдел. Знам че казва че ще напусне но просто не се побирам в кожата си че тази жена е там.
Казах му че тя слух може да пусне и сега, не е нужно да пуска след като я отреже, но той кза че се съмнява това да стане, и че по добре да я игнорира и да отмине цялата история колкото е вхзможно.

Според вас правилно ли е да я игнорира само или трябва да й каже направо че не иска да го търси извън службата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 дни
hash: 4121659bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Ако нямате дете, не сте женени и той не я отреже директно, го напусни според мен. Минала съм през нещо подобно и това са празни оправдания на мъжете.
Изумена съм също така колко нахални жени има. В на мъжа ми работата няколко такива разделиха серизони двойки, някои спят с женени, а същите жени понякога са дори омъжени и с деца. Грозна работа, а са уж хора с образование. Звънят въпросните, искат услуги извън работно време и в почивни дни и провокират, за да им се обръща внимание.
Аз съм омъжена, имала съм мъже колеги и приятели-никога не съм ги приближавала с такива мисли и по такъв начин и уважавам много семействата и времето им, но се нагледах на нагли жени.
Моралът като цяло в обществото ни е много нисък и сме пълни егоисти-не мислим за това, че може да има жена, деца и други близки хора замесени, които страдат заради подобно нахалство. Даже сме горди, ако сме по-вървежни от съпругата, която често е обаче по-хубава, мила и възпитана. Не оневинявам и мъжете, които се връзват, разбира се. Повечето се правят на ударени, че не разбират какво опитва да постигне колежката, но всъщност й дават аванси. Според мен е масово явление.

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: 55c1340634
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Вече те е зарязвал един път. И той и колежката са боклуци, няма какво да се занимаваш с тях, по-добре си потърси някой, който те цени. Ти си му удобна просто засега, докато не си намери "по-добра"

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: 1c336721fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ама мила, всеки може да пуска слух за всеки, това спира ли, хора, които не се разбират да се блокират в социалните мрежи пък и в телефоните, та дори колеги? Дори да е подсъзнателно, той си държи една вратичка отворена в главата. И другото: той на себе си и ти на него му вдигаш акциите с това колко едва ли не е желан. Имах една бивша авантюра, който дотолкова беше взел тактиката (и това също не е нормално) да не изкара грозна, само за да не ми се "вдигат акциите", че след години в разговор като му припомних, че бях млада, слаба, висока, руса, синеока и доста по-красива от жените, а които откровено искаше да ме злепостави (да, показваше ми техни снимки), дотолкова се беше вживял в ролята си, че само се изсмя (комплексар). Тук при вас е друго, той си вдига самочувствието с някаква жена, за чиято тяхна история ти имаш само неговата версия (помни, че е неговата) и дори лекият скандал, който ти е спретнал, че си била тормозила другата до писмен чат, смс, в който си видяла, че другата го казва, не бъди сигурна, че изобщо го е казала. Някои мъже подобно на някои жени смятат, че са завършили НАТВИЗ и номерата им минават ей така. Според мен и двете трябва да го зарежете този тип и да си гледате живота, защото има голямо его. Аз лично през годините като съм била във връзка и се е появявал някой бивш да стиска да се събираме и дори едно момче от детството призна, че ме е обичало дълги години, да, отрязвах ги, но после не споменавах даже на човека до мен, изобщо даже за случката. В смисъл, хората си гледат връзката и това е. Този е по-съсредоточен с глупости, отколкото да ти направи някоя изненада, да изкарате хубаво, да помисли на практика за бъдещето на връзката си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 дни
hash: 976bca3b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Нищо не ти се разбира, поредната жена, която вярва на "Джон Джуан", че видиш ли не може да се махне от нечия друга пИтка.
Тя не ти е проблем, той е човекът, който е трябвало да я отреже, а за роднините му нямам коментар, след като са виждали "гълъбчетата" и не са ти казали нищо.
Като не иска да има проблеми, да не си вади оная работа по работните места!
Не бих търпял и една минута моята ако ми изневери, камо ли да се връща при мен.

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: a179693b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Казал ти бил... Той сега като е насран какво ли няма да ти казва и да ти обещава. Дали му вярваш си е твоя работа.
За случилото е виновен главно той, тази не го е изнасилила. Не иска да я отреже категорично и те баламосва. Страх го било от клюки? Ама като я чукал не се е страхувал, нали?
Разкарай боклука от живота си.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 дни
hash: cee245586a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Той съпруг ли ти е или го наричаш "моят мъж" ей така?
Ако не ти е съпруг, търси си друг.
Който веднъж е изневерил, ще изневери пак.
Той продължава да ти изневерява с нея и лъже.
По-скоро тя също е във връзка и това е оричината той да се върне ори теб.
Търси ли си изобщо нова работа?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 дни
hash: 23d63f1c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторке, втора цигулка си. От опит ти казвам, че там, където е имало изневяра, нещата са доста тегави и обикновено се стига до край на връзката рано или късно.

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: 8d29e22ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Авторке в крайна сметка излиза че си му резервния вариант понеже не му се е получило с колежката. Сама казваш че бил влюбен в нея, което значи че вече не е влюбен в теб. Това едва ли се е променило след като я е зарязал.

Аз не виждам смисъл да продължавате връзка която очевидно не върви. Ти заслужаваш да си с някой който те обича, а той да си търси щастието с която колежка иска.

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: bfbecc47fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   От авторката
Каза чеще напусне след 3-4 месеца защото дотогава е длъжен да е някъде на договор за една сделка с имот и ипотека. Конфронтирах го че искам да й пише да се извсни ситуацията най вече на мен дали ме лъже или наистина не се е занимавал с нея.
Ще видим какво ще стане днес като й пише пред мен и тя как ще отговори

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 дни
hash: 526351191f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Селска история. Какво като работят роднини там и тя се е е.... Звъни през ноща и той вдига. Сигурно е по служебен въпрос. Айде сега. И това единствената фирма на света ли и, просто си сменя работа.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 дни
hash: a179693b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   10-
И да работи на друго място мъжът ти пак може да се среща с нея. Или на новата работа да намери друга- разпоретини има навсякъде.

 
  ...
преди: 1 година, 2 дни
hash: c23f48b0c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Всички жени дето отсичат така рязко - напусни го, боклук е и т. н. Не се заблуждавайте. Точно такива мъже търсите всички и с удоволствие живеете в драматизъм.
Авторке - стой си там където си. Драмата ти е уредена. Ако го напуснеш, ще трябва да си създаваш нова.
Може да приемате горното с насмешка, но опитът показва че е точно така. Не ритайте срещу природата си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 ден
hash: f45853ddd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Голяма работа. Залитнал е човека, наебал е друга. Не го прави на въпрос.

 
  ...
преди: 1 година, 1 ден
hash: 40072561cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   С колежка не е изневяра.

 
  ...
преди: 1 година, 1 ден
hash: 596120f5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Tой не ти е изневерил, уви. Чисто си те е пайрясал така, както въпросанта колежка него. Явно другата се е усвестила или и на нея ѝ се е провалил първоначалния план и ся пак напира да не остане пълно капо. Па ти гледаш сеира от първи ред и пак лапаш мухите. Както 13 ви го на писа. Без драма и да сте жертви не можете.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 27 дни
hash: b79be71f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   А ако колежка ми врътне свирка, това изневяра ли е, и трябва ли да се развеждам или да се кахъря? !

 
  ...
преди: 11 месеца, 27 дни
hash: 436b163f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   17 ако нямаш жена няма проблем, ама ако друг направи това с жена ти ще стане проблем нали?

 
  ...
преди: 11 месеца, 27 дни
hash: f167cdf2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   По време на социализма, колежките в института, в който бях научен сътрудник бяха най-хубавото нещо. Остават трайни и незабравими спомени. Как да забравиш топлият, поглед на колежката от бюрото срещу твоето, нейната загриженост и съпричастност, когато имаш проблеми или нежната и ръка поставена мило на рамото. Как да забравиш купоните и гъвкавото И топло тяло, притисната до твоето, нежните И ръце сплетени на тила ти, аромата на косите И, очите, в които греят звездите на цялата вселена. Такива спомени остават за цял живот. Незабравимите нощи на симпозиумите в МДУ "Жолио Кюри", безкрайните блусове, съвместните нощи. Е, да, бяхме млади на по 28-36 години. Колко щури бяхме, живеехме за момента. Някои от връзките продължаваха години. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 27 дни
hash: 103c443675
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   17, не е драма, ама не е драма само ако жена ти също върти свирки на колегите си, а после те целува с тая уста.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker