Боко, Каскета, Радев и Магнитски - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Боко, Каскета, Радев и Магнитски
преди: 11 месеца, 24 дни, прочетена 557 пъти
Гешев вчера уби мераците на гербавите за техен кабинет...

Защо се скараха Боко и Каскета? При положение, че бяха толкова близки и Гешев си пращаше смс-и с "PR Sevi Boiko".

Според мен трябва да си спомним две неща. Американският конгресмен Уорън Дейвидсън поиска Гешев да влезе в списъка Магнитски. И Боко призна, че се е срещал 4 пъти с американският посланик преди влизането на Горанов в Магнитски. САЩ намекнаха, че идва и Магнитски 3.

А за човек като Боко това би било голямо неудобство за да да си харчи крадените пари - най-добрата му опция би била Дубай, но не мисля че изгнание стил Черепа ще му хареса. Боко има накрадени около 3 милиарда...

Боко реши да жертва Горанов и Гешев. И докато Горанов реши да се примири, Гешака реши да се опъне. Условието на САЩ беше ново правителство което ще подкрепи по твърдо Украйна. За това и Боко правеше такива отстъпки спрямо ППДБ - които пък искаха отрстаняването на Гешев (и с право).

Вероятно атентата срещу Гешев е бил за сплашване. Особено след като Гешев е получил ултиматум от Боко да подаде оставка до 10 часа сутринта вчера. Смятам, че Гешака точно за това не излъга. Проблем за гербавите е и това, че Гешака не е съвсем с всичкият си. При скъсаната оставка Гешака директно каза, че може да пусне пак разследването за Барселона и намекна за чекмеджетата на Боко. Пак проблем за Боко.

Да се върнем за момент на преговорите за правителство. Боко се опитваше да лавира между БСП и ППДБ - с ДПС са заедно, а ИТН му е в джоба. Опитваше се да блъфира и да види от кой ще измъкне повече - от БСП или ППДБ. Но след шоуто със скъсаната оставка БСП се уплашиха, а ППДБ решиха, че могат да извият повече ръцете на Боко. Гешака му развали тотално играта на покер. Знам, че имаше договорка с БСП и вероятно "хартиената коалиция" щеше да стане факт.

Не случайно при първото интервю на Боко вчера той беше задъхан все едно са го клецали отзад. Това което знам е, че е се е обадил на някой и крещял така яко (Гешев? Ясен Тодоров? не знам).

Пак на Гешев.. В момента Гешев е сам срещу всички. ГЕРБ и ДПС го изоставиха. Президента никога няма да му прости за нахлуването в президентството - Демерджиев постоянно пускаше информациики които злепоставяха Гешака след случая с псевдо-атентата. ППДБ са против него още от избирането му за прокурор. Определено най-големият проблем на Гешев е, че е тъп като износен пантоф и е невъздръжан. Реши, че е голямата работа и все действа с рогата напред - рейда срещу президентството, Бобокови, Черепа и т. н. Ясно е, че гербавите все още държат ВСС и ще го махнат. Единственият му коз са компроматите срещу Боко и възможността с тях да почне разследвания срещу него. И в момента има две седмици да действа - освен ако няма някой скрит коз с който да обърне гласуването във ВСС.

Има голям и голям шанс все пак Гешака и Боко да се разберат нещо, но отношенията им никога няма да са като преди.

За ГЕРБ нещата не са розови. ВСС е с изтекъл мандат и въпреки, че в момента гербавите владеят съдебната система това може да се промени и в рамките на този парламент може да се гласуват нови членове. Отделно благодарение на Каскета в медиите пак започна да се говори за чекмеджетата му и вилата му в Барселона. Може да не е много, но все пак това ще ги удари по рейтинга.

Едно от превантивните действия на Гешев беше да започне разследване срещу Иван Тотев за фалшифицараните избори на гербавите в Пловдив. ГЕРБ почти сигурно губи София, Пловдив и Варна при местните избори. И при нови парламентарни избори гербавите ще изгубят още ресурс от местната власт.

Ако не се разберат с Гешев ще излязат и още компромати. Пак може да не е достатъчно да унищожи Боко, но ще е достатъчно да смъкне резултата на герб.

Друг детайл беше републиканската вратовръзка на Гешака. Боко и Гешев се опитват да лобират в САЩ (както и шишкавият любовник на Боко - Пеевски). Докато контактите на Боко в САЩ са през демократите, тези на Гешев са при републиканците. Та това кой ще влезе в Магнитски може и да зависи от изборите в САЩ.

От друга страна пък най-голямото желание на САЩ в момента е да разкарат президентският режим на лекенцето Радев.

А това, че и двамата (Боко и Гешака) се боят от Матнитски е ясно (защо пак изисква малко повече обяснения). Но битката им е забавна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 24 дни
hash: acf5177ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Както го описа, всички се оказаха "лекенца" и са за махане. Но какво можем да направим за това? В действителност политиците са отражение на "обикновените" хора.

 
  ...
преди: 11 месеца, 24 дни
hash: befea69014
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Боко не е тъп като Киро. Разбра, че единственият начин да се върне в управлението е да прави компромиси. Т. е. да управлява с Киро. Също знае, че Киро представлява американските интереси, и се видя, че не е притеснен да се хареса на избирателите си. Беше притеснен дали изглежда достатъчно "евроатлантически" за пред господарите. Затова се изцепи преди изборите още, че ще прави коалиция. Най-безумната в историята на България... За да стане цялото нещо, трябваше да се случат 2 неща:

- да не се кандидатира за премиер, а да сложи парашутист който максимално да удовлетвори "евроатлантизма". Намери аналога на просто Киро, даже жена, също омъжена за чужденец... Единствено по-евро можеше да стане, ако беше и транс, ама щеше да дойде в повече...

- да разчисти Гешев. Не знам защо някой отгоре толкова не го харесва това момче. Подозирам, че по същата причина заради която не харесват Боко - по-хитър е от необходимото. И Боко, и Гешев засвидетелстват непрестанно ВНЛ към евроатлантизма, ама са хитри Бг мафиоти, и предполагам западняците им нямат вяра.

След тези две неща, и като на Киро му обяснят в САЩ как нещата трябва да станат, ще направят коалицията...

"От друга страна пък най-голямото желание на САЩ в момента е да разкарат президентският режим на лекенцето Радев. "

Нали Радев им вкара Киро в управлението... Не съм убеден колко им пречи, но определено САЩ искат правителство което да прокарва военна политика. В тоя смисъл, ако САЩ наистина не харесват "лекенцето Радев", аз съм за него...

 
  ...
преди: 11 месеца, 24 дни
hash: f8eb2719a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Какви Боко, Каскета, Радев?? Говорите за кукли на конци, от които не зависи НИЩО.

България от доста време вече се управлява отвън. Срещу Бойко Борисов в момента има такива компромати, че ако излезнат наяве влиза в затвора доживот.

Буквално. В момента е на 63, ще му лепнат поне 20 годишна присъда, даже аз, който съм никой имам представа за какви схеми и кражби на какви милиони става въпрос най-вече в периода 2014-2020 г. (втори и трети мандат на ГЕРБ)

Та, какъв Бойко, той ако не слуша влиза в пандиза. Гешев беше командировка в САЩ. Мария Габриел също.

Явно Мария Габриел е новият човек на САЩ за България, проучили са я, че е с пододящ поведенчески профил(послушна е) и сега старият тарикат(Бойко) трябва да я намести във властта, за да не го съдят.

Това е истината. За никакъв суверенитет, независимост и т. н. Не може да става въпрос, води се война в Украйна и САЩ трябва да държат България на много куъса каишка.

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 21 дни
hash: 1471e625f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Трудно ще стане, но къщичката им от карти яко се клати и рано или късно ще рухне. Продължението следва другата седмица.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker