Момичета, никога не сте виновни за насилието върху вас! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момичета, никога не сте виновни за насилието върху вас!
преди: 1 година, 8 дни, прочетена 2079 пъти
Гледам много момичета споделят за насилие и страдание, които са преживели във връзките си, и като вампири едни и същи мъже им пишат, че за да са удряни от мъжете си - има причина и, че всичко, цялата болка е тяхна вина.

- Само един мъж, който също Е или е искал да удари жена ще се изрази по този начин и ше игнорира вашата болка!

Физическото насилие, ( освен ако не е лекичко и доброволно единствено в леглото) си е истинско насилие

Момичета, онези от вас, които нямат Стокхолм синдром, ако знаете какво е, не сте виновни, когато мъж ви обижда или нагрубява!
Освен ако вие не сте го подхванали с обиди наистина първи и не сте му тръгнали да го биете с тиган по главата, думите му са замазване на очите ви! За да избягат от отговнорност!

Търсете помощ и си тръгнете от тези мъже!

Тяхната цел е да скрият истината, да ви обвиняват и да ви накарат да се чувствате луди, да не знаете вече какво е истината, а не да поправят нещо! Лъжат ви!
Тяхната цел е хем да останете до тях и да продължавате да им готвите и чистите, хем да се чувствате ужасно сякаш никой няма да ви иска, за да минат гратис!

Насилието е и физическо, И ВЕРБАЛНО! Критики, обиди за външност и тегло, крещене, чупене на предмети, това са сигурни червени флагове!

Преминах нещо като курс направен от психиатър МЪЖ с 20 години опит, който е работил цял живот с такива хора-

И насилниците, И алкохолиците, И изн*силвачите са обвинявали за всичко жените си, опитвали са се да лъжат и мажат, извъртали са истината, наказвали са, ВСИЧКО за да изкарат другите виновни за поведението си!

Всички правим грешки, никой не е перфектен и всеки в известна степен е бягал от някаква отговорност, но при тези мъже е било ВСЕКИДНЕВИЕ! А ако те започнат да плямпат, " Ама те и жените са същите", НЕ, това е следващата стратегия, но как да разберете дали е така :

Освен ако вие момичета не сте държали ЮМРУК в лицето на вашите мъже, освен ако те не са искали ограничителна заповед със сълзи в очите от вас, ако вие не сте ги обиждали за външност всекидневно, ако не сте им забранявали да излизат навън, не сте ги заплашвали и мачкали пред децата ви с насилие и грозни думи ( момичета не правете тези неща, защото са подсъдими също ), тогава думите на мъжете към вас са разстройство-

Бягство от истината и насилие! Цел да ви обвинят за всичко и смачкат!

Иначе всеки човек е страдал във връзка и понякога нещата не се получават, човекът не е подходящ, наранил е, но това не е причина за мъжете да си го изкарват на всички жени! А да се фокусират върху добрите и да изчакат подходящата.

На такива никога няма да им хареса моят пост и най- много да започнат както винаги да вадят от 100 кладенеца вода и да винят отново мен и жените, БЕЗ да признават или съжаляват нищо.

- - - Не вярвам на всеки коментар, такива мъже имат много заучени стратегии, някои в аргумент с мен са се правили на жени, момичета, отваряйте си очите и анализирайте думите на всеки един човек! - - -

Хора, ако някой ви обижда, си тръгнете, ако не сте щастливи си тръгнете, но физическото насилие и вербалните обиди и нападки са си каквото са си!

Има за щастие много страхотни мъже, които са преминали през много болка и за тях сърцето ми има жалост, те не са тръгнали да използват насилие и им пожелавам да намерят изобилие, красива и добра жена! Благодаря им, че ги има!

Този пост е дълъг и не е за всички мъже, а само за няколко! Има страхотни бащи и съпрузи, на тях само любов и те са надеждата на този свят! Съжалявам, че са им разбивали красивото сърце и им пожелавам стократно същата обич, само да имат търпение и да вярват!

На останалите- Всеки ден е ново начало да се осъзнаете но без още да завличате жените си. Има и добро във вас, знам, но то няма да излезе наяве докато вините момичетата за всичко!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 дни
hash: 2c94d0778c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Разбира се, че повечето със свещ си го търсят! Понеже много добре си знаят, че физически няма как да са "отгоре", съзнателно или не се стремят да причинят максимална болка и неприятност психологически, разчитайки че като на "дами" няма да им се посегне, или че в съда психическото издевателство няма да бъде отчетено.
По-търпеливите мъже обикновено чакат и стискат до последно, че бесовете на изгората им "ще ѝ минат", ще се успокои и т. н. Напротив - правейки им "евала" само наливат маслото в огъня на собственото си нещастие и неудовлетворение. Накрай им избиват чивиите и.. хоп! "домашно насилие" или "умъртвил жена си по особено болезнен начин". Ами как не? То всичко си има предел!
Та невинни или не - в природата си има равновесие. Има си и предели на това и онова. Не може ти да си безкрайно кофти пача, а да очакваш да се държат с тебе като със светица...

 
  ...
преди: 1 година, 8 дни
hash: 9f3c1a189b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ти явно си 24-годишната психоложка или някоя подобна. Ще те разочаровам. Жените са големите виновници за почти всички семейни скандали. Всекидневните семейни скандали избиват в агресия. Да, мъжете сме по-силни и логично, след като системно сме подлагани на психически и вербален тормоз, да отговорим подобаващо. Хайде сега се успокой и отивай да си вършиш домакинската работа.

 
  ...
преди: 1 година, 8 дни
hash: 90dab432b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   знам, че е така... и на мен ми се е случвало като млада жена... но за съжаление винаги е виновна жертвата, а не насилника... не знам дали е защото е токсичен мъж, живеем в патриархално общество и всички гледат да му се мазнят... иначе мисля, че е несправедливо и гадно за всичко да обвиняват слабия пол... понякога идва и от другите жени това...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 дни
hash: 7ab0359178
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Браво! Много точно казано. И напълно съм съгласна, че някои т. нар мъже- НАРОЧНО се правят на жени и пишат за себе си в женски род, но фалша им отдалеч прозира, толкова са жалки и изпаднали някои, че няма накъде повече.
Само за едно нещо не съм съгласна, според мен на подсъзнателно ниво -някои жени и мъже, просто привличат насилие върху себе си, но важното е да се осъзнаят и веднага да напуснат насилника, тоест да НЕ бъдат жертви, а да проявят сила на Духа и характера.

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: cc2de4b7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Вярно е, но когато си толкова много наранена, е страшно трудно да събереш сили и да кажеш НЕ. Авторът, като психолог, най-добре знае колко смелост се иска понякога да си тръгнеш, да не говорим, че често са намесени и други хора, има изнудване и т. н. Класически пример "Ако ме напуснеш, никога повече няма да видиш децата си! " или "Семейството ти ще пострада! " Е, как да си тръгне тази жена? И да рискува здравето или дори живота на възрастните си родители?
В моя род имаше жена жертва на домашно насилие, но той тероризираше цялото семейство, от родителите й, до... собствените си внуци! Ито години след развода! Отказваше да остави бившата си намира и понеже вече не можеше да я бие я тормозеше по други начини, говореше глупости за нея пред съседите й, идваше пиян в дома й нощем, ходеше в офиса й да прави сцени пред колегите й... и накрая жената се разболя от притеснения и почина, а собствената му дъщеря и семейство й заминаха за чужбина за да са по-далеко от този.
Та как човек се измъква от такъв? Освен с еднопосочен билет от Т1 или Т2?

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 5912e9c8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   Я стига с тия глупости бе авторке, няма невинна жена. Това ребро адамово не може да стои по-високо от самия Адам. Мъжът трябва да властва, а жената да се подчинява. Обратното е невъзможно и е пагубно за човечеството. Престанете вие жените да слагате каруцата пред коня! В човешката психология съществуват понятия като доминант и подчинен. Мъжът е многократно физически по-силен от жената и по-умен от нея, доказано в исторически план. Как го виждаш да е подчинен на жената? Светът е устроен така и промяната с извратена идеология като феминизъм-равенство м/у половете води към загиване на цивилизацията. Мъжът не прилага насилие върху жената, ако не е предизвикан от нея и не му се налага да раздава мъжко правосъдие. По-добре ще е да напишеш статия, с която да вразумиш безразсъдните жени, за да се намали женския произвол и чувството на жените за безнаказаност под покровителството на извратените феми-закони. Така ще се върне уважението на мъжете към тях и вместо да ги пребиват от бой, ще ги защитават от посегателства, защото няма такива закони, които да могат да ги защитят от проявена женска наглост и гавра с мъжкия облик. Мъжът винаги е стоял по-високо от жената в човешката йерархия, така било е, така е, и пак така ще бъде. Време е да се прекрати тази ненужна война между половете (като се ликвидира феминизмът), която жените не могат и никога няма да спечелят.
Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 дни
hash: a6acb24fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

7.   Мъжете в коментарите са за хоспитализация в психиатрично отделение и с нетърпение очаквам момента, в който всеки човек ще трябва да преминава през клинично обследване преди да влезе във връзка.
Ако това стане, на 90% от мъжете ще им бъде забранено да имат партньор и ще бъдат затворени в килия до края на живота си.
Каква агресия, какво принизяване на жената... не сте наред.

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 88a0b95027
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Защо все се изкарвате жертви? Защо не прочетете пак Железния светилник, за да се сетите че в Преспа всички са били жените си! Я по-добре си помислете защо арабки те не ги бият толкова често като вас? Защото са си господарки в къщи и не дават малоумни съвети и назидания наляво и надясно! Хем се еманципирахте, хем и семейства създавате и клети деца отглеждате и на работа ходите! Ей затова. Нито мъжете ви са мъже, нито вие сте жени! И затова и ядете бой!
Ами кажете му на мъжа си че не искате да работите, а той трябва да ви гледа! А не, както беше писала една тук: аз изкаврам повече пари и си купувам глезотийки, а после се хваля с тях! Ей затова - бой!

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 88a0b95027
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Преди години като се разхождахме около Цюрихското езеро с жена ми, тя видя една своя съученичка която се омъжила за милионер и живее там в двоорец! И ми вика виждаш ли какви мъже има. А аз и казвам: Да не си си спала кат си се женила! А си помисли, дали има някой свободен милионер, който да те поиска? Май няма. Затова по-кротко с претенциите и ще има и мир и любов!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 дни
hash: e2416b7043
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Жена ми много пъти е прилагала вербално насилие спрямо мен. Опитвала е и с физическо. Просто е нервна, лесно избухлива и не се контролира. Спря да го прави когато поисках развод. Сега я търпя криво- ляво, рядко беснее. Тъй че не се оставяйте на жените да се гаврят с вас нито пък се старайте да избягвате конфронтация- в никакъв случай. Тогава жената губи уважението към мъжа и започва да се държи грубо. Не се колебайте да си тръгнете от такава жена.
Има и друго нещо- някои жени харесват насилниците. Възприемат ги като мъжкари. Понякога може да чуеш- "бие ме, изневерява ми, но го обичам, не мога да го оставя". Ако си гадняр е по- вероятно да те харесват жените отколкото ако си добро момче. Само че аз препочитам да съм от вторите. Не си струва заради рептилския женски мозък да играеш роля и да бягаш от себе си. А и не си струва и да си губиш времето с жени. Има много други неща с които мъжът може да се занимава и да изяви своята креативност.
А това момче автора (ако е момче) не е навлизал сериозно в психологията. Може да е ходил на някакъв популярен курс или е чел някакви списания за жени. Написаното изглежда емоционално но в никакъв случай професионално.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 288a5ec8e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Аз съм авторът и не съм професионален психолог, казах, че познавам професионалист- психиатър, който има такива курсове и цял живот е работил с такива мъже. И аз преминах накратко голяма част от онова, в което се състои курсът. Това съм имала предвид. Който както иска така да тълкува нещата, но истината е описана и тя е една- Няма нищо окей във вербалното и физическото насилие.

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 9711084b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   10 но ти си я взел нали, изразяваш се все едно не е хубава, добре че ти си я взел.
Кой каквото търси намира.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: e2416b7043
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   До 10,
"се разхождахме около Цюрихското езеро"
"съученичка която се омъжила за милионер "
То около цюрихското езеро милионер е слаба работа. То всеки който има някаква къща (понякога и апартамент) в Цюрих е милионер. Ако пък от къщата се вижда и езерото, тогава е мултимилионер.
Мащабите тук са малко по- различни.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 254cd4e6f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   "с нетърпение очаквам момента, в който всеки човек ще трябва да преминава през клинично обследване преди да влезе във връзка. "
И аз споделям това мнение! Като лъсне амортизацията на 90% от калинките (кои прикрити, други показни), няма да ви минават номерцата и да губите времето, нервите и парите на свестни хора.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: e2416b7043
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   "изн*силвачите са обвинявали за всичко жените си"
Чудя се как се изнасилва жена с панталон.
Веднъж си правих ташак с жена ми, на майтап се опитах да я изнасиля. Обаче по никакъв начин не успях да и смъкна дънките. При истинско изнасилване освен че няма да мога да я съблека ще бъда издран и изпохапан. Пък дори и да е с пола ако си стиска краката един до друг пак няма да стане. Освен ако са 3ма- двама да и държат краката отворени а 3тия да я чука.
Ако жената не е пребита от бой едва ли е имало истинско изнасилване.
Фрапиращо е че Швеция е на първо място по изнасилвания. А шведите са културни и дисциплинирани хора. Подозирам че изнасилването там има широко тълкуване и повечето които се оплакват всъщност не са изнасилени. В някои страни въвеждат consent app поради тази причина. Двама ако решат да правят секс чрез него потвърждават че са съгласни и това се записва на сървър. После девойката няма право шикалкави- не искала ама се чукали.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 7dbb7cb30d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   "Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила
на САЩ за измамване и оглупяване на хората от
социалистическия свят. Незабелязано ще подменим
човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим
единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем
грандиозна по мащаби разложителна работа, ще
изтръгнем социалната същност на литературата, ще
насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ
към секса, насилието, садизма, предателството -
тоест безнравствеността. Нужни са писания,
осмиващи естествеността и почтеността като
архаични отживелици. Простащината, наглостта,
лъжата и измамата, пиянството и наркоманията,
животинския страх сред хората, безсрамието,
доносничеството и още много пороци заложени в
човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме
поколение след поколение, ще предизвикваме
ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем
човек с консумативна психика на елементарен
потребител. Всичко това ще извършим под девиза:"

"ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”
Фостър Дълес 1956

//Fallschirmspringer//--Десантчик-"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: d22785802f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   Много едностранчива и повърхностна статия!
Още от заглавието - има един израз - никога не казвай никога!

Какво значи: "никога не сте виновни"?
Аз бих го перефразирал така: никога не сте невинни!

За разлика от авторката на тази невярна и необективна статия, аз ще се опитам да направя едно обективно описание на тази тема:

Хората сме разумни същества и при нас няма действие без причина!

За да има насилие над жената в едно семейство - значи преди това, тя със своите действия сама го е предизвикала!

Ще дам примери: аз съм роден в нормално семейство, където хората се обичат и уважават взаимно. Насилие над жените не е имало - нито в семействата на дядовците и бабите ми, нито в семейството на родителите ми - и на чичовците и лелите ми, нито в моето и на брат ми семейство.

Защо?

Защото жените в тези семейства уважават и обичат мъжете си, не ги дразнят, не ги обиждат, а си вършат своята работа в семейството. Мъжете правят същото. И така се живее нормално - без никакво насилие!

Имам, обаче, приятели и познати, които са били и бият жените и приятелките си!

Защо?

Защото - първо те са хора с по-буен характер, лесно палят и се гневят... и си бяха побойници поначало - и към съучениците си(момчета) в класовете и после като мъже също. В смисъл - били са се и досега се бият и с други мъже - въпреки че вече са над 50г.

Второ: жените и приятелките им не се държаха умно и мъдро - напротив! Ни най-малко не се съобразяваха с техния по-буен характер, не се стараеха да ги успокоят - когато са ядосани, да ги предразположат, да ги приласкаят... А вместо това им се репчеха насреща и ги дразнеха умишлено. Е, предполагам сами се досещате какъв беше резултатът...

Нашият народ има една поговорка за този случай: каквото повикало - такова се обадило!
Или казано по друг начин: каквото посееш -това и ще пожънеш!

Старецът Св. Паисий Светогорец разказва един случай за негов познат - полицай, с много тежък характер, от когото всички се страхували - биел здраво и наред! Но жена му имала такъв подход към него, че когато се прибирал(колкото и да е ядосан) тя веднага го приласкавала и успокоявала.
И той никога не си позволявал дори да й повиши тон, а камо ли пък да й посегне! А винаги се отнасял много добре към нея...

Така, че обръщам се към вас жени: това как ще се отнася мъжът към вас - зависи най-вече от вас самите!


Странник

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 5912e9c8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Номер 7, още дълго време ще очакваш хоспитализация на мъжете, които не проявяват слабост към жените, и ги наказват защото са истински мъже. Не трябва да се допуска жената да има юридическа власт над мъжа и да се гаври с мъжкия авторитет, защото видите ли била му равна. Равна ама друг път. Ще стане равна, когато цъфнат налъмите. Да, има и прости мъже, слугуващи на феминизма, възпитавани още от малки, да не посягат или отвръщат на физическо насилие спрямо тях от жените. Имаше един познат мъж в ловната дружинка, който толкова много обичал жена си, че и позволявал да се гаври по най долен начин с него. Приятелка от ученическите години на жена му идвала на гости и гаврата започвала. Събличала го чисто гол и с приготвен за целта 1, 5 метра градински маркуч му нанасяла 30 удара по тялото, а той стискал зъби и търпял болката. После го изнасилвала с пенис колан, а жена му се възбуждала и след всичко това го яхвала, като винаги стигала до оргазъм. Предложих му аз да пребия приятелката на жена му и после да я опъна пред него, а той не иска, много си обичал жената и не искал да я загуби. Има всякакви мъже, има прости, има умни, а има и глупави феминисти, заради които жените вирят носове и вършат безобразия, чувствайки се безнаказани. Така че номер 7, не мъжете, а жените трябва да минат през психотест, преди да имат право да се омъжват, за да не се подлъгват мъжете по тях и после да им се налага да ги пребиват!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 дни
hash: 10c1ceb035
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Аз имам такъв приятел, който се чуди защо не искам връзка с него. Агресивен комплексар е. Все аз съм му виновна, че му казвам истината. И аз си падам малко садист, защото пък ми е готино да го гледам как агресира когато чуе истината... изглежда толкова слабохарактерен. Ако някога посмее да ме удари, ще се сбием. Странни са ми жените, които не отвръщат и не нападат физически, а стоят да ги бият. Няма никакви значение дали си 150 см. висока или 40 кг. пак може да нараниш мъж, и то не само емоционално.

 
  ...
преди: 1 година, 4 дни
hash: 7dbb7cb30d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   До №20. Моят съвет, не го правете, а се оттеглете и напуснете този човек, белята става изведнъж. По принцип средно статистическият мъж е някъде от 2, 5 до над 3 пъти по силен физически от средностатистическата жена. Освет това на мъжът костите са по здрави, по масивни, а по мое време момчетата по цял ден бяха на улицата и по тревните площи. Още от първи клас се биеха, бореха, надскачаха и някак в тях се трупаха някакви умения, а може да ги имат някъде закодирани още от първобитни времена, примерно онези 3-5% гени наследени от неадерталците. Някога, моето съседче, с което живеем врата срещу врата започна да тренира в някаква школа на МВР, баща И беше генерал от службите. С нея много се разбирахме, даже и сега продължаваме да се разбираме. Израснали сме заедно, тя беше на 7 години, а аз на 11 и от тогава заедно растяхме. Разменяхме си книги, правехме записи, ходихме заедно на кино, на кънки и т. н.. Тя беше единственото момиче, с което не ме беше срам да говоря. Водеше ме, като неин кавалер на рождени дни на класът И в езиковата гимназия. Караше ми се и се сърдеше, когато съм обръщал внимание на някоя нейна съученичка. След казармата започнах да следвам, и някъде в краят на първи или втори курс, един прекрасен майски ден, тя ми звънва на врата и заяви, че е добре да отпочина от учене и с баща И да отидем да вилата им. Той да лови риба, аз ако искам да чета, но тя много искаше да си направим нещо като кумите. Отхвърлих идеята като абсурдна, започнаха молби и подигравки, че ме страх. Въпреки това не си взех кимото и отидохме. Всичко вървеше добре. Баща И отиде за риба, аз си четях, но изведнъж тя се появи накипрена в кимоно, твърдо решена да ми покаже какво може. Основните техники били от бойното самбо, в някаква компилация с виет во дао. Посъветвах я да отива на тревата и да се търкаля на воля, ама с жена на глава излиза ли се. Станах, поразкърших се и чакам продължението на спектакъла. Подскача, сменя позиции:киба -дачи, зен -куцу-дачи, пробва мае-гери, йоко гери и т. н. Аз кротко блокирам, къде успешно, къде-не. Подскача и не изморява, аз правя някоя лъжлива контра/никога няма да я ударя /, колкото да я държа на разстояние/. Най-накрая дойде твърде близо, завъртях я и с най-обикновен полу-нелсън на дясно рамо и ключ на лява лакътна става я блокирах. Обясних И, че с десен крак блокирам нейният десен, и единственото, което може да направи е да падне по гръб, демек върху мен, като най-безопасно за нея. Тя към 52 кг, аз към 78-80 кг. В този момент усетих в тялото си нещо, което силно ме обезпокои. някак бързо я отблъснах, тя ме нарече момченци, което нищо не разбира, след това се врътна и влезна във вилата. Цял ден беше кисела, а на плахият ми въпрос какво ще ядем за обяд, отговора беше, "каквото си направиш". Чак привечер, когато баща и се върна, с троснат глас ми каза, да отида с нея да чистя и аз рибата, за да има за вечеря. Та стрнни са жените, ходи ги разбери. На мен не са ми ясно или пък не искам да са ми ясни. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време" До №20. Моят съвет, не го правете, а се оттеглете и напуснете този човек, белята става изведнъж. По принцип средно статистическият мъж е някъде от 2, 5 до над 3 пъти по силен физически от средностатистическата жена. Освет това на мъжът костите са по здрави, по масивни, а по мое време момчетата по цял ден бяха на улицата и по тревните площи. Още от първи клас се биеха, бореха, надскачаха и някак в тях се трупаха някакви умения, а може да ги имат някъде закодирани още от първобитни времена, примерно онези 3-5% гени наследени от неадерталците. Някога, моето съседче, с което живеем врата срещу врата започна да тренира в някаква школа на МВР, баща И беше генерал от службите. С нея много се разбирахме, даже и сега продължаваме да се разбираме. Израснали сме заедно, тя беше на 7 години, а аз на 11 и от тогава заедно растяхме. Разменяхме си книги, правехме записи, ходихме заедно на кино, а кънки и т. н., тя беше единственото момиче, с което не ме беше срам да говоря. Водеше ме, като неин кавалер на рождени дни на класът И в езиковата гимназия. Караше ми се и се сърдеше, когато съм обръщал внимание на някоя нейна съученичка. След казармата започнах да следвам, и някъде в краят на първи или втори курс един прекрасен майски ден, тя ми звънва на врата и заяви, че е добре да отпочина от учене и с баща И да отидем да вилата им. Той да лови риба, аз ако искам да чета, но тя много искаше да си направим нещо като кумите. Отхвърлих идеята като абсурдна, започнаха молби и подигравки, че ме страх. Въпреки това не си взех кимото и отидохме. Всичко вървеше добре. Баща И отиде за риба, аз си четях, но изведнъж тя се появи накипрена в кимоно, твърдо решена да ми покаже какво може. Основните техники били от бойното самбо, в някаква компилация с виет во дао. Посъветвах я да отива на тревата и да се търкаля на воля, ама с жена на глава излиза ли се. Станах, поразкърших се и чакам продължението на спектакъла. Подскача, сменя позиции:киба -дачи, зен -куцу-дачи, пробва мае-гери, йоко гери и т. н. Аз кротко блокирам, къде успешно, къде-не. Подскача и не изморява, аз правя някоя лъжлива контра/никога няма да я ударя /, колкото да я държа на разстояние/. Най-накрая дойде твърде близо, завъртях я и с най-обикновен полу-нелсън на дясно рамо и ключ на лява лакътна става я блокирах. Обясних И, че с десен крак блокирам нейният десен, и единственото, което може да направи е да падне по гръб, демек върху мен, като най-безопасно за нея. Тя към 52 кг, аз към 78-80 кг. В този момент усетих в тялото си нещо, като импулс, което силно ме обезпокои. Някак бързо я отблъснах, тя ме нарече момченци, което нищо не разбира, след това се врътна и влезна във вилата. Цял ден беше кисела, а на плахият ми въпрос какво ще ми даде за обяд, отговора беше, "каквото си направиш". Чак привечер, когато баща И се върна, с троснат глас ми каза, да отида с нея да чистя и аз рибата, за да има за вечеря. Та стрнни са жените, ходи ги разбери. На мен не са ми ясни или пък не искам да са ми ясни. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 дни
hash: 5912e9c8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   20, много ми се ще да имаше възможност да се сбиеш в реала с мен. Повярвай ми, че повече няма да имаш такава възможност и няма и да си помислиш да се сбиваш никога повече с мъж. Както съм намразил феминистките и ако такава като теб ми посегне, Господ да и е на помощ!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 дни
hash: cc2de4b7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Авторке, какво очакваш от средностатистически Ганьо (за съжаление в България май са доста), който още си решава проблемите с бухалка (т. е. с насилие) и когато някой, о ама как може, му спомене, че има и други начини за решаване на конфликти единственото, което наш Ганьо прави е да нерече този някой "гаден джендър" или "дърта феминистка" (в зависимост от пола). Защото тате от малък му е втушил "бий за да те уважават! " и наш Ганьо друго не знае. Тъй де, щом тате редовно е пребивал мама, защо и той да не бие жена си? И изобщо той е центъра на Вселената и всички са длъжни да се въртят само около него и желанията му, това жена, деца... те съществуват само за да му служат. Нали тате така му е казал след като го е спукал от бой. И естествено след като е пораснал наш Ганьо сега прави същото спрямо семейство си. И изобщо това неща като обич, уважение, помощ, подкрепа това са "джендър глупости" измилени само за да развалят спокойствието на нашия герой. Ха! Важното е да има, кой да му реже салатата и да му пери гащите. Друго него не го интересува!

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: 5912e9c8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   24, като наговори тези глупости поне малко вярваш ли си? Какъв друг начин за решаване на конфликт между проклета феминистка и мъж грижещ се за семейството си има, когато опърничевата и луда жена не разбира от дума и добро отношение. Ти как мислиш, щом с просташките закони е станала равна, че и много по-равна от мъжа може да се гаври със силния пол и да му поставя условия защото е жена и мъжът трябва да и е подчинен, понеже само тя раждала деца ли? Много си е прав "Ганьо" както си го нарекла, щом Пена се прави на улава и решава да командва, ще ходи постоянно с насинени очи. Жените и те били равни на мъжете... смехория от 1001 нощ. Като са равни защо пищят постоянно, че има насилие над тях? Нека сами да се защитават от насилието, нали са равни? Ей там да ходят на курсове по самозащита и дано не се направят някъде на големи побойнички и да посегнат на мъж. Свидетел съм как една каратистка беще пребита от едно 15 годишно циганче и ако не бях се намесил щеше да се наложи да дойде линейка... Само веднъж го сяцнах в земята и циганчето проплака... аман бате недей би ма, той тоз момиче пръв удари на мен... (накарала го да се извини на сестра и, защото циганчето казало, "искаш ли да правим секс") и му зашлевила щамар! За това 24, добре ще е да мислите, когато решите да нападате вербално или физически някой мъж, защото не всички мъже търпят женско унижение и раздават мъжко правосъдие!

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: bf8b523042
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   От 18

В подкрепа на мнението си ще ви разкажа още нещо:

Единият от приятелите ми, който раздаваше шамари на някои от приятелките си, ми сподели, че никога не е удрял бившата си жена и аз го попитах защо?

Той ми каза следното:

Независимо от това, че се разведохме, тя имаше страхотен подход към мен, не ме дразнеше и ме разбираше и подкрепяше за добрите неща, дори и сега като я видя, направо се разтапям...

А за тези, които е шамарил, ми каза така: те изобщо не се съобразяваха с мен: виждат ме, че съм буен, див и раздразнителен и лесно паля, особено когато съм подпийнал... И примерно се връщам подпийнал и вместо да ме оставят на спокойствие, те почват да мърморят, да ми викат, да ме дразнят, а на мен в това състояние малко ми трябва...

Така, че още веднъж апелирам към всички жени: бъдете мъдри и разумни, и се винаги се отнасяйте към мъжете си ласкаво, и с обич и уважение!

По този начин ще получите и от тях същото и в семейството ви винаги ще има мир и любов!
И никога няма да сте обект на насилие от тяхна страна, а напротив - те ще ви пазят и защитават!



Странник

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 дни
hash: 7dbb7cb30d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Мога да заявя от свое име, че никога при никакви обстоятелства не съм посягал на съпругата си, но тя ми е посягала, но само когато съм се прибирал с 1часа през нощта и дрехите ми миришели на дамски парфюми. Ами на дамски ще миришат, да не иска на мъжки. Много смело се хвърляше в схватка, да И се чуди човек на какво разчита. Аз само блокирам и се опитвам да я успокоя, но къде ти. Ревността е страхотен стимул, а тя беше патологично ревнива, все пак е зодия Лъв, амбициозна, работохоличка с математическо мислене. В къщи няма татами, а има остри ръбове, ъгли, на различно ниво и на различно разстояние, хлъзгав паркет и белята може да стане мигновено. Та затова само блокове и захвати и благи думи. Все пак помня как един познат, едно едро и силно момче, при едно сбиване, удря един, той залита, пада или се спъва, няма представа, но си удря тилът в ръба на тротоара и почива. Моят познат получава 3, 5 години затвор, без значение, че онзи е започнали предизвикал боя. Вярно, че това беше по време на "тъмният социализъм". В такива пристъпи на ревност, обичната ми съпруга се е опитвал три пъти да ме намушка, като два пъти беше с нож, а един път с остра отвертка, като с последната успя да ме одраска в областта на юголарната вена, точно когато се бях навел да си събуя джинсите, потече кръв и тя изпадна в паника. Но пък след това, секса от чувството за вина и реакцията от уплахата, беше на много високи ниво, и в значително по -разширена програма. Е, това беше когато бяхме млади.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 дни
hash: d70239e2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   До 24 от 20
Има изключения. Имам приятел, който е черен колан и печели състезания, наскоро взе златен медал на европейско. Неговият баща го е спуквал от бой. Биел е й майката. Моят приятел не е посягал на жена никога и никога не би. Точните му думи са - мъжът спира да бъде мъж в мига, в който посегне на жена. Така че, не ги чети комплексарите тук. В този сайт са се събрали педали и агресори, тук-там и някой нормален мъж, другото е... падали и агресори. Виж им коментарите в темите за секс с мъже и ще ти стане ясно колко много са тук, и то прикрити такива. Естествено, че мразят жените.

 
  ...
преди: 1 година, 2 дни
hash: 5912e9c8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   28, такива изключения за които говориш няма, освен ако мъжът е мека китка или гей. Тук много пъти ти обясниха, че мъжете не пребиват жените без причина. Винаги биват предизвикани от тях и резултатите са налице. И това никога няма да спре, докато жените не осъзнаят, че са втория пол и правата за които пищят не им се полагат по природа. Дори и този с черния колан няма да позволи жена да му посегне, а ако тя го обиди, изложи на публично място и засегне честолюбието му, съмнявам се дали няма да я ошамари. Ако не го направи значи че е путьо маринкин! И още нещо 28, женоимразците не са гейове или джендъри. Те са успешни мъже и не разрешават женска гавра с тях. Станали са женомразци заради феминистичните закони, отнасящи се несправедливо към мъжете. Женолюбците са ляворезбести феминисти, дето дори ходят на токчета, протестирайки срещу насилието на жени, което си е напълно заслужено. То за това истанбулската конвенция много им харесва, особено защитата на третия пол.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 дни
hash: 10c1ceb035
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Няма да споря с дървени философи. Това, че в този сайт сте се събрали агресивни мъже, не значи, че всички са такива и, че са с мислене като вашето - "предизвикала ме е, ще я бия, много ясно, бате". Аз такива мъже не познавам. И не, не са меки китки, просто не са комплексари като вас, които се подвизавате в тоя сайт.
Може да видите криминалните хроники с убити жени от началото на годината... доста са, но вижте какви мъже са извършителите. Прости, подтиснати, смотаняци. Обикновено, битовата престъпност се извършва от точно такива хора - прости и с първосигнални реакции. Бият жените и децата си, защото толкова си могат и толкова разбират.

 
  ...
преди: 1 година, 1 ден
hash: 5912e9c8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   номер 30, за това кой е дървен философ може да поспорим доста. Не нашето а твоето мислене е нелогично. Как мислиш, дали ако непозната жена ти зашлеви два шамара на публично място, вдигне скандал, за дето не си и отстъпил място да те пререди на опашка защото била жена, и поиска да и се извиниш за проявеното неуважение според нея ще останеш ли безразличен? Ти какви мъже познаваш, и те ли ще и се извинят, като и предоставят възможност да им обърше още два шамара, защото са мъже, а мъжете (според теб) никога не посягат на агресивни и злословни жени? Кой е с комплекси относно женското поведение пак може да се спори, но е добре ти да помислиш, защото приличаш на скрита феминистка, която иска да заблуди мъжете за правилното отношение към жените, дето не трябвало да бият жени, понеже на жените всичко им е позволено от законите. Е, не си познал. Криминалните хроники за убийствата на жени, които споменаваш до скоро говорят, че до края на април "жертвите" са били 11. Четох из новините, че още 2-3 жени са се преселии в отвъдното. Да видим до края на годината колко още ще отидат при Свети Петър! Не си прав, че тези дето трепят жени са нискоинтелигентни, необразовани и действат първосигнално. Когато в едно семейство жената не се разбира от дума и продължава да бълва змии и гущери обиждайки мъжа, тогава влиза в действие мъжката сила. За едно обаче си прав. Мъжете бият жените защото могат. Жените не могат да бият мъжете, но злоупотребяват с делегираните им права, мислейки се за недосегаеми и за това си носят последствията!

 
  ...
преди: 1 година, 1 ден
hash: 825c9775c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Жените са направили грешен избор за мъж, изисквайки и наблюдавайки тъпи критерии и маловажни знаци. Много пъти съм казвал, че жените не усещат подходящ за тях партньор, а просто гледат разни стереотипи. Не може аз да позная в парка, че едно момиче се разхожда с дебил, а тя да е до него и да не го разбере дни наред. Дайте да си казваме нещата както са. Огромен процент жени се занимават с надъхан филмари, льольовци, многоимотни синчета, балони с въздух и бастуни, а не с мъжкари. Малко улично описвам нещата с жаргон, но си истината.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 ден
hash: 288a5ec8e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Номер 31 вади от сто кладенеца вода и обяснява ситуация 1 на 100.

Предупредих ви момичета, че мъжете няма да харесат поста и токсичните ще мислят тактики да спорят с вас.
Този пост е за жените, мъжете постват, защото могат.
Насилието си е насилие, обидите са си обиди. Гледайте думите в поста, не коментарите. Аз тук не съм влизала от седмица. :Д Ако жена ги бие, да си тръгнат! Същия съвет!

Свържете се с професионалисти да ви обяснят колко насилие проявява токсичната част на мъжкия пол и как за всичко ще обвинят жената, как никога не са изпитвали любов и са определени от техните хартийки в джоба. Те така се представят голяма част.
Безсмислено е да спорите с токсични мъже в сайта. Аз за тяхното мнение не давам и 2 стотинки, моето мнение е базирано на професионалисти. Хората, които са свестни, никога няма да търсят оправдание за насилието си, а ще се бунтуват срещу него. Ще търсят промяна! Ако гневен мъж започне да ви оправда насилието, той показва какво е правил!
Сега ще им кажа, не ме интересува нито тяхното мнение, нито техният вот, нито тяхното минало. Аз съм страдала в миналото си, но не съм тръгнала да си го изкарвам на света:Д Така че имат да вземат пример.
А

 
  ...
преди: 1 година, 1 ден
hash: f90e5addf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Такова чудо, , токсичен мъж'' не съществува, просто има ръбове избранници на свръх интуитивните интелигентни жени. :)
А иначе мъжете с характер и мнение, не са токсични. :)

 
  ...
преди: 1 година, 1 ден
hash: b37aa1e59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Номер 31: "Гледайте думите в поста, не коментарите. "- Аз пък бих казал на читателите точно обратното, да гледат не думите в поста, а коментарите. Защото точно в коментарите се съдържат ключовите причини за насилието над жените, а не в поста. В твоя пост (който е пълен с емоционална помия и измислици, с цел манипулация) си избълвала 1 тон феминистки и мъжемразки глупости против мъжете и от 100 кладенеца вода ще извадиш, само и само да оправдаеш женската злоба и вербална агресия срещу мъжете и да изкараш жените невинни ангелчета, а мъжете черни дяволи, защото ти си пристрастна, и като повечето жени не си способна на обективно мислене. Да, жените винаги сами сте си виновни за насилието над вас и съвсем умишлено и нарочно предизвиквате мъжете, точно с цел да ви пребият, защото обичате да бъдете бити и да ви се показва със сила, къде ви е мястото. Това за вас е признак, че това е истински мъж на място и ще е способен да се грижи за вас и децата ви. Залепяте се за най-силния Алфа-мъжкар и му готвите, чистите и перете миризливите чорапи и това, че ви бие за вас изобщо няма никакво значение. Важното е, че е силен и може да ви доминира в леглото, от което се чувствате пълноценни и желани жени. Иначе нямаше да ви виждаме все с някакви двуметрови, анаболени батки на улицата с татуировки и бръснати кратуни, а с нормални, кротички момченца, несклонни към насилие. Но това не е така, защото вас просто по природа си ви влече насилието и си искате силния Алфа-мъж, а не нежния феминизиран путьо. Женски природен инстинкт, няма какво да се лъжем, това е реалността.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 23 часа
hash: 288a5ec8e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Изобличих всичките нарцисисти в сайта. Нормален човек не използва обиди и насилие по никакъв повод към хората, с които спи.

А

 
  ...
преди: 1 година, 23 часа
hash: 968361ac29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Отличен коментар номер 35, поздравления. Аз отдавна им обяснявам кои са причините за насилието над тях, но те си знаят своето и никога няма да си признаят, че сами са си виновни. Истината за тях е обида, а има тук една феминистка, дето все иска коментари показващи женската същност да се скриват от модовете, защото били обидни. И как тогава ще се коментира която и да е тема, щом не се публикуват изказвания и мнения на тези, които виждат нещата по свой начин? А, истината е според мен тази, при която женската злоупотреба с правата им не се наказва от законите и жените се чувстват недосегаеми, което е грешно тяхно схващане. За това някои мъже вземат правосъдието в свои ръце и резултатите са такива, каквито се показват от статистиката.

 
  ...

...
преди: 1 година, 21 часа
hash: 288a5ec8e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Вижте сега момчета, не искам да ви наричам такива грозни думи като нарцисисти, но не говорете, че искате любов и милост към вас, когато вие не сте готови да ги дадете. Никой няма право на никого да посяга нито да обижда - Тръгнете си и оставете момичетата намира! Толкова ли ви е трудно да живеете без обиди и насилие? Ами вие сами създавате света такъв!

Няма какво да ми пишете романи- не съм ги и чела, ценете времето си! . НАСИЛИЕТО Е ГРЕШНО- ТОЧКА! Освен ако някой не ви напада с юмруци и трябва да се защитите или семействата си, нямате право с ПРЪСТ да докосвате жените си или да ги обиждате, ако ви е трудно- развод. Това е!

А

 
  ... горе^
преди: 1 година, 21 часа
hash: e2416b7043
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Изглежда че токсичните мъже привличат силно жените.
Баща ми беше такъв и от много жени съм чувал че е бил много хубав мъж (вече не е жив). Имаше си дори и любовница.
Аз не съм токсичен и ми беше много трудно да си намеря жена. Не съм чул за мен някоя да е казвала че съм хубав мъж. А външно сме почти еднакви, само дето аз съм малко по- висок.

 
  ...
преди: 1 година, 21 часа
hash: cebbceec8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Прочетох всички коментари, само в два, явно са от един читател, прочетох за, , ум и мъдрост, , . Къде го този ум и тази мъдрост, като 33 години образованието е в упадък, културата също. И се продължава в същата насока. Върви се умишлено към това нещо. Друг читател го беше поместил като цитата за правата на човека. На какво се държеше и към какво се стремяха хората преди тези 33 години? Обърнете внимание, че изглеждаха интелигентни, докато сега умишлено се стремим да бъдем простаци, първични, арогантни и агресивни, диви....
Умният, мъдрият, разумният, интелигентният, с богатата обща култура човек, знае как да се държи сред обществото, семейството...

 
  ...
преди: 1 година, 8 часа
hash: 288a5ec8e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Насилието е грешно!

А

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: 968361ac29
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   " НАСИЛИЕТО Е ГРЕШНО- ТОЧКА! Освен ако някой не ви напада с юмруци и трябва да се защитите или семействата си, нямате право с ПРЪСТ да докосвате жените си или да ги обиждате, ако ви е трудно- развод. Това е! "

То когаето им изнася на жените насилието над тях е грешно, а когато те упражнямает вербално насилие над мъжете заплашвайки ги със съд е нормално, така ли? Да, ама не! Жената няма право по природен закон да се налага над мъжа по какъвто и да е начен. По-слаба е, и е по-нисша по подразбиране. Насилието над нея е просто необходимост, защото си го е заслужила, ТОЧКА. И не ми излизай с номера за развод. Мъжът е инвестирал всичко в този брак, а при развод жената да му вземе всичко, да го изгони от собствения му дом, да му вземе децата и да го осъди за издръжка до живот ли? Хайде няма нужда! Заради такава гавра мъжете бият и скъсват от бой жените. Това е положението. Насилието над жените било греншо!!! Грешно друг път. Ако законите се променят и на жените се отнемат правата, които мъжете нямат, тогава може да говорим за развод, и повярвай 90% от мъжете ще се разведат, а някои дори няма изобщо да се женят и ще си живеят на семейни начала. Тогава жените да му мислят, дали ще режат клона на който стоят. Абе все ще дойде времето, когато феминизмът ще бъде ликвидиран по един или друг начин! Тогава ще изчезне това психическо напрежение у хората и болестите ще намалеят. Днес половината от живота на някои мъже минава по съдилищата заради прословутите женски права, дето все не им стигат. Крайни време е това да се промени.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: 288a5ec8e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Насилието не решава нищо и винаги е грешно! В една връзка трябва мир.

 
  ...
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: e835209be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Интересно ми е критикуващите тук, как биха приели техни преки роднини да бъдат физически насилени(без значение дали това са майки, сестри, дъщери и т. н) Струва ми се, че трудно. Затова че нека разсъждаваме правилно и без излишни емоции. Имам преки наблюдения върху такъв случай. Обикновено съзнателният физически тормоз е с цел гавра или с цел контрол, манипулация, власт. Всичко това е ясно за всеки (предполагам).
Когато говорим за физическо насилие в случаите, в които потърпевшата няма вина (освен, че търпи) са много тежки. Тежки, не само откъм физически, но и откъм психически последици. Случая, който е около мен е такъв. Няма да разказвам излишно. Но ще кажа само, че това момиче даде 20г от живота си за този мъж. Слушаше го за всичко. Уважаваше семейството му. Прощаваше на него и на тях всички грешки. Изпълняваше всички задължения и дори много над това. В такива случаи, как бихте оправдали боя?
Има само едни случаи, в които нещата са спорни. Няма значение, че съм жена и не оправдавам насилието. Имам предвид за случаите, в които жените също употребяват насилие. Била съм свидетел на такива ситуации, в които моя близка не разрешава на мъжа до себе си да се вижда с децата му, обижда ги с най-грозните думи, които можете да си представите. Дори му е посягала. Той е отвръщал и я е удрял. Но този случай е коренно различен и предполагам всеки би постъпил така.
Всеки има право на мнение спрямо опита си през годините. По мои наблюдения, които имам върху мои познати и приятелки, най-много страдат добрите и честни жени. Тези, които правят всичко за близките си и се раздават максимално - финансово, и емоционално и правят всичко без да искат нищо в замяна. В същото време виждам и нахалните жени, тези с най-високото самочувствие без покритие, тези, избират съзнателно добри и свестни мъже, с които абсолютно винаги злоупотребяват по един или друг начин. Имам и такива близки жени. Убедила съм се в това, което пиша. За съжаление... Има някаква скапана закономерност и това правило важи в живота. Обикновено точно тези наглите, безочливи тарикатки се чудят на свестните всеотдайни женички ама как така търпели това???
Ами, милички, въпрос на ценности може би. Не в буквален смисъл, но една добра жена, която е възпитана в духа на това да бъде почтен човек трудно би прилагала селските евтини номера. И от това страдат.
Няма значение, че съм жена. Обективна съм и изказвам мнението си. Аз съм за справедливостта и тя е точно такава, каквато описах, за съжаление.
А по повод злобните коментари на някои мъже, как жените трябвало да ядат бой, бих казала, че точно такива като тях, бият свестните и всеотдайни жени. А същевременно тичат след кучките, които имат мъж, семейство, но не пропускат да си подвият опашката и да дадат сигнал на всеки втори...

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: f5a2c1aba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Ако жените можеха да удрят със силата на мъжа, щеше да има много повече случаи на домашни насилие. Това е кристално ясно на всеки трезвомислещ човек.

 
  ...
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: b69b9044d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Номер 46, абсолютно прав си. Жените се скъсаха да реват от домашно насилие над тях, но не искат и никога да си признаят, че ако имаха същата физическа сила като мъжете щяха да ги бият много по-силно и с по-голяма жестокост, отколкото мъжете тях. Но слава Богу това никога няма да стане, защото женската коварност и лукавство са наказани със слаба физика, много по-слаба от тази на мъжете, за да не могат толкова лесно да застрашават живота им. Затова жените са принудени да прибягват до други средства, за да постигнат целите си, но пак не успяват и мъжете пак ги слагат със сила, където им е мястото. Пък били по-нежният пол??

 
  ...
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: 968361ac29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   45, много точен коментар. Добрите и качествени жени биваха оценявани през патриархалното време. Тогава мъжете ги уважаваха, и работеха и живееха за тях, защото семейството беше преди всичко за мъжа. След американската "демокрация" при която насилствено еманципираха жените и им дадоха права, с които злоупотребяват постоянно нещата се промениха. Сега мъжете не се грижат за жените и не създават стабилни семейства защото жените били самодостатъчни. Жалко е, че наистина в повечето случаи страдат и го отнасяг добрите и съвестни жени, но не са виновни мъжете за това. Ако се замислиш, колко извратена трябва да си, за да обявиш в изнасилване преди 30-40 години мъж без никакви доказателства само на "честна" женска дума, и да го осъдиш и провалиш живота му... Ме Тоо? ! Само заради тази извратения жените заслужават от мъжетге това, което получават. Както вече казах, жалко е за добросъвестните жени, но няма как, такъв е живота днес. Дано се промени като се ликвидира феминизма и е по-добре това да направят християнските хетеро-мъже, защото ако го направят ислямистите, а те рано или късно ще го направят, тогава Хр. свят ще изчезне!

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 288a5ec8e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Насилието не е любов и, ако посягате на семействата си- вие не ги заслужавате и никога не сте ги обичали
А

 
  ...
преди: 11 месеца, 27 дни
hash: 968361ac29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Няма мъж, който да посяга на семейството си, което си е негова собственост и за това го обича много. Когато жената се изявява като глава на семейството, поставя условия на мъжа чрез мръсните женски закони и издевателства с по-големите си права над него, тогава мъжът разбира че няма любов за него в това семейство и женският психически тормоз не му понася взема мерки. Пребива жената за да и покаже къде и е мястото и какви са и правата в това семейство, като я лишава от неща, които преди това и е разрешавал, за да разбере тя кой е господарят у дома. Ако и това не помогне, а нещата са ескалирали до краен предел, където по закон мъжът губи всичко, тогава настъпва моментът на необратимото. Мъжът праща жената в отвъдното там да се изявява като господарка, а мъжът ако успее за се укрие ще е добре за него и да започне нов живот. Ако ли не, и в затвора е за хора, а там ставали по-човеци от останалите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker