Как изведнъж Радев се оказа лошият? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как изведнъж Радев се оказа лошият?
преди: 11 месеца, 3 дни, прочетена 1197 пъти
Недоумявам откъде идва целият този хейт срещу президента Радев. Аз не съм му фен, нито съм гласувал за него, но определено не очаквах да се развият така нещата. Мислех си, че протестите ще са пред централите на ДБ и ПП, а не срещу президентството, с смисъл защото избирателите им ще са ядосани за коалицията с ГЕРБ и ДПС. Аз не видях някакви гафове или корупционни скандали по времето на служебните правителства и определено не схващам откъде изведнъж се появи целият този конфликт. Те от нищото почнаха във всичко да обвиняват Радев, как щели да му вземат службите, импийчмънт и какво ли още не. Напомня ми на конфликта му с Борисов преди години, но тогава беше логично.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 3 дни
hash: b83117df6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Да не е логично, още повече че именно той вкара Киро, Асен, Лена и останалите "реформатори" в политиката, като целта им беше да се противопоставят на ГЕРБ... Хейтът според мен е защото в момента говори против сегашната коалиция ГЕРБ-ПП и си е напълно прав понеже ПП мазно излъгаха електората си, уж щяха да се борят с мафията и задкулисието пък взеха че се коалираха с него!

Либералните медии преди пускаха по 10 статии на ден само за корупцията на Бойко, чекмеджетата, златото, вилата и т. н. но изведнъж нещо замлъкнаха и насочиха всичката омраза към Радев, понеже той е единственият с някаква власт, който се противопоставя на герб-пп

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 6951c79917
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Умно-красивитетът се нуждае от нов враг, за да оправдае предателската си същност. 3 години плюеха по Тиквата и Шиши, сега се прегърнаха с тях! Та както Тиквата ни пазеше уж от комунистите, така сега умно-красивитетът ще ни пази от Путин и Копейкин. Това ще е опорката им, туй като за техния електорат е характерна липсата на несамостоятелна мозъчна клетка.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 25cf85390d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Що за тъп въпрос? Сляп ли си или малоумен? Не виждаш ли какво прави. Или просто си викаш щом е президент и говори "културно" значи сигурно е свестен и честен.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 450012817f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Пич, Радев е най-харесваният политик в България и то с огромна преднина пред Бойко. Няма нито едно проучване, което да твърди обратното. Тъй че за българите Радев определено не е лош.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: ba6c6bd9e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Много от тези, които го плюят немогат и на малкия му пръст да се намажат-нито като професионалист, нито като обноски, нито като човек. Нагази в политическото тресавище, вярно, но то като става на другите места и там ще се научи. Бойко се научи, та Радев ли няма да може.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: e05e3efaa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   Радев е долен рублофил -- друго няма какво да се каже за него.
Фалшив герой и ще бъде съден за държавна измяна.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 783e99a62b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Ако не знаеш, 99% от простестите в България са платени... Българинът трудно се надига сам, много трудно...

А защо Радев им пречи, само слепите не разбраха - САЩ ИСКАТ РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО. Трябва да се пращат войски в Украйна и Косово, САЩ искат да контролират Черно море, тукашната теротория им става важна. Турците го играят и с едните и с другите. Така че на САЩ им трябват абсолютни продажници в региона, демек нашите политици. Като Ристьо Иванов, дето се разцелува и с Баце и с Доган, за да прокарат нещата които им наредиха...

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: ad4b774518
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   В нормална държава Кирчо и си е щяха да са приключили с политиката след такива записи!
В България- президентът им е виновен, Путин и тн
Сега, не отричам, че президентът си превишава влиянието- тази вечер говореше каква политика да следвало новото правителство, на неговото служеното!
А иначе- отвратен съм от политиката, както каза Радев дискредитирахте всички политици и не заслужавате да водите държавата, ППДБГЕРБ манджата с грозде, което целеше едните да лапат, а другите- да спасят ББ!

Москвич 412

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 63c6a7741a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   На калпавите мошеници, все някой им обърква игрите!? На краварските подлоги Русия и комунестите са виновни, на мутрите Радев им бърка играта, показа им юмрук и каза мутри ВЪН! Затова им стана неудобен, но всичко е в реда на нещата. Преди да се избистри водата, също е била мътилка. И у нас всичко ще си дойде на място, нека народа още малко помизерува и ще грабне тоягата, разбрахме, че с моркова не става.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: c3d429af15
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   Омразата идва оттам, че Радев е бивш КГБ-ар и отявлен привърженик на путлер и би предал държавните интереси по всяко време, стига да е в услуга на русофилската му малка душица.
Ако този човек го нямаше, вече щяхме да сме в шенгенското пространство - малоумниците имат право да го защитават, но е точно така.

И как ви се струва точно той да говори за липса на експертност в съставеното правителство, когато :
1) Той самият няма квалификацията да бъде президент - дори английският му е развален, и цял ЕС му се подиграва на ганьовщината и неадекватността.
2) Всъщност настоящото правителство за учудване на всички хейтъри е силно експертно и е готово да работи по проблемите, които служебния кабинет на горепосоченият ОПЛЕСКА ТОТАЛНО и нагласи според русофилските интереси.

Радев не е български президент, той е просто пионка на рашистите, както и цялото Възраждане и част от ДПС, които в момента треперят и опитват да създават в безсилието си поток от пропаганда (видимо и от коментарите, пък и от самата тема).

И номер еди-кой си, прав си - протестите наистина са платени, но НЕ тези на ПП и ДБ, а на корумпираните партийки и всички онези застаряващи протестни шеги в защита на президента. Нормалните хора излизаме на мирни протести в защита на онова, в което вярваме и искаме за децата си. И то в крайна сметка е.... всички като вас по възможност да бъдат изселени и да спрат да пречат на мирния и културен живот в България.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 079b105e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   4. Наистина ли вярваш на тези платени проучвания? хаххахаха
Той е слуга на Митрофанова. получава заповеди от нея и изпълнява поръчките й. Русофилите в България са не повече от 300 000. Толкова са подкрепящите го. Виж само агитката му - плюещи, храчещи, заплашващи цончовци. Нищо не могат да направят и са озверели. Баба Митрофана ще е изгонена съвсем скоро от новото правителство. Рублите ще секнат и подкрепата към Румбата ще изчезне. Русофилите може и да го накажат и да организират импийчмънт. С надеждата Йотова да е по-кадърна от Румбата.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: d49910bfc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   На Радев му изгубих тотално доверие след като се сближи с Борисов и ГЕРБ. Спря да говори за схемите им, не осигури достатъчно ефективно МВР за борба с купените гласове на миналите избори, спря да споменава Борисов и Пеевски. То си личи, че за ГЕРБ служебните правителства са вече удобни.

Критиката му към ПП-ДБ щеше да има повече сила, ако той самият си беше останал опонент на ГЕРБ и ДПС.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: d49910bfc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   До 7. Много ми е интересно как САЩ санкционират по Магнитски хора от ГЕРБ и ДПС, а в същото време искали същите хора да са начело на държавата? Предполагам и американците бутаха избирателите да гласуват пак за ГЕРБ и пак за ДПС. Значи хем санкционират Пеевски, хем го бутали да е в управлението.

Много ми е интересно и как това американско влияние, което е толкова голямо според вас и е овладяло националните медии, в същото време по същите национални медии търпи постоянното присъствие на хора от Възраждане. Значи хем Костадинов е номер 1 по присъствие в националните медии, хем националните медии са американски.

Другото интересно ми е как нашата съседка Румъния ни изпревари, а там американското влияние дори е вероятно по-голямо от тук. Румъния е също членка на НАТО и ЕС. Интересно е и как Германия и Япония са се развили толкова много след силно американско влияние след ВСВ, а ние сме клоака. Интересно е и как всяка друга страна в Източна Европа в НАТО и ЕС ни изпреварва, имат американско влияние там, и същите американци ги пощадяват тях, а нас ни мачкали.

Или май никой не ни е виновен, че сме си едни загубеняци.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 915a5761ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Всички дето коментирате въпросните лица и сегашната политика като цяло сте яко в матрицата. Разделяй и владей в пълна сила. Затова България и Балканите няма да се оправят близките няколко века. Османско робство, немско, руско, а сега американско.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 55a3d3cd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Номер 13, кажи го това на вгъзрожденците, но не очаквай смислен аргумент.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 59683cfb3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Е, хайде да видим сега като ще управляват, , добрите" евроатлантици, дали ще ни пуснат в Шенген. Защото нещо и Румъния не я пуснаха, а тя е твърдо против Русия и подкрепя Украйна и Запада. В Хърватия пък пропищяха от еврото, защото това доведе до шоково поскъпване, въпреки, че всички умнокрасиви експерти ни убеждават, че това не е точно така и незнам си още какво. И незнам какво все Германия я давате за пример, в момента и тя хич не е добре икономически, да не говорим как се напълни с всякакви мигранти и никой не сме да каже и гък.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 1d5ae83252
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   От президент, премиер и политици в България нищо не зависи. Заповедите се спускат от вън, а бг управниците са с формална функция. Всичко е негодяй в България.
България ще се оправи когато Сорос подари на Емили тротинетката роторна картечница за рожднения и ден. Да видите тогава вие българи бай-ганьовци магаре боб яде ли.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 25cf85390d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   7, значи САЩ искат редовно правителство, а за нас е добре да нямаме, така ли? Лоши американци бе, ще ни натискат да имаме правителство.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 08b344bf64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   13, няма почва за сравнение между Германия, Япония, че даже и останалите Източно Европейски държави и България. В най-добрият случай може да ни сравняваш с други Балкано-питеци като Румъния, както и направи (измежду другото). Реално погледнато, те да са 10-15% отгоре по жизнен стандарт, но проблема е в подложкия манталитет на субектите, които населяват тези проклети територии - не за друго, а защото са "стратегически" за всеки боклук и в резултат на междинни търкания между "големите" боклуци, ние винаги ще го духаме.
До лумпените, които твърдят, че Радев бил агент на Митрофанова и н. з. какво си - хора, вие наистина нямате и две мозъчни клетки. Да беше завършил в Москва с Руски (а не в Алабама с Английски), бих разбрал подобни психо-асоциации, но истината е, че Канадчо и Кокорчо се оклепаха отвъд "пране" и ако е имало подлъгани да гласуват за тях до този момент (както преди Слави, Яне Янев и разни други смешници преди тях обираха анти-ГЕРБ вота), то сега ще си останете само троловете и тези, които сте директно на хранилка от партийните им далавери - нещо като работниците в администрацията и сметоизвозването на ГЕРБ, с малката разлика, че вие сте паразитираща утайка и нямате дори половината КПД на изброените. Дори бабичките, стандартно гласуващи за БСП вече разбраха, че ХарвЪрд не значи чеп след като бълва подобни висшисти, които дори 1 смислено изречение не могат да вържат на какъвто и да е език.
Боко се уреди добре за този пореден парламент - почти изпадналия чалгар ще му пее на едното ушенце, а за другото се нареди рапъро-питека, който до вчера го оплюваше и се кефеше как имал повече персонален % от него в София. Подобна пародия и в Симпсъните не може да видиш, ей.
Вместо да се занимавате с Радев, обърнете малко внимание на вътрешнопартийните си субекти, напр. плазмодия Божанков. Докато хвърка и опрашва партийните централи, никой ли не благоволи да го запознае с фасадата, че се водите "евроатлантическа" партия? Не може това неосъзнато детенце да използва хомофобски език от трибуната на парламента при положение, че има съпартийци (да не кажа дори в ръководството) и едно половината избиратели на партията са от ЛГБТИ общността... Или за пореден път се оказва, че сте "евроатлантици" на парче и ви застигна в пълен обем поговорката, който каквото сам си направи, друг не е способен и да си представи. Но няма лошо, една паразитна структура по-малко за следващите избори.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: f1c6ed9941
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Платените митингчета на ДБ изобщо не ги брой за протести. Това е една шепа хора, които са к*рви на повикване. Преди 10 години ги видяхме като правиха "окупация" на СУ.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: f558c824dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Мен пък ме "кефи" как се разпространява и вярва масово в опорките (разпространявани предимно от Копейкин и подобните му пропагандисти) за някакви всемогъщи фондации Америка за България и Отворено общество на Сорос. Да, дядката Сорос, който едва крета вече, всяка сутрин се буди и си ляга с мисълта как да прецака бай Спас от Чепръчене, да знаете...
Че има американско влияние - има. Но определено е в посока подбутване в посока да се разплетат чудовищните корупционни и мафиотски зависимости, все насочени и свързани с Русия. Да, не е хубаво чужди държави да ни се месят във вътрешните работи, но ние доказахме, че с десетилетия не можем да се справим. Пеевски с пръст не е бутнат години наред, американците ни показаха недвусмислено, че тоя човек не е чист. Цяла Европа и САЩ ни казват - безкрайно сте корумпирани, финансирате военната машина на Русия, но Ганьо продължава да си гласува за същите.
А Радев също е част от тази корумпирана върхушка, която работи в полза на Русия. Да припомням ли думите му: "Крим е руски, какъв да е? ". Да припомня ли, че Радев е лично одобрен за президент от руския генерал Решетников? Тогава защо не ревахте като заклани, че чужда държава ни се меси брутално във вътрешните работи?

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: ae132742db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   До 18 На народа не му е нужно да има редовно правителство, съставено от лъжци! Т би ли се съгласил да поставиш лъжец да управлява дома ти? България е нашия дом!

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: ae132742db
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   До 21
Ама разбира се те американците мислят за доброто бъдеще на бай Спас от Чепръчене, спасяват го да не го превземе "Русия за България" и стотиците руски фондации с клонове в България.
Задължително трябва да слушаме, като дечица в детката градина учителките от Европа и САЩ, те се ботят за светлото бъдеще на българския си протекторат.

 
  ...
преди: 11 месеца, 20 часа
hash: 0be0d0e377
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   10, ау, колко промит мозък.

Радев е НАТО-вски генерал, завършил военновъздрушен университет в САЩ и дълги години е служил на България. Да, не е едногодишен курс по икономика в Хаарвааард и не е продавач на билки с големите бизнеси, дето се оказват финансирани от фондация "Америка за България", ама нейсе.

За английския как може изобщо да говориш. Вашият вожд, Кирил Петков, който говори като шестокласник както на английски, така и на български, човек, говорещ на "МЕ" пред цяла държава. То това да му бяха кусурите, де. А то лъжи ли, лъжи...

Първоначално мантрите бяха "мафията е БСП, ГЕРБ и ДПС", а с времето махахте партии от списъка. Сега ПП-ДБ ще се коалират с причината изобщо да са в политиката - ГЕРБ и ДПС.

Честито :)

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 20 часа
hash: d49910bfc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   От 13 до 21. Хайде сега ще ти изброя държави, които имат същите американски фондации, НПО-та и имат вероятно дори по-голямо американско влияние от тук: Румъния, Словения, Чехия, Литва, Латвия, Естония, Швеция, Финландия, Норвегия, Дания, Германия, Нидерландия. Повечето от тези държави са и членки на ЕС и НАТО. Някои са и членки на Еврозоната. По абсолютно всички данни, тези държави са по-богати от България и с по-малко корупция от България. Румъния дори ни задмина, а изоставаше. Сега ще изброя и държави извън Европа, пак със силни връзки със САЩ: Тайван, Япония, Нова Зеландия, Австралия, Канада. Отново всичките далеч по-напреднали, по-малко корумпирани от България.

Сега ще ти изброя държави врагове на САЩ: Венецуела, Куба, Иран, Сирия, Русия, Китай, Беларус. Всичките тези страни са по-бедни или малко по-богати от България. Всичките от тях са или по-корумпирани, или малко по-малко корумпирани от България.

Тогава пак питам, как така само нас ни мачкат американците? Как така само ние от цял свят сме жертвите? Как така други като Румъния, членки на същото НАТО и ЕС ни задминаха, а ние тънем в тинята? Или май никой не ни е виновен, че сме едни жалкари!

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 10 часа
hash: 5ddf6f3336
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   25, много глупости изписа...
Като си тръгнал да изброяваш страни с връзки със САЩ, е излишно да изброяваш останалите англоговорящи (то се подразбира). Накратко - тези страни са добре, защото са колонизиратори и империалисти, т. е. за сметка на "третия" свят.
Северните държави пък се поддържат изкуствено, само и само да не се настанят братушките там. По-големи комунисти от Датчаните едва ли ще намериш, въпреки че го раздават на "демократи". Тук не става въпрос за политика, а начина на преразпределение на благата и събирателност от данъци.
Германия и Япония са смазани от САЩ по време на ВСВ, но са сключили негласни споразумения да играят техен проводник в съответните региони в замяна на това да им се налеят пари и да дръпнат над останалите (напр. планът за възстановяване "Маршал", както и Японското "чудо"). Ако бяха наляли същите пари, каквито наливат в тези двете тук, нещата щяха да изглеждат по съвсем друг начин. Запознай се с интервюто на Карбовски с писателя Скот Ритър (работил и в ООН, екс-пехотинец и т. н. да не изброявям цялата му биография) относно това как външната политика на САЩ възприема България, ако все още твърдиш обратното.
Швейцария го играе "чекмеджето" на околосветските хайдути и е добре благодарение на събираемост на такса "спокойствие" върху офшорките им. Нали се досещаш, че от един мазен шоколад, някакви часовничета и ножчета няма как да се опаричат толкова?
Тайван е комплексна тема, но бъди сигурен, че САЩ няма да рискуват конфронтация с Китай (както правят с Русия през Украйна) за едното островче. От своя страна, "Тайванците" са аналог на "Македонците" - етнически китайци, но по една ли друга причина не желаят да се асоциират с родствениците си и едва ли не ще се икарат и извънземни, но не и това, което са.
Има си една комплексна статистика на ООН относно жизнения стандарт и благосъстоянието на държавите - казва се Human Development Index. Няма да е зле преди да твърдиш простотии, да се запознаеш с данните в тези доклади. Разбира се, ако не си достатъчно психо-десен за да твърдиш, че И там има "руско" влияние... Та, за да ти спестя търсенето, една Аржентина (винаги против САЩ) е по-добре от нас, да не говорим за Бразилия (които са и част от БРИКС, а не НАТО). Иронията е, че дори Русия след 1 година санкции (наличният доклад е за периода 2021-2022г. ) е една идея по-добре от нас. Като цяло, има не малко страни извън ЕС и НАТО, които са по-добре от нас - някои по-западно ориентирани, други - не чак толкова. Тоест, фактор не са ЕС, НАТО, Еврото и Шенген, които са просто едни етикетчета без стойност, а политиките, които водят.
Румъния и останалите Източно Европейски държави са по-напред (някои на косъм, други на няколко крачки) защото просто плюят повече по Русия от нас, а не защото са свръхчовеци, праведни и т. н.
Единствената причина България да е зле (поне докато е в ЕС и НАТО в сегашния им вид) е, че се управлява от подлоги (вкл. най-новите "умно-красиви"), които са негодни да вземат решения в ощърб на офшорките си. Българинът е масово лумпен, нагъл и както показват записите на един чужд агент, намерил дипломата си на улицата, някъде около задния вход на ХарвЪрд - винаги гледа да "заобиколи правилата". Когато такива карикатурни образи управляват, какъв просперитет очакваш да има? САЩ внимателно си притеглят опциите - няма да тръгнат да си развалят отношенията с Турция заради нас. Това е разликата между двата лагера - когато бяхме в СССР, руснаците гледаха да ни изградят, защото имаха интерес от това ние да сме регионалната сила на Балканите, докато сега "демократично" може да си инженер тук, но в САЩ може единствено да разнасяш пици по домовете (защото природните закони там явно работят по друг начин от тези по други точки на планетата), да видиш тяхното величие, да си оставиш джобните (за техния стандарт) и да се върнеш обратно в кочинката си. Друг е въпроса, че и подлогите в парламента не правят нищо за държавата, както поне са направили навремето управниците на Германия и Япония, но е факт (че вече и на кристално-чист запис), че са там с благословията на САЩ (освен ако не тръгнеш да твърдиш, че въпросното "посолство" е всъщност Руското), т. е. са много наясно що за боклуци ни парашутират и не им дреме особено за последствията. Това, че са задействали Магнитски за Шиши и още няколко угоени шопара не значи нищо - реално, нито са ги ощетитили по някакъв начин, нито "раздават правосъдие". Единствено си връзват гащите за пред собствените, че не поддържат икономически взаимоотношения с типове, чиито далавери са се разсмърдяли чак отвъд океана, а не от "добротата" в сърцата си, както се опитваш да го представиш.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 часа
hash: 59683cfb3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Номер 25, разбрахме, само дето и изброените от теб про - западни държави не са цъфнали и вързали.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 33bf52229a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   №25, а за това чувал ли си -"След капитулацията на Япония през септември 1945 г. САЩ прикриват доказателствата за ужасяващите експерименти и тайно предоставят на много от ръководителите на Подразделение 731 имунитет срещу съдебно преследване за военни престъпления в замяна на техните изследвания. Голяма част от тази информация по-късно е пренесена във Форт Детрик в Мериленд - център на американската програма за биологични оръжия по време на Студената война между 1943 и 1969 г. " -ето с каква САЩ богатее, а и по горе са ти го казали, богатеяг за сметка на колониите си, каквато и България стана, благодарение на българските краварски подлоги. От българина по продажен и неблагодарен копелдак няма, готов е и майка си да продаде заради келепира.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 5f59c5ccd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Защо да е изведнъж? Руския президент на Задунайская губерния си беше цървул от самото начало.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 5f59c5ccd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Кои краварски подлоги бе номер 9? Тези, които построиха на Путлер газопровод за 3 милиарда с наши пари? Тези, които от 20 години плащат всяка година по 200-300 милиона за ремонт на руските самолети вместо до сега да имахме нови? Тези, които оставиха Лукойл да не плаща данъци 20 години? Тези, които се правят на луди за КТБ, която беше клон на руската ВТБ? Тези, които наляха милиарди в площадката на АЕЦ Белене, а още няма нищо изградено? Тези, които продадоха Булгартабак на Русия за 50 милиона, когато Бритиш американ табако даваха 2, 1 милиарда, и имаха програма за нови продукти, а братята руснаци изгониха персонала и пренесоха машините в Сърбия? Или може би тези, които позволяват цените на лекарствата на Софарма в Русия да са с цена под себестойност, а тук пенсионерите реват от високите цени? Кои краварски подлоги визираш, че нещо ми убягва?

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: f8bc1a15f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   До 23 А не бе, тя марушка Рус се е загрижила Лукойл да започне да си плаща данъците, ама гадните англосакси не дават. Тя марушка се дърпаше когато ѝ набутахме Булгартабак за 50милиона ама ние не та не. Не щем двата милиарда и работните места на англосаксите. Тия западни гадове американски даже искат да ни набутат нови самолети вместо да продължим да даваме по 300 милиона годишно за ремонт на руЦките самолети последните 20 години. И Черноморието дадоха на Расията гадните американци ей!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker