Ще гласувам за Хаджигенов... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ще гласувам за Хаджигенов...
преди: 10 месеца, 9 дни, прочетена 533 пъти
При следващи избори сматам да гласувам за Хаджигенов. Дразни ме, но не ми харесва как ППДБ направиха коалиция с крадеца Боко.

От моя гледна точка в българската политика има два центъра на гнилоч.

Първите са мафиотските партии - ГЕРБ и ДПС (и дребосъците от ИТН). За това Боко и Шиши се разбират и са толкова близки. Имат една ценностна система, правят си неявни коалиции, крадат заедно.

Ворите са руските партии - Възраждане и БСП. На директно командване от Митрофанова. За тия продажници няма значение, че Русия се обяви за враг на България. Пак са готови да ни продадат. Поне пенсионерската партия БСП лека полека изчезва. Възраждане пък привлича не само русофили, ами и всякакви психично болни радикали.

Подозирам, че ППДБ в някаква степен са искрени. Не напълно и освен това там е пълно с нагаждачи и откровени шмекери. Но в някаква степен. Но се оказаха и много наивни (да не кажа глупави).

Хаджигенов поне беше смел и не се страхуваше да говори против Шиши. Много кривини има и той, ама ми писна от противници на Боко които в крайна сметка се коалират с него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 54af4a8c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Защо мислиш че той е по различен?
Мой познат имаше проблем с неизплатени заплати от работодател, този защитаваше работодателя в съда, нима искаш на власт хора които защитават работодатели, които не плащат заплата? Нима мечтаеш в бъдеше да работиш без заплата?
Аз ще гласувам за Възраждане, няма доказателства за връзката им с Митрофанова, мисля че ги обвиняват несправедливо. Всъшност България първа обяви Русия за неприятелска "бензиностанция с ракети" и те бяха в правото си да ни отговорят като ни включиха в списък с неприятели.
Да уточня българин съм и искам българия да стой далеч от каквито и да било любовни отношения с чужди държави и посолства. Русия ни е еднакво чужда колкото и Америка.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 69fe442a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   На никой не му дреме брат!

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: e9df1706ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   ППДБ искрени? !
Кирчо, който първо излъга, че няма канадско гражданство, второ излъга, че е завтршил Харвард, а още преди това с тоя проВиотик - обра парите на пенсионерите, поне е слагал по 1/10 от активната концентрация на използваните вещества... За него това обаче, какво и за вашето поколение като цяло, това беше "гениален бизнес-план"! Какво ли не беше там - с Опра Уинфри, дето била върла фенка на боклуците му, а се оказа, че никога не е чувала за тях, рекламата в списанието се оказа монтаж на Фотошоп...
Да не говорим как се държа тука като политик - по Македонския въпрос, дето ходи до Щатите да "договаря" газ, без никой да го е пращал. Въобще лъжа след лъжа, простотия след простотия, своеволие след своеволие...

Знаеш ли какъв е проблемът и защо западният свят ще се срине?
Заради липсата на МОРАЛ - не можеш ти да искаш да изкарваш или да си печаташ "лесни пари", а всички останали да гледат сериозно на тях и да ти предоставят труда си, ресурсите си и жизнената си енергия, срещу твоите хартийки! В един момент и те нахитряват и се деморализират. Втора точка - семейството! Това е опрата на всяко едно общество, какво сава с него? Джендъри, педали, феминистки и какви ли не... Знаеш ли какво предхожда разпада на Римската империя? Точно това! Провъзгласяването на любовта между мъже за "по-висша" от тази между мъж и жена...
И последна точка - натрупаната омраза на васалите към хегемона (произхождаща от първите две).

Не забравяй от кого са инсталирани ППДБ, не забравяй, че са едни малоумни послушковци, чиято задача не е да мислят, а да провежда чужди интереси, без да задават въпроси (демек точно немислейки). Били искрени? !

Ако искаш нещо сериозно, и наистина с мисъл за България, изгледай внимателно интервюто с този човек:
https://www. youtube. com/watch? v=nQrG_waaKBg
(вервам, акъл колкото да си оправиш линка имаш)

И още нещо - Русия може да е всичко (макар и да е много далеч от това, с което са ви размътили главите), но едно нещо не може да им се отрече - измислили са начин да си изхранят населението. Нещо, което в съвременния свят никой не ти гарантира... Защото храната (обработваемите площо, механизацията, добивите) растат в аритметична прогресия, а човешката популация расте в геометрична прогресия! Нали се сещаш какво следва от това?
По тези въпроси изгледай в тубата и интервютата с проф. Николай Витанов. Въобще, доста препрограмиране на чипа ти е нужно, за да започнеш да гледаш поне малко от малко обективно на нещата!
Не всичко, което лети се яде! И не всеки, който ти разправя хубави приказки ти в приятел... В някои случаи раликите са толкова големи, колкото между това някой да ти предлага самун прост хляб, а друг да ти предлага супер-лъскави опаковки, пълни с... л@йна...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: df93e5edb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хора, не разбрахте ли най-после, че всички са едни и същи и честен човек не може да припари там?

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: a13c9563a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   1 - ти сериозно ли? Нямало доказателства за Митрофанова при положение, че самата нагла гъска Митрофанова призова да се гласува за Възраждане? Че на приема преди месец в руското посолство Възраждане бяха единствените представители на политическа партия там?

Руски агенти взривяваха на територията на България (вече) 4 пъти военни складове. При което има загинали 3-ма души (българи! ) - просто обикновени работници. България ли е започвала това?

Дребна продажна душица си ти.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 2f9f44909a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ако изборите имаха смисъл нямаше да има избори. Мисли как да правиш пари а не за кой ще гласуваш, всичките са слуги на хората зад финансовата система.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker