Дали той ме харесва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали той ме харесва?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2444 пъти
Здравейте. Аз съм тийнейджърка и определно трябва да споделя, че съм в нов клас, защото завърших 7ми, подразбира се. Така, в началото имаше едно момче, което седеше близко до мен и аз му симпатизирах. Но допреди 2 месеца не съм си позволявала да го харесвам, дори пред себе си не съм го признавала. Но след като мина Коледната ваканция вече не издържах и най - сетне разбрах, че го харесвам. По - скоро искам да разбера вие какво мислите, т. е. дали той ме харесва поне малко, от това, което ще ви разкажа.
Тъй като го харесвам, естествено, че си намирам оправдания, за да говоря с него. Той никога не отказва разговора, напротив, дори започва да ме пита за други неща, след като приключим първоначаната тема. Две съученички са ми казвали как той седи и ме гледа в междучасието/час. И поне пет пъти, не съм сигурна колко точно са, сме правили очен контакт. Просто дори понякога се случва да гледам някъде и да си вдигна очите и да срещна неговите. Също така ми е казвал 2-3 реплики, които ме карат да си мисля, че ме предпочита пред другите момичета. Освен това имаме една съученичка, която седи пред него и съм сигурна, че го харесва, но пък той се държи гадно с нея, а с мен никога не го е правил. Освен това, когато иска да ми каже нищо, използва галеното ми име, а не както прави с нея. Винаги говори някак си тихо, не знам, просто се държи по - различно. Но това не ме кара да мисля, че ме харесва, защото може би съм леко заблудена, заради още милионите такива теми и трикове за химията между мъжа и жената. А и като цяло не е правил нищо, с което да ми покаже, че ме харесва. Никога не ми е писал, но това го разбирам, просто не му се занимава с писане по Фейсбук или Скайп, но така или иначе - нищо. Просто е мил с мен и понякога усещам как ме зяпа, дори аз си го усещам. И един негов приятел постоянно ми говори как ТОЙ ме харесвал, въпреки че като го слушам отстрани звучи сякаш е някакъв базик, защото така с прави с почти всички.
Имаше един период от 2 седмици, в които момчето постоянно намираше какво да ми каже. Опредлено усещах, че нещата, които ме пита не му трябваха. Много се зарадвах. Но на третата седмица, не знам защо, имах чувството, че
ме игнорира. Близките ми казват, че не било така, просто съм свикнала на голямо внимание от негова страна.
Ще се радвам да чуя какво мислите по въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5140eeb04d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Най-простият начин да разбереш дали има нещо към теб е да го поканиш на среща... Не любовна, ами просто така - на разходка, кино, театър, каквото искаш.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 51683b0d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз съм момче на 15 г.Според мен момчето те харесва ,но е срамежливо(знам го защото и аз съм 1 към 1).Можеш да му покажеш какво чувстваш.Говори си с него.Можеш да сядаш през часовете при него.Говори му мило.Хвали го,казвай колко е силен,умен и т.н.Прегърни го и не го пускай бързо,задръж.Ако се отдръпне,може би се е притеснил.Покажи му,и ако той те харесва,ще направи крачката.Успех и му покажи,дръж се различно с него.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0e23b7564e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   харесва те и още как, просто не смее да ти го каже защото го е страх, че ще му се подиграваш, направи първата стъпка, защото жениете го умеете това, примерно иди при него и му кажи, че искаш да разбереш дали може да се целува

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 29dfe1e9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи дайте ми съвет имам чувството че ме харесва в един момент в друг имам чувството чв ме игнорира прави ми комплименти.. Нарочно му намекнах че искам да имам човек до себе си който да ме разбира и той започна да ми предлага хора от нашата обща компания който ме харесват което значи чее гледа да ме пробута на някой.. Понякога ме кани на разходки насаме говори ми мило и ме гледа право в очите понякога не ми пишее и аз започвам просто немога искам да си пиша с него.. След като аз му пиша той не пише по 3-4 дена.. Снощи бяхме се събрали дойде за малко и решихме да си ходим влязох до тоалетна и когато излязох си беше тръгнал можеше да си тръгнем заедно понеже сме съседи но не го направи.. Направи ми впечатление че преди около седмица пак стана това бяхме голяма група и се качих до вкъщи да си взема цигарите понеже ги бях забравила и когато слязох него отново го нямаше и веднага ми писа нещо от сорта "ОП" и го попитах защо поне едно чао не е казал а той отговори че е изморен и бил помислил че се качвам да говоря по телефона (понеже мн често го правя) в едни дни усещам че ме харесва усещам и как се опитва да го скрие но в друг момент се държи хем добре хем незаинтересовано според вас харесва ли ме? -защото според мен не.. колкото и да ми се иска...

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0c5b8eafa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен те харесва. Момчетата понякога се държът така. Номер 2 е прав послушай съветите му или почни да разговаряте за по-лични неща. Радвам се ако съм била полезна!!! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker